Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γαυρακια αρχιστε τις προσευχες σας στον ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ να νικησει την βαζελα
αλλιως μπαι μπαι πρωταθλημα
όσες προσευχές και να κάνουμε (που δεν θα κάνουμε αλλά ναχουμε να λέμε) πάλι θα χάσετε
και θα πανηγυρήσετε κιόλας

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
όσες προσευχές και να κάνουμε (που δεν θα κάνουμε αλλά ναχουμε να λέμε) πάλι θα χάσετε
και θα πανηγυρήσετε κιόλας

τυπε αυτοι θα κατσουν να χασουν για να βυθισουν και αλλο τον γαβρο. χαμενοι για χαμενοι ειναι  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χαλαρώστε...
εδώ είναι δεύτερη η ΑΕΚ ...τι να λέμε...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
να μαθετε να βλεπετε καλα και να διεισδύετε με αξιολογηση και ορθη κριση πάνω σε αυτό που βλέπετε..μήν ακουτε μονο και διαβαζετε οτι μαλακια σας τσαμπουναει κάθε πανούτσος,καρπετόπουλος και σωτηρακοπουλομενιοσακελαρόπουλος! ο τζιμπούρ είναι παιχτάρα και δικαιούται να πετάξει και μερικά σούτ στου διαόλου το πάτερο..δεν ειναι ρομπότ ούτε οι τέλειοι παίχτες που δεν περιμένει κανείς μιά κακή για την αξία τους ενέργεια!έλεος πιά!λές και ο ολυμπιακός δεν πρέπει να χάσει ποτέ!!!

τι κάνεις γιάννη; κουκιά σπέρνω.
ευχαριστώ για τα μαθήματα ευθυκρισίας, αλλά πότε έγραψα ότι ο τζιμπούρ δεν είναι καλός παίχτης και πότε ότι οι καλοί παίχτες δεν έχουν κακές στιγμές; εσύ έγραψες ότι οι άλλοι βάραγαν την μπάλα όπου να 'ναι και 'γω απάντησα ότι κι ο τζιμπούρ όπου να 'ναι τη βάραγε, με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι το έχασε από τη γραμμή. τώρα, αν το γεγονός ότι 2-3 φορές πήρε την μπάλα και την έσπασε δεξιά ή αριστερά τον κατατάσσει στους διακριθέντες, οκ, έχω άδικο. πρέπει να αρχίσω να διεισδύω καλύτερα σε αυτό που βλέπω

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Εγω από ποδόσφαιρο δεν ξέρω, Παναθηναϊκός είμαι αλλα πάντα παρακολουθώ ρεπορτάζ Ολυμπιακου για την ισπανόφωνη μεταφράστρια.  :bigdick: :humpleg:  :cum: κλπ

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ωχου ρε πούστη μου όρεξη που την έχετε ορισμένοι με τα αθλητικά
λες και παίρνετε εσείς τα λεφτά του κάθε πούστη που τρέχει πίσω από το μπαλάκι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγω από ποδόσφαιρο δεν ξέρω, Παναθηναϊκός είμαι αλλα πάντα παρακολουθώ ρεπορτάζ Ολυμπιακου για την ισπανόφωνη μεταφράστρια.  :bigdick: :humpleg:  :cum: κλπ

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
καλα....την έχετε κάνει και αυτή θεά ρε πούστη μου...μέτρια είναι...ηρεμείστε...
λες και δεν κυκλοφορούνε γυναίκες έξω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δηλαδή τώρα ξαναφταίει ο Βαλβέρδε; Που ήτανε θεός την Τετάρτη;
ε,ρε κάψιμο...
ποιός θεός ρε.....
με τα λεφτά του μαρινάκη και δικό του γήπεδο αλά καραισκάκη ο παππούς θα σας είχε πάρει και τις γυναίκες και τα σώβρακα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ολα καλα μαγκες γαυροι....μαρτη πρωταθλημα μονο ο θρυλος πανηγυρηζει..να τελειωσουμε κατι αβαριες στην ευρωπη και ερχομαστεεεεε κουφαλες κερδιζετε κατι υποεπαγγελματικα σωματια και νομιζετε οτι.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ολα καλα μαγκες γαυροι....μαρτη πρωταθλημα μονο ο θρυλος πανηγυρηζει..να τελειωσουμε κατι αβαριες στην ευρωπη και ερχομαστεεεεε κουφαλες κερδιζετε κατι υποεπαγγελματικα σωματια και νομιζετε οτι.....
αυτά που δε μπορείτε να κερδίσετε εσείς.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ποιός θεός ρε.....
με τα λεφτά του μαρινάκη και δικό του γήπεδο αλά καραισκάκη ο παππούς θα σας είχε πάρει και τις γυναίκες και τα σώβρακα.
ούτε θεός είναι ούτε άχρηστος. είναι ένας καλός προπονητής. τέρμα
ο παππούς τώρα έγινε θεός; αυτός που πέρσι ήτανε για σύνταξη και το καλοκαίρι για αποκεφαλισμό που αποκλειστήκατε;

καλα, από κωλοτούμπες χορτάσαμε στην Ελλάδα...και ειδικά από ορισμένους εδώ μέσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom