Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ε συγγνώμη τώρα αλλά έχει δίκιο....

Ε αμα εχει δικιο να απαντησω τοτε στην γλωσσα τη δικη σας.. Για τον ιδιο λογο που δεν κερδισατε το μεγαλυτερο σας παραρτημα με αποτελεσμα να σας στερησει μια Ευρωπη κι ενα Πρωταθλημα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βασική κωλοτούμπα είναι πως δεν μπορεί πριν μια εβδομάδα να λέει πως τυχαία βρίσκεται εδώ και ξαφνικά τώρα να χρίζεται αυτοβούλως πρώτο φαβορί για τίτλο.
είπα κάτι απλό
όταν έχεις ΚΑΙ την Ευρώπη, τότε θες μεγάλο ρόστερ. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός λόγω τραυματισμών ΔΕΝ έχει. Πήρε στο κέντρο Ορμπάιθ, Φέισα, Μακούν και τους έχει όλους τραυματίες. Και τραυματία ΚΑΙ τον Ιμπαγάσα που φέτος τον ήθελε μόνο για τα δύσκολα. Ε, τι να λέμε λοιπόν...η γλώσσα τους έχει βγει.
Πάμε στο δεύτερο λόγο. 6 μήνες είχε να παίξει ο Ολυμπιακός κοντά. Και όταν έπρεπε να παίξει συνεχόμενα ματς να πάρει ρυθμό, είχαμε το Ψωμιάδης και Σία - γκέιτ. Και έχει δύο ματς λιγότερα. Και ο ΠΑΟ έχει αλλά έπαιξε και τα ματς της Ευρώπης, έχει και χρόνο μεταξύ των ματς να προετοιμαστεί και έχασε τα 2 ματς όχι στην αρχή του πρωταθλήματος αλλά αφού είχε ρολλάρει.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός θα έχει αναγκαστικά σκαμπανεβάσματα απόδοσης.
Ο ΠΑΟ κάνει αυτή τη στιγμή το ίδιο που κάναμε πέρσι εμείς....τόσο απλά

ούτε παπαριές περί προπονητών ούτε τίποτα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ε αμα εχει δικιο να απαντησω τοτε στην γλωσσα τη δικη σας.. Για τον ιδιο λογο που δεν κερδισατε το μεγαλυτερο σας παραρτημα με αποτελεσμα να σας στερησει μια Ευρωπη κι ενα Πρωταθλημα..
ρε αδερφουλη παρακολουθω αυτα που γραφεις...τα λες ομορφα και ωραια κοινως καταγραφεις την πραγματικοτητα...
,ια ερωτηση μονο ...αυτα τα ωραια που λες που τα λες; με ποιους θελεις να κανεις διαλογο; με τους μεγαλυτερους ψευτες κωλοτουμπες και βασιλιαδες της προπαγανδας ολων των εποχων; εχεις δικιο...και; θα το βρεις; και απο ποιον; απο αυτον που σου μιλαει για ''αν ειχες σγημερα ζε ελιας και ζετεμπεργκ και καρεμπα '' κλπ θα γαμαγες αλλα οταν τους ειχες και αυτοι σαρωνανε τις κουπες τοτς μνημονευαν παραγκες και πρακτορες;
σε ρωταω...φαινεσαι σοβαρο παλληκαρι και αρθρωνεις λογο ...εχεις σκεφη ορθολογικη///
δεν νοιωθεις να πετας τα λογια σου στον τενεκε με τα σκουπιδια;
πας γαμας στη γαλλια που σε εχουν ξεγραμμενο με μαγκια και ωραια μπαλλιτσα και σου λεει ναι αλλα παρκαρεις στη γεφυρα  :headbang: :headbang:
σερνοντουσαν ΚΑΙ με τον οφη ,κανει το 2- 1 ο οφης δινει την μαιμουδια το κορακι και ολες οι κωλοτρυπιδες που γαυγιζουν για παραγκες για χαρτινα και το'να και τ'αλλο σφυρανε σαν τις πουτανες αδιαφορα...
αδερφε και εγω εχω σκεψη και λογο και εχω απειρες φορες προσπαθησει να τον αρθρωσω εδω και να κανω και διαλογο....
αρχιδια καπαμα...στο λεω απο εμπειρια....για να μην σπασεις καμμια χολη (γιατι αν ειναι δυνατον το νετ που μπαινουμε μια ωριτσα καθε μερα για να λεμε καμμια παπαρια να μας δημιουργει και προβληματα τετοιου ειδους ) γραφε τους που και που στην καβλαρα σου και ριχνε τους κανενα μπινελικι και κανενα γαμωσταυριδι και αστους να πανε να γαμηθουν...
εσυ λες οτι εγω τυχαια ξηγιεμαι ετσι η οτι εχω αδυναμια στο να κανω διαλογο;;
σε ρωταω; υπαρχει κανεις που να εχει νικησει την βλακεια; αν ναι καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου ...αν οχι ξεκινα με τα μπινελικια που λεγαμε  ;) ;)

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε αδερφουλη παρακολουθω αυτα που γραφεις...τα λες ομορφα και ωραια κοινως καταγραφεις την πραγματικοτητα...
,ια ερωτηση μονο ...αυτα τα ωραια που λες που τα λες; με ποιους θελεις να κανεις διαλογο; με τους μεγαλυτερους ψευτες κωλοτουμπες και βασιλιαδες της προπαγανδας ολων των εποχων; εχεις δικιο...και; θα το βρεις; και απο ποιον; απο αυτον που σου μιλαει για ''αν ειχες σγημερα ζε ελιας και ζετεμπεργκ και καρεμπα '' κλπ θα γαμαγες αλλα οταν τους ειχες και αυτοι σαρωνανε τις κουπες τοτς μνημονευαν παραγκες και πρακτορες;
σε ρωταω...φαινεσαι σοβαρο παλληκαρι και αρθρωνεις λογο ...εχεις σκεφη ορθολογικη///
δεν νοιωθεις να πετας τα λογια σου στον τενεκε με τα σκουπιδια;
πας γαμας στη γαλλια που σε εχουν ξεγραμμενο με μαγκια και ωραια μπαλλιτσα και σου λεει ναι αλλα παρκαρεις στη γεφυρα  :headbang: :headbang:
σερνοντουσαν ΚΑΙ με τον οφη ,κανει το 2- 1 ο οφης δινει την μαιμουδια το κορακι και ολες οι κωλοτρυπιδες που γαυγιζουν για παραγκες για χαρτινα και το'να και τ'αλλο σφυρανε σαν τις πουτανες αδιαφορα...
αδερφε και εγω εχω σκεψη και λογο και εχω απειρες φορες προσπαθησει να τον αρθρωσω εδω και να κανω και διαλογο....
αρχιδια καπαμα...στο λεω απο εμπειρια....για να μην σπασεις καμμια χολη (γιατι αν ειναι δυνατον το νετ που μπαινουμε μια ωριτσα καθε μερα για να λεμε καμμια παπαρια να μας δημιουργει και προβληματα τετοιου ειδους ) γραφε τους που και που στην καβλαρα σου και ριχνε τους κανενα μπινελικι και κανενα γαμωσταυριδι και αστους να πανε να γαμηθουν...
εσυ λες οτι εγω τυχαια ξηγιεμαι ετσι η οτι εχω αδυναμια στο να κανω διαλογο;;
σε ρωταω; υπαρχει κανεις που να εχει νικησει την βλακεια; αν ναι καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου ...αν οχι ξεκινα με τα μπινελικια που λεγαμε  ;) ;)

Δεν εχεις αδικο αλλα ξερεις οτι ενας γαυρος δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του γι αυτο και δεν αφηνει να πεσει τιποτα χαμω.. Ειτε πανε στον βροντο η οχι κατα τους ειναι.. Δεν υπαρχει περιπτωση να χαλαστω απο τα γραφομενα τους απο την στιγμη που στην ιστορια εχει καταγραφει η μποχα του πρασινου θιασου με αποδειξεις κι οχι με ενδειξεις και αερολογιες..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τρελλιαρη παθιαρη σημερα ολως παραδοξως συμφωνησα στα περισσοτερα που εχεις πει...
σωστα ερμηνευεις καποια πραγματα,δειχνεις να πιανεις τα μηνυματα...εννοω οτι ο μεγαλυτερος βαθμος δυσκολιας για την πορεια προς το πρωταθλημα ειναι η διαιτησια και η ευνοια της που απολαμβανει ο βαζελος σε αντιθεση με μας...και βεβαια η καλυψη απο τα ΜΜΕ...θυμισου τι γινοτανε αν τυχαινε να παρουμε κανενα σφυριγμα...λαικος ξεσηκωμος και επανασταση...τωρα;ολα καλα...
χανουμε 2 ποντακια απο ακυρο γκολ (οφσαιτ) και δεν τρεχει καστανο...κερδαει ο αλλος την λερκυρα με μουφα πεναλτι τουμπεκι...μαιμου στην ξανθη τσιμουδια,δεν περναει ποτε η μπαλλα την γραμμη ξανα τσιμουδια...πεναλτι με παοκ ανασα...απο ολους...που ειστε ρε μακεδονομαχοι να φωναξετε;;;δινει και τον καρναβαλο στο 3-0 για να βγει και απο πανω ο βαζελος και να το παιζει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ αδικημενος  :2funny: :2funny:
μαρς πεναλτι και αποβολη με την αεκ σιγη ασυρματου ...ανασα..και απο την αεκ ...την ηθικια...
παω εγω να παιξω με αεκ αρχιδια καπαμα...πεναλτι στον χολεβα τιποτα λεει το κορακι παιξτε,δυτερη κιτρινη (αν οχι απευθειας κοκκινη) στον αισμαν ,παιξτε λεει η πουταν...φαουλ καρτα πριν το γκολ της αεκ ...τιιιιιποτα....
πεναλτι μαρς στον φετφα ξανα μανα τιποτα...
πας στον αρη...πρεπει να παιζει ευκολα χωρις υπερβολη ο αρης με 9 απο το πρωτο αρχιδια μανιτσα ,μαρς καραπεναλταρα σε μελμπεργκ τσεσπου μπλε!!!και τελικα;;;ανακοινωση διαμαρτυριας του αρη οτι τον εσφαξε η διαιτησια  :headbang: :headbang: :headbang:
και το αποκορυφωμα;;χωρις να θελω να δικαιολογησω την χθεσινη εμφανιση που ηταν ασχημη ,γινεται στο 75 στον αβραμη ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πεναλτι ...δωστο μωρη καριολα και ας χασω...αρχιδια....
ρωταω...βλεπει κανεις να μιλαει κανενας για διαιτησια;;τι εγινε;ειναι καλη η διαιτησια φετο;και θα γινει κακη αν παρει καμμια φαση ο θρυλος;;ξαφνικα ολοι θα θυμηθουν να ασχοληθουν με διαιτσια;
απευθυνομαι στους γαυρους που ειναι ''υπερανω'' και κουλτουρα...σας ελεγα μια ζωη ποτε να μην τους λυπαστε...δεν με ακουγατε...
ενα πραγμα ευχομαι τωρα...να τρελλαθει ο χοντρος και να στησει πραγματικα ομως μια παραγκα...
να γινονται καθε κυριακη το ενα οργιο υπερ μας μετα το αλλο...ετσι πραγματικα θα καβλωσω...ετσι πραγματικα θα το φχαριστηθω...για να δω.. θα το κανει;;;μακαρι....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ενα πραγμα ευχομαι τωρα...να τρελλαθει ο χοντρος και να στησει πραγματικα ομως μια παραγκα...
να γινονται καθε κυριακη το ενα οργιο υπερ μας μετα το αλλο...ετσι πραγματικα θα καβλωσω...ετσι πραγματικα θα το φχαριστηθω...για να δω.. θα το κανει;;;μακαρι....

Εμ τι σπαταλάς χρόνο να γραφεις τα υπόλοιπα. Πες μας τον κρυφό σας πόθο. Άντε να μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό. Μήπως μας προιδεάζετε για πράγματα που έρχονται? Και ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες για τα ωραία που έρχονται?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εμ τι σπαταλάς χρόνο να γραφεις τα υπόλοιπα. Πες μας τον κρυφό σας πόθο. Άντε να μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό. Μήπως μας προιδεάζετε για πράγματα που έρχονται? Και ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες για τα ωραία που έρχονται?
γιατι ;δεν το ειπα ευθεως;; θελω σφαγη στο γονατο και να σκουζετε...δεν ειναι πιο καλα ετσι;ειδες να εχω κανενα ενδοιασμο;;
δεν μου ειπες αληθεια...του αβραμη χτες ηταν πεναλτι;
με τον οφη ηταν οφσαιντ ;
του αισμαν ηταν αποβολη;
πριν το γκολ της αεκ γινεται καθαρο φαουλ επιθετικο;
περιμενω απαντησουλες  ;)

Επισκέπτης
γιατι ;δεν το ειπα ευθεως;; θελω σφαγη στο γονατο και να σκουζετε...δεν ειναι πιο καλα ετσι;ειδες να εχω κανενα ενδοιασμο;;
του αισμαν ηταν αποβολη;

Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τρελλιαρη παθιαρη σημερα ολως παραδοξως συμφωνησα στα περισσοτερα που εχεις πει...
σωστα ερμηνευεις καποια πραγματα,δειχνεις να πιανεις τα μηνυματα...εννοω οτι ο μεγαλυτερος βαθμος δυσκολιας για την πορεια προς το πρωταθλημα ειναι η διαιτησια και η ευνοια της που απολαμβανει ο βαζελος σε αντιθεση με μας...και βεβαια η καλυψη απο τα ΜΜΕ...θυμισου τι γινοτανε αν τυχαινε να παρουμε κανενα σφυριγμα...λαικος ξεσηκωμος και επανασταση...τωρα;ολα καλα...
χανουμε 2 ποντακια απο ακυρο γκολ (οφσαιτ) και δεν τρεχει καστανο...κερδαει ο αλλος την λερκυρα με μουφα πεναλτι τουμπεκι...μαιμου στην ξανθη τσιμουδια,δεν περναει ποτε η μπαλλα την γραμμη ξανα τσιμουδια...πεναλτι με παοκ ανασα...απο ολους...που ειστε ρε μακεδονομαχοι να φωναξετε;;;δινει και τον καρναβαλο στο 3-0 για να βγει και απο πανω ο βαζελος και να το παιζει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ αδικημενος  :2funny: :2funny:
μαρς πεναλτι και αποβολη με την αεκ σιγη ασυρματου ...ανασα..και απο την αεκ ...την ηθικια...
παω εγω να παιξω με αεκ αρχιδια καπαμα...πεναλτι στον χολεβα τιποτα λεει το κορακι παιξτε,δυτερη κιτρινη (αν οχι απευθειας κοκκινη) στον αισμαν ,παιξτε λεει η πουταν...φαουλ καρτα πριν το γκολ της αεκ ...τιιιιιποτα....
πεναλτι μαρς στον φετφα ξανα μανα τιποτα...
πας στον αρη...πρεπει να παιζει ευκολα χωρις υπερβολη ο αρης με 9 απο το πρωτο αρχιδια μανιτσα ,μαρς καραπεναλταρα σε μελμπεργκ τσεσπου μπλε!!!και τελικα;;;ανακοινωση διαμαρτυριας του αρη οτι τον εσφαξε η διαιτησια  :headbang: :headbang: :headbang:
και το αποκορυφωμα;;χωρις να θελω να δικαιολογησω την χθεσινη εμφανιση που ηταν ασχημη ,γινεται στο 75 στον αβραμη ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πεναλτι ...δωστο μωρη καριολα και ας χασω...αρχιδια....
ρωταω...βλεπει κανεις να μιλαει κανενας για διαιτησια;;τι εγινε;ειναι καλη η διαιτησια φετο;και θα γινει κακη αν παρει καμμια φαση ο θρυλος;;ξαφνικα ολοι θα θυμηθουν να ασχοληθουν με διαιτσια;
απευθυνομαι στους γαυρους που ειναι ''υπερανω'' και κουλτουρα...σας ελεγα μια ζωη ποτε να μην τους λυπαστε...δεν με ακουγατε...

Ετσι κι αλλιως η τιμωρια τους εχει ξεκινησει απο τοτε που προσπαθησε ο Καπεταν-Ρινγκο να κανει την λιμανισια ομαδα παραρτημα του.. Τι να κανουμε? Τους αφησε κληρονομια και θα την πληρωνουν μια ζωη..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
του αισμαν ηταν αποβολη;

Toυ ΟΦΗ ποιο ήταν οφσάιντ? Και για ποια αποβολή λες?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
το δευτερο...της ισοφαρισης...
αποβολη του αισμαν στην προβολη στον κανσταντσο ενω ειχε ηδη κιτρινη

Για το ματς με την τρίπολη μη με ρωτάς. Τώρα για του ΟΦΗ το δεύτερο δες προσεκτικά που ήταν ο παίκτης που σκόραρε ΚΑΙ όταν έγινε η πρώτη πάσα ( όχι το κόρνερ) καλυπτόταν Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕ καθαρά από δύο αμυντικούς. Αλλά και όταν μετά σηκώθηκε και έβαλε το γκόλ μετά την κόντρα ήταν πίσω από τους αμυντικούς. Ο παίχτης μπροστά από το δεύτερο δοκάρισ το κόρνερ τους καλύπτει ξεκάθαρα ( συν τον άλλο που ήταν πάνω στη γραμμή).

Ο Μαρκάνο νομίζω είναι στο δεύτερο δοκάρι. Καλύπτει καθαρά τον σκόρερ της ισοφάρισης.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ρε Χρηστίδη μαν, άσε ρε τους κωλοτούμπες και μην ασχολείσαι. Μέχρι το Μάιο που θα σηκώνουμε την κούπα, θα έχουν κάνει άλλες δέκα κωλοτούμπες. Αν υπάρχουν μέχρι τότε και δεν έχουν πάει σε τίποτα Πρωτοδικεία.

Όσο για τα σκουλήκια, το παράρτημα β' δεν υπάρχει περίπτωση να κόψει βαθμούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom