streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
ήρθε στην αθήνα σήμερα ο ατζέντης του ροναλντίνιο.....
Του έκλεισε καλό τραπέζι στον Βέρτη;
ήρθε στην αθήνα σήμερα ο ατζέντης του ροναλντίνιο.....
ώπα θα αρχίσουμε πάλι τους στόλους και τα λιμάνια;κατι σαν τον πουτανας γιο το βαζελο φετος
μεμονωμενο περιστατικο αδερφε...και πρόπερσι πρτώτος ήμανε και η πούτσα έφασε μέχρι τα παπούτσα στο γάβρο που δεν πήγε ούτε ουέφα.
και αγγλικα βγαζει και αφρικανικα βγαζει για βαζελους διψασμενους για σπερμα...λαικ γιουβγάζει και αγγλικά λεξικά αυτούνος; babiεniotey ένα πράμα;
καλα, κλαψε αποψε και αυριο ξημερωνει αλλη μερα....τον πινεις 13 συναπτα ετη, αμα βαλεις τις πουτσες που εχεις φαει στην σειρα, φτανεις καστανιες...και πρόπερσι πρτώτος ήμανε και η πούτσα έφασε μέχρι τα παπούτσα στο γάβρο που δεν πήγε ούτε ουέφα.
είσαι σίγουρος;μεμονωμενο περιστατικο αδερφε...
καθε 5ο χρονο ριχνεις και μια πουτσα μεχρι τα παπουτσα...
τα αλλα τεσσερα απλα περιμενεις...
μην τρελαινεσαι το 2014 ειναι παλι η σειρα σου!
σημειολογικα εχει ελπιδες να το παρει φετος, το παιρνει καθε φορα που αλλαζει κυβερνηση στην ελλαδα, 2004, 2009, παρακαλα μαλακα περσονα να κερδισει ο αντωνακης....μεμονωμενο περιστατικο αδερφε...
καθε 5ο χρονο ριχνεις και μια πουτσα μεχρι τα παπουτσα...
τα αλλα τεσσερα απλα περιμενεις...
μην τρελαινεσαι το 2014 ειναι παλι η σειρα σου!
κλωνάκι μη ντρέπεσαι μπες με το καλό με τ αστεράκια.και αγγλικα βγαζει και αφρικανικα βγαζει για βαζελους διψασμενους για σπερμα...λαικ γιου
αντε για υπνο τωρα λουλα
Α μπράβο, χαίρομαι που συμφώνησες τελικά.οκ, έχεις δίκιο κι εσύ. είναι μια φάση με ταχύτητα. άντε να το τελειώσουμε γιατί το κουράσαμε
ααααααααααααχαχχαχαχαχααχσημειλογικα εχει ελπιδες να το παρει φετος, το παιρνει καθε φορα που αλλαζει κυβερνηση στην ελλαδα, 2004, 2009, παρακαλα μαλακα περσονα να κερδισει ο αντωνακης....
σιγουρος δεν ειμαι για τιποτα... μια αναλυση περιοδικοτητας κανω.είσαι σίγουρος;
μπεσαλίδικα σαν το χρηστιδη ν απαντήσεις ε;
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
εγώ είμαι σίγουρος μόνο για το ότι δεν είμαι σίγουροςσιγουρος δεν ειμαι για τιποτα... μια αναλυση περιοδικοτητας κανω.
εσυ εισαι σιγουρος οτι ΔΕΝ θα γινει ?
ο παναγιωτης;;ααααααααααααχαχχαχαχαχααχ
ακου αναγωγή που έκανε ο καμμένος.
ααααααχχαχαχαχαχαχαχααχαχα
κι αυτο λογικο ειναι.... χμμμμσημειολογικα εχει ελπιδες να το παρει φετος, το παιρνει καθε φορα που αλλαζει κυβερνηση στην ελλαδα, 2004, 2009, παρακαλα μαλακα περσονα να κερδισει ο αντωνακης....
σιγουρα ?εγώ είμαι σίγουρος μόνο για το ότι δεν είμαι σίγουρος
ο δεσπότης;ο παναγιωτης;;
εεεεε ? δεν ακουω!!!! παρτε το μηδεν!!!ο δεσπότης;
ο αδελφος του νωνταο δεσπότης;