Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αρχηγε....ακου...αν ειμαι λαθος και αν γινομαι παραλογος γνωριζω πολυ καλα...το παιχνιδι της επικοινωνιας το αναγνωριζω απο πολυυυ μακρια...μετα το παιχνιδι με τον ατρομητο οπου λογω ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ο βαζελος αναγκαζε3ται να παιξει με ενα 17χρονο αλβανο γιναμε μαρτυρες μιας καπινειαδας που βαδιζε παραλληλα με την λετομανια και την γενικοτερη βαζελομανια...μιλαμε για παροξυσμο...κανε μου την χαρη μην με αμφισβητησεις γιατι θα με βασανισεις μιας και θα με αναγκασεις να ταλαιπωρηθω αφανταστα για να ποσταρω ΟΛΑ τα ρεπορταζ και τις ανταποκρισεις και τα αρθρα που με μανια προσπαθουσαν και προσπαθουν να μας πεισου (παροτι το εχουμε ηδη καταλαβει  :grin: )περι του ποσο ομαδαρα ειναι ο βαζελος πως απο ομαδα του ενος σταρ (σισε) εγινε ομαδα με ολα τα γραμματα κεφαλαιο ,τι κεφαλαιο για το ελληνικο ποδοσφαιρο και ποσο δασκαλος ειναι και φυσικα καθολου μιζαδορος και καθολου προστατης των δικων του παιδιων δεν ειναι ο φερειρα,ποση υγεια υπαρχει στα αποδυτηρια του βαζελου και ποσο με ενα σμπαρο στον παναθηναικο πιασανε δυο τρυγονια...δηλαδη και εχουν ηγετη σταρ  αντικαταστατη του σισε (λεγε με λετο) αλλα και παρα το γεγονος αυτο η ομαδα δεν παιζει μονοδιαστατα αλλα ειναι ομαδα (στη ουσια ψιλοακυρωνουν τον σισε μιας και τωρα μας παρουσιαζουν μια πιο υγιη ομαδα  ;) ;)) ποιον τον σισε που ολοι θυμομαστε τι τραβηξαμε περσι !!!φταρνιζοτανε ο γαλλος (που ντε και καλα ηταν τιμη μας που επαιζε εδω ) και τρεχανε οι μαλακες για ρεπορταζ...μιλαμε για αρωστεια για πλυση εγκεφαλου για προσηλυτισμο....
μεσα σε ολα αυτα ειχαμε και την καπινιαδα...
μην με αναγκασεις να ποσταρω δεκαδες αφιερωματα για το μιγμα κασιγιας - μπουφον ....για το ποσο ταλεντο εχει ,για το πως τον κλεψανε μεσα απο τα χερια τα δικα μου κλπ κλπ...ολα αυτα χωρις να εχει κανει ουσιαστικα σε οσα ματς εχει αγωνιστει ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ....
και σε ρωτα τωρα εγω...οταν χωρις ο αλλος να εχει κανει τιποτα τον εξυμνεις και τον αβανταρεις ,αμα οταν πνιξει αυτο που επνιξε με την ρουμανια που γελαγανε και τα τσιμεντα (ε δεν εχει παιξει δα και τοσα πολλα ματς,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΑ,μηδεν μεγαλες αποκρουσεις και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πνιξιμο )το μονο που εχεις να πεις ειναι :''Οι Ρουμάνοι προηγήθηκαν με τον Τόρζε στο 16' -γκολ για το οποίο φέρει ευθύνη ο… τρακαρισμένος Καπίνο'' ε ...με συγχωρεις αλλα βλεπω αβαντα...βλεπω προσπαθειας συγκαληψης των λαθων και παραλληλα προσπαθεια υπερεκτιμησης  της αξιας και του ταλεντου αλλα και μεσω υπερβολικης προβολης και εγκωμιαστικων σχολιων καταξιωσης του παιχτη με οτι αυτο συνεπαγεται και για τον ιδιο αλλα περισσοτερο για την ομαδα του...αν με πιανεις  ;) ;) ;)
δεν εχω καμμια ''δικια μου '' εφημεριδα...δυστυχως...αλλα και οι δικες μου οπως τις εννοεις και ο νικολακο μερος της κοινωνιας μας της αθλητικης ειναι...οταν το καραβι καπου το πανε και αυτοι πανω του βρισκονται...
προσεξε για να με καταλαβεις δεν ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΣΤΑΝΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...δεν υποστηριζω καν οτι ειναι καποιας μεγαλης κλασης ...φυσικα και οχι ...
αυτο που υποστηριζω (για ακομα μια φορα ) ειναι ποσο διαφορετικη ειναι η αντιμετωπιση του παναθηναικου απο εμενα απο τα ΜΜΕ του ''μεσαιου χωρου''
ειδες πουθενα να πει κανεις τιποτα για τον σχεδιασμο του βαζελου που τον εφερε να στηριζεται σε ενα 17χρονο παιδακι;ειδες κανενα αρθρο εγω θα σου πω απο τους ερυθροδερμους χελακη και τσωχο του ερυθροδερμου σπορ εφ εμ;ειδες κατι που δεν το ειδα εγω;
καταρχας συμφωνεις οτι ηταν ελεεινος ο σχεδιασμος του καλοκαιριου στον βαζελο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στους τερματοφυλακες;;και αν ναι πως δεν εχει γινει θεμα συζητησης;εδω ταιριαζει μαγκα μου το ματακι που μου εκλεισες εσυ προηγουμενως πονηρα  ;) ;) ;)περιμενω απαντηση...
ειδικα εσυ ξερεις οτι δεν κρυβομαι πισω απο πουθενα.οσο μπορω πιθο αντικειμενικα θα σου πω οτι εν μερη εχεις δικιο.οσο για τις αβαντες που λες θα συμφωνησω οτι για τον καπινο εγινε αρκετα μεγαλη...αλλα...μηπως δεν εχει γινει καισε αλλους παιχτεςξεχνας τον νινη στα 16; ξεχνας τον φεταφατζιδη που ολα τα εντυπα και ηλεκρονικα μεσα τον παρουσιαζαν ως αλλο μεισι;αυτα τυπε ειναι στο παιχνιδι των δημοσιογραφων εγω προσωπικα τα γραφω στα παπαρια μου..και αφου θες να σου πω ειναι εγκλημα για μια ομαδα που θελει να ξκανει πρωταθλητησμο να εχει για βασικο τερματοφυλακα τον κοτσωλη :uglystupid:εναν τερματοφυλακα που εχει να παιξει σε ανατγωνιστηκο επιπεδο 3 χρονια.εχεις για δευτερο εναν τερματοφυλακα που τον ειχαν καψει περσι τον καρνεζη και τριτο εναν αγνωστο πιτσιρικα που τον εχουν παρει απο τα τοπικα του πειραια.ο σχεδιασμος ειναι τραγικος και κανεις δεν ειπε κουβεντα αλλα θα σε ρωτησω και εγω και απαντησε μου και εσυ ειληκρινα πιστευε κανενας οτι ο βαζελος θα ειχε τετοια πορεια;ουτε ο πιο φανατικος οπαδος δεν το πιστευε ;)και ομως τωρα βλεπεις οτι ολοι προπσαθουν να στηρηξουν τον καπινο μηπως και βγει.η γνωμη μου οτι αν ξεκινησει αυτος το σαββατο ειναι καμενο χαρτι και ο ιδιος και ο βαζελος.θα τον καψουν πριν καν παιξει.ακομα και ταλεντο να ειναι δεν μπορεις να στηρηζεσαι σε ενα παιδι 17 χρονων .το οτι αυτο που λες για το σχεδισμο δεν εχει γινει θεμα στο απαντησα κανεις δεν το περιμενε για τετοια πορεια.τωρα οσο αφορα το λετο αποψη μου ειναι οτι εκανε μεγλαη βλακεια ο ολυμπιακος που δεν τον κρατησε και πηρε τον καμενο ριερα.εκ του αποτελεσματος φαινεται οτι εγινε πατατα..τωρα για το θορυβο νομιζω οτι ειναι λογικο αφου σχεδον μονος του τραβαει μια μετρια για μενα ομαδα.υπομονη τυπε το σαββατο θα δουμε αν οντως ο βαζελος ειναι αυτη η ομαδα που παρουσιαζουν η θα ειναι απλα μια φουσκα;οσο για τα εντυπα και ηλεκτρονικα επειδη ασχετα με την πλακα που κανεις εισαι αρκετα εξυπνος και ξερεις οτι παντα και σε ολες τις εποχες οι αβαντες για παιχτες ηταν παντα στο προγραμμα μην σε εκπλησει τιποτα.συμφωνω οτι για τον καπινο ηταν καπως υπερβολικα ολα ακομα και η κληση στην εθνικη ομαδα.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εχω 2 εισιτηρια για το παιχνιδι,οποιος θελει ας στειλει πμ!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ειδικα εσυ ξερεις οτι δεν κρυβομαι πισω απο πουθενα.οσο μπορω πιθο αντικειμενικα θα σου πω οτι εν μερη εχεις δικιο.οσο για τις αβαντες που λες θα συμφωνησω οτι για τον καπινο εγινε αρκετα μεγαλη...αλλα...μηπως δεν εχει γινει καισε αλλους παιχτεςξεχνας τον νινη στα 16; ξεχνας τον φεταφατζιδη που ολα τα εντυπα και ηλεκρονικα μεσα τον παρουσιαζαν ως αλλο μεισι;αυτα τυπε ειναι στο παιχνιδι των δημοσιογραφων εγω προσωπικα τα γραφω στα παπαρια μου..και αφου θες να σου πω ειναι εγκλημα για μια ομαδα που θελει να ξκανει πρωταθλητησμο να εχει για βασικο τερματοφυλακα τον κοτσωλη :uglystupid:εναν τερματοφυλακα που εχει να παιξει σε ανατγωνιστηκο επιπεδο 3 χρονια.εχεις για δευτερο εναν τερματοφυλακα που τον ειχαν καψει περσι τον καρνεζη και τριτο εναν αγνωστο πιτσιρικα που τον εχουν παρει απο τα τοπικα του πειραια.ο σχεδιασμος ειναι τραγικος και κανεις δεν ειπε κουβεντα αλλα θα σε ρωτησω και εγω και απαντησε μου και εσυ ειληκρινα πιστευε κανενας οτι ο βαζελος θα ειχε τετοια πορεια;ουτε ο πιο φανατικος οπαδος δεν το πιστευε ;)και ομως τωρα βλεπεις οτι ολοι προπσαθουν να στηρηξουν τον καπινο μηπως και βγει.η γνωμη μου οτι αν ξεκινησει αυτος το σαββατο ειναι καμενο χαρτι και ο ιδιος και ο βαζελος.θα τον καψουν πριν καν παιξει.ακομα και ταλεντο να ειναι δεν μπορεις να στηρηζεσαι σε ενα παιδι 17 χρονων .το οτι αυτο που λες για το σχεδισμο δεν εχει γινει θεμα στο απαντησα κανεις δεν το περιμενε για τετοια πορεια.τωρα οσο αφορα το λετο αποψη μου ειναι οτι εκανε μεγλαη βλακεια ο ολυμπιακος που δεν τον κρατησε και πηρε τον καμενο ριερα.εκ του αποτελεσματος φαινεται οτι εγινε πατατα..τωρα για το θορυβο νομιζω οτι ειναι λογικο αφου σχεδον μονος του τραβαει μια μετρια για μενα ομαδα.υπομονη τυπε το σαββατο θα δουμε αν οντως ο βαζελος ειναι αυτη η ομαδα που παρουσιαζουν η θα ειναι απλα μια φουσκα;οσο για τα εντυπα και ηλεκτρονικα επειδη ασχετα με την πλακα που κανεις εισαι αρκετα εξυπνος και ξερεις οτι παντα και σε ολες τις εποχες οι αβαντες για παιχτες ηταν παντα στο προγραμμα μην σε εκπλησει τιποτα.συμφωνω οτι για τον καπινο ηταν καπως υπερβολικα ολα ακομα και η κληση στην εθνικη ομαδα.
τι λες τωρα ;;;για τον νινη ναι ηταν υπερβολη...για τον φετφα ηταν υπερβολη; που μπηκε μεσα και οργιαζε;;μοιραζε σακκουλες;πλακα κανεις;;ο μικρος στα πρωτα του βηματα εβγαλε ματια...δικαιολογημενα ο παροξυσμος...ΕΔΕΙΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...εδω μιλαμε για εναν νινη με μετρια πατηματα που απλα στεκοταν σε επιπεδο α εθνικης και εφτασε να γινει μετροποντικας και για ενα παιδακι με μηδεν αποκρουσεις...τι συγκρινεις;;;τα μαγικα του φετφα που θυμιζουν βραζιλια με τους ''απλα παταω γηπεδο''
τις ζογκλερικες ενεργειες (τουλαχιστον στην αρχη) του φετφα με το γυρω γυρω ολοι του αλβανου;που ηταν ενα καθαρα επικοινωνιακο τρυκ του μουνιοθ για να γλιτωσει το κραξιμο απο τον κοσμο βαζοντας εναν δεκαεπταχρονο;;;αλλα πραγμα το ενα και αλλο το αλλο...
φυσικα και ο φετφα αξιζε τον θορυβο γυρω απο το ονομα του...σιγουρα υπηρξαν υπερβολες αλλα οχι και οτι δεν εδωσε αφορμη ο ιδιος με τα μαγικα του...μην τα κανουμε ολα σε ενα τσουβαλι..
ο καπινο πες μου ειλικρινα τι εχει κανει....αληθεια σε ρωταω ...τι; απο τον κοντο ειδες και δυο μαγικα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οσο για τον λετο εσυ αν ησουνα προπονητης η προεδρος θα κραταγες εναν παιχτη που σημαδευει τον προπονητη με μπαλλες;;;σε ρωταω;ειπε κανεις οτι τον εστειλαν γιατι δεν ηξερε μπαλλα;οχι φυσικα...
και που'σαι μαγκα...εχεις υπομονη;μην κοιτας που εχει παρει φανελλα σπιτι και δεν βγαινει αλλαγη ΠΟΤΕ ...ξερεις νομοτελειακα στο ποδοσφαιρο δεν ερχονται ολα δεξια...θελω να πω οτι τωρα φυσαει ουριος ανεμος ολα καλα ,υμνοι απο τους ρουφιανους εντολοδοχους, αποθεωσεις και λοιπα...για να δουμε αν κατσει καμμια κεντα πιο υστεροτερα  τι θα γινει;;αν χρειαστει να γινει καμμια αλλαγη απο τον παππου...
αδερφε ...ωρολογιακη βομβα ειναι ο τυπος...ποτε θα σκασει δεν το ξερουμε...αλλα οτι ειναι ειναι...τελος...δεν πετας μπαλλες στον προπονητη σου...το'κανες μια εν δυναμει θα το κανεις ξανα...
το ιδιο ισχυει φυσικα και με τον τρομοκρατη...και απο εκει να εχεις το νου σου...τωρα ολα πανε καλα...παιζει σκοραρει αποθεωνεται...αν κατσει καμμια κουτση κατσικα να δουμε τα κοζα  ;) ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οσο για τον λετο εσυ αν ησουνα προπονητης η προεδρος θα κραταγες εναν παιχτη που σημαδευει τον προπονητη με μπαλλες;;;σε ρωταω;ειπε κανεις οτι τον εστειλαν γιατι δεν ηξερε μπαλλα;οχι φυσικα...
και που'σαι μαγκα...εχεις υπομονη;μην κοιτας που εχει παρει φανελλα σπιτι και δεν βγαινει αλλαγη ΠΟΤΕ ...ξερεις νομοτελειακα στο ποδοσφαιρο δεν ερχονται ολα δεξια...θελω να πω οτι τωρα φυσαει ουριος ανεμος ολα καλα ,υμνοι απο τους ρουφιανους εντολοδοχους, αποθεωσεις και λοιπα...για να δουμε αν κατσει καμμια κεντα πιο υστεροτερα  τι θα γινει;;αν χρειαστει να γινει καμμια αλλαγη απο τον παππου...
αδερφε ...ωρολογιακη βομβα ειναι ο τυπος...ποτε θα σκασει δεν το ξερουμε...αλλα οτι ειναι ειναι...τελος...δεν πετας μπαλλες στον προπονητη σου...το'κανες μια εν δυναμει θα το κανεις ξανα...
το ιδιο ισχυει φυσικα και με τον τρομοκρατη...και απο εκει να εχεις το νου σου...τωρα ολα πανε καλα...παιζει σκοραρει αποθεωνεται...αν κατσει καμμια κουτση κατσικα να δουμε τα κοζα  ;) ;)
σωστός σε όλα που λες

αλλά με μία ένσταση
όταν διώχνεις Λέτο για αυτό το λόγο ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να πάρεις τρομοκράτη που ξέρεις πως κάνει τα ίδια αποδεδειγμένα.

η υποσημείωση σε αυτά που λες είναι πως άλλη η διαχείριση και προεδρία Κόκκαλη και άλλη του Μαρινάκη. Και πιστεύω πως το Λέτο δεν τον ήθελε ο Κόκκαλης γιατί απλά εκείνη την περίοδο έκατσε η φάση της τσιγγουνιάς λόγω απο-επένδυσης.

Ο Λέτο είναι καλός παίκτης αναμφίβολα. Ατομιστής επίσης αναμφίβολα. Ο Φερέιρα είδε (γάτος) πως στην επίθεση ο Λέτο δεν θα χρειάζεται να δώσει την μπάλα και να χαλάει το σύστημα.
επιπλέον του εκατσε και σαν επιλογή.

Από κει και πέρα αναμφίβολα επίσης είναι και ένας χαρακτήρας αλλοπρόσαλος. Προσωπικά δεν θέλω τέτοιους παίκτες γιατί παρουσιάζουνε και σκαμπανεβάσματα απόδοσης.

Αλλά είναι νωρίς ακόμα....ούτε Χριστούγεννα δεν φτάσαμε

Αυτό που θα είναι φέτος ενδιαφέρον να δούμε είναι το πώς θα λειτουργήσει ο Ολυμπιακός μετά το Γενάρη.
Γιατί επί Βαλβίδα μετά το Γενάρη κάνουμε μια κοιλιά απόδοσης μέχρι αρχές-μέσα Μαρτίου, με κακή μπάλα.
Αλλά τις προηγούμενες χρονιές είχαμε διαφορά βαθμολογική
φέτος μπορεί να είμαστε και από κάτω ή στα ίσα

για να δούμε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σωστός σε όλα που λες

αλλά με μία ένσταση
όταν διώχνεις Λέτο για αυτό το λόγο ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να πάρεις τρομοκράτη που ξέρεις πως κάνει τα ίδια αποδεδειγμένα.

η υποσημείωση σε αυτά που λες είναι πως άλλη η διαχείριση και προεδρία Κόκκαλη και άλλη του Μαρινάκη. Και πιστεύω πως το Λέτο δεν τον ήθελε ο Κόκκαλης γιατί απλά εκείνη την περίοδο έκατσε η φάση της τσιγγουνιάς λόγω απο-επένδυσης.

Ο Λέτο είναι καλός παίκτης αναμφίβολα. Ατομιστής επίσης αναμφίβολα. Ο Φερέιρα είδε (γάτος) πως στην επίθεση ο Λέτο δεν θα χρειάζεται να δώσει την μπάλα και να χαλάει το σύστημα.
επιπλέον του εκατσε και σαν επιλογή.
σωστα κανεις ενσταση...να σου θυμισω ομως οτι οταν αποκτηθηκε ο τρομοκρατης εγινε συμφωνια (νομιζω υπογραφηκε και ιδιωτικο συμφωνητικο) πως σε περιπτωση ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ αντιδικιας με προπονητη η συμπαιχτη στα αποδυτηρια αυτοματως λυνεται το συμβολαιο του με υπαιτιοτητα του και ο παιχτης το δεχτηκε αμεσως;;
πιστευεις οτι μπορουσε να γινει κατι αντιστοιχο με τον λετο;αλλα και να γινοτανε δεν θα ηταν πολυ υποκριτικο μετα την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΝΤΡΑΔΑ που εκανε να πεταξει επανειλλημενα μπαλλα στον προπονητη και μετα να κλωτσαει μπουκαλια να παριστανει ο βαλβερδε οτι δεν τρεχει τιποτα;
και τι να κανεις παιχτη που κλωτσαει μπαλες και μπουκαλια στον προπονητη;πες μου ειλικρινα,με το χερι στην καρδια εσυ τον θελεις;
ο φερειρα δεν ξερω αν ειναι γατος η οχι;;μαλλον ειναι για να το παιζει γκουρου ενω οπουδηποτε αλλου θα τον ειχαν φορτωσει νυχτα στην πρωτη πτηση της ιμπερια...παντως τον λετο δεν τον εβαλε εκει απο επιλογη οπως λες...τον εβαλε ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ Ο ΠΑΟ....δεν εχει ρε φιλε ποιον να βαλει;;;
ο πρτογραμματισμος που λεγαμε;που αν ηταν στον θρυλο αυτα θα μας ειχαν γαμισει με τις επιλογες βαλλβερδε ...
φανταζεσαι να εφερνε τοτσε και τον αλλο τον ουγκρο τον περιεργο ο σιρανο;
θα τον ειχαν ξεσκισει γιθα τα σαπακια που μας φορτωσε...β εθνικης ισπανιας λεμε  :2funny: :2funny: :2funny:
και να τραυματιζοντουσαν σε μας οπως εγινε στον παο πριν καν προλαβουν να παιξουν;;που να κρυβοντουσαν δεν θα ηξεραν...θα ωρυονταν οι αντικειμενικοι για το σκαουτ που εφερε σαπακια και τραυματιες για τους γιατρους που δεν ειδαν τα προβληματα τραυματισμων για την κακη διαχειρηση τον κακο προγραμματισμο κλπ κλπ...
και τωρα τι;;;ο γατος και σοφος φερειρα που διεκρινε την εκτελεστικη δεινοτητα του λετο και τον καθιερωσε εκει... :jerking: :jerking: :jerking:
μην ψηνεσαι ρε μοικανε...ακου με..αφου γνωριζεις οτι κοζαρω...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σωστα κανεις ενσταση...να σου θυμισω ομως οτι οταν αποκτηθηκε ο τρομοκρατης εγινε συμφωνια (νομιζω υπογραφηκε και ιδιωτικο συμφωνητικο) πως σε περιπτωση ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ αντιδικιας με προπονητη η συμπαιχτη στα αποδυτηρια αυτοματως λυνεται το συμβολαιο του με υπαιτιοτητα του και ο παιχτης το δεχτηκε αμεσως;;
πιστευεις οτι μπορουσε να γινει κατι αντιστοιχο με τον λετο;αλλα και να γινοτανε δεν θα ηταν πολυ υποκριτικο μετα την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΝΤΡΑΔΑ που εκανε να πεταξει επανειλλημενα μπαλλα στον προπονητη και μετα να κλωτσαει μπουκαλια να παριστανει ο βαλβερδε οτι δεν τρεχει τιποτα;
και τι να κανεις παιχτη που κλωτσαει μπαλες και μπουκαλια στον προπονητη;πες μου ειλικρινα,με το χερι στην καρδια εσυ τον θελεις;
ο φερειρα δεν ξερω αν ειναι γατος η οχι;;μαλλον ειναι για να το παιζει γκουρου ενω οπουδηποτε αλλου θα τον ειχαν φορτωσει νυχτα στην πρωτη πτηση της ιμπερια...παντως τον λετο δεν τον εβαλε εκει απο επιλογη οπως λες...τον εβαλε ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ Ο ΠΑΟ....δεν εχει ρε φιλε ποιον να βαλει;;;
ο πρτογραμματισμος που λεγαμε;που αν ηταν στον θρυλο αυτα θα μας ειχαν γαμισει με τις επιλογες βαλλβερδε ...
φανταζεσαι να εφερνε τοτσε και τον αλλο τον ουγκρο τον περιεργο ο σιρανο;
θα τον ειχαν ξεσκισει γιθα τα σαπακια που μας φορτωσε...β εθνικης ισπανιας λεμε  :2funny: :2funny: :2funny:
και να τραυματιζοντουσαν σε μας οπως εγινε στον παο πριν καν προλαβουν να παιξουν;;που να κρυβοντουσαν δεν θα ηξεραν...θα ωρυονταν οι αντικειμενικοι για το σκαουτ που εφερε σαπακια και τραυματιες για τους γιατρους που δεν ειδαν τα προβληματα τραυματισμων για την κακη διαχειρηση τον κακο προγραμματισμο κλπ κλπ...
και τωρα τι;;;ο γατος και σοφος φερειρα που διεκρινε την εκτελεστικη δεινοτητα του λετο και τον καθιερωσε εκει... :jerking: :jerking: :jerking:
μην ψηνεσαι ρε μοικανε...ακου με..αφου γνωριζεις οτι κοζαρω...
μα δεν νομίζω να ήταν επιλογές του
όταν δεν έχει χρήμα ψωνίζει από το στοκατζίδικο της γειτονιάς...απλό είναι
και ο λόγος που δεν τον ξέσκισαν νομίζω είναι αυτός - πως αφού δεν είχε γρόσια...

αυτό που βέβαια είναι ίδιον των Παναθηναϊκών είναι να τον αποθεώνουνε τώρα ενώ το καλοκαίρι τον είχανε στην μπούκα

όσο για το αν θα ήθελα τέτοιο παίκτη στην ομάδα μου, έχω ξαναπεί πως με τίποτα, ούτε το Λέτο ούτε τον Τζιμπούρ. Αλλά εγώ είμαι και γερμανικής φιλοσοφίας - πονάει πόδι - κόβει πόδι

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι λεει?

παει ο ιμπαγασα ε?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ιμπαγασα γιοκ
και φοβάμαι πως θα βάλει τον μπαγασα τον Φουστέρ που δεν κάνει με τίποτα για να καλύψει τον Ιμπαγασα...

γμτ τον τραυματισμό του Φέισα και το μαλακισμένο κεφάλι του Γιεστε

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
ιμπαγασα γιοκ
και φοβάμαι πως θα βάλει τον μπαγασα τον Φουστέρ που δεν κάνει με τίποτα για να καλύψει τον Ιμπαγασα...

γμτ τον τραυματισμό του Φέισα και το μαλακισμένο κεφάλι του Γιεστε
τυπε  νομιζω πως να επαιζε ο κανιο θα επεζε ο φουστερ
τωρα λογικα ουρμπαιθ-μοντεστο-φουστερ 3 κεντρο μονχε τσιμπουρ  μιραλας μπροστα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οχι μοντέστο
μακούν

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
τι λες τωρα ;;;για τον νινη ναι ηταν υπερβολη...για τον φετφα ηταν υπερβολη; που μπηκε μεσα και οργιαζε;;μοιραζε σακκουλες;πλακα κανεις;;ο μικρος στα πρωτα του βηματα εβγαλε ματια...δικαιολογημενα ο παροξυσμος...ΕΔΕΙΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...εδω μιλαμε για εναν νινη με μετρια πατηματα που απλα στεκοταν σε επιπεδο α εθνικης και εφτασε να γινει μετροποντικας και για ενα παιδακι με μηδεν αποκρουσεις...τι συγκρινεις;;;τα μαγικα του φετφα που θυμιζουν βραζιλια με τους ''απλα παταω γηπεδο''
τις ζογκλερικες ενεργειες (τουλαχιστον στην αρχη) του φετφα με το γυρω γυρω ολοι του αλβανου;που ηταν ενα καθαρα επικοινωνιακο τρυκ του μουνιοθ για να γλιτωσει το κραξιμο απο τον κοσμο βαζοντας εναν δεκαεπταχρονο;;;αλλα πραγμα το ενα και αλλο το αλλο...
φυσικα και ο φετφα αξιζε τον θορυβο γυρω απο το ονομα του...σιγουρα υπηρξαν υπερβολες αλλα οχι και οτι δεν εδωσε αφορμη ο ιδιος με τα μαγικα του...μην τα κανουμε ολα σε ενα τσουβαλι..
ο καπινο πες μου ειλικρινα τι εχει κανει....αληθεια σε ρωταω ...τι; απο τον κοντο ειδες και δυο μαγικα...

εισαι  μαλακας με περικεφαλαιο μερικες φορες ρε πουστη μου

1 γκολ και 2 ασιστ σε ντερμπι

1 γκολ 1 κερδισμενο πεναλντι και 1 ασιστ σε διπλο μεσα στην ρομα

πες μου ενα παιχνιδι που εχει κανει ρε μλκ αναλογο ο φετφατζιδης ενα πες μου
και μην μου πεις κανενα ματς με αντιπαλο τον λεβαδιακο και τον πανσσεραικο

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
οχι μοντέστο
μακούν
οι ρεπορτερ παντως λενε πως  θα βαλει μοντεστο ο ερνεστο αν και πιστευω το ματς θα κριθει στις στημενες φασεις και στην αποδοση των 2 τερματοφυλακων

Επισκέπτης
κατσε ρε τυπε γιατι θα με τρελεναιες τωρα/οτι ο μικρος ξερει μπαλα οτι εχει τεχνικη καταρτηση οτι ειναι ζογκλερ σε σχεσει με το νινη μαζι σου και επαυξανω.αλλα πραγ,ματικα με οση αντικειμενικοτητα εχεις  :grin:πες μου ενα παιχνιδι σημαντικο που ο μικρος επαιξε και εδειξε οτι μπορει να στηρηχθει ο βαλβερδε;και αν ειναι ετσι για ποιο λογο ο ισπανος περσι μετα το γεναρη δεν τον εβαζε σε ενα πρωταθλημα που ειχε ουσιαστικα τελειωσει;προσεξε δεν λεω οτι δεν ειναι καλος παιχτης αλλα δεν ειναι ο παιχτης που θα παει πανω του μια ομαδα.ο νινης τωρα μπορει να μην διαθετει την τεχνικη καταρτηση του φετφα αλλα ειναι πιο ουσιαστικος και εχει δειξει παραπανω πραγματα.θα μου πεις εχει παιξει πιο πολυ...συμφωνω αλλα γιατι δεν τον εμπιστευετε πλεον ο βαλβερδε ειναι μια αποροια μου.για τον καπινο εγω δεν ειπα κατι διαφορετικο ισα ισα που ειπα οτι κληθηκε στην εθνικη με 3 εμαφανισεις :headbang: και θυμησου με αν τον ξεκινησει αυριο θα τον καψουν ;)αυτα μονο στην ελλαδα γινονται.αν επαιζε λεω εγω στο πανιωνιο θα τον καλουσε;οσο για το λετο συμφωνω οτι ειναι ιδιορυθμος αλλα οπως ειπες και με τον τζιμπουρ οταν εχεις τετοιους παιχτες καπου πρεπει να παραβλεπεις και καποια αρνητικα.οσο για το περιστατικο με το βαλβερδε ξερεις και  εσυ οτι ο ισπανος τον αφηνε εξω για να βαζει-χωρεσει τον οσκαρ και εσυ να ησουν στη θεση του θα τρελενοσουν.αυτο δεν σημαι νει οτι τον δικαιολογω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εισαι  μαλακας με περικεφαλαιο μερικες φορες ρε πουστη μου

1 γκολ και 2 ασιστ σε ντερμπι

1 γκολ 1 κερδισμενο πεναλντι και 1 ασιστ σε διπλο μεσα στην ρομα

πες μου ενα παιχνιδι που εχει κανει ρε μλκ αναλογο ο φετφατζιδης ενα πες μου
και μην μου πεις κανενα ματς με αντιπαλο τον λεβαδιακο και τον πανσσεραικο
αντιστοιχα βιντεακια με τετοιες αποδοσεις θα μπορεις να βρεις για δεκα παιχτες δικους σου και καμμια διακοσαρια δικους μου...δε λεει τιποτα...ενας βαφτιστηκε μετροποντικας...η αποδοση του οταν αρχισε η νινειαδα και οι μετροποντικες ηταν μια απλα καλη παρουσια σε επιπεδο α εθνικης σε μικρη ηλικια...αυτα και τιποτα παραπανω...αρκουσαν αυτα για ολο εκεινο τον προσηλυτισμο και την πλυση εγκεφαλου;;;
ο φετφα οταν μπηκε στο γηπεδο εδειξε πραγματα που ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ μπορουν να κανουν...απλα...αν ειναι χρησιμος για την ομαδα του ,αν εχει διαρκεια ,αν ''εξαφανιζεται'' απο το ματς ειναι αλλο θεμα...παντως λογω skills αξιζε αποθεωση απλα γιατι  σπανιζουν οι ελληνες με αυτη την τεχνικη...υπερβολες ακουστηκαν σιγουρα αλλα για τον καπνο υπηρχε φωτια...ενω στην περιπτωση του νινη φωτια ηταν η ηλικια του και οτι επαιζε τοτε στον απαξιωμενο και κυνηγημενο απο τους ιδιους του τους οπαδους βαζελο που επρεπε να βρεθει ενας τροπος να ανακαμψει ηθικα...
απλα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κατσε ρε τυπε γιατι θα με τρελεναιες τωρα/οτι ο μικρος ξερει μπαλα οτι εχει τεχνικη καταρτηση οτι ειναι ζογκλερ σε σχεσει με το νινη μαζι σου και επαυξανω.αλλα πραγ,ματικα με οση αντικειμενικοτητα εχεις  :grin:πες μου ενα παιχνιδι σημαντικο που ο μικρος επαιξε και εδειξε οτι μπορει να στηρηχθει ο βαλβερδε;και αν ειναι ετσι για ποιο λογο ο ισπανος περσι μετα το γεναρη δεν τον εβαζε σε ενα πρωταθλημα που ειχε ουσιαστικα τελειωσει;προσεξε δεν λεω οτι δεν ειναι καλος παιχτης αλλα δεν ειναι ο παιχτης που θα παει πανω του μια ομαδα.ο νινης τωρα μπορει να μην διαθετει την τεχνικη καταρτηση του φετφα αλλα ειναι πιο ουσιαστικος και εχει δειξει παραπανω πραγματα.θα μου πεις εχει παιξει πιο πολυ...συμφωνω αλλα γιατι δεν τον εμπιστευετε πλεον ο βαλβερδε ειναι μια αποροια μου.για τον καπινο εγω δεν ειπα κατι διαφορετικο ισα ισα που ειπα οτι κληθηκε στην εθνικη με 3 εμαφανισεις :headbang: και θυμησου με αν τον ξεκινησει αυριο θα τον καψουν ;)αυτα μονο στην ελλαδα γινονται.αν επαιζε λεω εγω στο πανιωνιο θα τον καλουσε;οσο για το λετο συμφωνω οτι ειναι ιδιορυθμος αλλα οπως ειπες και με τον τζιμπουρ οταν εχεις τετοιους παιχτες καπου πρεπει να παραβλεπεις και καποια αρνητικα.οσο για το περιστατικο με το βαλβερδε ξερεις και  εσυ οτι ο ισπανος τον αφηνε εξω για να βαζει-χωρεσει τον οσκαρ και εσυ να ησουν στη θεση του θα τρελενοσουν.αυτο δεν σημαι νει οτι τον δικαιολογω.
εχω απαντησει ηδη στον κομπε και πρεπει να εχεις καλυφθει...κανενα ματς δεν πηρε μονος του ο φετφα...κανενα..αποθεωθηκε λογω τεχνικης καταρτισης και ΜΟΝΟ...καλως κακως; :think:τι ναπω; θα ελεγα σε μια κοινωνια πανηγυρτζηδων σαν και την δικια μας δικαιολογημενα..
εν πασει περιπτωσει αδερφε κατι εδειξε ,αντε και ο νινης πες το ιδιο...
ζουμε σε εποχη καπινειαδας...και σε ρωταω τωρα εγω...γιατι;εκτος απο την ηλικια του εχει ουσιαστικα δειξει κατι;;απλη ερωτηση κανω;σε αντιθεση επνιξε κιολας μαρς ενα γκολ που δεν ετρωγα ουτε εγω...
και στο μεταξυ τα αφιερωματα και οι φανφαρες στα απανταχου σαιτ συνεχιζονται...συνοδευομενα βεβαια παντα απο κολλαζ φωτο με τριφυλλια πρασινες εξεδρες κλπ... ;) ;) ;) ;)
αν με πιανεις...η δυναμη της εικονας;;η προπαγανδα;;η διαφημηση; το σπρωξιμο με οποιοδηποτε τροπο στην επικαιροτητα;η θετικη αυρα σε μια ομαδα με οποιαδηποτε πιθανη αιτια σου λενε κατι ;  ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom