Επισκέπτης
Το βράδυ δε θα γελάτε τόσο.θύρα 1-3
αααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχα
Το νου σας,η αρμάδα του Ερνέστο θα σας κατατροπώσει
Το βράδυ δε θα γελάτε τόσο.θύρα 1-3
αααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχα
τώρα ν αρχίσω τα ναυτιλιακά δεν έχει νόημα.......εσεις προσεχτε μην σπασει η καποτα και σας αφησουμε εγκυες
σκιάχτηκα.Το βράδυ δε θα γελάτε τόσο.
Το νου σας,η αρμάδα του Ερνέστο θα σας κατατροπώσει![]()
Τωρα με Μαριδακη θα εχουν καγιενέτσι αδερφέ.
και στον τζόρβα σμάρτις με αεροβόλο.
τα λεμε το βραδακι γατακι γιατι φευγω για γηπεδο.μην χαθεις...τώρα ν αρχίσω τα ναυτιλιακά δεν έχει νόημα.......
Ψηλέ,το βράδυ η ομάδα θα είναι όπως πρέπει κι ο κόσμος μας θα είναι όπως πρέπει.σκιάχτηκα.![]()
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχατα λεμε το βραδακι γατακι γιατι φευγω για γηπεδο.μην χαθεις...
αν χασουμε θα ειμαστε εναν ποντο πισωΨηλέ,το βράδυ η ομάδα θα είναι όπως πρέπει κι ο κόσμος μας θα είναι όπως πρέπει.
Το νου σας,μην ξανοίγεστε πολύ γιατί θα δυσκολευτείτε να μαζευτείτε μετά
πάντως είστε μεγιστοι κωλοτούμπες οι γάβροι...
ακου αντώνη αλάνι για παντα στο λιμάνι.
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πειραιάρε μάγκες, για όσους ξέρουν, αυτό το σύνθημα των γαύρων "χαθήκατε μουνιά, συγγρού όλο ευθεία και μετά αριστερά", τι θέλει να πει;
εννοώ, αν στρίψεις αριστερά στο τέρμα της συγγρού, πού βγαίνεις;
X...Αν και νομίζω πως ο Ολυμπιακός αδικείται από το σκορ.
X... Αν και νομίζω ότι εάν ο Λέτο είχε κάνει στο 30 το 0-2 τώρα θα ψάχνατε προπονητή.....X...Αν και νομίζω πως ο Ολυμπιακός αδικείται από το σκορ.
Και αν ο Φουστέρ είχε μειώσει αργότερα θα είμασταν 2-2... και πάει λέγοντας.X... Αν και νομίζω ότι εάν ο Λέτο είχε κάνει στο 30 το 0-2 τώρα θα ψάχνατε προπονητή.....
Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!!!!!!!!!!!!X... Αν και νομίζω ότι εάν ο Λέτο είχε κάνει στο 30 το 0-2 τώρα θα ψάχνατε προπονητή.....
Να την κόψεις... σε χαλάει.
όχι. δεν παει.Και αν ο Φουστέρ είχε μειώσει αργότερα θα είμασταν 2-2... και πάει λέγοντας.