αρχηγε....ακου...αν ειμαι λαθος και αν γινομαι παραλογος γνωριζω πολυ καλα...το παιχνιδι της επικοινωνιας το αναγνωριζω απο πολυυυ μακρια...μετα το παιχνιδι με τον ατρομητο οπου λογω ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ο βαζελος αναγκαζε3ται να παιξει με ενα 17χρονο αλβανο γιναμε μαρτυρες μιας καπινειαδας που βαδιζε παραλληλα με την λετομανια και την γενικοτερη βαζελομανια...μιλαμε για παροξυσμο...κανε μου την χαρη μην με αμφισβητησεις γιατι θα με βασανισεις μιας και θα με αναγκασεις να ταλαιπωρηθω αφανταστα για να ποσταρω ΟΛΑ τα ρεπορταζ και τις ανταποκρισεις και τα αρθρα που με μανια προσπαθουσαν και προσπαθουν να μας πεισου (παροτι το εχουμε ηδη καταλαβει
)περι του ποσο ομαδαρα ειναι ο βαζελος πως απο ομαδα του ενος σταρ (σισε) εγινε ομαδα με ολα τα γραμματα κεφαλαιο ,τι κεφαλαιο για το ελληνικο ποδοσφαιρο και ποσο δασκαλος ειναι και φυσικα καθολου μιζαδορος και καθολου προστατης των δικων του παιδιων δεν ειναι ο φερειρα,ποση υγεια υπαρχει στα αποδυτηρια του βαζελου και ποσο με ενα σμπαρο στον παναθηναικο πιασανε δυο τρυγονια...δηλαδη και εχουν ηγετη σταρ αντικαταστατη του σισε (λεγε με λετο) αλλα και παρα το γεγονος αυτο η ομαδα δεν παιζει μονοδιαστατα αλλα ειναι ομαδα (στη ουσια ψιλοακυρωνουν τον σισε μιας και τωρα μας παρουσιαζουν μια πιο υγιη ομαδα ;) ;)) ποιον τον σισε που ολοι θυμομαστε τι τραβηξαμε περσι !!!φταρνιζοτανε ο γαλλος (που ντε και καλα ηταν τιμη μας που επαιζε εδω ) και τρεχανε οι μαλακες για ρεπορταζ...μιλαμε για αρωστεια για πλυση εγκεφαλου για προσηλυτισμο....
μεσα σε ολα αυτα ειχαμε και την καπινιαδα...
μην με αναγκασεις να ποσταρω δεκαδες αφιερωματα για το μιγμα κασιγιας - μπουφον ....για το ποσο ταλεντο εχει ,για το πως τον κλεψανε μεσα απο τα χερια τα δικα μου κλπ κλπ...ολα αυτα χωρις να εχει κανει ουσιαστικα σε οσα ματς εχει αγωνιστει ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ....
και σε ρωτα τωρα εγω...οταν χωρις ο αλλος να εχει κανει τιποτα τον εξυμνεις και τον αβανταρεις ,αμα οταν πνιξει αυτο που επνιξε με την ρουμανια που γελαγανε και τα τσιμεντα (ε δεν εχει παιξει δα και τοσα πολλα ματς,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΑ,μηδεν μεγαλες αποκρουσεις και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πνιξιμο )το μονο που εχεις να πεις ειναι :''Οι Ρουμάνοι προηγήθηκαν με τον Τόρζε στο 16' -γκολ για το οποίο φέρει ευθύνη ο… τρακαρισμένος Καπίνο'' ε ...με συγχωρεις αλλα βλεπω αβαντα...βλεπω προσπαθειας συγκαληψης των λαθων και παραλληλα προσπαθεια υπερεκτιμησης της αξιας και του ταλεντου αλλα και μεσω υπερβολικης προβολης και εγκωμιαστικων σχολιων καταξιωσης του παιχτη με οτι αυτο συνεπαγεται και για τον ιδιο αλλα περισσοτερο για την ομαδα του...αν με πιανεις ;) ;) ;)
δεν εχω καμμια ''δικια μου '' εφημεριδα...δυστυχως...αλλα και οι δικες μου οπως τις εννοεις και ο νικολακο μερος της κοινωνιας μας της αθλητικης ειναι...οταν το καραβι καπου το πανε και αυτοι πανω του βρισκονται...
προσεξε για να με καταλαβεις δεν ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΣΤΑΝΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...δεν υποστηριζω καν οτι ειναι καποιας μεγαλης κλασης ...φυσικα και οχι ...
αυτο που υποστηριζω (για ακομα μια φορα ) ειναι ποσο διαφορετικη ειναι η αντιμετωπιση του παναθηναικου απο εμενα απο τα ΜΜΕ του ''μεσαιου χωρου''
ειδες πουθενα να πει κανεις τιποτα για τον σχεδιασμο του βαζελου που τον εφερε να στηριζεται σε ενα 17χρονο παιδακι;ειδες κανενα αρθρο εγω θα σου πω απο τους ερυθροδερμους χελακη και τσωχο του ερυθροδερμου σπορ εφ εμ;ειδες κατι που δεν το ειδα εγω;
καταρχας συμφωνεις οτι ηταν ελεεινος ο σχεδιασμος του καλοκαιριου στον βαζελο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στους τερματοφυλακες;;και αν ναι πως δεν εχει γινει θεμα συζητησης;εδω ταιριαζει μαγκα μου το ματακι που μου εκλεισες εσυ προηγουμενως πονηρα ;) ;) ;)περιμενω απαντηση...