Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Θες να πεις πως είχαμε παράγκα. Βάλε τις χρονιές που είχαμε παράγκα, πόσες ήταν αυτές οι χρονιές,  πόσα πρωταθληματα κέρδισα και πόσα κύπελα.

Επίσης βάλε πόσα κερδισμένα πέναλτυ είχα, πόσα ενάντια, πόσες κόκκινες υπέρ και πόσα κατά στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Πάρε τώρα το γαβρο στο διάστημα 1996-2003 και 1996- 2009. Για έλα να τα βάλουμε κάτω να δούμε αν έχετε άντερα.
εισαι ετοιμος να αρχισουμε;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ει αρχηγέ. Στο πε κανείς πως παίζανε με 10 από το 36?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
εισαι ετοιμος να αρχισουμε;;;

Πάμε. Καλά να μη σε πάω στο πως πήρατε το πρωτάθλημα του 79 στη Ρόδο ή το στημένο με τα Γιάννενα και μια που μετράτε και τα πρωταθλήματα και τα βγάζετε 38 πως πήρατε αυτό του 48 με τον Ηρακλή... Άστο μη τα βγάλουμε όλα στη φόρα. σιγά σιγά ξεκινάμε από τα βασικά... Πάμε ...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
επειδη τελικα το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι μονο πουστιες και ο μονος για οσους εχουν ασθενη μνημη μονο ο ολυμπιακος εχει στησει....Τοτε κουφαλες για οσα χρονια εμπαινε ο ριγκο με πιστολια στην ομαδα που ειχε τον μπουμπλη παιχτη τοσα και αλλα τοσα ορκιστικαμε στον πειραια να σας γαμαμε εστω και με πουστιες.Ορκιστικαμε οτι και στην πουστια θα ειμαστε πρωτοι απο εσας.Ρουφατε τωρα και κανα πρωταθλημα με το σταγονομετρο

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αποψη για το χτεσινο παιχνιδι του παοκ...το ειδα...
Ξ Ε Υ Τ Ι Λ Α !!!
για το ιδιο το ποδοσφαιρο....
πεναλτι δεν υπαρχει κατα πρωτον αρα αδικειται εκει ο παοκ αλλα....
αλλα ελεος ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ...για το ποδοσφαιρο μιλαω και μονο..στ'αρχιδια μου οπαδικες προτιμησεις και λοιπες μαλακιες ...και ο θρυλος να ηταν τα ιδια θα ελεγα...
ρε πουστη τι ηταν αυτο που ειδαν τα ματια μου;;60 λεπτα στο 14 του γηπεδου;;ρε ειναι δυνατον;;ρε να μπαινουν οι αλλοι οι μαλακες τρεις φορες οι ιδιοι γκολ και η γαμημενη να μην λεει να μπει;;ρε να κερδιζει ο πολυ πολυ πολυ πολυ χειροτερος τον πολυ πολυ πολυ πολυ καλυτερο;αδικια ρε ...και εγω τις αδικιες δεν τις γουσταρω απλα....στ'αρχιδια μου αν ηταν ο παοκ η ο οποιος παοκ...
ρε τι ηταν τουτο ρε;;τι βοηθα παναγια μου ηταν αυτα χτες που ειδα;;;λες και παιζανε ανδρες απο τη μια και βρεφη απο την αλλη...
αλλαξε ρε πουστη αν ειναι δυνατον δυο φορες την μπαλλα...δυο φορες ρε πουστη μου γαμω το αποτελεσμα σου μεσα...
στα αρχιδια μου ποιος προκρινεται και ποιος μενει απ'εξω ...στην πουτσαρα μου (και ειναι και μεγαλη )
εγω μπαλλα να δω...και να κερδαει ο καλυτερος και οχι ρε πουστη μου ο πιο τυχερος....ο Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Ο Σ !!! απλα ...
ρε τι ταμπουρι ηταν αυτο;;
εγω εκανα γκελα με βαζελο και παρολαυτα αισθανομουνα σα να ειχα κερδισει ...γιατι;γιατι επιξα μπαλλαρα ...χορτασα....γουσταρα...εκανα γκελα με αστερα και εκλαιγα ...γιατι;γιατι ημουνα ρδελομπου...
δεν προκειται να πανηγυριζα τετοια σαν την χτεσινη προκριση Π Ο Τ Ε ...ΠΟΤΕ!!!!
θα χαιρομαουνα ναι σιγουρα αλλα  θα προβληματιζομουνα τρομερα με την χαωδη διαφορα που θα εβλεπα να ειχα απο τον αντιπαλο///ελεος ρε....δεν ειναι αυτοσκοπος μονο το αποτελεσμα...
εχασα και εγω απο την αρσεναλ και απο την ντορντμουντ αλλα ειχα ενα χαμογελο στα χειλη ρε πουστη μου...επαιξα μπαλλιτσα....
για να μην πολυλογω αν ημουνα πλατινι και εβλεπα το χτεσινο ματς θα διεταζα επαναληψη του παιχνιδιου ΝΤΑΗΛΙΚ και θα ελεγα του διαιτητη να σφυραγε ληξη μονο αν κερδαγε η τοτεναμ...τελος...
και βεβαια το ιδιο θα ειχα κανει μετα τα αλλα  οργια το αγιαξ - παο και το ιντερ - παο...
και δεν το λεω γιατι ειναι αντιπαλοι και λοιπες μαλακιες...και για μενα θα ελεγα το ιδιο αλλα απλα δεν μπορω...
γιατι ;
μα φυσικα γιατι ψαχνω να βρω που εχω κανει διπλο παιζοντας τετοιο αντιποδοσφαιρο και πνιγοντας με ετσι ο αντιπαλος αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ....ας με βοηθησει καποιος λεγοντας μου το αντιθετο  :think: :think: και ας μου θυμισει και ματς...
μαλλον το ακριβως αναποδο...εχω φαει ταριφες παιζοντας οχι και τοσο ασχημα και παθητικα οπως ο παοκ χτες η ο ναζελος παλιοτερ...
αν ηταν ο θρυλος στη θεση του χτεσινου παοκ η παλιοτερα στα παιχνιδια με αγιαξ και ιντερ στη θεση του βαζελου θα ειχε παει η πενταρα συννεφο (οιπως και θα ηταν και το σωστο και οπως ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ  ;) ;))

Για να λεμε και του στραβου το δικιο οσο ο Παοκ επαιζε με 11 μια χαρα μπαλιτσα επαιζε.. Σε καθε αντεπιθεση ηταν φωτια και λαβρα για τους Αγγλους.. Μετα την κοκκινη(αδικη 100%) λογικο ειναι να το γυρισει σε ταμπουρι.. Ενταξει με την Τοτεναμ επαιζε και στην εδρα της..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Πάμε. Καλά να μη σε πάω στο πως πήρατε το πρωτάθλημα του 79 στη Ρόδο ή το στημένο με τα Γιάννενα και μια που μετράτε και τα πρωταθλήματα και τα βγάζετε 38 πως πήρατε αυτό του 48 με τον Ηρακλή... Άστο μη τα βγάλουμε όλα στη φόρα. σιγά σιγά ξεκινάμε από τα βασικά... Πάμε ...
σε τρωει ο κωλος σου λοιπον, παμε να δουμε τι θυμασαι....

ο 1979 ο Παναθηναϊκός φέρνει στη χώρα έναν Αργεντινό με καταγωγή από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από το Αιγάλεω. Αυτός δεν είναι άλλος εκτός από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα (κατά κόσμων τότε Γιάννης Μπουμπλής). Το 1954 και στις 8 Μαρτίου ο «Μπουμπλής» γεννήθηκε στο Σάντο Τόμε της Αργεντινής. Με την άφιξη του στην Ελλάδα και ενώ δεν γνώριζε Ελληνικά, η ομοσπονδία της Αργεντινής μέσω ενός «Telex» πιστοποίησε ότι ο 25χρονος παίκτης είναι όντως ομογενής. Το 1975 ο Δήμος Αιγάλεω φαίνεται να έχει εκδώσει πιστοποιητικό αναγνώρισης για το επίθετο «Μπουμπλής». Με βάση αυτού, στις 22-12-1979 η ΕΠΟ του βγάζει δελτίο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, με τον Παναθηναϊκό. Να θυμίσουμε ότι τότε απαγορευόταν οι μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών την περίοδο του Δεκεμβρίου.

Το πρωτάθλημα, η ενστάση της Λάρισας και η αρχή της διαμάχης:
Το Μάιο του 1980 παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο στάδιο Καραϊσκάκη. Πριν από το ματς οι «Ερυθρόλευκοι» καταθέτουν ένσταση για «Πλαστογραφία» και για παράνομη συμμετοχή του Γιάννη Μπουμπλή, αλλά δεν δικαιώνονται και έτσι ο Παναθηναϊκός κατακτά το πρώτο του επαγγελματικό πρωτάθλημα.
Την επόμενη χρονιά η κόντρα συνεχίζεται για το θέμα «Μπουμπλής». Ο Αργεντινός γίνεται σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού  «Φόρτσα-Ρότσα-Μπουμπλής». Ο Βαρδινογιάννης σε δηλώσεις του στηρίζει τον Μπουμπλή και απαντάει στον Ολυμπιακό λέγοντας: «Γκρινιάζουν, γιατί θα τους καρφώνει σε κάθε ματς». Τον Σεπτέμβριο του 1981 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λάρισα και το ματς λήγει 2-2. Οι «Θεσσαλοί», καταθέτουν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Χουάν Μπουμπλή και ότι δεν είναι Έλληνας. Η Λάρισα κάνει την αρχή και ο Ολυμπιακός προχωρεί σε ποινική δίωξη του ποδοσφαιριστή και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Έπειτα από αυτό το περιστατικό, στο κύπελλο κληρώνονται οι δύο «αιώνιοι», με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει 3-2.
Ο τότε πρόεδρος του Ολυμπιακού Σταύρος Νταϊφάς, κατηγορεί τον Παναθηναϊκό ότι «χρησιμοποιεί βρώμικα μέσα και ότι δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι για την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Φταίνε αυτοί με την υπόθεση σκάνδαλο «Μπουμπλής» που είναι από τα μεγαλύτερα του ποδοσφαίρου».

Η αφαίρεση της Ελληνικής ιθαγένειας

Τότε άρχισε να βγαίνει στο προσκήνιο, ότι το «telex» που έβγαλε η ομοσπονδία Αργεντινής για την Ελληνοποίηση του Ρότσα ήταν πλαστό. Τον Απρίλιο του 1982 οι φίλοι του «τριφυλλιού», κατακλύζουν το κέντρο για την υπόθεση «Μπουμπλής». Λίγους μήνες αργότερα και αφού το πρωτάθλημα έχει πάει σε μπαράζ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης δηλώνει ότι: «Ο Παναθηναϊκός δεν κατεβαίνει στον αγώνα, χαρίζω τον τίτλο στον Νταϊφά». Μία μέρα μετά τις σχετικές δηλώσεις το ΑΣΕΑΔ αθωώνει τον Παναθηναϊκό και ο πρόεδρος των «πράσινων» ανακαλεί την απόφαση του, και η ομάδα κατεβαίνει στο γήπεδο. Για την ιστορία το ματς στο Βόλο βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό με 2-1 στις 29 Ιουνίου. Το Σεπτέμβριο του 1982 αφαιρείτε με απόφαση των δικαστηρίων η Ελληνική ιθαγένεια από τον Αργεντινό Χουάν Ραμόν Ρότσα. Τέλος, 4 χρόνια μετά ο Ρότσα ορκίστηκε Έλληνας.  

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Θες να πεις πως είχαμε παράγκα. Βάλε τις χρονιές που είχαμε παράγκα, πόσες ήταν αυτές οι χρονιές,  πόσα πρωταθληματα κέρδισα και πόσα κύπελα.

Επίσης βάλε πόσα κερδισμένα πέναλτυ είχα, πόσα ενάντια, πόσες κόκκινες υπέρ και πόσα κατά στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Πάρε τώρα το γαβρο στο διάστημα 1996-2003 και 1996- 2009. Για έλα να τα βάλουμε κάτω να δούμε αν έχετε άντερα.
Δεν μου λε ρε μαγκα κατι...το ποτε ειχε ο καθενας παραγκα ποτε και ποιος το καθοριζει;εσυ;γιατι αν ναι θα σου κανω μια ερωτηξις...
πες μου σε περικαλω...την χρονια που αποκαλυφθηκαν οι ηχογραφημενες συνομιλιες οπου ακουγοτανε ο ΣΠΑΘΑΣ  να δινει εντολη σε διαιτητη του συνδεσμου του (πειραια δηλ. μιας και τοτε υπηρχε ''εντοπιοτητα'' δηλ.του συνδεσμου πειραια  δηλ.του σπαθα ΔΕΝ σφυριζαν θρυλο  ;)) να βγαλει καρτες σε συγκεκριμενους παιχτες του ΠΑΟΚ στο παιχνιδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ ουτως ωστε αυτοι (οι παιχτες του παοκ δηλ.) επειδη συμπληρωναν τρεις δεν θα αγωνιζοντουσαν την αλλη κυρικη στην τουμπα οπου ο παοκ αγωνιζοτανε ΜΕ ΣΕΝΑ  ...ρωτα λοιπον ξανα τοτε που αποδεδειγμενα βασει κασετων ο σπαθας ΄΄ρεγουλαριζε'' εσενα εσυ ειχες παραγκα;; :think: :think:
μια ερωτηξις κανω και να με συμπαθας...
Υ.Γ. Τον γκαιμπελς πολλοι εμισησαν...τις μεθοδους του ομως κανενας   ;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
θα επρεπε να σας αφαιρεθει το πρωταθλημα του 80 και να πεσετε κατηγορια.....να σε παω και πιο παλια..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
α και αν γινει καμια μαλακια φετος (γιατι παιζουμε και στο σεντονι και παιζουμε και καλα) και παμε να χασουμε το πρωταθλημα ....ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΟΟΟΟΟΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Για να λεμε και του στραβου το δικιο οσο ο Παοκ επαιζε με 11 μια χαρα μπαλιτσα επαιζε.. Σε καθε αντεπιθεση ηταν φωτια και λαβρα για τους Αγγλους.. Μετα την κοκκινη(αδικη 100%) λογικο ειναι να το γυρισει σε ταμπουρι.. Ενταξει με την Τοτεναμ επαιζε και στην εδρα της..
δεν με νοιαζει ρε αδεφε αυτο εμενα...τι ειδαν τα ματακια μου λεω...και με 6 παιχτες να επαιζε μια ΣΟΒΑΡΗ ομαδα τετοια εικονα δεν επιτρεπεται...και στο κατω κατω η εικονα μπορει να επιτρεπεται αλλα για εμενα τον ποδοσφαιροφιλο η αδικια συντελεστηκε τι να κανω τωρα;;πρωτη φορα κανει λαθος διαιτητης;;οχι βεβαια....η τοτεναμ ομως επρεπε να βαλει βασει εικονας 15 γκολ...αυτο λεω ..και ΔΕΝ εβαλε...αυτο λεω...ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ατο λεω...
ειπα απο μονος μου πριν οτι η αποβολη ηταν αδικη...και; αυτο σημαινει οτι μας αρεσει να κερδιζει ο πολυ χειροτερος τον πολυ καλυτερο;;;αυτο ειναι το δικο μου ποιντ...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρωτα τωρα τον περσονα σε ποιο ματς αναφερεται για τον σαργκανη, ποιος ηταν διαιτητης και τι σχεση ειχε με τον παο, οποτε θες στην διαθεση σου, αν θες μιλαμε και για το μπασκετακι.....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
και παρεπιπτοντως επειδη η μπαλα γενικα ειναι καυλα ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΜΠΑΟΚΙΑ για χτες (ταμπουρι παιξανε για εμενα και μπαλα αλλου αιωνα) αλλα μπραβο και respect στον μπουγατσολαο γαμουσε χτες

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δεν με νοιαζει ρε αδεφε αυτο εμενα...τι ειδαν τα ματακια μου λεω...και με 6 παιχτες να επαιζε μια ΣΟΒΑΡΗ ομαδα τετοια εικονα δεν επιτρεπεται...και στο κατω κατω η εικονα μπορει να επιτρεπεται αλλα για εμενα τον ποδοσφαιροφιλο η αδικια συντελεστηκε τι να κανω τωρα;;πρωτη φορα κανει λαθος διαιτητης;;οχι βεβαια....η τοτεναμ ομως επρεπε να βαλει βασει εικονας 15 γκολ...αυτο λεω ..και ΔΕΝ εβαλε...αυτο λεω...ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ατο λεω...
ειπα απο μονος μου πριν οτι η αποβολη ηταν αδικη...και; αυτο σημαινει οτι μας αρεσει να κερδιζει ο πολυ χειροτερος τον πολυ καλυτερο;;;αυτο ειναι το δικο μου ποιντ...

Δεν εχεις αδικο.. Γιατι θα επρεπε κανονικα σε μια ομαδα οπως ο βαζελος οπου μακραν ηταν η πιο χεσμενη ομαδα που περασε φετος απο το Καραισκακη να του ειχαμε ριξει τεσσαρα οπου ειναι και το νουμερο τους.. Αλλα αν κερδιζε παντα ο καλυτερος θα ειχαμε πλουτισει τωρα απο το στοιχημα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πάμε από 1996  μέχρι 2011!  

Ολυμπιακός κερδισμένες κόκκινες 88

Παναθηναικός 57

Κόκκινες κατά ολυμπιακού 38
Κατά Παναθηναικού 43

Ολυμπιακός κερδισμένα πέναλτι 124
Παναθηναικός 80

Πέναλτι κατά 37  και οι δύο.

Φυσικά τα κερδισμένα πεναλτι τα ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ!

Αλλά για να συνεχίσουμε επειδή μας κατηγορούν πως είχαμε παράγκα στο ΜΠΑΣΚΕΤ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ...

ΑΠΟ ΤΟ 1998 Ως ΤΟ 2011!!

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 10965
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ 10458

ΣΕΖΟΝ 2000-2001 2005-2006 ΚΑΙ 2009-2010  Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... Ο "ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ"

Αλλά ας πάμε στους πόντους ... 30 493 ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
                               29685 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δηλαδή με ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ  ( ΚΑΙ ΑΡΑ ΦΑΟΥΛ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΝΤΟΙ

ΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1734
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1645

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8926
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 8984 > ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ! ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΚΕΣ!

Ενώ λοιπόν βλέπουμε διαφορά 40 % στα κερδισμένα πέναλτι , βλέπουμε αμελητέα διαφορά 1 % στα κερδισμένα φάουλ στο μπάσκετ ( ναι, εκεί που ...υπάρχει "παράγκα"), ενώ στις ΒΟΛΕΣ οι γάβροι έχουν περισσότερες!

Βάλτε τώρα τα κερδισμένα του Παναθηναικού και Ολυμπιακού την περίοδο του Ρόκο. Διαλέχτε και βάλτε. Βάλτε και το αεκάκι μέσα φυσικά τότε.

Υπομονή και θα πάμε και στο πως πήρατε το πρωτάθλημα το 79 με Ρόδο. Και φυσικά στο ψεύτικο του 48.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Πάμε από 1996  μέχρι 2011!  

Ολυμπιακός κερδισμένες κόκκινες 88

Παναθηναικός 57

Κόκκινες κατά ολυμπιακού 38
Κατά Παναθηναικού 43

Ολυμπιακός κερδισμένα πέναλτι 124
Παναθηναικός 80

Πέναλτι κατά 37  και οι δύο.

Φυσικά τα κερδισμένα πεναλτι τα ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ!

Αλλά για να συνεχίσουμε επειδή μας κατηγορούν πως είχαμε παράγκα στο ΜΠΑΣΚΕΤ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ...

ΑΠΟ ΤΟ 1998 Ως ΤΟ 2011!!

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 10965
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ 10458

ΣΕΖΟΝ 2000-2001 2005-2006 ΚΑΙ 2009-2010  Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... Ο "ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ"

Αλλά ας πάμε στους πόντους ... 30 493 ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
                               29685 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δηλαδή με ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ  ( ΚΑΙ ΑΡΑ ΦΑΟΥΛ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΝΤΟΙ

ΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1734
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1645

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8926
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 8984 > ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ! ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΚΕΣ!

Ενώ λοιπόν βλέπουμε διαφορά 40 % στα κερδισμένα πέναλτι , βλέπουμε αμελητέα διαφορά 1 % στα κερδισμένα φάουλ στο μπάσκετ ( ναι, εκεί που ...υπάρχει "παράγκα"), ενώ στις ΒΟΛΕΣ οι γάβροι έχουν περισσότερες!

Βάλτε τώρα τα κερδισμένα του Παναθηναικού και Ολυμπιακού την περίοδο του Ρόκο. Διαλέχτε και βάλτε. Βάλτε και το αεκάκι μέσα φυσικά τότε.

Υπομονή και θα πάμε και στο πως πήρατε το πρωτάθλημα το 79 με Ρόδο. Και φυσικά στο ψεύτικο του 48.
ασε τις κωλοτουμπες.....το εχω πει και θα το λεω, ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε για διατησια, πριν το '96 δεν υπηρχε ποδοσφαιρο;; η αυτο που υπηρχε ηταν αγγελικα πλασμενο;; για το μπασκετακι δεν θες να μιλησουμε;;; εκει να δεις τι σου εχω!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ποίες είναι οι πηγές σου, ξέχασες να αναφέρεις.
Το 1947 ο Ηρακλής έχασε από μαλακία ΤΟΥ το πρωτάθλημα γιατί μηδενίστηκε σε αγώνα με την αδιάφορη ΑΕΚ. Καμιά σχέση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πουστιές Ολυμπιακού συνεχεια...

Επειδή αναφέρεστε στα 38... ας τα ξεσκονίσουμε να δούμε πως..

Αντιπαρέρχομαι το ότι ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΑΕΚ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ( ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ) ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ...

Μετά ξεκούραστοι και άνετοι παίζατε στον τελικό πανελλήνιο όμιλο...

46-47 ( ΟΧΙ 48 ΠΟΥ ΕΊΠΑ ΠΡΙΝ)

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΕΚ ,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Ματς πρώτο

Ολυμπιακός-Ηρακλής 1-1

Στη Θεσσαλονίκη η Ηρακλής κέρδισε με 2-1... αλλά ας δούμε τι έγινε...

Στο ματς Ηρακλής-ΑΕΚ 0-2 ΛΟΓΩ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ Ο ... Ηρακλής ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΕ!
Ο ηττημένος έπαιρνε τότε 1 βαθμό όπως στο Μπάσκετ. Ωστόσο με ψήφους 3-2 ο Ηρακλής ΜΗΔΕΝΙΣΘΗΚΕ και στα πλάη οφ πήρε το πρωτάθλημα ο γάβρος. Από τότε στα χαρτιά... ο Ηρακλής είχε ζητήσει επανάληψη του αγώνα αλλά δε δέχτηκε η ΑΕΚ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ποίες είναι οι πηγές σου, ξέχασες να αναφέρεις.
Το 1947 ο Ηρακλής έχασε από μαλακία ΤΟΥ το πρωτάθλημα γιατί μηδενίστηκε σε αγώνα με την αδιάφορη ΑΕΚ. Καμιά σχέση.

Διάβασε εφημερίδες της εποχής. ΟΠΑΔΟΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Για να μην παρεξηγουμαστε....Μια απο της πιο "σαπιλες" εποχη του ποδοσφαιρου ηταν η περιοδος που εμεις οι γαυροι λεμε "πετρινα χρονια" τοτε που ο καπετανιος αλωνιζε και ο βαζελος τα επαιρνε με το ετσι θελω.Το παραδοξο για εμενα ξερετε ποιο ειναι?
Οτι τοτε ειχε και καλη ομαδα,καλη οργανωση και γενικα ηταν μπροστα σε οτι αφορουσε το managment μιας ομαδας ποδοσφαιρου.Παιανια, σταθερη διοικηση,κοσμο,οραμα και πολυ καλους παιχτες.Σαραβακος Ζαετς, Μπουμπλης....κλπ.Βεβαια τοτε επαιρνε "πετσινα"στην ελλαδα η οχι????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom