Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εχεις φαει ενα καβλι μεχρι τα μπουνια...εγχειρηση στις αμυγδαλες σου εκανε ο θρυλος σημερα...
κλαψε μαλακαααααααα
πουτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καλό!
το καβλί το έφαγα από τους εβραίους, όχι από εσένα απόψε. αν κάθε φορά που ο ένας έχει επιτυχία στην ευρώπη, θεωρηθεί πούτσα για τον άλλο, τότε εσύ έχεις φάει περισσότερες ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΕΣ. μπουαχαχαχαχαχα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
στον σπορ εφ εμ ασχολουνται με ποιον εχει αδικησει περισσοτερο ο βαλβερδε και δεν τα βρισκουνε...αλλος λεει τον μητρογλου αλλος τον φετφα...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι πλακα εχουνε ρε μαλακα...δεν το πιστευω...καπακι το εγραψα με το που τελειωσε το ματς ...και μετα λενε τα πουστρακια οτι βλεπω φαντασματα...
ρε μιλαμε για μηχανισμο προπαγανδας....μετα απο τετοια νυχτα και αυτοι ριχνουν λασπη στον βαλβερδε....ερχεται η ωρα που θα κρυβονται οι καριολες...που θα παει!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καλό!
το καβλί το έφαγα από τους εβραίους, όχι από εσένα απόψε. αν κάθε φορά που ο ένας έχει επιτυχία στην ευρώπη, θεωρηθεί πούτσα για τον άλλο, τότε εσύ έχεις φάει περισσότερες ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΕΣ. μπουαχαχαχαχαχα
μαλάκα εκείνο το 0-1 με την ιντερ που έμπαιναν τα πουστάκια και γράφαν κοιμήθηκε ο θεός.
αν είναι δυνατόν ο σαριέγκι γκολ πρέπει να είχαν γίνει τα σπέρματα μύξες απ τη μύτη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στον σπορ εφ εμ ασχολουνται με ποιον εχει αδικησει περισσοτερο ο βαλβερδε και δεν τα βρισκουνε...αλλος λεει τον μητρογλου αλλος τον φετφα...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι πλακα εχουνε ρε μαλακα...δεν το πιστευω...καπακι το εγραψα με το που τελειωσε το ματς ...και μετα λενε τα πουστρακια οτι βλεπω φαντασματα...
ρε μιλαμε για μηχανισμο προπαγανδας....μετα απο τετοια νυχτα και αυτοι ριχνουν λασπη στον βαλβερδε....ερχεται η ωρα που θα κρυβονται οι καριολες...που θα παει!!!
θα παίξουμε και κρυφτούλι αγάπη;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καλό!
με συγχωρεις αλλα με αυτα που εγραφες εγω ενοιωσα οτι εφαγες πουτσα...αν εκανα λαθος (που δεν το νομιζω) συμπαθα με...παντως δεν το δειχνεις  ;) ;)

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
μαλάκα εκείνο το 0-1 με την ιντερ που έμπαιναν τα πουστάκια και γράφαν κοιμήθηκε ο θεός.
αν είναι δυνατόν ο σαριέγκι γκολ πρέπει να είχαν γίνει τα σπέρματα μύξες απ τη μύτη.
πρεπει να παραδεχθεις οτι το να βαλει γκολ ο σαριεγκι δεν ειναι για τσου λου... ειναι για τις πυλες του ανεξήγητου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλακες ξερετε τον παπανωτα και δεν κανετε κανα κοννε με κανα μοντελο ?
γιδια... μονο για μπαλα ξερετε να λετε
ρε μαλακα ο χρηστίδη είναι μια ζωή ανάμεσα στα κωλομέρια και όποτε τον συναντώ μου μιλάει για το γάβρο.
καταλαβαίνεις γιατί κάψιμο μιλάμε.

του λες πάμε στο σταρ λάιβ και σου απαντά ρε μαλάκα έχει γάβρο τσουλου λάιβ σήμερα και δεν το ξερα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πρεπει να παραδεχθεις οτι το να βαλει γκολ ο σαριεγκι δεν ειναι για τσου λου... ειναι για τις πυλες του ανεξήγητου...
ααααααααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
με συγχωρεις αλλα με αυτα που εγραφες εγω ενοιωσα οτι εφαγες πουτσα...αν εκανα λαθος (που δεν το νομιζω) συμπαθα με...παντως δεν το δειχνεις  ;) ;)

όταν νικάω εγώ στην ευρώπη, εσύ νοιώθεις ότι τρως πούτσα;

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαλακα ο χρηστίδη είναι μια ζωή ανάμεσα στα κωλομέρια και όποτε τον συναντώ μου μιλάει για το γάβρο.
καταλαβαίνεις γιατί κάψιμο μιλάμε.

του λες πάμε στο σταρ λάιβ και σου απαντά ρε μαλάκα έχει γάβρο τσουλου λάιβ σήμερα και δεν το ξερα;
σταρ λαιβ ε ?? εχω να παω καιρο... χαλασε εμαθα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
να τι δεν καταλαβαινεις ρε μαλακα...ολα σου τα διπλα και τα αποτελεσματα ηταν μαγικες εικονες ...ταμπουρι του ταμπουριου βοηθα παναγια μου γκινια ο αντιπαλος και εσυ με μιση φαση ενα γκολ....τσουκου τσουκου...
σου ειπα θα με σεβαστεις γιατι ΑΠΛΑ εγω παιζω μπαλλα...δεν παιζω τσικι τσικι και να κλεβω...ισα ισα που παραγω ποδοσφαιρο κανω φασεις και στα ματς ακομα που χανω (στα περισσοτερα) ειμαι καλυτερος απο τον αντιπαλο...αυτη ειναι η διαφορα και εδω ειναι η ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ....
αυτο το 0-1 με την ιντερ ειναι ο ορισμος της αδικιας...η επιτομη της αντιμπαλλας
στα τελευταια δεκα λεπτα ηταν ΟΛΟΙ μεσα στην ΜΙΚΡΗ περιοχη του βαζελο και τα βοηθα παναγια μου εδιναν και επαιρναν...
εγω αυτο ρε μαγκα δεν το κανω κεφι δεν το γουσταρω...εγω γουσταρω να αλλαζω την μπαλλιτσα και να φτιαχνω φασουλες...και ας μην με ανταμοιβει το αποτελεσμα του ματς...
το'πιασες;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σταρ λαιβ ε ?? εχω να παω καιρο... χαλασε εμαθα...
εφυγε η ροξάνη;
ο τρύπας είχε φάει μ αυτήν τρελλό κόλλημα.....

και τις προάλλες που του πα για κίνκυ όπερα μου λέει προλαβαίνω να πεταχτώ στου ρέντη να δω μιραλάς;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να τι δεν καταλαβαινεις ρε μαλακα...ολα σου τα διπλα και τα αποτελεσματα ηταν μαγικες εικονες ...ταμπουρι του ταμπουριου βοηθα παναγια μου γκινια ο αντιπαλος και εσυ με μιση φαση ενα γκολ....τσουκου τσουκου...
σου ειπα θα με σεβαστεις γιατι ΑΠΛΑ εγω παιζω μπαλλα...δεν παιζω τσικι τσικι και να κλεβω...ισα ισα που παραγω ποδοσφαιρο κανω φασεις και στα ματς ακομα που χανω (στα περισσοτερα) ειμαι καλυτερος απο τον αντιπαλο...αυτη ειναι η διαφορα και εδω ειναι η ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ....
αυτο το 0-1 με την ιντερ ειναι ο ορισμος της αδικιας...η επιτομη της αντιμπαλλας
στα τελευταια δεκα λεπτα ηταν ΟΛΟΙ μεσα στην ΜΙΚΡΗ περιοχη του βαζελο και τα βοηθα παναγια μου εδιναν και επαιρναν...
εγω αυτο ρε μαγκα δεν το κανω κεφι δεν το γουσταρω...εγω γουσταρω να αλλαζω την μπαλλιτσα και να φτιαχνω φασουλες...και ας μην με ανταμοιβει το αποτελεσμα του ματς...
το'πιασες;;
το 0-3 με βέρντερ;

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
εφυγε η ροξάνη;
ο τρύπας είχε φάει μ αυτήν τρελλό κόλλημα.....

και τις προάλλες που του πα για κίνκυ όπερα μου λέει προλαβαίνω να πεταχτώ στου ρέντη να δω μιραλάς;
δε συγκρατω ονοματα... συνηθως το μυαλο μου κολλαει οταν βλεπω κωλους και βυζια...

κινκυ οπερα δεν εχω παει.. το λιντο εχω ψιλοχτισει τελευταια...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
όταν νικάω εγώ στην ευρώπη, εσύ νοιώθεις ότι τρως πούτσα;
οταν νικουσες εννοεις;ναι...αλλα πιο πολυ απο την συμπεριφορα των ΜΜΕ...που σε αντιμετωπιζαν προκλητικα απεναντι μου...εγω δεν ειμαι κομπλεξικος ωστε να μην παραδεχομαι τον αντιπαλο...αλλα οταν βλεπω τσατσιλικι τρελλαινομαι...
οταν σε γαμαγανε στο χορτο εκανες μια φαση εκλεβες ενα αποτελεσμα και μαγκια σου και μου βγαιναν ολα τα αντικειμενικα καριολια και μου ελεγαν για μαγικες εμφανισεις και πρεσβεις ναι ρε μαγκα ετρωγα καβλι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom