Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
251.495
Πόντοι
46.232
τι να μας κάνει το όνομα ρε φίλε...τηλέφωνο διεύθυνση και ραντεβού κατευθείαν θέλουμε...
ναι δικιο εχεις , απλα εγω ειμαι λιγο ποιο προσγηωμενος και δεν θελω ραντεβου μαζι της ,αλλα μονο καμμια "δουλεια"για το σπιτι  :grin: :grin: :grin: :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι δικιο εχεις , απλα εγω ειμαι λιγο ποιο προσγηωμενος και δεν θελω ραντεβου μαζι της ,αλλα μονο καμμια "δουλεια"για το σπιτι  :grin: :grin: :grin: :grin:
για την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ χαλαρά τα έσκαγα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Νοκ άουτ και ο Φουστέρ

Κάθε ημέρα και ένα νέο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Νταβίδ Φουστέρ που ένοιωθε ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, υποβλήθηκε την Τρίτη σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό δεξιά. Ο χρόνος αποκατάστασης του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα επανεξετάζεται σε καθημερινή βάση, υπολογίζεται τουλάχιστον στις δύο εβδομάδες. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως θα χάσει τους εντός έδρας αγώνες με τη Δόξα, τον Παναιτωλικό, την Άρσεναλ και το εκτός έδρας παιχνίδι της μεθεπόμενης Κυριακής με την Κέρκυρα.
Υπάρχει και ένα ευχάριστο νέο για τον Ισπανό τεχνικό, καθώς ο Αριέλ Ιμπαγάσα έδειξε στην προπόνηση πως είναι 100% έτοιμος και μπήκε στην αποστολή, στην οποία βρίσκεται για πρώτη φορά ο Γιάννης Ζαραδούκας. Οι 18 παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Βαλβέρδε είναι οι Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ζαραδούκας, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα,, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.
Πλην του Φουστέρ, αποκλείστηκαν και οι Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Παπάζογλου, Ορμπάιθ, Μακούν, Γέστε, Μέλμπεργκ, οι οποίοι θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν την Τετάρτη στις 10:30.
Κανονικά προπονήθηκε ο Παπάζογλου, ενώ ο Ορμπάιθ ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γήπεδο. Ο Γέστε ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.
Ο Μακούν συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει φυσικοθεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

novasports.gr
έλα ρε συ...
δεν τρέχει κάστανο λέμε
για τους "αντικειμενικούς" απλά ο Ολυμπιακός έφαγε πούτσα
δεν έχουμε να βάλουμε μέσο εκτός του Μοντεστό και αυτοί μιλάνε για το Βαλβέρδε, λες και φταίει αυτός.

Να πάρουμε πίσω τον Πατσατζόγλου να έχουμε επιλογές στη μεσαία γραμμή λέω εγώ

και σοβαρά τώρα: μήπως να παίρναμε κανέναν από τη Νέων;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και σεις την φάγατε κανονικά από την ΚΑΒΑΛΑ στο μπάσκετ αλλά δεν έγινε θέμα.
Γιατί ?
Μήπως έχει άδικο ο σ. Χρηστίδης και μιλάει για επιλεκτική δημοσιογραφία?
κάποιος κος Ζοτς είπε πως μάλλον την κάνει το καλοκαίρι...
δεν τον ξέρω τον κύριο πολύ καλά...αλλά και αυτό δεν είδα να γίνεται πανί
αν πάντως όντως φεύγει, τότε φέτος τα ξεχνάμε όλα...θα τα πάρει όλα μονοκούκι απλά και μόνο για να φύγει με το κεφάλι ψηλά

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
κάποιος κος Ζοτς είπε πως μάλλον την κάνει το καλοκαίρι...
δεν τον ξέρω τον κύριο πολύ καλά...αλλά και αυτό δεν είδα να γίνεται πανί
αν πάντως όντως φεύγει, τότε φέτος τα ξεχνάμε όλα...θα τα πάρει όλα μονοκούκι απλά και μόνο για να φύγει με το κεφάλι ψηλά

γιατί διαφορετικά δεν είχε ελπίδες;; ήμαρτον!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γιατί διαφορετικά δεν είχε ελπίδες;; ήμαρτον!!!
γιατί μυγιάζεστε;
πού είπα εγώ πως δεν έχει καλή ομάδα ή δεν είχε ελπίδες ο ΠΑΟ

ρε πούστη μου, διαβάστε τι γράφει ο άλλος: εγώ γράφω πως δεν έχει ελπίδες ο ΟΣΦΠ

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
[size=30pt]6-0[/size]

έτσι λίγο ξεμπούκωμα να φύγουν τα χοντρά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
251.495
Πόντοι
46.232
[size=30pt]6-0[/size]

έτσι λίγο ξεμπούκωμα να φύγουν τα χοντρά.
καλα μην γινουμε και  εμεις σαν τον παναθηναικο που κανει μια νικη και πανηγηριζει......με την δοξα παιζαμε μια διαλημενη ομαδα που θα πεσει.....
παντος μετα το 3-0 επρεπε για μενα να ξεκουρασει παπαδοπουλο , μιραλας και χολεμπας......

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΒΑΛΤΕ ΑΝΤΕΝΝΑ τρύπιοι!!!!!

ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΕΡΜΑ ΤΗΝ ΈΝΤΑΣΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2.000 μέσα και άλλες 2.000 έξω....

600 γάβροι ήταν στην Μαρσέιγ!!!!!!!....600 από τον τεράστιο....λαό του gayrou!!!!!!(και φυσικά δεν τους πήρε είδηση κανένας!!!)

μετά από 15 πρωταθλήματα.....πήγαν 600 άτομα στη Γαλλία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
251.495
Πόντοι
46.232

ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΕΡΜΑ ΤΗΝ ΈΝΤΑΣΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

600 γάβροι ήταν στην Μαρσέιγ!!!!!!!....600 από τον τεράστιο....λαό του gayrou!!!!!!(και φυσικά δεν τους πήρε είδηση κανένας!!!)

καταρχην μπραβο για το προς το παρον 0-2 ....
αλλα εισαι ο κλασσικος μπαοκτζης για να εχεις λιγη δημοσιοτητα γραφεις σε ενα θρεντ που ειναι για την
ολυμπιακαρα και οχι στο δικο σας θεμα ....αφου δεν το διαβαζει κανενας...
το κατεστημενο της αθηνας..... :jerking: :jerking: :jerking:

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Παλερμο αραξε ρε καρντασι και πιες την φραμπεδουμπα σου στον καναπε να απολαυσεις το παιχνιδι και ασε τον κοσμο του γαυρου.. Που οταν εμεις τρεχαμε εξω στην Ευρωπη εσυ ανοιγες φυλλο για μπουγατσα..

Αιντε παληκαρι μου

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Παλερμο αραξε ρε καρντασι και πιες την φραμπεδουμπα σου στον καναπε να απολαυσεις το παιχνιδι και ασε τον κοσμο του γαυρου.. Που οταν εμεις τρεχαμε εξω στην Ευρωπη εσυ ανοιγες φυλλο για μπουγατσα..

Αιντε παληκαρι μου
καλησπέρα καλέ μου φιλαράκο...ποιος σε πείραξε να του αλλάξω τα φώτα??

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα καλέ μου φιλαράκο...ποιος σε πείραξε να του αλλάξω τα φώτα??

Κανεις φιλε μου.. Εδω λεμε καμια λαλακια να περνα η ωρα.. Ε γελαμε και λιγο με τις δηλωσεις των Παοκτζηδων και ολα καλα..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Κανεις φιλε μου.. Εδω λεμε καμια λαλακια να περνα η ωρα.. Ε γελαμε και λιγο με τις δηλωσεις των Παοκτζηδων και ολα καλα..
κάτσε σε λίγο που θα κατηφορίσει το γήπεδο θα τα πούμε...οι άγγλοι είναι σκυλιά...6-0 στη δράμα ρε? ααυτή η ομάδα θα αποκτήσει ψυχολογικά...

Επισκέπτης

μωρη καριολα δεν πας στο βουλγαροθρεντ να τα ποσταρεις αυτα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
251.495
Πόντοι
46.232
αχ το κατεστημενο της αθηνας......
τον εσφαξαν τον μπαοκ οι ολλανδοι με το πενελντι και την αποβολη...εμεις θα φταιμε παλι .....ρε αντε για καμμια μπουγατσα

Επισκέπτης

Πόσοι Γάλλοι ήταν μέσα είδες όμως; Αφού στα 3/4 του γηπέδου γίνονταν έργα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.231
Πόντοι
22.785
Μέ τόν άστέρα παίζατε τήν κυριακή ??

Επισκέπτης
αχ το κατεστημενο της αθηνας......
τον εσφαξαν τον μπαοκ οι ολλανδοι με το πενελντι και την αποβολη...εμεις θα φταιμε παλι .....ρε αντε για καμμια μπουγατσα
δεν τον πανε τον μπαοκ τα κατεστημενα των πρωτευουσων.μια η αθηνα τωρα το λονδινο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom