Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μιλαω για σαλκε για πορτο για ιντερ για αγιαξ(αλλη ποδοσφαιρικη μαγεια)  :2funny:
ρε μαλακ ειχες ξευτιλισει την μπαλλα εκει..αληθεια σου μιλαω τωρα...για γελια...σε ηθελε ο θεος...κοιμοτανε με τις πυτζαμες...θυμησου αυτα τα ματς και κανε ανγωγες...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

σιγά τι είπες.
καλύτερα να δει το ναντ-παο 0-0 με κόντρα διαιτησία, το μπαρτσα-παο 3-1 με ένα τέταρτο ταμπούρι από τους καταλανούς (και πέναλτυ πνιγμένο), το αρσεναλ-παο 2-1 με φουλ ταμπούρι από την ομάδα του ανρί που δεν κυνήγησε 3ο γκολ για να πάρει την πρώτη θέση...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οταν νικουσες εννοεις;ναι...αλλα πιο πολυ απο την συμπεριφορα των ΜΜΕ...που σε αντιμετωπιζαν προκλητικα απεναντι μου...εγω δεν ειμαι κομπλεξικος ωστε να μην παραδεχομαι τον αντιπαλο...αλλα οταν βλεπω τσατσιλικι τρελλαινομαι...
οταν σε γαμαγανε στο χορτο εκανες μια φαση εκλεβες ενα αποτελεσμα και μαγκια σου και μου βγαιναν ολα τα αντικειμενικα καριολια και μου ελεγαν για μαγικες εμφανισεις και πρεσβεις ναι ρε μαγκα ετρωγα καβλι....

γιαυτο ειναι οι φιλοι ρε τυπε. ειπαμε να χαλαρωσουμε μια χρονια στα ευρωπαικα να ησυχασει και σενα η λουριδα σου

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
οταν νικουσες εννοεις;ναι...αλλα πιο πολυ απο την συμπεριφορα των ΜΜΕ...που σε αντιμετωπιζαν προκλητικα απεναντι μου...εγω δεν ειμαι κομπλεξικος ωστε να μην παραδεχομαι τον αντιπαλο...αλλα οταν βλεπω τσατσιλικι τρελλαινομαι...
οταν σε γαμαγανε στο χορτο εκανες μια φαση εκλεβες ενα αποτελεσμα και μαγκια σου και μου βγαιναν ολα τα αντικειμενικα καριολια και μου ελεγαν για μαγικες εμφανισεις και πρεσβεις ναι ρε μαγκα ετρωγα καβλι....

ρε, στον πούτσο μου τα γράφω τα ΜΜΕ. το συμπέρασμα είναι ότι έχεις φάει περισσότερες και σκληρότερες πούτσες από μένα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μιλαω για σαλκε για πορτο για ιντερ για αγιαξ(αλλη ποδοσφαιρικη μαγεια)  :2funny:
ρε μαλακ ειχες ξευτιλισει την μπαλλα εκει..αληθεια σου μιλαω τωρα...για γελια...σε ηθελε ο θεος...κοιμοτανε με τις πυτζαμες...θυμησου αυτα τα ματς και κανε ανγωγες...

προφανώς γράφεις μαλακίες για να περνά η ώρα.
στο 0-2 μέσα στη σάλκε ήμασταν σαφώς καλύτεροι από αυτούς, ειδικά στο β΄ ημίχρονο
ο άγιαξ εκείνη τη χρονιά είχε κερδίσει 0-2 στο μπερναμπέου με 70% κατοχή. κάνε τις αναγωγές σου

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Πολύ χολή από κάποιους εδώ μέσα βλέπω, και δεν καταλαβαίνω τον λόγο.
Φαντάσου να σπάσει ο διάολος το πόδι του και να μας έρθουν όλα όπως τα θέλουμε στην τελευταία αγωνιστική και να περάσουμε.
Θα υπάρξουν αυτοκτονίες βαζέλων μου φαίνεται.

Πάντως μια καλή κουβέντα για τον Μέγιερι δεν είδα που έκξανε 2 αποκρούσεις που μας κράτησαν στο παιχνίδι.
Κάτι μου λέει πως δεν θα εχει αναφερθεί στα "αντικειμενικά" ραδιόφωνα και στις κωλοφυλλάδες.
Άξιος ο μικρός. Αν ξανακάτσει πάγκο να μου τρυπήσετε την μύτη μετά από την αποψινή του εμφάνιση.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κλαψτε βαζελακια

μεστο ο οακα θα σας παρουμε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
προφανώς γράφεις μαλακίες για να περνά η ώρα.
στο 0-2 μέσα στη σάλκε ήμασταν σαφώς καλύτεροι από αυτούς, ειδικά στο β΄ ημίχρονο
ο άγιαξ εκείνη τη χρονιά είχε κερδίσει 0-2 στο μπερναμπέου με 70% κατοχή. κάνε τις αναγωγές σου
τι αναγωγες να κανω ρε μαλακα τρελλος εισαι;;;και 15 - 0 να ειχε κερδισει μεσα στο μπερναμπεου τι θα πει;;εσενα επρεπε να σου βαλει 20 κομματια και οχι μονο δεν σου εβαλε αλλα τον κερδισες κιολας την πρωτη φορα που περασες την σεντρα...
κλασσικος βαζελος δηλαδη ψευτης...ησουνα καλυτερος απο την σαλκε ε;;μηπως και απο το αμβουργο που ακομα και στο 93 ειχε τετ α τετ κεφαλια στο δοκαρι;;ελεος ρε...παραδεχτειτε οτι κλεβατε αποτελεσματα και δεν παιζατε μπαλλα οπως εμεις...εμεις παιζουμε επιθετικο ποδοσφαιρο υπαρχει παραγωγη φασεων ,δεν παιζουμςε κρυφτουλι και φτου ξελευτερια...
ξερω ρε μαγκα οτι σε πονανε αυτα που λεω αλλα δεν φταιω εγω...η πουτανα η αληθεια φταιει...με αυτην βαλτα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Φαντάσου να σπάσει ο διάολος το πόδι του και να μας έρθουν όλα όπως τα θέλουμε στην τελευταία αγωνιστική και να περάσουμε.

Πάντως μια καλή κουβέντα για τον Μέγιερι δεν είδα που έκξανε 2 αποκρούσεις που μας κράτησαν στο παιχνίδι.
Κάτι μου λέει πως δεν θα εχει αναφερθεί στα "αντικειμενικά" ραδιόφωνα και στις κωλοφυλλάδες.
Άξιος ο μικρός. Αν ξανακάτσει πάγκο να μου τρυπήσετε την μύτη μετά από την αποψινή του εμφάνιση.
ασε τωρα με τον μεγερι...του κατσανε δυο ενστικτωδεις αποκρουσεις ...δεν την εχει την θεση...κονσταντσο και απο γεναρη η καλοκαιρι βλεπουμε...εχουμε ομαδαρα αλλα δεν εχουμε τερματοφυλακα...τα υπολοιπα ειναι παπαριες...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ηρεμησε τυπε για το χαβαλε γινονται ολα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ασε τωρα με τον μεγερι...του κατσανε δυο ενστικτωδεις αποκρουσεις ...δεν την εχει την θεση...κονσταντσο και απο γεναρη η καλοκαιρι βλεπουμε...εχουμε ομαδαρα αλλα δεν εχουμε τερματοφυλακα...τα υπολοιπα ειναι παπαριες...

παντως οι γαλλοι ηταν καλυτεροι επρεπε να το παρουν το αποτελεσμα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τι αναγωγες να κανω ρε μαλακα τρελλος εισαι;;;και 15 - 0 να ειχε κερδισει μεσα στο μπερναμπεου τι θα πει;;εσενα επρεπε να σου βαλει 20 κομματια και οχι μονο δεν σου εβαλε αλλα τον κερδισες κιολας την πρωτη φορα που περασες την σεντρα...
κλασσικος βαζελος δηλαδη ψευτης...ησουνα καλυτερος απο την σαλκε ε;;μηπως και απο το αμβουργο που ακομα και στο 93 ειχε τετ α τετ κεφαλια στο δοκαρι;;ελεος ρε...παραδεχτειτε οτι κλεβατε αποτελεσματα και δεν παιζατε μπαλλα οπως εμεις...εμεις παιζουμε επιθετικο ποδοσφαιρο υπαρχει παραγωγη φασεων ,δεν παιζουμςε κρυφτουλι και φτου ξελευτερια...
ξερω ρε μαγκα οτι σε πονανε αυτα που λεω αλλα δεν φταιω εγω...η πουτανα η αληθεια φταιει...με αυτην βαλτα...

χαχαχαχα, καλά είσαι εντελώς παπάρας. το φυσιολογικό είναι να χάσεις 5-0 από εκείνον τον άγιαξ. το 0-1 είναι τεράστια επιτυχία όπως κι αν έρθει. το ότι κέρδισε 0-2 τη ρεάλ με 70% κατοχή δεν σου λέει τίποτα ε;
ψεύτης εγώ ή εσύ; παρατήσαμε τη σάλκε και πήγαμε στο αμβούργο; χαχαχαχα
τελικά στη σάλκε ήμουν καλύτερος ή όχι; για θυμήσου.
και στο αμβούργο τι ακριβώς έγινε; κατοχή μπάλας από το αμβούργο, αλλά γκολ από εμάς και αρκετές ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις μήπως; δηλαδή μήπως ότι έγινε κι απόψε στο μαρσέιγ - οσφπ, αλλά χωρίς να ευνοηθούμε από τη διαιτησία;
χαχαχαχα... ΨΕΥΤΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ηρεμησε τυπε για το χαβαλε γινονται ολα

Ρε, μερικοί γαύροι έχουν πολλή πλάκα. κατηγορούν εμάς ως ψεύτες, ενώ αυτοί έχουν αναγάγει το ψέμα σε τέχνη. ο χρηστίδης είναι ο κλασσικότερος εκπρόσωπός τους. δες τι μαλακίες γράφει για τα διπλά του ΠΑΟ στη γερμανία, που αμφιβάλλω αν έχει δει τους αγώνες. ακόμη χειρότερα, δες εδώ πώς σκέφτονται μερικοί

ενω και η διαιτησια ηταν καλη με τις αμφισβητουμενες φασεις υπερ μας  

διαιτησία που άφησε γκολ οφσάιντ και δεν έδωσε πέναλτυ την χαρακτηρίζει καλή.
χαχαχαχαχαχα....
τελικά το 60-40 υπέρ τους είναι το φυσιολογικό γι' αυτούς

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τι εχετε;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι πινεις και δεν μας δινεις :2funny: :2funny:

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Καλημέρα
Λοιπόν πουτσοκαβαλαρέοι βάζελοι τουλάχιστον πρέπει να μάθετε πότε επιτρέπεται να βγαζετε γλωσσίτσα και πότε όχι
Πριν ενα χρόνο από τον καναπέ σας βλέπαμε να αντιπροσωπεύετε την Ελλάδα στο Τσου Λου και η σούμα έβγαλε 4 ψωλαρπαχτές και δυό μισογαμήσια (4 ηττες & 2 ισοπαλίες)
Αυτός ο πρέσβης είστε βάζελοι
Ενα χρόνο μετά επί του δικου σας καναπέος μας βλέπετε να προσπαθούμε έστω και την τελευταια αγωνιστικη να περάσουμε στους 16 πράγμα που είχε συμβει και το 2009-10
Επειδή λοιπόν η Ευρωπη την τελευταια 3ετια είναι μια πονεμενη ιστορία για σας καλό θα ήτανε να παίζετε με το κουβαδάκι σας και να ασχολείστε με τον αδερφο του Μπάγεβιτς τον βατραχοΤσάκα και με τον Ροναλντίνιο
Και επειδή κάποιοι είδαν και πέναλτι και οφσάιτ στο σημερινό παιχνίδι ξεχάσανε σκοπίμως το πέναλτι μαρς μέσα στο Ντόρτμουντ

Και πάλικαλημέρα σας ... και βάζελοι περαστικά σας

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα
Λοιπόν πουτσοκαβαλαρέοι βάζελοι τουλάχιστον πρέπει να μάθετε πότε επιτρέπεται να βγαζετε γλωσσίτσα και πότε όχι
Πριν ενα χρόνο από τον καναπέ σας βλέπαμε να αντιπροσωπεύετε την Ελλάδα στο Τσου Λου και η σούμα έβγαλε 4 ψωλαρπαχτές και δυό μισογαμήσια (4 ηττες & 2 ισοπαλίες)
Αυτός ο πρέσβης είστε βάζελοι
Ενα χρόνο μετά επί του δικου σας καναπέος μας βλέπετε να προσπαθούμε έστω και την τελευταια αγωνιστικη να περάσουμε στους 16 πράγμα που είχε συμβει και το 2009-10
Επειδή λοιπόν η Ευρωπη την τελευταια 3ετια είναι μια πονεμενη ιστορία για σας καλό θα ήτανε να παίζετε με το κουβαδάκι σας και να ασχολείστε με τον αδερφο του Μπάγεβιτς τον βατραχοΤσάκα και με τον Ροναλντίνιο
Και επειδή κάποιοι είδαν και πέναλτι και οφσάιτ στο σημερινό παιχνίδι ξεχάσανε σκοπίμως το πέναλτι μαρς μέσα στο Ντόρτμουντ

Και πάλικαλημέρα σας ... και βάζελοι περαστικά σας
Ποια περαστικα ρε ταλαιπωροι;;;
Στο μεταξυ μας παιχνιδι μας κερδισατε;;Στο πρωταθλημα βλεπετε την πλατη μας;;;;
Ειστε τριτοι στον ομιλο και πανηγυριζετε λες και ειστε πρωτοι.Καθιστε να γινει και η τελευταια αγωνιστικη και μετα βγειτε να μιλησετε.
Αλλα οταν στα τοσα χρονια που βγαινετε στο Champions League εχετε να αναφερεται δυο προκρισεις ολες κι ολες ειναι λογικο να πανηγυριζετε σαν να εχετε προκριθει.Αντε ζηστε το παραμυθακι σας τωρα :birdman:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Παντως και στο ντερμπυ και στο ματς με Μαρσειγ ο γαυρος επαιξε πολυ μεγαλη μπαλα
Κι οχι μονο τεχνικα, οργανωτικα (κυκλοφορια/ αντεπιθεσεις) και με τη δημιουργια τελικων ευκαιριων με το τσουβαλι
Αλλα και λογω τσαμπουκα, εγωισμου και γενικου επιθετικου πνευματος
Φυσικα, ο γαυρος εχει στο DNA του αυτη τη νοοτροπια, αλλα τον τελευταιο καιρο με τον Βαλβερδε δεν το βλεπαμε τοσο εντονα

ΥΓ Περαστικα βαζελες. Οσο καλα κι αν στεκεστε ως τωρα στο πρωταθλημα, δεν θα αντεξετε ως το τελος και το ξερετε (οσοι εχετε στοιχειωδες μυαλο). Οπως ολα τα πυροτεχνηματα δεν μπορουν να αντεξουν στο διηνεκες.

ΥΓ2 Ο Φετφατζιδης μηπως ειναι ωρα να χρησιμοποιηθει πιο συστηματικα; Αφου εχει δειξει επανειλλημενως την αξια και την παικτικη του ωριμοτητα, γιατι να τον αντιμετωποιζουμε ακομα ως "ταλεντο"; Μια χαρα παιχταΡΑΣ ειναι κατα τη γνωμη μου. Κι απολυτως ετοιμος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom