Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλα τωρα μιλας για ξανθη που επρεπε να φαει 15 γκολ;;για αεκ ναι δεν εκανα φασεις αλλα εβαλε και το χερακι του ο διαιτητης...δεν το λεω για δικαιολογια αλλα ρε αδερφε σε μια μερα που οντως δεν ειμαι καλος αλλα προηγουμαι γιατι να ισοφαρισει ο κωνσταντινεας...
αλλα για ξανθη οχι ρε παιχτη...κανεις λαθος...χαθηκε η μπαλλα, αν ειναι δυνατον να μου λες οτι δεν επαιξα με την ξανθη...
τυπε εγω θυμαμαι στο πρωτο ημιχρονο να μην εχεις κανει σχεδον καμια φαση.τες πα το θεμα ειναι οτι φετος δεν εισαι τοσο αποτελεσματικος οσο περσι.σημερα ειπα ειχες πιο πολλες ευκαιριες κσι τελικες αλλα οπως σου ειπα η ροη του παιχνιδιου ηταν τετοια αφου ησουν πισω στο σκορ.πρπεει να παραδεχετεις οτι και ο παο δεν ηταν κακος και ευκαιριες ειχε αλλα οπως σου ειπα θα μπορουσες λογο περισοτερων τελικων να ειχες κερδισει.αλλα ετσι ειναι η μπαλα δεν κερδιζει πανατ ο καλυτερος ;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ξανα θα δωσω συγχαρητηρια στον καπινο...βεβαια ας μην αρχισει νεα καπινειαδα (που αυτη τη φορα θα εχει αιτια) γιατι μονο κακο θα κανει του παιδιου...
και μια παρατηρηση...ηλπιζα για μια φορα στη ζωη μου οτι δες θα εβλεπα καφριλικια απο τους ουρακοταγκους σε ενα παιδακι 17 χρονων που δεν εχει δωσει κανενα δικαιωμα...αλλα που; αρχιδια...μαιμουδες γεννηθηκαν και τετοιες θα πεθανουν...
απο μενα παντως ο μικρος εχει ενα τεραστιο respect....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ξανα θα δωσω συγχαρητηρια στον καπινο...βεβαια ας μην αρχισει νεα καπινειαδα (που αυτη τη φορα θα εχει αιτια) γιατι μονο κακο θα κανει του παιδιου...
και μια παρατηρηση...ηλπιζα για μια φορα στη ζωη μου οτι δες θα εβλεπα καφριλικια απο τους ουρακοταγκους σε ενα παιδακι 17 χρονων που δεν εχει δωσει κανενα δικαιωμα...αλλα που; αρχιδια...μαιμουδες γεννηθηκαν και τετοιες θα πεθανουν...
εισαι τυπος :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα ρε τοσο πολυ πονεσε που η υπερομαδα σας δε μπορεσε οχι να μας νικηση αλλα ουτε παιχνιδι να κανει  :2funny: :2funny:
πόνεσε;
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχχχαχαχαχαχαχα
είμαστε στο 1/3 του πρωταθλήματος έχω παίξει παοκ γάβρο εκτός και έχω στα τρία ντέρμπυ 7 βαθμούς και είμαι 2 βαθμούς μπροστά....
έχεις στο βου γύρο παοκ παο εκτός και στα 3 ντέρμπυ στον α γύρο έχει η υπερομάδα σου που θα έπαιρνε φέτος περίπατο το πρωτάθλημα 5 και είναι 2 πόντους πίσω.

και πονεσε εμάς;
ααααααααααααααααααααααααααχχααχχααχαχαχχαχααχχαα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πόνεσε;
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχχχαχαχαχαχαχα
είμαστε στο 1/3 του πρωταθλήματος έχω παίξει παοκ γάβρο εκτός και έχω στα τρία ντέρμπυ 7 βαθμούς και είμαι 2 βαθμούς μπροστά....
έχεις στο βου γύρο παοκ παο εκτός και στα 3 ντέρμπυ στον α γύρο έχει η υπερομάδα σου που θα έπαιρνε φέτος περίπατο το πρωτάθλημα 5 και είναι 2 πόντους πίσω.

και πονεσε εμάς;
ααααααααααααααααααααααααααχχααχχααχαχαχχαχααχχαα
τυπε ξεχνας και τον ροναλντινιο που θα φερει ο τσακας :grin:

Επισκέπτης
τυπε ουτε εγω το περιμενα και το ελεγα.πολλα μπραβο στο μικρο.για τα αλλα αφου ξερεις στην ελλαδα ειμαστε αυριο θα μιλανε για το νεο νικοπολιδη ,οικονομοπουλο και διαφορα τετοια.ο μικρος θελει δουλεια εχει αδυναμιες που ομως διορθώνονται.και ο μεγιερι εδειξε οτι μπορει να σταθει.για μενα μεγαλυτερο αγχος ειχε ο μεγιερι παρα ο καπινο ;)οταν παιζει μπ[ροστα στο κοσμο σου και με τετοια πιεση ειναι πιο δυσκολο/οσοι εχουν παιξει μπαλα το ξερουν αυτο.και οι δυο εχουν αδυναμιες αλλα δειχνουν οτι μπορουν να στηριχθούν οι ομαδες πανω του με πολυ δουλεια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ουτε εγω το περιμενα και το ελεγα.πολλα μπραβο στο μικρο.για τα αλλα αφου ξερεις στην ελλαδα ειμαστε αυριο θα μιλανε για το νεο νικοπολιδη ,οικονομοπουλο και διαφορα τετοια.ο μικρος θελει δουλεια εχει αδυναμιες που ομως διορθώνονται.και ο μεγιερι εδειξε οτι μπορει να σταθει.για μενα μεγαλυτερο αγχος ειχε ο μεγιερι παρα ο καπινο ;)οταν παιζει μπ[ροστα στο κοσμο σου και με τετοια πιεση ειναι πιο δυσκολο/οσοι εχουν παιξει μπαλα το ξερουν αυτο.και οι δυο εχουν αδυναμιες αλλα δειχνουν οτι μπορουν να στηριχθούν οι ομαδες πανω του με πολυ δουλεια.
σωστα τυπε
οπως καποτε ελεγαν για τον νινη και τον φετφα ο νεος μεσι :grin:
για τον πουστο οι δημοσιογραφοι στην ελλαδα
ελπιζω ο καπινο να μην εχει την καταληξη των αλλων 2

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Γι'αυτό σε πάω ρε μαλάκα και ας μας έχεις ζαλίσει τ'αρχίδια

Επισκέπτης
Η αλλαγή κατεύθυνσης του μικρού στην απόκρουσή στη φάση του Μιραλάς, μου θύμισε λίγο την αλλαγή και την απόκρουση του Ελέ στο φάουλ του Φραντσέσκου, στο ντεμπούτο του Ελέ στην Τούμπα.
Μάγκας,αρχιδάτος και ψύχραιμος ο μικρός.Μαγκιά του βάζελου που βγάζει συνεχώς καλούς τερματοφύλακες.
Ωραίο το ματς σήμερα,θα ήταν ωραιότερο αν κερδίζαμε μιας και συνολικά ήμασταν καλύτεροι.
Καλή διαιτησία

vasoly7

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Προσπαθω να θυμηθω σε καποιο αλλο ντερμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στο οποιο ειναι ισοπαλια το ματς κι ο τριφυλλοφορος προσπαθει να κανει καθυστερησεις το τελευταιο μισαωρο γιατι ειναι ευχαριστημενος με την ισοπαλια...

Δεν θυμαμαι... :think: :think: :think: :think: :think: :think:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καλο ματς που μπορουσαμε να παρουμε με τοσες ευκαιριες. Επιτελους καλο θεαμα θα ελεγα εγω, με καλη διαιτησια κ ωραιο ρυθμο. Με τα δεδομενα του φετινου πρωταθληματος θα ελεγα οτι βλεπουμε ενα απ τα καλυτερα πρωταθληματα με θεαμα και καμποσα γκολ και σε αγωνες μικρων ομαδων. Το ασχημο για την ομαδα οι τραυματισμοι, 2 μηνες κοντα εξω ο Μακουν και 2 βδομαδες ο Ορμπαιθ

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
μαγκες 2-3 πραγματακια για την ομαδα σας οπως την ειδα απο μεσα
καταρχην ο ισπανος ανακατεψε την ομαδα με τις αλλαγες του ειδικα του παντελιτς καθως δεν ακουμπησε μπαλα
ο γεστε ανυπαρκτος απορω πως και δεν εβαλε μονχε καθως του τεριαζε το ματς
οταν κυριε βαλβερδε τα 2 αντιπαλα μπακ εχουν κιτρινες απο το 30 παιζει απο τα πλαγια με μπουκες οχι με γιομες οπως εκανε σε ολο το δευτερο ημιχρονο σχεδον
μιραλας μετριος σημερα στο πρωτο ημιχρονο ειδικα δεν υπηρχε πουθενα
τζιμπουρ δυναμη μακουν ο καλυτερος του γηπεδου (μαζι με καπινο)
τορο μετριος

υγ.μπορει να σε κραζω αλλα respect σε χριστιδη για το θεμα Καπινου
υγ2.απο τα ποιο ηρεμα ντερμπι εκτος απο μια-δυο κροτιδες και 1-2 φωτοβολιδες ολα ηρεμα και καλα
υγ3.αρε γαμημενε βοτανικε να μην εχουμε το δικο μας γηπεδο και εμεις

vasoly7

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες 2-3 πραγματακια για την ομαδα σας οπως την ειδα απο μεσα
καταρχην ο ισπανος ανακατεψε την ομαδα με τις αλλαγες του ειδικα του παντελιτς καθως δεν ακουμπησε μπαλα
ο γεστε ανυπαρκτος απορω πως και δεν εβαλε μονχε καθως του τεριαζε το ματς
οταν κυριε βαλβερδε τα 2 αντιπαλα μπακ εχουν κιτρινες απο το 30 παιζει απο τα πλαγια με μπουκες οχι με γιομες οπως εκανε σε ολο το δευτερο ημιχρονο σχεδον
μιραλας μετριος σημερα στο πρωτο ημιχρονο ειδικα δεν υπηρχε πουθενα
τζιμπουρ δυναμη μακουν ο καλυτερος του γηπεδου (μαζι με καπινο)
τορο μετριος

υγ.μπορει να σε κραζω αλλα respect σε χριστιδη για το θεμα Καπινου
υγ2.απο τα ποιο ηρεμα ντερμπι εκτος απο μια-δυο κροτιδες και 1-2 φωτοβολιδες ολα ηρεμα και καλα
υγ3.αρε γαμημενε βοτανικε να μην εχουμε το δικο μας γηπεδο και εμεις

Περιπου σωστα τα ειπες..

ο παντελιτς μπηκε γιατι ο θρυλος θα γεμιζε με σεντρες στο τελος...

ο γεστε φιλε μου ειναι ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΑΤΟΣ παιχτης και το εδειξε και σημερα....

σε ολα τα αλλα συμφωνουμε λιγο πολυ...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Περιπου σωστα τα ειπες..

ο παντελιτς μπηκε γιατι ο θρυλος θα γεμιζε με σεντρες στο τελος...

ο γεστε φιλε μου ειναι ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΑΤΟΣ παιχτης και το εδειξε και σημερα....

σε ολα τα αλλα συμφωνουμε λιγο πολυ...
δεν τον κρινω γενικα σαν παικτη αλλα απο την σημερινη του αποδοση που δεν μου γεμισε το ματι

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Τα απιαστα επιασε ο πιτσιρικας ? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom