Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Για το ματς με την τρίπολη μη με ρωτάς. ???
συγνωμη τωρα...υποτιθεται παμε να ξεκινησουμε μια σοβαρη συζητηση που διαφωνουμε αλλα που προφανως εχουμε και οι δυο αποψη...(αλλοιως πως θα διαφωνουσαμε;; :think: :think:) και οταν μιλαω για την ταμπακιερα μου λες δεν θυμαμαι τις φασεις...
και εγω ρωταω...αν δεν θυμασια φασεις πως μπορεις να διαφωνεις μαζι μου οταν λεω οτι λογω ΑΥΤΩΝ των φασεων εχω αδικηθει εγω και αντιστοιχα ευνοηθεις εσυ;; :think: :think: :think:μου το εξηγεις σε παρακαλω;;;
θα δεχομουνα το οχι.... αλλα το δεν θυμαμαι...ειναι λιγουλακι περιεργο....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε Χρηστίδη μαν, άσε ρε τους κωλοτούμπες και μην ασχολείσαι. Μέχρι το Μάιο που θα σηκώνουμε την κούπα, θα έχουν κάνει άλλες δέκα κωλοτούμπες. Αν υπάρχουν μέχρι τότε και δεν έχουν πάει σε τίποτα Πρωτοδικεία.

Όσο για τα σκουλήκια, το παράρτημα β' δεν υπάρχει περίπτωση να κόψει βαθμούς.
δεν ασχολουμαι με τους κωλοτουμπες...με τους δικους μας μιλαω...αλλα οταν θα δω και μια σοβαρη αντιπαραθεση θα συζητησω...βλεπεις να κανω διαλογο με τους μαλακες;;;
δεν βλεπεις οτι τους γραφω στο καβλι μου και αυτοι εκει να τριβονται στην....πουτσα γκλιτσα μου ;  :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
συγνωμη τωρα...υποτιθεται παμε να ξεκινησουμε μια σοβαρη συζητηση που διαφωνουμε αλλα που προφανως εχουμε και οι δυο αποψη...(αλλοιως πως θα διαφωνουσαμε;; :think: :think:) και οταν μιλαω για την ταμπακιερα μου λες δεν θυμαμαι τις φασεις...
και εγω ρωταω...αν δεν θυμασια φασεις πως μπορεις να διαφωνεις μαζι μου οταν λεω οτι λογω ΑΥΤΩΝ των φασεων εχω αδικηθει εγω και αντιστοιχα ευνοηθεις εσυ;; :think: :think: :think:μου το εξηγεις σε παρακαλω;;;

Δεν είδα τις φάσεις για αυτό στο λέω. Με την Τρίπολη. Δεν έχω ίδια άποψη. Αλλά και πάλι και με ΟΦΗ και με Τρίπολη με ρωτάς για ματς που αδικήθηκες. Εγώ θα σου πω για ματς δικά μου τι έκανα και πως. Ή αν σε αδίκησα σε μεταξύ μας ματς εγώ. Άμα τα βαλουμε κάτω τα μεταξύ μας... Όπως και εσύ με το αεκάκι άστο .  Υπονοείς πως έχω παράγκα, όταν δεν έχω μαντήλι να κλάψω και όταν η ομάδα είναι διοικητικά μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Με τι μπαγιόκο να στήσω παράγκα? Θα μου πεις μαύρο είναι το χρήμα. Αλλά ποιος να το αναλάβει και με τι οφέλη ?

Αλλά αν θες να πω για τα δικά σου προφανώς ξεχνάς κάτι πέναλτι μαρς με τον άρη που δε σφυρίζοταν πχ ...

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Να θυμάσαι ότι ο Παναιτωλικός (άν δεν χάσει με την σφυρίχτρα) θα σάς γλεντήσει μέσα στο τηγάνι σας, κι εσύ θα ρωτάς τά ίδια  :grin:

Καλα.. Οταν μεγαλωσεις και θα φορεσεις μακρυ παντελονακι ισως σου κανω την τιμη να κανω διαλογο μαζι σου..

Επισκέπτης
Καλα.. Οταν μεγαλωσεις και θα φορεσεις μακρυ παντελονακι ισως σου κανω την τιμη να κανω διαλογο μαζι σου..

Mαλακοκαύλη πότε πρωτοείδες ποδοσφαιρικό αγώνα;
Για να κάνεις διάλογο μαζί μου πρέπει να διαθέτεις στοιχειώδη αποθέματα λογικής, στοιχείο πού δεν υφίσταται σε έναν γαύρο-μουτζαχεντίν σάν εσένα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
παιζει να ειμαστε η μοναδικη ομαδα στον κοσμο που θα πρεπει να εχουμε αλλο προπονητη για ευρωπη και αλλο για εγχωριες διοργανωσεις!!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
δεν ασχολουμαι με τους κωλοτουμπες...με τους δικους μας μιλαω...αλλα οταν θα δω και μια σοβαρη αντιπαραθεση θα συζητησω...βλεπεις να κανω διαλογο με τους μαλακες;;;
δεν βλεπεις οτι τους γραφω στο καβλι μου και αυτοι εκει να τριβονται στην....πουτσα γκλιτσα μου ;  :2funny: :2funny:
το πεναλντι στο ξανθη παναθηναικος ηταν ιδια φαση με αυτη που εγινε εχθες στο πεναλντι της τριπολης πεναλντι το ενα πεναλντι το αλλο
στην νικη που εκανες με την ξανθη την πρωτη αγωνιστικη επρεπε να φαει κοκκινη ο μελμπεργκ στο 60 ενω το σκορ ηταν 0-1 ναι η οχι?
ηταν μουφη η αποβολη στην ξανθη του βιτολο ναι η οχι?(0-2 το σκορ σε εκεινο το σημειο και ειχε 50 λεπτα ακομα)
o τοροσιδης επρεπε να φαει εχθες κοκκινη που κλωτσαει την μπαλα στην εξεδρα στα 5 μετρα ναι η οχι?
εχθες το χερι που ζηταει ο λετο που εκανε ο γεωργιου ειναι ακουσιο και αυτο που εκανε ο Μπουμσονκ στην τουμπα ειναι πεναλντι?

υγ.δεν αντεχετε το 50-50 λεμε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν είδα τις φάσεις για αυτό στο λέω. Με την Τρίπολη. Δεν έχω ίδια άποψη. Αλλά και πάλι και με ΟΦΗ και με Τρίπολη με ρωτάς για ματς που αδικήθηκες. Εγώ θα σου πω για ματς δικά μου τι έκανα και πως. Ή αν σε αδίκησα σε μεταξύ μας ματς εγώ. Άμα τα βαλουμε κάτω τα μεταξύ μας... Όπως και εσύ με το αεκάκι άστο .  Υπονοείς πως έχω παράγκα, όταν δεν έχω μαντήλι να κλάψω και όταν η ομάδα είναι διοικητικά μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Με τι μπαγιόκο να στήσω παράγκα? Θα μου πεις μαύρο είναι το χρήμα. Αλλά ποιος να το αναλάβει και με τι οφέλη ?

Αλλά αν θες να πω για τα δικά σου προφανώς ξεχνάς κάτι πέναλτι μαρς με τον άρη που δε σφυρίζοταν πχ ...
δες την φαση στην τριπολη...

δεν υπονοω τιποτα...αυτα τα κλαψομουνιαστικα οτι ''πως εχει παραγκα ο γοντυκας '' και ρεστα αστα με μενα...δεν ξερω αν εχει παραγκα και δεν με ενδιαφερει ...ξερω οτι παιρνει σφυριγματα...
δηλαδη εχει παραγκα ο αστερας που αδικηθηκα χτες εγω μαζι του;;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε χριστηδη πεφτεις στην λουμπα του βαζελου και μιλας για διαιτησια!! ειμασταν παρταλια, χασαμε, τελος!

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

ρε παρτε το χαμπαρι,το 50-50 τους ποναει,το ειπε κ αυτο το ζωο απτο Φως στην Δικη πριν μια βδομαδα κ ειδη γυρισε ο κυρ Σαββας,απτην Ανιτα στο τηγανι ο καημενος ο γερακος :2funny: :2funny: τωρα γιατι η ομαδαρα με 3 ισαξιες ενδεκαδες ειναι στο -5 ας μας το εξηγσησουν οι προβατοφυλλαδες, αλλα η πλακα ειναι οτι το παιζουν αδικημενοι,κλαψα Μωραλη στον Σκαι κ γενικα τσοντα γυρναμε με την παρτη τους κ γαμβ τα γελια που θα πεσουν φετος :2funny: :2funny: :2funny: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Mαλακοκαύλη πότε πρωτοείδες ποδοσφαιρικό αγώνα;
Για να κάνεις διάλογο μαζί μου πρέπει να διαθέτεις στοιχειώδη αποθέματα λογικής, στοιχείο πού δεν υφίσταται σε έναν γαύρο-μουτζαχεντίν σάν εσένα.

Εχεις δικιο και διορθωνω αμεσα.. Οταν μεγαλωσεις νοητικα τοτε τα ξαναλεμε..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
υγ.δεν αντεχετε το 50-50 λεμε
μενω εδω (σε ολα τα υπολοιπα οι απαντησεις ειναι αντιθετες σε αυτα που λες...δεν εχει νοημα να τις πιασω μια μια)
αλλα το αποκορυφωμα ειναι να φαει κοκκινη παιχτης επιδη διωχνει ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΛΑ που ριξανε απο την εξεδρα εκτος γηπεδου
αυτο μονο εσεις μπορουσατε να το πειτε...
μενω λοιπον στο περιφημο 50 - 50
ε αφου το λες εσυ 50 - 50 καλυφθηκα  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν υπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη οτι τρωε σπρωξιμο  ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

δεν υπονοω τιποτα...αυτα τα κλαψομουνιαστικα οτι ''πως εχει παραγκα ο γοντυκας '' και ρεστα αστα με μενα...δεν ξερω αν εχει παραγκα και δεν με ενδιαφερει ...ξερω οτι παιρνει σφυριγματα...

Πέρυσι στο βόλο δε με έσφαξαν? ΣΤΟ 3-2? Τώρα για την Ξάνθη το γκολ του Λέτο φάνηκε πως πέρασε η μπάλα μέσα από την κάμερα στην ευθεία. Αλλά αντε το αφήνω αυτό με την αποβολή του Βιτόλο που ένας Θεός ξέρει που την βρήκε ο διαιτητής που έγραψε και ο Kompe. Αν ήθελε να μας ευνοήσει θα έδινε κόκκινη για το μισό ματς? Για φέτος μετά τα περσινά και τις αποκαλύψεις η διαιτησία έστω για τα προσχήματα θα ναι 50-50. Δόλος δεν υπάρχει και μη ψάχνουμε φέτος ούτε εσείς ούτε εμείς.

Επισκέπτης

ρε μαλακα χριστιδη με τι καθεσε τωρα και ασχολησε?
με τους ζελεδες που στησανε να χασουν το ματς στην ξανθη (για το ματς που ειχε βαλει 3 γκολ ο ραζισκυ) πριν κατι χρονια προτελευταια αγωνιστικη με αποτελεσμα να χασουν το πρωταθλημα?ματς που εστησε ο ανηψιος του γιαννακοπουλου μαζι με κατι αλλα παρταλια της διοικησης τους για να κονομησουν και μετα τους φταιει η παραγκα του ολυμπιακου!!!!!!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε παρτε το χαμπαρι,το 50-50 τους ποναει,το ειπε κ αυτο το ζωο απτο Φως στην Δικη πριν μια βδομαδα κ ειδη γυρισε ο κυρ Σαββας,απτην Ανιτα στο τηγανι ο καημενος ο γερακος :2funny: :2funny: τωρα γιατι η ομαδαρα με 3 ισαξιες ενδεκαδες ειναι στο -5 ας μας το εξηγσησουν οι προβατοφυλλαδες, αλλα η πλακα ειναι οτι το παιζουν αδικημενοι,κλαψα Μωραλη στον Σκαι κ γενικα τσοντα γυρναμε με την παρτη τους κ γαμβ τα γελια που θα πεσουν φετος :2funny: :2funny: :2funny: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
η πουστα μεχρι τα παπουτσα απο την καβαλα;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε χριστηδη πεφτεις στην λουμπα του βαζελου και μιλας για διαιτησια!! ειμασταν παρταλια, χασαμε, τελος!
εχεις παρακολουθησει απο την αρχη;;συμφωνησα με τον παθιαρη  που μιλησε για σπρωξιμο βαζελου...
ναι ειμασταν χειροτεροι η μαλλον ηταν ο αστερας καλυτερος...
αυτο σημαινει οτι δεν πρεπει να παρω το πεναλτι στο 75; δεν το καταλαβαινω αυτο...

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
Προφανώς οι φίλοι παναθηναϊκοί δεν αντέχουν την πρωτιά και ασχολούνται με την ομάδα μας. Γιατί τόσο τρέμολο.δεν αντέχετε? δεν έχετε τα κότσια? Κάρτα για απομάκρυνση της μπάλας ειναι κίτρινη και όχι κόκκινη. Τα πέναλτυ του βάζελου (ανύπαρκτα) δεν έχουν τελειώμό. Για ξεκαρφωμα και όταν έχει κριθεί ο αγώνας δίνουν και ένα στον αντίπαλο μούφα για να έχει δικαιολογία ο βαζελάκος. Βλέπε Μ-ΠΑΟΚ!. Είναι τυχαίες οι άδικες αποβολές παικτών του ΟΦΗ πριν τον μεταξύ σας αγώνα? Είναι τυχαίος ο "τραυματισμός" Ίβιτς πριν την Τούμπα? Χαλκιάς και Σάλπι τυχαία γιουχαϊστηκαν ακόμα και από τους Μ-ΠΑΟΚτζίδες? Αυτό είναι το 50-50? Αλήθεια..ο Λέτο με τα βρώμικα χτυπήματα και τα Θέατρα(όπως οι τραμπουκισμοί στο Καραϊσκάκη) πότε θα τιμωρηθούν? Να βλέπετε και την ΚΑΜΠΟΥΡΑ σας βαζέλια..Όπως το "καθαρό" πρωτάθλημα επι ΠΑΤΕΡΑ με τους ΜΠΡΑΒΟΥΣ που τρομοκρατούσαν διαιτητές. Ή νομίζετε πως θα το κάνετε μπάσκετ να το παίζετε νταήδες και να σφυράνε 80-20 όπως στο ΜΠΑΣΚΕΤ. το 50-50 ποιός δεν το αντέχει????/ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΤΕΡΜΠΥ! ΣΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΔΕΣ (ΜΠΑΛΑ ΤΩΝ 90'Σ!!!)...ΟΤΑΝ ΞΕΚΟΛΗΣΕΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ.ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ(!!!))) ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ, ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ....ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟ 50-50??

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Προφανώς οι φίλοι παναθηναϊκοί δεν αντέχουν την πρωτιά και ασχολούνται με την ομάδα μας. Γιατί τόσο τρέμολο.δεν αντέχετε? δεν έχετε τα κότσια? Κάρτα για απομάκρυνση της μπάλας ειναι κίτρινη και όχι κόκκινη. Τα πέναλτυ του βάζελου (ανύπαρκτα) δεν έχουν τελειώμό. Για ξεκαρφωμα και όταν έχει κριθεί ο αγώνας δίνουν και ένα στον αντίπαλο μούφα για να έχει δικαιολογία ο βαζελάκος. Βλέπε Μ-ΠΑΟΚ!. Είναι τυχαίες οι άδικες αποβολές παικτών του ΟΦΗ πριν τον μεταξύ σας αγώνα? Είναι τυχαίος ο "τραυματισμός" Ίβιτς πριν την Τούμπα? Χαλκιάς και Σάλπι τυχαία γιουχαϊστηκαν ακόμα και από τους Μ-ΠΑΟΚτζίδες? Αυτό είναι το 50-50? Αλήθεια..ο Λέτο με τα βρώμικα χτυπήματα και τα Θέατρα(όπως οι τραμπουκισμοί στο Καραϊσκάκη) πότε θα τιμωρηθούν? Να βλέπετε και την ΚΑΜΠΟΥΡΑ σας βαζέλια..Όπως το "καθαρό" πρωτάθλημα επι ΠΑΤΕΡΑ με τους ΜΠΡΑΒΟΥΣ που τρομοκρατούσαν διαιτητές. Ή νομίζετε πως θα το κάνετε μπάσκετ να το παίζετε νταήδες και να σφυράνε 80-20 όπως στο ΜΠΑΣΚΕΤ. το 50-50 ποιός δεν το αντέχει????/ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΤΕΡΜΠΥ! ΣΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΔΕΣ (ΜΠΑΛΑ ΤΩΝ 90'Σ!!!)...ΟΤΑΝ ΞΕΚΟΛΗΣΕΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ.ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ(!!!))) ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ, ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ....ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟ 50-50??

Ναι ρε. Το καραισκάκη δεν είναι καθόλου χαρισμένο. Κληρονομιά σας ήταν ... Α και για ΠΑΟΚ και ΟΦΗ είχαμε σπρώξιμο, αγκομαχούσαμε να νικήσουμε και θέλαμε σπρώξιμο.

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
η πουστα μεχρι τα παπουτσα απο την καβαλα;;;
:idiot: :uglystupid: για πες τι εγινε οταν ξαναπηγαμε με μειονεκτημα εδρας στους τελικους :idiot: :uglystupid: καλα δεν θα βαλετε ΠΟΤΕ μυαλο στο μπασκετ? τοσος εθισμος στην ψωλη του εξαστερου? CIM,CIF ΟΛΑ ΜΕΣΑ K κ εκει μιλατε ακομα? :uglystupid: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom