βρε γραφικε μαλακα...εχεις παρει χαμπαρι οτι ο συλλογος αυτος ειναι αγαπημενος του κατεστημενου και προσθετεις και εσυ μια ολιγη απο σαλια σαλιαρη....κριμα γιατι εισαι καλος παιχτης...αλλα δειχνεις μικρος και τσατσος σαν ανθρωπος...
εχεις αποψη για ολα μαλακα...για το ελληνικο μπασκετ εχεις τοσο καλες πληροφοριες...
τους κυριους κυριους γκοντα συμεωνιδη πηλοιδη χριστοδουλου βορεαδη σχοινα βασιλακοπουλο συριγο σκουντη παπαδογιαννη χατζηνικολαου τους γνωριζεις;;εχεις αποψη μαλακα;
εχεις και...ματι...φαε λιγο ψαρακι ρε καραγκιοζη...στην ελλαδα ηρθες,βοηθαει το ψαρακι εχει φωσφορο...
Είσαι ευγενικός μαζί μου... Ήμουν πολύ κακός και η απόδοσή μου συμπαρέσυρε και την ομάδα. Είναι κρίμα γιατί πίστευα ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε εδώ μέσα! Με τέτοια απόδοση, όμως, με τίποτε...
πιστευες πιστευες πιστευες...αλλα ΕΦΑΓΕΣ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ και εσυ μαλακα....
γαμω τα πιστευες και το ματι σου και τις προβλεψεις σου ΝΟΥΜΕΡΟ και τις θεωριες σου και τις εκτιμησεις σου...
σε γαμησε ο σοφος και τα παιδια του...εγχειρηση μαλακα στις αμυγδαλες σου εκαναν...βεβαια εισαι ο ...μπατουμ και ''πιστευες''
-Πιστεύεις ότι έχει την ποιότητα να κοντράρει τον Παναθηναϊκό στο κυριακάτικο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος;
«Δύσκολο! Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ πιο γεμάτο ρόστερ και πολλούς ποιοτικούς παίκτες πρώτης γραμμής, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που σε αυτό το επίπεδο έχει να αντιπαρατάξει μόνο τον Σπανούλη, ο οποίος περιστοιχίζεται από αρκετούς καλούς παίκτες, αλλά όχι σαν κι αυτούς που έχει ο πρωταθλητής Ευρώπης. Πιστεύω ότι οι Πράσινοι θα κερδίζουν εύκολα ή δύσκολα».
καλα σαλιγγαρε...μας απεδειξες το ματι που εχεις...πιστευες και εδω ειπεςοτι μπορουσες να κερδισεις και η πουτσα σου βγηκε απο την κοιλια γελοιε....
να'σαι καλα που εσυ ο ματας ,ο κοζαδορος που οτι πιστευεις γινεται
δεν βλεπεις νικη την κυριακη...
που βασικα στα αρχιδια μας δεν μας ενδιαφερει ουτε καιγομαστε για τιποτα ...απλα εσυ εισαι γλειφτρονι και νουμερο μαλακα...
ξαναλεω κριμα γιατι εισαι συμπαθητικο παιχτακι....
πιστευες δεν πιστευες ο σοφος σε περασε κοκορετσι...
περαστικα...συνεχισε το καλο γλειψιμο...
στ'αρχιδια μας και μας ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ
μπατουμ λεει ...αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ