Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ασε τις κωλοτουμπες.....το εχω πει και θα το λεω, ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε για διατησια, πριν το '96 δεν υπηρχε ποδοσφαιρο;; η αυτο που υπηρχε ηταν αγγελικα πλασμενο;; για το μπασκετακι δεν θες να μιλησουμε;;; εκει να δεις τι σου εχω!!

Στοιχεία και αριθμοί μάγκες. Βάλτε τα κάτω να δούμε. Εγώ ορίστε τα βαλα όσα είχα... Στο μπάσκετ από που και ως που είμαι ευνοημένος όταν έχεις περισσότερες κερδισμενες βολές και στα φάουλ έχω συνολικά 60 όλα και όλα περισσότερα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για να μην παρεξηγουμαστε....Μια απο της πιο "σαπιλες" εποχη του ποδοσφαιρου ηταν η περιοδος που εμεις οι γαυροι λεμε "πετρινα χρονια" τοτε που ο καπετανιος αλωνιζε και ο βαζελος τα επαιρνε με το ετσι θελω.Το παραδοξο για εμενα ξερετε ποιο ειναι?
Οτι τοτε ειχε και καλη ομαδα,καλη οργανωση και γενικα ηταν μπροστα σε οτι αφορουσε το managment μιας ομαδας ποδοσφαιρου.Παιανια, σταθερη διοικηση,κοσμο,οραμα και πολυ καλους παιχτες.Σαραβακος Ζαετς, Μπουμπλης....κλπ.Βεβαια τοτε επαιρνε "πετσινα"στην ελλαδα

Aς δούμε πως τα παίρναμε με το " έτσι θέλω"...

80 > Ολυμπιακός

81 > Ολυμπιακός

82 > Ολυμπιακός

84 > Παναθηναικός

85 > ΠΑΟΚ

86 > Παναθηναικός

87 > Ολυμπιακός

88 > Λάρισα

89 > ΑΕΚ

90  >Παναθηναικός

91 > Παναθηναικός

92 > ΑΕΚ

93 > ΑΕΚ

94 > ΑΕΚ

95 > Παναθηναικός

96 > Παναθηναικός

Από εκεί και πέρα ΞΑΦΝΙΚΆ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 12 ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ

80 Ως ΤΟ 96 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΧΕΙ [size=20pt]6 ολογραφως ΕΞΙ!![/size]!

ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ... ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΧΕΙ [size=20pt]5 ΠΕΝΤΕ[/size] !!!

Και αν αδίκησε κάποιους ο Βαρδινογιάννης που όντως έχει γίνει ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΕΚ!

Αλλά ας πάμε στην ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΩΣ ΤΟ 79! ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ( ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΠΙΚΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

Παναθηναικος > 9

Ολυμπιακός > 5

ΑΕΚ > 5

ΠΑΟΚ > 1

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Στοιχεία και αριθμοί μάγκες. Βάλτε τα κάτω να δούμε. Εγώ ορίστε τα βαλα όσα είχα... Στο μπάσκετ από που και ως που είμαι ευνοημένος όταν έχεις περισσότερες κερδισμενες βολές και στα φάουλ έχω συνολικά 60 όλα και όλα περισσότερα...
ρε αστε της μαλακιες οταν ο βαζελας ηταν ΚΑΙ καλυτερος, κερδιζε.Ποδοσφαιρο δεκαετια 90, μπασκετ δεκαετια 00.
Ο θρυλος σας ΓΑΜΗΣΕ την δεκαετια του 90 στο μπασκετ (φιναλ φορ , 73-38!!!!!!! με τον ντομινικ στην ομαδα σας!!!) 15 χρονια τωρα στην μπαλα (αλλα μαλακα βαζελα ειδες...ΤΖΟΛΕ,ΖΙΟ,ΡΙΜΠΟ,ΚΑΡΕΜΠΕ,ΠΡΟΤΑΣΟΦ......και εγω καμια δεκαρια χρονια τωρα βλεπω ΤΟΝΝΝΝΝΝ ΒΥΝΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ολοι τοτε ειχαν και τα κοζια...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Aς δούμε πως τα παίρναμε με το " έτσι θέλω"...

80 > Ολυμπιακός

81 > Ολυμπιακός

82 > Ολυμπιακός

84 > Παναθηναικός

85 > ΠΑΟΚ

86 > Παναθηναικός

87 > Ολυμπιακός

88 > Λάρισα

89 > ΑΕΚ

90  >Παναθηναικός

91 > Παναθηναικός

92 > ΑΕΚ

93 > ΑΕΚ

94 > ΑΕΚ

95 > Παναθηναικός

96 > Παναθηναικός

Από εκεί και πέρα ΞΑΦΝΙΚΆ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 12 ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ

80 Ως ΤΟ 96 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΧΕΙ [size=20pt]6 ολογραφως ΕΞΙ!![/size]!

ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ... ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΧΕΙ [size=20pt]5 ΠΕΝΤΕ[/size] !!!

Και αν αδίκησε κάποιους ο Βαρδινογιάννης που όντως έχει γίνει ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΕΚ!

Αλλά ας πάμε στην ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΩΣ ΤΟ 79! ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ( ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΠΙΚΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

Παναθηναικος > 9

Ολυμπιακός > 5

ΑΕΚ > 5

ΠΑΟΚ > 1
για να σου απαντησω στεγνα....Οπως εγραψα πριν γιναμε καλυτεροι στην πουστια.Αλλα και καλυτεροι σε ολα τα αλλα απο τους αντιπαλους.Ακομα περιμενουμε τον εμιρη και την τουρκαλα για να ειναι καλυτερα οι ανταγωνιστες και να ανεβει το επιπεδο...
Αληθεια και με το χερι στην καρδια αν ησουν επαγγελματιας ποδοσφαιριστης σε πια μεγαλη ομαδα της ελλαδας θα ηθελες να δουλευες???

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάμε τώρα στο περιβότο νταμπλ του 2004 που και καλά το πήραμε στημένα

Κερδισμένα πέναλτι υπέρ Ολυμπιακού 9

Υπέρ Παναθηναικού 5...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
για να σου απαντησω στεγνα....Οπως εγραψα πριν γιναμε καλυτεροι στην πουστια.Αλλα και καλυτεροι σε ολα τα αλλα απο τους αντιπαλους.Ακομα περιμενουμε τον εμιρη και την τουρκαλα για να ειναι καλυτερα οι ανταγωνιστες και να ανεβει το επιπεδο...
Αληθεια και με το χερι στην καρδια αν ησουν επαγγελματιας ποδοσφαιριστης σε πια μεγαλη ομαδα της ελλαδας θα ηθελες να δουλευες???

Για το Βαρδινογιάννη. Αν με εσάς έχουμε την αθλητική κόντρα, θα βριστουμε θα μπινελικώσουμε θα κάνουμε καζούρα ( ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ!!! ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ! )

Το Βαρδινογιάννη ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΜΕ! Έχει καταστρέψει τις ζωές παιδιών που έδιναν τη ζωή τους για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ! Και κοίτα τους πίνακες. Προ Βαρδινογιάννη από το 60 στην εθνική κατηγορία ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ , ΕΠΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΧΟΥΜΕ 7 ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΠΙ ΠΑΤΕΡΑ! ΣΕ 32 ΧΡΟΝΙΑ! ΔΛΔ ΠΡΙΝ 9 ΣΕ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 7 ΣΕ 32!

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Για το Βαρδινογιάννη. Αν με εσάς έχουμε την αθλητική κόντρα, θα βριστουμε θα μπινελικώσουμε θα κάνουμε καζούρα ( ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ!!! ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ! )

Το Βαρδινογιάννη ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΜΕ! Έχει καταστρέψει τις ζωές παιδιών που έδιναν τη ζωή τους για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ! Και κοίτα τους πίνακες. Προ Βαρδινογιάννη από το 60 στην εθνική κατηγορία ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ , ΕΠΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΧΟΥΜΕ 7 ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΠΙ ΠΑΤΕΡΑ! ΣΕ 32 ΧΡΟΝΙΑ! ΔΛΔ ΠΡΙΝ 9 ΣΕ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 7 ΣΕ 32!

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!
Ξερεις πια ειναι οι διαφορα μας?εμεις δεν θα δικαιολογηθουμε για τον σωκρατες ποτε.Εσεις δεν εγρινετε αλλα καλα τα πηρατε ε? οπως ειπε καποιος πιο πριν τοτε καλυτερα οι μεγαλοι τουλαχιστον ας μην μιλανε. οκ? ο γαυρος δεν δικαιολογητε.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΧΑΒΙΤΟ

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Διάβασε εφημερίδες της εποχής. ΟΠΑΔΟΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Δεν με κάλυψες. Εννοώ ποίες είναι οι πηγές σου για τα στατιστικά που παρέθεσες (πεναλτυ, κάρτες κλπ).
Όσο για το 47 πάλι είσαι λάθος. Είχε αποβληθεί ποδοσφαιριστής του Ηρα που αρνήθηκε να βγεί από το γήπεδο. Έγιναν κάποιοι ψιλοτσαμπουκάδες και ο διαιτητής έληξε το ματς που κατοχυρώθηκε στην ΑΕΚ 2-0 στα χαρτιά.
Τι σχέση τώρα έχει μ' αυτό ο Ολυμπιακός δεν μπορώ να καταλάβω. 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Υπέρ Παναθηναικού 5...
το πρωτάθλημα του 2004 και του 2009 ήταν προκαθορισμένο που θα πάει απ την αρχή όπως και όλα τα αλα του κρόκους.
το 2003 πριν το ντέρμπυ στη Ριζούπολη συνάντησα τον Ανατολάκη τυχαία σε καφετέρια...
κάνοντας καζούρα του λέω καλά ειλικρινά πιστεύετε ότι θα νικήσετε με 3 γκολ διαφορά και θα πάρετε κούπα;
η απάντηση ήταν αποστομωτική.
δεν πιστεύω.
Είμαι σίγουρος. Και 5 να χρειαζόταν θα τα βάζαμε.
το πώς βεβαίως παρέμεινε αδιευκρίνιστο μέχρι το παίγνιο. ΤΗν ημέρα εκείνη του απαντησα περαστικά. μετά το ντέρμπυ χρειάστηκα καινούργια τηλεόραση.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το πρωτάθλημα του 2004 και του 2009 ήταν προκαθορισμένο που θα πάει απ την αρχή όπως και όλα τα αλα του κρόκους.
το 2003 πριν το ντέρμπυ στη Ριζούπολη συνάντησα τον Ανατολάκη τυχαία σε καφετέρια...
κάνοντας καζούρα του λέω καλά ειλικρινά πιστεύετε ότι θα νικήσετε με 3 γκολ διαφορά και θα πάρετε κούπα;
δεν πιστεύω.
το πώς βεβαίως παρέμεινε αδιευκρίνιστο μέχρι το παίγνιο. ΤΗν ημέρα εκείνη του απαντησα περαστικά. μετά το ντέρμπυ χρειάστηκα καινούργια τηλεόραση.
τι λε ρε μαγκα...ηξερε ο ανατολ οτι ειναι κοτες οι βαζελοι και οτι επειδη τους ειπαν οι σεκιουριταδες οτι θα τους γαμησουν αυτοι εφαγαν τρια γκολ;;και αμα χρειαζοταν θα τρωγανε και πεντε;;και εσυ γιατι εσπασες ρε μαλες την τηλεοραση;;ησουνα στα αλλαχτηρια οταν τους ελεγαν οι σεκιουριταδες οτι θα τους γαμησουν;;η το διαισθανθηκες;;
πω ρε πουστη μου...ακου να τους πουν οι σεκιουριταδεςς οτι θα τους γαμησουν...
ρε στη δ λεμε ο θρυλος....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Υπέρ Παναθηναικού 5...
χρωστας μια απαντηση περι παραγκων;η νομιζω;επαναλάμβανω ερωτηση...οταν κανονιζε ο σπαθας να ευνοηθεις ποιανου ηταν η παραγκα;;δικη μου ; :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Υπέρ Παναθηναικού 5...
μαστορα ....αλλη μια ερωτηση μπορω;;;επειδη ειχα παραγκα λογω του οτι σε ενα ολοκληρο πρωταθλημα ειχα 4 πεναλτι παραπανω να υποθεσω οτι τωρα που εσυ εχεις 4 παραπανω στις πρωτες 9  :new_shocked: αγωνιστικες βασει της συλλογιστικης σου εχεις οχι παραγκα αλλα μαιζονετα;;
ερωτηση κανω...βασει των δικων σου σκεψεων...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι λε ρε μαγκα...ηξερε ο ανατολ οτι ειναι κοτες οι βαζελοι και οτι επειδη τους ειπαν οι σεκιουριταδες οτι θα τους γαμησουν αυτοι εφαγαν τρια γκολ;;και αμα χρειαζοταν θα τρωγανε και πεντε;;και εσυ γιατι εσπασες ρε μαλες την τηλεοραση;;ησουνα στα αλλαχτηρια οταν τους ελεγαν οι σεκιουριταδες οτι θα τους γαμησουν;;η το διαισθανθηκες;;
πω ρε πουστη μου...ακου να τους πουν οι σεκιουριταδεςς οτι θα τους γαμησουν...
ρε στη δ λεμε ο θρυλος....

ακου στράκι.
μη μου κάνεις μαθήματα εμένα ολυμπιακοφροσύνης.
ξέρεις πολύ καλά πού έχω μεγαλώσει και τι παραστάσεις υπάρχουν στο μυαλό μου.
έχω αγαπήσει γάβρους περισσότερο απο βάζελους κυρίως γιατί ο γάβρος κάποτε ισοδυναμούσε με τίτλο τιμής στην κοινωνία. Είχε πολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις αξιοπρέπειας μαγκιάς και μπεσαλιάς.
Το καταφέρατε σ αυτή τη χώρα να διαλύσετε κι αυτό.
Αλλωστε δεν έχετε αφήσει τίποτα καλό όρθιο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ακου στράκι.
μη μου κάνεις μαθήματα εμένα ολυμπιακοφροσύνης.
ξέρεις πολύ καλά πού έχω μεγαλώσει και τι παραστάσεις υπάρχουν στο μυαλό μου.
έχω αγαπήσει γάβρους περισσότερο απο βάζελους κυρίως γιατί ο γάβρος κάποτε ισοδυναμούσε με τίτλο τιμής στην κοινωνία. Είχε πολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις αξιοπρέπειας μαγκιάς και μπεσαλιάς.
Το καταφέρατε σ αυτή τη χώρα να διαλύσετε κι αυτό.
Αλλωστε δεν έχετε αφήσει τίποτα καλό όρθιο.
:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:
ενταξει τωρα τον ρολο τον εχει αναλαβει ο κυριος δημητρης γοντυκας...δεν εμεινε κενη η θεση...γιατι σκουζεις ;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
2 χρειαζονταν για κουπα, κ 1 για να παει σε μπαραζ, οχι 3
αφου τρια του ειπε ο αντολ γιατι του το χαλας...ηξερε ο ανατολ οτι θα τους απειλησουν οι σεκιουριτι γιαυτο ηταν και σιγουρος για τη νικη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα περσονα....η αυτοκτονα η σκασε...οποιο απο τα δυο και να κανεις κοινωνικη προσφορα ειναι...
τι το παλευεις αν δεν το'χεις;

Επισκέπτης
δεν πιστεύω.
τι ειναι ο παναθηναικος?
κλεφτης ΨΕΥΤΗΣ και λαγος.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
γαυροι μαλακες καντε κατι...
ειδατε ποιον βαλανε διαιτητη