You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
και για να εχω καλό ρωτημα τωρα...εσυ υποστηριζεις οτι ευνοηθηκα απο τον διατητη και τελικα εχασα;;γιατι εγω λεω οτι ευνοηθηκες και κερδισες...οταν θα μου μιλησεις με αρχιδια οπως κανουν οι ανδρες για τις δυο φασεις με τον τοροσιδη θα σου απαντησω για τον λετο ;)
εχει σφυριξει ο διαιτητης και μετα κλωτσαει την μπαλα ;)
αφου ειναι δουλεια των παικτων να κλωτσανε την μπαλα απο το μισο μετρο ενω εχει διακοπη η φαση στην μουρη των αντιπαλων και ειναι δουλεια τους να κλωτσανε μπαλες στις κερκιδες ειναι δουλεια τους να ριχνουν καντηλια και στους διαιτητες ;)
θες να μας τρελλανεις κιολας;;
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Μην συκρινεις το Καραισκακη με τη Λεωφορο μεγαλε.. Εσεις το πηρατε τελειως τσαμπε και το κανατε δικο σας.. Οπου ειχατε και το θρασσος να ζητατε να το ανταλαξετε με τον βοτανικο.. Ο Ολυμπιακος θα πληρωνει ενοικιο κανονικα και με το νομο..
Για πήγαινε στην πιάτσα να νοικιάσεις ή να αγοράσεις μια τέτοια έκταση και έλα και πες μου...
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εγω που δεν επιφυλασομαι να ρωτησω ποιος ηταν ο διεθνης διαιτητης που η γυναικα του δουλευε σε επιχειρηση συμφεροντων γιαννακοπουλου;;; η ποιος ειναι και προεδρος συνδεσμου διατητων και εστελνε το παιδι του σε ιδιωτικο σχολειο οταν ο ιδιος δηλωνε ανεργος;;;;Στο μπάσκετ επιφυλλάσομαι να σου δώσω στοιχεία και βγάζουμε συμπέρασμα.
KRYSTALLINOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Για πήγαινε στην πιάτσα να νοικιάσεις ή να αγοράσεις μια τέτοια έκταση και έλα και πες μου...
Γινε ποιο σαφης γιατι δεν σε πιανω..
σου απαντησα αφου ειναι επαινος να πεταει την μπαλα πανω στους αντιπαλους οπαδους ειναι επαινος να ριχνει καντηλια στους διαιτητες ;)ωραια λοιπον ...αν ειναι κλωτσημα μπαλλας ενω εχει σταματησει το ματς ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ...
για κλωτσημα μπαλλας δευτερης εκτος γηπεδου ειναι ΕΠΑΙΝΟΣ για διευκολυνση εξελιξης παιχνιδιου και φυσικα καμμια τιμωρια,,,
για πες τωρα εσυ για λετο ;) ;)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γουσταρω κοντρα χρηστιδη-σεβαλιε
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Οχι αλλη διαιτησια παιδια. Λεπτομεριες ψαχνετε, οταν σε γενικες γραμμες η διαιτησια ειναι σουπερ στο πρωταθλημα αυτο. Αν φυγει το πρωταθλημα κατα 80% κ δεν εχει κανεις σοβαρα παραπονα θα εχουν σημειωσει μεγαλη προοδο. Ελπιζω κ στα τελευταια κρισιμα ματς να συνεχισει οπως τωρα.
Αθλια εμφανιση, κουραση+υποτιμηση αντιπαλου ηταν το ρεζουμε. Επισης επαιζες με πειραματικο ξανα αξονα, δε παει μακρια η βαλιτσα ετσι.
Αθλια εμφανιση, κουραση+υποτιμηση αντιπαλου ηταν το ρεζουμε. Επισης επαιζες με πειραματικο ξανα αξονα, δε παει μακρια η βαλιτσα ετσι.
RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Και για οποιο νουμερο μιλαει και λεει οτι στον Πειραια κανει πολυ κρυο γιατι εχει -5,του απαντω πως μου κανει μεγαλη εντυπωση οτι ειναι ακομη ζωντανος μετα τα -13 και οχι μονο,που κατα περιοδους εχει υποστει.Προφανως η ντουλαπα στο δωματιο του ειναι γεματη παλτα.Οσο βεβαια για το σπιτι του,εννοειται οτι ειναι γεματο....καναπεδες!
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Χωρίς πλάκα και μιας και πιάσαμε την σπυριάρα, τι έγινε τελικά με εκείνη την υπόθεση με τους λογαριασμούς των παραγόντων και τις περίεργες κινήσεις; Έπιασε την πόπη περίοδος και τα παράτησε; Άντε μπράβο με τους πράσινους μαλακοπίτουρες, που χειροκροτούν τον εξάστερο μπαρμπα-μάικ που ακόμα δεν έχει μάθει να κάνει σταθερό σκριν, και ψηφίζουν τον κρεατοελιά καλύτερο παίκτη του Γκάλη...
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Για την Καβάλα γιατί δεν υπάρχει καμιά αναφορά (για το μπάσκετ μιλάω).
Λοιδωρείτε οι αλλόθρησκοι τον Θρύλο γιατί έχασε από τον Αστέρα. Δεν είναι το ίδιο με το αποτέλεσμα στο μπάσκετ το δικό σας?
Λοιδωρείτε οι αλλόθρησκοι τον Θρύλο γιατί έχασε από τον Αστέρα. Δεν είναι το ίδιο με το αποτέλεσμα στο μπάσκετ το δικό σας?
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ΒΑΛΒΕΡΔΕ, ΠΟΥΛΑ - ΦΥΓΕ!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μόνο που τώρα χωρίς κυβέρνηση που πληρώνεται κάποιος θα παίζει απο του χρόνου βου εθνική....να γινονται καθε κυριακη το ενα οργιο υπερ μας μετα το αλλο...ετσι πραγματικα θα καβλωσω...ετσι πραγματικα θα το φχαριστηθω...για να δω.. θα το κανει;;;μακαρι....
ο κυρ αλτερ πήγε το σάββατο στον μπένυ να συζητήσουν διακανονισμό...
τον πεταξε όξω και την τρίτη μπήκαν τα βραχιόλια.......
τελειώσαν οι πουστιές πιπίνες μου.
ό,τι κάνατε κάνατε.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ναι μόνο που στο μπάσκετ έφαγες πούτσα ξεγυρισμένη και πάλι στη βαθμολογία ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΣ ΕΙΣΑΙ.Για την Καβάλα γιατί δεν υπάρχει καμιά αναφορά (για το μπάσκετ μιλάω).
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Με βάση τη λογική σου και στο μπάσκετ 6οι είσαστε (δεν παραβλέπω το γεγονός ότι έχετε ένα παιχνίδι λιγότερο. Το ίδιο ισχύει και στο ποδόσφαιρο).
Εγω δύο πράγματα ξέρω:
α) Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό και
β) και το Μάη θάναι ωραία με την κούπα στο Περαία.
Αυτιά.
Εγω δύο πράγματα ξέρω:
α) Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό και
β) και το Μάη θάναι ωραία με την κούπα στο Περαία.
Αυτιά.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
και την πεμπτη πηγε σπιτι του ρε παπαρα που ζεις;;;μόνο που τώρα χωρίς κυβέρνηση που πληρώνεται κάποιος θα παίζει απο του χρόνου βου εθνική....
ο κυρ αλτερ πήγε το σάββατο στον μπένυ να συζητήσουν διακανονισμό...
τον πεταξε όξω και την τρίτη μπήκαν τα βραχιόλια.......
τελειώσαν οι πουστιές πιπίνες μου.
ό,τι κάνατε κάνατε.
gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Βαλτε ΤΗΛΕΑΣΤΥ,εχει σοου Αλεφαντου
Πολυ κλαμα οι γαυροι ρε γαμωτο..Τους εκατσε βαρια η δευτερη θεση αλλα θα συνηθισουν σιγα-σιγα ;)
Πολυ κλαμα οι γαυροι ρε γαμωτο..Τους εκατσε βαρια η δευτερη θεση αλλα θα συνηθισουν σιγα-σιγα ;)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
στην Κύπρο.και την πεμπτη πηγε σπιτι του ρε παπαρα που ζεις;;;
gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ας πει καποιος στον γιγαντα Αλεφαντο οτι ο εκπροσωπος του πριγκιπα λεγεται Τσακας και οχι Τσαγκας
Θυμηθηκα πριν καποια χρονια που τον Σαβιολα τον ειχε βαφτισει Σαβιολο
Θεος ο Αλεφαντος..
Θυμηθηκα πριν καποια χρονια που τον Σαβιολα τον ειχε βαφτισει Σαβιολο
Θεος ο Αλεφαντος..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις