μαλάκα εκείνο το 0-1 με την ιντερ που έμπαιναν τα πουστάκια και γράφαν κοιμήθηκε ο θεός.
αν είναι δυνατόν ο σαριέγκι γκολ πρέπει να είχαν γίνει τα σπέρματα μύξες απ τη μύτη.
να τι δεν καταλαβαινεις ρε μαλακα...ολα σου τα διπλα και τα αποτελεσματα ηταν μαγικες εικονες ...ταμπουρι του ταμπουριου βοηθα παναγια μου γκινια ο αντιπαλος και εσυ με μιση φαση ενα γκολ....τσουκου τσουκου...
σου ειπα θα με σεβαστεις γιατι ΑΠΛΑ εγω παιζω μπαλλα...δεν παιζω τσικι τσικι και να κλεβω...ισα ισα που παραγω ποδοσφαιρο κανω φασεις και στα ματς ακομα που χανω (στα περισσοτερα) ειμαι καλυτερος απο τον αντιπαλο...αυτη ειναι η διαφορα και εδω ειναι η ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ....
αυτο το 0-1 με την ιντερ ειναι ο ορισμος της αδικιας...η επιτομη της αντιμπαλλας
στα τελευταια δεκα λεπτα ηταν ΟΛΟΙ μεσα στην ΜΙΚΡΗ περιοχη του βαζελο και τα βοηθα παναγια μου εδιναν και επαιρναν...
εγω αυτο ρε μαγκα δεν το κανω κεφι δεν το γουσταρω...εγω γουσταρω να αλλαζω την μπαλλιτσα και να φτιαχνω φασουλες...και ας μην με ανταμοιβει το αποτελεσμα του ματς...
το'πιασες;;