Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
αντιστοιχα βιντεακια με τετοιες αποδοσεις θα μπορεις να βρεις για δεκα παιχτες δικους σου και καμμια διακοσαρια δικους μου...δε λεει τιποτα...ενας βαφτιστηκε μετροποντικας...η αποδοση του οταν αρχισε η νινειαδα και οι μετροποντικες ηταν μια απλα καλη παρουσια σε επιπεδο α εθνικης σε μικρη ηλικια...αυτα και τιποτα παραπανω...αρκουσαν αυτα για ολο εκεινο τον προσηλυτισμο και την πλυση εγκεφαλου;;;
ο φετφα οταν μπηκε στο γηπεδο εδειξε πραγματα που ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ μπορουν να κανουν...απλα...αν ειναι χρησιμος για την ομαδα του ,αν εχει διαρκεια ,αν ''εξαφανιζεται'' απο το ματς ειναι αλλο θεμα...παντως λογω skills αξιζε αποθεωση απλα γιατι  σπανιζουν οι ελληνες με αυτη την τεχνικη...υπερβολες ακουστηκαν σιγουρα αλλα για τον καπνο υπηρχε φωτια...ενω στην περιπτωση του νινη φωτια ηταν η ηλικια του και οτι επαιζε τοτε στον απαξιωμενο και κυνηγημενο απο τους ιδιους του τους οπαδους βαζελο που επρεπε να βρεθει ενας τροπος να ανακαμψει ηθικα...
απλα...
και ο φετφατζιδης για να παιξει επρεπε να παθει η μιση ομαδα θλαση επι ζικο για να παιξει επισημο αγωνα
ο νινης εφτασε με την εθνικη νεων στο τελικο του ευρωπαικου πρωταθληματος ο φεφτα τι εκανε?και ο καπινο επρεπε να τραυματιστουν ολοι οι κιπερ για να παιξει αυτο ειναι το θεμα?για ποιο λογο παιζει ενας παικτης σε μια ομαδα για πρωτη φορα η απο εκει και περα τι κανει??

tigani

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγινε...

θα τα πουμε στο Καραισκακη

Επισκέπτης
εχω απαντησει ηδη στον κομπε και πρεπει να εχεις καλυφθει...κανενα ματς δεν πηρε μονος του ο φετφα...κανενα..αποθεωθηκε λογω τεχνικης καταρτισης και ΜΟΝΟ...καλως κακως; :think:τι ναπω; θα ελεγα σε μια κοινωνια πανηγυρτζηδων σαν και την δικια μας δικαιολογημενα..
εν πασει περιπτωσει αδερφε κατι εδειξε ,αντε και ο νινης πες το ιδιο...
ζουμε σε εποχη καπινειαδας...και σε ρωταω τωρα εγω...γιατι;εκτος απο την ηλικια του εχει ουσιαστικα δειξει κατι;;απλη ερωτηση κανω;σε αντιθεση επνιξε κιολας μαρς ενα γκολ που δεν ετρωγα ουτε εγω...
και στο μεταξυ τα αφιερωματα και οι φανφαρες στα απανταχου σαιτ συνεχιζονται...συνοδευομενα βεβαια παντα απο κολλαζ φωτο με τριφυλλια πρασινες εξεδρες κλπ... ;) ;) ;) ;)
αν με πιανεις...η δυναμη της εικονας;;η προπαγανδα;;η διαφημηση; το σπρωξιμο με οποιοδηποτε τροπο στην επικαιροτητα;η θετικη αυρα σε μια ομαδα με οποιαδηποτε πιθανη αιτια σου λενε κατι ;  ;) ;)
επειδη οπως εχω πει περα απο την πλακα που κανεις σε εχω για ατομο εξυπνο που βλεπει μπαλα οποτε βγαζεις τις παρωπιδες :2funny:ουσιαστικα δεν βλεπω που διαφωνουμε;σου ειπα τη γνωμη μου για τον καπινο δεν ξερω αν στο μελλον βγει αλλα δεν μπορει ενα ςπαιχτης με 3 ματυς να καλειτε στην εθνικη αυτο σιγουρα παιζει το ρολο η εφημεριδα το ραδιοφωνο και ο ηλεκτρονικος τυπος.ομως ακριβως τα ιδια εγιναν και με τον φετφα που επαιζε εθνικη οταν περσι ηταν εκτος 18αδας με τον ολυμπιακο.η δυναμη της εικονας δεν ειναι μονο πρασινη ειναι και κοκινη και κιτρινη.εδω το καλοκαιρι πηραν τον κοντοε και νομιζαν οτι πηραν τον μαικον :headbang:οσο για τα αλλα που λες συμφωνω παντα θα υπαρχει καποιος παιχτης που τραβαει το ενδιαφερον και οι φυλλαδες τον κανουν θεο.δυστυχως μονο κακο κανουν αυτο εχει αποδειχθει.οσο για τον καπινο αν δεν τον προστατεψουν αυριο θα τον καψουν.αυτη ειναι η γνωμη μου και στην εχω πει.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Οριστικά χωρίς Ιμπαγάσα

Τις υπηρεσίες του Άριελ Ιμπαγάσα θα στερηθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Αργεντίνος άσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και για το λόγο αυτό δε θα βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ντέρμπι των "αιωνίων".

Μάλιστα ο Ιμπαγάσα στην προσπάθειά του να προπονηθεί με την ομάδα, ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αποχώρησε. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σήμερα το βράδυ σε μαγνητική τομογραφία κάτι που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του και στο αποφασιστικό ματς της Τρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μαρσέιγ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής για τον αυριανό (19.30 Novasports) αγώνα και τους Δασκαλάκη, Ζαραδούκα, Φετφατζίδη, Ποτουρίδη, Χαβίτο, Βαλεριάνο και επέλεξε τη 18άδα την οποία αποτελούν οι: Κοστάντσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ορμπάιθ, Γέστε, Μακούν, Φουστέρ, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

novasports.gr

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
0007.jpg

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οριστικά χωρίς Ιμπαγάσα

Τις υπηρεσίες του Άριελ Ιμπαγάσα θα στερηθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Αργεντίνος άσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και για το λόγο αυτό δε θα βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ντέρμπι των "αιωνίων".

Μάλιστα ο Ιμπαγάσα στην προσπάθειά του να προπονηθεί με την ομάδα, ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αποχώρησε. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σήμερα το βράδυ σε μαγνητική τομογραφία κάτι που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του και στο αποφασιστικό ματς της Τρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μαρσέιγ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής για τον αυριανό (19.30 Novasports) αγώνα και τους Δασκαλάκη, Ζαραδούκα, Φετφατζίδη, Ποτουρίδη, Χαβίτο, Βαλεριάνο και επέλεξε τη 18άδα την οποία αποτελούν οι: Κοστάντσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ορμπάιθ, Γέστε, Μακούν, Φουστέρ, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

novasports.gr
Αυτοι ειναι οι ξενοι της ομαδας ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ααααα ξεχασα την νεα μεταγραφη που ακουει στο ονομα Γιαχος !!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μη σπάσει κάνας διάλος το ποδαρι του και φύγετε με κάνα 0-4 δε θα ξέρετε πού να κρυφτείτε μετά....
:rolleyes: :rolleyes:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Kαι έχουμε και αύριο ματς στο κλειστό ,μην χαθούμε...

Συνημμένα

• pappou.jpg
    pappou.jpg
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 13

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε τυπε τι μυτογκα ειχε τοτε ο νικοπολιδης :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/keimena/men_s_only/humor/article1501511.ece/BINARY/original/nikopolidis_nearos_c.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ηταν πριν γινει κηπουρος στα παρκα... της ευρωπης  ;D

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom