KRYSTALLINOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πες μας πάλι για τα υποκαταστήματα που δεν μπορείτε να κερδίσετε......
Συνεχιζεις τις κωλοτουμπες......
πες μας πάλι για τα υποκαταστήματα που δεν μπορείτε να κερδίσετε......
ε συγγνώμη τώρα αλλά έχει δίκιο....Συνεχιζεις τις κωλοτουμπες......
ε συγγνώμη τώρα αλλά έχει δίκιο....
ρε αδερφουλη παρακολουθω αυτα που γραφεις...τα λες ομορφα και ωραια κοινως καταγραφεις την πραγματικοτητα...Ε αμα εχει δικιο να απαντησω τοτε στην γλωσσα τη δικη σας.. Για τον ιδιο λογο που δεν κερδισατε το μεγαλυτερο σας παραρτημα με αποτελεσμα να σας στερησει μια Ευρωπη κι ενα Πρωταθλημα..
ρε αδερφουλη παρακολουθω αυτα που γραφεις...τα λες ομορφα και ωραια κοινως καταγραφεις την πραγματικοτητα...
,ια ερωτηση μονο ...αυτα τα ωραια που λες που τα λες; με ποιους θελεις να κανεις διαλογο; με τους μεγαλυτερους ψευτες κωλοτουμπες και βασιλιαδες της προπαγανδας ολων των εποχων; εχεις δικιο...και; θα το βρεις; και απο ποιον; απο αυτον που σου μιλαει για ''αν ειχες σγημερα ζε ελιας και ζετεμπεργκ και καρεμπα '' κλπ θα γαμαγες αλλα οταν τους ειχες και αυτοι σαρωνανε τις κουπες τοτς μνημονευαν παραγκες και πρακτορες;
σε ρωταω...φαινεσαι σοβαρο παλληκαρι και αρθρωνεις λογο ...εχεις σκεφη ορθολογικη///
δεν νοιωθεις να πετας τα λογια σου στον τενεκε με τα σκουπιδια;
πας γαμας στη γαλλια που σε εχουν ξεγραμμενο με μαγκια και ωραια μπαλλιτσα και σου λεει ναι αλλα παρκαρεις στη γεφυρα
σερνοντουσαν ΚΑΙ με τον οφη ,κανει το 2- 1 ο οφης δινει την μαιμουδια το κορακι και ολες οι κωλοτρυπιδες που γαυγιζουν για παραγκες για χαρτινα και το'να και τ'αλλο σφυρανε σαν τις πουτανες αδιαφορα...
αδερφε και εγω εχω σκεψη και λογο και εχω απειρες φορες προσπαθησει να τον αρθρωσω εδω και να κανω και διαλογο....
αρχιδια καπαμα...στο λεω απο εμπειρια....για να μην σπασεις καμμια χολη (γιατι αν ειναι δυνατον το νετ που μπαινουμε μια ωριτσα καθε μερα για να λεμε καμμια παπαρια να μας δημιουργει και προβληματα τετοιου ειδους ) γραφε τους που και που στην καβλαρα σου και ριχνε τους κανενα μπινελικι και κανενα γαμωσταυριδι και αστους να πανε να γαμηθουν...
εσυ λες οτι εγω τυχαια ξηγιεμαι ετσι η οτι εχω αδυναμια στο να κανω διαλογο;;
σε ρωταω; υπαρχει κανεις που να εχει νικησει την βλακεια; αν ναι καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου ...αν οχι ξεκινα με τα μπινελικια που λεγαμε ;) ;)
εννοω οτι ο μεγαλυτερος βαθμος δυσκολιας για την πορεια προς το πρωταθλημα ειναι η διαιτησια
ενα πραγμα ευχομαι τωρα...να τρελλαθει ο χοντρος και να στησει πραγματικα ομως μια παραγκα...
να γινονται καθε κυριακη το ενα οργιο υπερ μας μετα το αλλο...ετσι πραγματικα θα καβλωσω...ετσι πραγματικα θα το φχαριστηθω...για να δω.. θα το κανει;;;μακαρι....
γιατι ;δεν το ειπα ευθεως;; θελω σφαγη στο γονατο και να σκουζετε...δεν ειναι πιο καλα ετσι;ειδες να εχω κανενα ενδοιασμο;;Εμ τι σπαταλάς χρόνο να γραφεις τα υπόλοιπα. Πες μας τον κρυφό σας πόθο. Άντε να μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό. Μήπως μας προιδεάζετε για πράγματα που έρχονται? Και ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες για τα ωραία που έρχονται?
γιατι ;δεν το ειπα ευθεως;; θελω σφαγη στο γονατο και να σκουζετε...δεν ειναι πιο καλα ετσι;ειδες να εχω κανενα ενδοιασμο;;
δεν μου ειπες αληθεια...του αβραμη χτες ηταν πεναλτι;
με τον οφη ηταν οφσαιντ ;
του αισμαν ηταν αποβολη;
πριν το γκολ της αεκ γινεται καθαρο φαουλ επιθετικο;
περιμενω απαντησουλες ;)
τρελλιαρη παθιαρη σημερα ολως παραδοξως συμφωνησα στα περισσοτερα που εχεις πει...
σωστα ερμηνευεις καποια πραγματα,δειχνεις να πιανεις τα μηνυματα...εννοω οτι ο μεγαλυτερος βαθμος δυσκολιας για την πορεια προς το πρωταθλημα ειναι η διαιτησια και η ευνοια της που απολαμβανει ο βαζελος σε αντιθεση με μας...και βεβαια η καλυψη απο τα ΜΜΕ...θυμισου τι γινοτανε αν τυχαινε να παρουμε κανενα σφυριγμα...λαικος ξεσηκωμος και επανασταση...τωρα;ολα καλα...
χανουμε 2 ποντακια απο ακυρο γκολ (οφσαιτ) και δεν τρεχει καστανο...κερδαει ο αλλος την λερκυρα με μουφα πεναλτι τουμπεκι...μαιμου στην ξανθη τσιμουδια,δεν περναει ποτε η μπαλλα την γραμμη ξανα τσιμουδια...πεναλτι με παοκ ανασα...απο ολους...που ειστε ρε μακεδονομαχοι να φωναξετε;;;δινει και τον καρναβαλο στο 3-0 για να βγει και απο πανω ο βαζελος και να το παιζει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ αδικημενος
μαρς πεναλτι και αποβολη με την αεκ σιγη ασυρματου ...ανασα..και απο την αεκ ...την ηθικια...
παω εγω να παιξω με αεκ αρχιδια καπαμα...πεναλτι στον χολεβα τιποτα λεει το κορακι παιξτε,δυτερη κιτρινη (αν οχι απευθειας κοκκινη) στον αισμαν ,παιξτε λεει η πουταν...φαουλ καρτα πριν το γκολ της αεκ ...τιιιιιποτα....
πεναλτι μαρς στον φετφα ξανα μανα τιποτα...
πας στον αρη...πρεπει να παιζει ευκολα χωρις υπερβολη ο αρης με 9 απο το πρωτο αρχιδια μανιτσα ,μαρς καραπεναλταρα σε μελμπεργκ τσεσπου μπλε!!!και τελικα;;;ανακοινωση διαμαρτυριας του αρη οτι τον εσφαξε η διαιτησια
και το αποκορυφωμα;;χωρις να θελω να δικαιολογησω την χθεσινη εμφανιση που ηταν ασχημη ,γινεται στο 75 στον αβραμη ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πεναλτι ...δωστο μωρη καριολα και ας χασω...αρχιδια....
ρωταω...βλεπει κανεις να μιλαει κανενας για διαιτησια;;τι εγινε;ειναι καλη η διαιτησια φετο;και θα γινει κακη αν παρει καμμια φαση ο θρυλος;;ξαφνικα ολοι θα θυμηθουν να ασχοληθουν με διαιτσια;
απευθυνομαι στους γαυρους που ειναι ''υπερανω'' και κουλτουρα...σας ελεγα μια ζωη ποτε να μην τους λυπαστε...δεν με ακουγατε...
ενα πραγμα ευχομαι τωρα...να τρελλαθει ο χοντρος και να στησει πραγματικα ομως μια παραγκα...
να γινονται καθε κυριακη το ενα οργιο υπερ μας μετα το αλλο...ετσι πραγματικα θα καβλωσω...ετσι πραγματικα θα το φχαριστηθω...για να δω.. θα το κανει;;;μακαρι....
γιατι ;δεν το ειπα ευθεως;; θελω σφαγη στο γονατο και να σκουζετε...δεν ειναι πιο καλα ετσι;ειδες να εχω κανενα ενδοιασμο;;
δεν μου ειπες αληθεια...του αβραμη χτες ηταν πεναλτι;
με τον οφη ηταν οφσαιντ ;
του αισμαν ηταν αποβολη;
πριν το γκολ της αεκ γινεται καθαρο φαουλ επιθετικο;
περιμενω απαντησουλες ;)
το δευτερο...της ισοφαρισης...Toυ ΟΦΗ ποιο ήταν οφσάιντ? Και για ποια αποβολή λες?
και τελος παντων αν δεν θυμασαι τις δυο φασεις πες μου για τις αλλες δυο που σε ρωτησα και προφανως θυμασαι...Toυ ΟΦΗ ποιο ήταν οφσάιντ? Και για ποια αποβολή λες?
το δευτερο...της ισοφαρισης...
αποβολη του αισμαν στην προβολη στον κανσταντσο ενω ειχε ηδη κιτρινη
και τελος παντων αν δεν θυμασαι τις δυο φασεις πες μου για τις αλλες δυο που σε ρωτησα και προφανως θυμασαι...
τότε θες μεγάλο ρόστερ. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός λόγω τραυματισμών ΔΕΝ έχει.
Ρε φίλε μου τί ρόστερ καί πόστερ κι αρχίδια καπαμά.Εδώ σάς γλέντησε ο Αστέρας Τρίπολης!!!