Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (0 μέλη και 117 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Στο "Βελοντρόμ" για Αβραάμ

Στο στόχαστρο πέντε γαλλικών ομάδων φέρεται να βρίσκεται ο στόπερ του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες είναι η Λυόν και η Λιλ. Θεωρείται βέβαιο ότι σκάουτερ των γαλλικών ομάδων θα δώσουν το παρών στο "Βελοντρόμ" για να τον δουν στο ματς με την Μαρσέιγ. Ο διεθνής αμυντικός έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2014 και για να παραχωρηθεί θα πρέπει η πρόταση που θα γίνει στους "ερυθρόλευκους" να έχει αρκετά μηδενικά.

novasports.gr

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Στο "Βελοντρόμ" για Αβραάμ

Στο στόχαστρο πέντε γαλλικών ομάδων φέρεται να βρίσκεται ο στόπερ του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες είναι η Λυόν και η Λιλ. Θεωρείται βέβαιο ότι σκάουτερ των γαλλικών ομάδων θα δώσουν το παρών στο "Βελοντρόμ" για να τον δουν στο ματς με την Μαρσέιγ. Ο διεθνής αμυντικός έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2014 και για να παραχωρηθεί θα πρέπει η πρόταση που θα γίνει στους "ερυθρόλευκους" να έχει αρκετά μηδενικά.

novasports.gr

Εγώ άκουσα ότι τον ζήτησε και η BETOTO...το παληκάρι έχει μεγάλη εμπειρία.

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Ναι αφήστε κι αφήστε αλλά όλο μαζί του ασχολείστε πουστράκια

Θέλει ο κωλαράκος σου να ασχοληθούμε και μαζί σου έτσι; Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=128847273]http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=128847273[/url]

Μιλαμε οτι αυτος ο Ολυμπιακος εχει ξεφυγει τελειως. Ειναι ο ορισμος της αρρωστιας πλεον!! :idiot: :idiot:
Βρέθηκε η δικαιολογία σε περίπτωση που χάσουμε στο ντέρμπι.
Ώρες ώρες κάνουν κάτι μαλακίες... :jerking: :jerking: :jerking:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Συναντήσεις εν όψει ντέρμπι ο Μαρινάκης

Συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού θα έχει την Τρίτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν φυσικά και για τα του ντέρμπι καθώς ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» επιθυμεί το φετινό ντέρμπι να κυλήσει χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο και για το λόγο αυτό θα επιστήσει την προσοχή στους αντιπροσώπους των φιλάθλων των Πειραιωτών.

Παράλληλα, την Πέμπτη, πριν από την απογευματινή προπόνηση, ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρόλευκων" θα βρεθεί στο Ρέντη για να μιλήσει με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και δεν αποκλείεται να υποσχεθεί και κάποιο πριμ σε περίπτωση νίκης.

Από κει και πέρα, στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού θεωρούν λήξαν το θέμα που δημιουργήθηκε με τις επιλογές του Φερνάντο Σάντος στο φιλικό παιχνίδι με τη Ρωσία και τονίζουν πως δεν θα απαντήσουν στον ομοσπονδιακό τεχνικό καθώς ο Ολυμπιακός στηρίζει έμπρακτα την Εθνική και η σκέψη ήταν απλά να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του ταξιδιού.

novasports.gr

Τέλος, εξαντλήθηκαν και τα εισιτήρια του ντέρμπι που κόστιζαν 90 ευρώ και απομένουν πλέον μόνο εκείνα των 115 ευρώ και 185 ευρώ!

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Αισιοδοξία για Ιμπαγάσα και Τζιμπούρ

Σίγουρο εμφανίζεται το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού για την συμμετοχή των Ραφίκ Τζιμπούρ και Αριέλ Ιμπαγάσα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι δυο ποδοσφαιριστές δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας, όμως οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται καθησυχαστικοί.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Σαββάτου στο «Γ. Καραϊσκάκης» συνεχίστηκε με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. O Τζιμπούρ και ο Μοντέστο ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε για τον πρώτο θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο και για τον δεύτερο ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Φέισα ακολούθησε πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε θεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα έντονης ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο, ενώ ο Αμπντούν έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Παπάζογλου, ο οποίος θα ξεκινήσει την Πέμπτη το πρόγραμμα αποκατάστασης, μετά την αρθροσκοπική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Κυριακή στο δεξί γόνατο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Τρίτη, με προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Μοντέστο: «Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, ο Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος αναφέρθηκε και στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος αμυντικός των πρωταθλητών Ελλάδος τόνισε πως η αναμέτρηση του Σαββάτου είναι το ματς της χρονιάς και πως η νίκη είναι «μονόδρομος» για την ομάδα του.

Αρχικά, ο Μοντέστο δήλωσε στον γαλλικό Τύπο: «Είμαι στο δεύτερο χρόνο μου στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και κάθε χρόνο διεκδικεί τίτλους. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και προσαρμόστηκα καλά. Η πρώτη μου σεζόν ήταν καταπληκτική και πήραμε το πρωτάθλημα».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Στη Γαλλία έπαιζα συνήθως στην άμυνα. Ο κόουτς Βαλβέρδε με εμπιστεύτηκε σε ένα νέο ρόλο στο χώρο του κέντρου. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν και μπορώ να πω πως η θέση αυτή μου ταιριάζει».

Σχετικά με το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Είναι το ματς της χρονιάς. Υπάρχει πολλή πίεση και τρελή ατμόσφαιρα. Πρέπει να τη ζήσεις για να καταλάβεις, δεν περιγράφεται με λόγια. Τους υποδεχόμαστε το Σάββατο και αν νικήσουμε περνάμε στην πρώτη θέση. Είναι ευτυχία να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια. Ο κόσμος είναι δίπλα μας».

Επίσης, ο Μοντέστο μίλησε και για την κρίση στην Ελλάδα: «Εμείς είμαστε σε ένα προστατευμένο περιβάλλον και δεν επηρεαζόμαστε πολύ. Όμως έχουμε μάτια και βλέπουμε τι γίνεται γύρω. Ο κόσμος συνεχίζει να έρχεται στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο εδώ είναι θρησκεία. Παίζουμε για τον κόσμο μας και θέλουμε να νικήσουμε για να τους κάνουμε να ξεχάσουν για λίγο την κρίση».

Όσον αφορά στις πιθανότητες του Ολυμπιακού για πρόκριση στην επόμενη φάση της Champions League, τόνισε: «Έχουμε ακόμη ελπίδες. Νικήσαμε τη Ντόρτμουντ και σκόραρα. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία. Θα είναι δύσκολο ματς και θα κρίνει τα πάντα. Για μένα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, γιατί θα βρεθώ στην πατρίδα μου, θα δω πρώην συμπαίκτες μου με τους οποίους έχω διατηρήσει επαφή, όπως ο Τραορέ και ο Ενκούλου. Επίσης θα ξαναδώ τον Ντιντιέ Ντεσάν, που με βοήθησε πολύ και του χρωστάω πολλά».

Τέλος, ο Μοντέστο τόνισε για το μέλλον του στους «ερυθρολεύκους»: «Έχω ακόμη συμβόλαιο για έξι μήνες με τον Ολυμπιακό. Η οικογένειά μου κι εγώ αισθανόμαστε πολύ καλά εδώ. Είμαι 33 ετών και το πιο σημαντικό είναι να είμαι χαρούμενος. Θα δούμε τι θα γίνει. Για την ώρα είμαι 100% προσηλωμένος στην ομάδα και το μέλλον μου είναι δευτερεύον. Το απολαμβάνω και δεν σκέφτομαι τι θα γίνει. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, το πάθος μου. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω για όσο μπορώ. Θα δούμε τι προτάσεις που υπάρχουν και θα αποφασίσω».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Τζεμπούρ: "Έτσι πιο γλυκό..."

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ "ρίχνει το γάντι" στον Παναθηναϊκό λέγοντας πως είναι λογικό να παίζει καλύτερα από πέρσι αφού δεν έχει υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Ο Αλγερινός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Πρωταθλητής", όπου μίλησε για το ντέρμπι των αιωνίων και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί  στο πρωτάθλημα.

Πώς είναι το γόνατό σου; Νιώθεις καλά; Θα παίξεις στο ντέρμπι;

«Είμαι καλά. Κάνω θεραπεία και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά. Ελπίζω ότι θα παίξω με τον Παναθηναϊκό, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος».

Πολύς κόσμος αλλά και στον Ολυμπιακό είδαν με πολύ καλό μάτι την πρωτοβουλία σου να ενημερώσεις τον προπονητή σου στην εθνική Αλγερίας πως δεν είσαι έτοιμος να βοηθήσεις και να σου δώσει άδεια για να γυρίσεις πίσω, προκειμένου να κάνεις θεραπεία και να είναι έτοιμος για το ντέρμπι.

«Είναι περίπλοκο, αλλά είμαστε επαγγελματίες. Ο προπονητής της εθνικής είναι επαγγελματίας. Μπορεί να καταλάβει πότε ένας παίκτης μπορείς να αποδώσει 100% και πότε όχι. Δεν ήμουν έτοιμος να παίξω. Πήραμε την καλύτερη απόφαση, δηλαδή να έρθω πίσω στην ομάδα μου και να κάνω την αποθεραπεία, να ξεπεράσω το πρόβλημα, ακόμα και τις λεπτομέρειες, για να είμαι έτοιμος στο ντέρμπι».

Ποιες είναι οι προσδοκίες του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;

«Να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε στο ματς».

Πιστεύεις ότι είστε φαβορί βάσει την εικόνας των δύο ομάδων φέτος και της έδρας;

«Πάντα όταν παίζεις στο σπίτι σου έχεις το προβάδισμα για τη νίκη. Τα ντέρμπι είναι σαν ένας αγώνας Κυπέλλου. Είναι περίπλοκο να πεις ποιος είναι το απόλυτο φαβορί και ποιος όχι. Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν. Η πιο επιθετική κι αυτή που θα βγάλει περισσότερη ενέργεια στον αγώνα θα έχει πιο πολλές ελπίδες. Μένει να δούμε ποιος θα είναι. Αν τα κάνουμε αυτά, θα είμαστε το φαβορί. Αν πάμε χαλαροί και πιστέψουμε ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι, θα το χάσουμε πριν καν αρχίσει, θα είμαστε looser».

Σκοράρεις 3,8 γκολ ανά πέντε ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Τι σημαίνει για σένα και πώς το εξηγείς αυτό το ποσοστό;

«Θέλω σταθερότητα όταν πάω κάπου. Βρήκα σταθερότητα στον Ολυμπιακό. Απολαμβάνω να είμαι στον Ολυμπιακό. Όλα γίνονται στην εντέλεια εδώ. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός. Αισθάνομαι τέλεια και για αυτό σκοράρω συχνά. Είναι δουλειά όλης της ομάδας το γκολ, ενώ απλώς είμαι μπροστά και έχω τα τελειώματα των φάσεων. Το ότι σκοράρω οφείλεται σε όλους κι εγώ απλώς κάνω τη δουλειά μου».

Μίλησες για σταθερότητα στον Ολυμπιακό, αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά με την ΑΕΚ και τις προηγούμενες ομάδες σου;

«Αν κοιτάξουμε στο παρελθόν, όταν ήμουν στον Πανιώνιο υπήρχε ομοιότητα με αυτό που ζω τώρα στον Ολυμπιακό όσον αφορά στη φόρμα μου. Είχα πάει στον Πανιώνιο από τον Ατρόμητο, χρειάστηκα χρόνο για να βρω τα πατήματά μου και τη συνοχή με τους συμπαίκτες μου κι έκανα μια πολύ καλή σεζόν.

Το ότι έφυγα με προβλήματα από τον Ατρόμητο και πήγα στον Πανιώνιο και έπαιξα καλά μού θυμίζει λίγο και αυτό που ζω τώρα. Έφυγα με προβλήματα από την ΑΕΚ και ήρθα στον Ολυμπιακό σε μία δύσκολη στιγμή. Όλοι εδώ στον Ολυμπιακό ξέρουν πώς να με χρησιμοποιήσουν για να αποδώσω τα μέγιστα. Είμαι για τα καλά πλέον μέσα στην ομάδα. Αυτή ακριβώς είναι η σταθερότητα που ζήταγα. Και τώρα που τη βρήκα παίζω ελεύθερα και σκοράρω».

Είσαι κοντά έναν χρόνο στον Ολυμπιακό και δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα. Αισθάνεσαι ότι. απαντάς σε αυτούς που σε έλεγαν κακό παιδί στις άλλες ομάδες που έχει αγωνιστεί;

«Στην ΑΕΚ είχα τα περισσότερα προβλήματα. Νιώθω ότι έκανα πολύ καλή κίνηση φεύγοντας από την ΑΕΚ. Ξέρω τώρα ποιος ήταν ο ένοχος και γιατί ήταν αγενείς και κακοί μαζί μου. Θα τα πω κάποια στιγμή. Δεν είναι η ώρα να τα πούμε τώρα. Ξέρω ποιος είναι ποιος. Όταν έχω πρόβλημα πάντα το ξεπερνώ. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι πως όταν απέκτησα το πρόβλημα προσπάθησα και κατάφερα να το ξεπεράσω, ενώ κάποιοι άλλοι δεν προσπαθούν να το ξεπεράσουν και το αφήνουν. δίπλα τους. Εγώ το αφήνω πίσω μου».

Τώρα που είσαι στον Ολυμπιακό ξέχασες τη φυγή στο εξωτερικό; Θες να μείνεις εδώ στην Ελλάδα για περισσότερο καιρό;

«Πρέπει να καταλάβετε αυτά που έζησα στην ΑΕΚ. Ήταν δύσκολο να συγκεντρωθώ και να παίξω μπάλα. Μετά από ένα μήνα που πήγα εκεί ο πρόεδρος έφυγε. Είχα δυσκολίες. Είχα επιθέσεις από κόσμο. Μάλλον έφταιγε ότι με αγόρασαν με αρκετά λεφτά. Όλα αυτά δημιούργησαν αστάθεια γύρω από μένα και άκουγα συνέχεια ότι ο Τζεμπούρ πρέπει να φύγει, ο Τζεμπούρ πρέπει να φύγει. Πολλά άτομα προσπάθησαν να με ενοχλήσουν, αλλά δόξα τω Θεώ φάνηκα δυνατός. Τώρα που τα σκέφτομαι, όσα έζησα στην ΑΕΚ με έκαναν πιο δυνατό.

Οι άσχημες στιγμές με κάνουν δυνατό. Τα πράγματα που δεν σε σκοτώνουν, όπως λένε, σε κάνουν πιο δυνατό. Αλήθεια είναι αυτό. Πάντα μάχομαι για να κάνω τον κόσμο κι αυτό που πιστεύουν σε μένα περήφανους. Δεν κάνω τουρισμό. Έδινα ότι μπορούσα κάθε φορά που αγωνιζόμουν. Ήθελα να αποδείξω ότι η επένδυση που έκανε η ΑΕΚ ήταν σωστή. Κάποιοι άνθρωποι όμως δεν ήθελαν να τα καταφέρω. Έλεγα, εντάξει, θα προσπαθήσω να επιβιώσω.

Για τις φιλοδοξίες μου, πάντα θα έχω γιατί η φιλοδοξία σε κάνει να θες να μείνεις ζωντανός. Όσο είμαι εδώ θα παίζω για τη φανέλα του Ολυμπιακό. Βρήκα τον. παράδεισό μου στον Ολυμπιακό. Όταν είσαι παίκτης πρέπει να βλέπεις την αλήθεια. Είναι μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, όπως είπα και πριν έχει το γήπεδο του, έχει φανατικούς και πολλούς οπαδούς, σπουδαίους παίκτες, φοβερό προπονητικό κέντρο.

Όλοι με αγαπούν. Νιώθω άνετα, δεν έχω παράπονο. Όχι, δεν σκέφτομαι να φύγω τώρα. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ, αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Δεν ξέρεις τι έρχεται. Αν με θέλει ο πρόεδρος, ο προπονητής και οι οπαδοί δεν έχω λόγο να φύγω. Έψαχνα τη σταθερότητα και τη βρήκα στον Ολυμπιακό. Και για μια ζωή θα μπορούσα να μείνω εδώ, αν με θέλουν».

Πώς νιώθεις που ο Ολυμπιακός είναι πίσω από τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία;

«Είναι μη αποδεκτό ότι είμαστε πίσω από τον Παναθηναϊκό. Για να είμαστε ειλικρινείς, έχουμε παίξει πολλά ματς και ειδικά όταν μεσολαβούν ματς της Ευρώπης χάνεις αρκετές από τις δυνάμεις και την αυτοσυγκέντρωση. Το να είμαστε δύο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό δεν είναι καλό για μας. Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν πρέπει να χάνουμε βαθμούς γιατί μπορεί οι αντίπαλοι να ξεφύγουν και θα είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς στη συνέχεια.

Για τον Παναθηναϊκό λέγεται ότι παίζουν φανταστικό ποδόσφαιρο, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί λέγεται αυτό. Είναι λογικό να παίζουν κάπως καλύτερα φέτος. Είναι φρέσκοι, δεν έχουν Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός παίζει Ευρώπη, η ΑΕΚ παίζει Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ παίζει Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει. Για αυτό είχα πει και παλαιότερα ότι δεν ήταν καλό για μας που ο Παναθηναϊκός δεν μετέχει φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχουν την ευκαιρία να είναι πιο έτοιμοι στα ματς πρωταθλήματος. Ακριβώς για αυτό θα είναι πιο γλυκό να τους κερδίσουμε στο ντέρμπι. Τώρα είμαστε πίσω στη βαθμολογία και έχουμε έναν επιπλέον λόγο να τους κερδίσουμε».

Πόσο σε βοήθησε ο Βαλβέρδε, πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά του στην καλή σου απόδοση και την ηρεμία σου στον Ολυμπιακό;

«Μου δίνει εμπιστοσύνη. Πρέπει να την ανταποδώσω. Έχουμε μια καλή ξεχωριστή σχέση. Ανακαλύπτουμε ο ένας τον άλλο μέρα με τη μέρα. Μετά από έναν χρόνο κατάλαβε ποιος είμαι. Είναι καλό να σε καταλαβαίνουν. Σίγουρα είναι πολλά πράγματα που πρέπει να τα διορθώσω. Θέλω να γίνομαι ολοένα και καλύτερος».

Είναι ο Βαλβέρδε από τους καλύτερους προπονητές σου ως τώρα ή ίσως ο καλύτερος;

«Έχει καλή φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο που πραγματικά λατρεύω. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται για το ποδόσφαιρο. Του αρέσει να παίζει απλά στην επίθεση. Θέλει να πηγαίνεις κατευθείαν στο τέρμα. Είναι μερικά πράγματα που φαίνονται λεπτομέρειες, αλλά οι παίκτες θέλουν να τα ακούν αυτά και να παίζουν το ποδόσφαιρο που θέλει ο προπονητής. Είναι πολύ καλό που είμαστε μαζί του».

novasports.gr

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=128847273]http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=128847273[/url]

Μιλαμε οτι αυτος ο Ολυμπιακος εχει ξεφυγει τελειως. Ειναι ο ορισμος της αρρωστιας πλεον!! :idiot: :idiot:
ελα ρε μαγκα...σωπα...να το γυρισουμε ρε μαγκιτη...αμα ειναι αρωστεια να γινουμε αεκαρες να σφυζουμε απο υγεια...
ρε μαλακες επικοινωνειτε;
κοφτε το μην ασχολειστε με μπαλλα...αμα ειναι να πεσετε σε καμμια πρεζα δε λεει...
αρωστεια ειναι αυτο που εχετε εσεις και δεν μπορειτε να παραδεχτειτε ΠΟΤΕ και ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ τον θρυλο...αυτο ειναι αρωστεια...σκεψου το λιγο  ;) ;)
αμα αντιπαραθεσεις το συγκεκριμενο με τα εκατομμυρια αντιστοιχα παραπονα της ομαδουλας σου και της μπαρτσα του γερου τι θα πεις;
αλλα τοτε δεν ειναι αρωστεια ετσι;ειναι η αδικημενη ιδεα απο τον κακο δυναστη...
ναι ρε εχεις δικιο...εχει ξεφυγει ο ολυμπιακος σε αυτο το κρυσταλλινο ποδοσφαιρκο στερεωμα οπου κανενας δεν γκρινιαζει για τιποτα και κανεις δεν συνομοσιολογει...και ολοι δεχονται την ηττα και την ανωτεροτητα του αντιπαλου και δεν φανταζονται σεναρια για γκαγκατσηδες πιλαβιους βασσαρες κλπ...
τι πινετε ρε πουστη μου μονο να ηξερα ηθελα...τιποτε αλλο....μονο τι πινετε....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ελα ρε μαγκα...σωπα...να το γυρισουμε ρε μαγκιτη...αμα ειναι αρωστεια να γινουμε αεκαρες να σφυζουμε απο υγεια...
κοφτε το μην ασχολειστε με μπαλλα...αμα ειναι να πεσετε σε καμμια πρεζα δε λεει...
αρωστεια ειναι αυτο που εχετε εσεις και δεν μπορειτε να παραδεχτειτε ΠΟΤΕ και ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ τον θρυλο...αυτο ειναι αρωστεια...σκεψου το λιγο  ;) ;)
αμα αντιπαραθεσεις το συγκεκριμενο με τα εκατομμυρια αντιστοιχα παραπονα της ομαδουλας σου και της μπαρτσα του γερου τι θα πεις;
αλλα τοτε δεν ειναι αρωστεια ετσι;ειναι η αδικημενη ιδεα απο τον κακο δυναστη...
ναι ρε εχεις δικιο...εχει ξεφυγει ο ολυμπιακος σε αυτο το κρυσταλλινο ποδοσφαιρκο στερεωμα οπου κανενας δεν γκρινιαζει για τιποτα και κανεις δεν συνομοσιολογει...και ολοι δεχονται την ηττα και την ανωτεροτητα του αντιπαλου και δεν φανταζονται σεναρια για γκαγκατσηδες πιλαβιους βασσαρες κλπ...
τι πινετε ρε πουστη μου μονο να ηξερα ηθελα...τιποτε αλλο....μονο τι πινετε....
χρηστιδη δες ποσο δικαια πηρατε τον αγωνα περυσι ρε,και φουσκωσε τα στηθια σου απο περηφανια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[glow=red,2,300]τι πινετε ρε πουστη μου μονο να ηξερα ηθελα...τιποτε αλλο....μονο τι πινετε....[/glow]

ΠΙΝΩ ΚΑΠΙΝΟ... :headbang2:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χρηστιδη δες ποσο δικαια πηρατε τον αγωνα περυσι ρε,και φουσκωσε τα στηθια σου απο περηφανια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε εισαι τεραστιος γκιοζης ρε μαλακα...δεν εχεις αλλη δουλεια να κανεις ; περιμενεις ποτε θα ποσταρω για να γραψεις μια μαλακια πριν ΚΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ;γιατι αν δεν εισαι ενα κραμα αινσταιν και γλυκατζη αρβελερ δεν προλαβαινεις με τιποτα να διαβασεις τι εγραψα και να κατανοησεις τι εννοω...πριν καν τελειωσω το ποσταρισμα ειχεςηδη απαντησει...
μαλακα δεν υπαρχεις....ξεκολλα...
καλη η πλακα αλλα μαλλον εισαι σοβαρη περιπτωση...
ξαναλεω ...αν δεν υπαρχει προβλημα υγειας (οποτε και τουμπεκιαζω αυτοματως) που να σε εχει καθηλωμενο στο σπιτι  τοτε κοιτα το....
γαμησε τον χρηστιδη και τον καθε χρηστιδη...την παρτη σου κοιτα...ειναι σοβαρο το θεμα και δεν κανω καθολου πλακα αυτη τη στιγμη...
ειναι η ωραια η ζωη...ζηστηνε...
ξαναλεω σε περιπτωση που υπαρχει αλλο θεμα εκ των προτερων συγνωμη και τα παιρνω πισω  ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ασε ρε τις ομοιοκαταληξιες και μολογα...ολοι εδω ψηφιζουμε...απο αυτη τη στανη τρωμε...λεγε...εχει βγει καμμια καινουρια ομορφια που δεν εχω παρει χαμπαρι και εχεις πεσει με τα μουτρα;
ριξε φως...αμα σε αλλαζει ετσι πρεπει να ειναι γαμω τα σχεδια  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλα χρηστιδη διαβασε προσεκτικα τι εγραψαν τα πουστρακια,που εχουν το θρασος και μιλανε,σε ενα ματς που ολοι ειδαμε τι εγινε,και ξαναελα πες ποιος εχει το προβλημα.
διαβασε το προσεκτικα βλαμενε,να δεις τι ΜΑΛΑΚΙΑ ποσταρες,σαν σοβαρο κιολας αρθρο. :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καλα χρηστιδη διαβασε προσεκτικα τι εγραψαν τα πουστρακια,που εχουν το θρασος και μιλανε,σε ενα ματς που ολοι ειδαμε τι εγινε,και ξαναελα πες ποιος εχει το προβλημα.
διαβασε το προσεκτικα βλαμενε,να δεις τι ΜΑΛΑΚΙΑ ποσταρες,σαν σοβαρο κιολας αρθρο. :jerking: :jerking:
δεν κανω πλακα...μπεσα...απαντα μου για να εχω ησυχη την συνειδηση μου ...απελευθερωσε με...υπαρχει καποιο προβλημα που σε αναγκαζει να εισαι  μονιμως στο νετ;;ξαναλεω δεν κανω πλακα...γαμα και τον λετο και το λινκ που εβαλα και ολες τις μαλακιες...
απαντα μου... αν υπαρχει θα το βουλωσω...αν δεν υπαρχει θα σε τρελλανω στο μπινελικι...δεν εχω προβλημα...και σου ξαναλεω μιλαω σοβαρα γιατι ποτε δεν μπορεις να ξερεις με ποιον μιλας...
αν τρεχει τιποτα και εγω σου ριχνω γκαζια ειναι ανφεαρ...
περιμενω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν κανω πλακα...μπεσα...απαντα μου για να εχω ησυχη την συνειδηση μου ...απελευθερωσε με...υπαρχει καποιο προβλημα που σε αναγκαζει να εισαι  μονιμως στο νετ;;ξαναλεω δεν κανω πλακα...γαμα και τον λετο και το λινκ που εβαλα και ολες τις μαλακιες...
απαντα μου... αν υπαρχει θα το βουλωσω...αν δεν υπαρχει θα σε τρελλανω στο μπινελικι...δεν εχω προβλημα...και σου ξαναλεω μιλαω σοβαρα γιατι ποτε δεν μπορεις να ξερεις με ποιον μιλας...
αν τρεχει τιποτα και εγω σου ριχνω γκαζια ειναι ανφεαρ...
περιμενω...
τυπε τδεκαρε ποσα μυνηματα εχεις σε αυτο τον λογαριασμο,και ποσα στους αλλους που εχεις μπαναριστει και ελα πες μου ξανα ποιος εχει περισσοτερο χρονο και προβλημα. :fuck2:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε τδεκαρε ποσα μυνηματα εχεις σε αυτο τον λογαριασμο,και ποσα στους αλλους που εχεις μπαναριστει και ελα πες μου ξανα ποιος εχει περισσοτερο χρονο και προβλημα. :fuck2:
δεν ειναι πολλοι αυτοι που εχω μπαναριστει...ενας ειναι..αρα ακυρος ο πληθυντικος...δευτερον δεν μιλαω για μηνυματα...για αριθμο...εγω σε δεκα λεπτα μπορει να γραψω σαραντα μηνυματα...μιλαμε οτι οποτε μπω να γραψω εισαι παντα μεσα και με το χερι στην σκανδαλη ...δεν απουσιαζεις σχεδον ποτε...
ανεξαρτητα απο αυτο θεωρω οτι εμμεσα απαντησες στην ερωτηση μου και η απαντηση ειναι οτι δεν υπαρχει προβλημα υγειας...
αρα ειμαι στην διαθεση σου να σε γαμαω ασλιωτα...ευχαριστω...
εκτος αν μου ζαλισεις πολυ τα αρχιδια και σε ΞΑΝΑγραψω σε αυτα...
η επιλογη ειναι δικια σου...θες να σε γαμαω;;;αποδειξη  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν ειναι πολλοι αυτοι που εχω μπαναριστει...ενας ειναι..αρα ακυρος ο πληθυντικος...δευτερον δεν μιλαω για μηνυματα...για αριθμο...εγω σε δεκα λεπτα μπορει να γραψω σαραντα μηνυματα...μιλαμε οτι οποτε μπω να γραψω εισαι παντα μεσα και με το χερι στην σκανδαλη ...δεν απουσιαζεις σχεδον ποτε...
ανεξαρτητα απο αυτο θεωρω οτι εμμεσα απαντησες στην ερωτηση μου και η απαντηση ειναι οτι δεν υπαρχει προβλημα υγειας...
αρα ειμαι στην διαθεση σου να σε γαμαω ασλιωτα...ευχαριστω...
εκτος αν μου ζαλισεις πολυ τα αρχιδια και σε ΞΑΝΑγραψω σε αυτα...
η επιλογη ειναι δικια σου...θες να σε γαμαω;;;αποδειξη  ;)
χρηστιδη αποδεδειγμενα εσυ γαμας με τον κωλο μονο..εγω με πουστρακια δεν παω οποτε αδικος κοπος.μαλλον θα πρεπει να στραφεις αλλου.
και σου ξαναλαεω.για τον συγκεκριμενο αγωνα,αν,λεω αν,ειχες ιχνος αρχιδιου επανω σου,θα επρεπε να ντρεπεσαι εστω να βγαλεις αρθρο για κατι που εγινε τοτε.
αλλα που να τα βρεις ρε χρηστιδακο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom