Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (0 μέλη και 67 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χρηστιδη αποδεδειγμενα εσυ γαμας με τον κωλο μονο..εγω με πουστρακια δεν παω οποτε αδικος κοπος.μαλλον θα πρεπει να στραφεις αλλου.
και σου ξαναλαεω.για τον συγκεκριμενο αγωνα,αν,λεω αν,ειχες ιχνος αρχιδιου επανω σου,θα επρεπε να ντρεπεσαι εστω να βγαλεις αρθρο για κατι που εγινε τοτε.
αλλα που να τα βρεις ρε χρηστιδακο...
σου ειπα το νου σου...αλλες δυο ευκαιριες εχεις...αν ξανακανεις γκελα θα ειναι αυτο το τελευταιο καβλι απο παρτη μου...θα σε ξαναγραψω στα παπαρια μου...ασε τις μαγκιες και τα αντριλικια και σκεψου σοβαρα τι θες...εγω προσωπικα χαρη σου κανω που κανω διαλογο μαζι σου...ευκολα σε γραφω στις αρχιδαρες μου...σκεψου καλα και αναλογα πραξε...
τωρα σε γραφω γιατι δεν θα φαω ολη τη μερα μου στο νετ...καλη συνεχεια...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
εγω περιμενω να μας πει ο χριστιδης για την αδικη επο και τον πρασινο πιλαβιο που τολμησε να μην καλεσει τον σπυροπουλο στην εθνικη  :2funny: :2funny:
και τολμησε να παρει περισσοτερους παικτες του ολυμπιακου  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αχαχαχαχαχαχα...δεν θελω να γραψω τιποτα ρε μαλακα...να σε μπριζωσω λιγο ηθελα...αφου ξερω πως νοιωθεις μολις δεις στο ταμπλω χρηστιδης....
αχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχ τι ζωντοβολο εισαι  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγω περιμενω να μας πει ο χριστιδης για την αδικη επο και τον πρασινο πιλαβιο που τολμησε να μην καλεσει τον σπυροπουλο στην εθνικη  :2funny: :2funny:
και τολμησε να παρει περισσοτερους παικτες του ολυμπιακου  :2funny:
γαμω την ξευτιλισμενη επο που εστησε πλεκτανη για να κουραστουν οι παιχτες μου την ωρα που οι δικοι σου κανουν ντολτσε βιτα...
πρασινη συμμορια ειναι η επο!!!

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Καμία ανησυχία για Ιμπαγάσα

Καμία ανησυχία  δεν εμπνέει  η κατάσταση του Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος στην προπόνηση της Τρίτης  ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό τετρακέφαλο. Ο Αργεντίνος μάλιστα πήγε στο νοσοκομείο οπου υποβληθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι έχει ένα αιμάτωμα στο συγκεκριμένο σημείο.
Παρ όλα αυτά ο γιατρός του Ολυμπιακού δεν ανησυχεί και όπως είπε χαρακτηριστικά αν όχι την Τετάρτη, την Πέμπτη ο Ιμπαγάσα θα προπονηθεί κανονικά.
Κανονικα προπονήθηκαν την Τρίτη οι Φρανσουά Μοδέστο και Τζαμέλ Αμπντούν και είναι πλέον στη διαθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του ντέρμπι!

Ο Ζαν Μακούν επέστρεψε χωρίς κανένα πρόβλημα από το Καμερούν και μόλις πάτησε το πόδι του στου Ρέντη, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.Ο άσος του Ολυμπιακού τέθηκε με τη σειρά του στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε και αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, όπως και ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης θα επισκεφτεί την Τετάρτη τελικά και όχι την Πέμπτη τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να μιλήσει με τον Βαλβέρδε και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ δεν αποκλείεται να τους τάξει και κάποιο πριμ για νίκη επι του Παναθηναϊκού.

novasports.gr

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ξερετε εσεις απ αυτα, διατριβη εδω κ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ στο αθλημα :)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

βρε γραφικε μαλακα...εχεις παρει χαμπαρι οτι ο συλλογος αυτος ειναι αγαπημενος του κατεστημενου και προσθετεις και εσυ μια ολιγη απο σαλια σαλιαρη....κριμα γιατι εισαι καλος παιχτης...αλλα δειχνεις μικρος και τσατσος σαν ανθρωπος...
εχεις αποψη για ολα μαλακα...για το ελληνικο μπασκετ εχεις τοσο καλες πληροφοριες...
τους κυριους κυριους γκοντα συμεωνιδη πηλοιδη χριστοδουλου βορεαδη σχοινα βασιλακοπουλο συριγο σκουντη παπαδογιαννη χατζηνικολαου τους γνωριζεις;;εχεις αποψη μαλακα;
εχεις και...ματι...φαε λιγο ψαρακι ρε καραγκιοζη...στην ελλαδα ηρθες,βοηθαει το ψαρακι εχει φωσφορο...

Είσαι ευγενικός μαζί μου... Ήμουν πολύ κακός και η απόδοσή μου συμπαρέσυρε και την ομάδα. Είναι κρίμα γιατί πίστευα ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε εδώ μέσα! Με τέτοια απόδοση, όμως, με τίποτε...

πιστευες πιστευες πιστευες...αλλα ΕΦΑΓΕΣ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ και εσυ μαλακα....
γαμω τα πιστευες και το ματι σου και τις προβλεψεις σου ΝΟΥΜΕΡΟ και τις θεωριες σου και τις εκτιμησεις σου...
σε γαμησε ο σοφος και τα παιδια του...εγχειρηση μαλακα στις αμυγδαλες σου εκαναν...βεβαια εισαι ο ...μπατουμ και ''πιστευες''

-Πιστεύεις ότι έχει την ποιότητα να κοντράρει τον Παναθηναϊκό στο κυριακάτικο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος;

«Δύσκολο! Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ πιο γεμάτο ρόστερ και πολλούς ποιοτικούς παίκτες πρώτης γραμμής, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που σε αυτό το επίπεδο έχει να αντιπαρατάξει μόνο τον Σπανούλη, ο οποίος περιστοιχίζεται από αρκετούς καλούς παίκτες, αλλά όχι σαν κι αυτούς που έχει ο πρωταθλητής Ευρώπης. Πιστεύω ότι οι Πράσινοι θα κερδίζουν εύκολα ή δύσκολα».

καλα σαλιγγαρε...μας απεδειξες το ματι που εχεις...πιστευες και εδω ειπεςοτι μπορουσες να κερδισεις και η πουτσα σου βγηκε απο την κοιλια γελοιε....
να'σαι καλα που εσυ ο ματας ,ο κοζαδορος που οτι πιστευεις γινεται  :2funny: :2funny: :2funny:δεν βλεπεις νικη την κυριακη...
που βασικα στα αρχιδια μας δεν μας ενδιαφερει ουτε καιγομαστε για τιποτα ...απλα εσυ εισαι γλειφτρονι και νουμερο μαλακα...
ξαναλεω κριμα γιατι εισαι συμπαθητικο παιχτακι....
πιστευες δεν πιστευες ο σοφος σε περασε κοκορετσι...
περαστικα...συνεχισε το καλο γλειψιμο...
στ'αρχιδια μας και μας ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μπατουμ λεει ...αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε σεις τι εγινε;περιμενα για δευτερη μερα σημερα μετα το παιχνιδι της εθνικης να ακουσω αποψη για το πρωτο γκολ που εφαγε ο αλβανος του παναθηναικου με την ρουμανια αλλα...ματαια...σιγη ασυρματου...
τι εγινε ρε μαγκες;παιδια και αποπαιδια;αν το ετρωγε ο κονσταντσο θα ειχαν βγει καινουρια ανεκδοτα...τωρα ανασα...κουβεντα...σιγη ασυρματου...ουτε καν αναφορα απλη οτι το επνιξε ,δε λεω καψιμο...απλα μια αναφορουλα σε ενα ρεπορταζ οτι ναι ρε πουστη εφταιγε...
ποσο θα μας αποδεικνυετε καθε μερα οτι ειστε γελοιοι ρουφιανοι...
για μια φαση πεντακαθαρη οπου οι ρουμανοι σχολιαστες ελεγαν τα απιστευτα (ξερω ρουμανικα και μεσω νετ εβλεπα απο το τε βε ρο ουνο) εδω ...σιγη ασυρματου...τι εγινε ρε κωλοτρυπιδια;εσεις που αναλυετε καθε φαση οταν προκειται για κονστανσο η για μεγερι;δεν εχετε κατι να πειτε τιποτα;ολα καλα;τοσο αβαντα;τοσο στηριξη;τι φοβαστε;μηπως απαξιωσετε την περιουσια του βαζελου;μηπως φερετε στην επιφανεια την προχειροδουλεια στο ποδι και τον προγραμματισμο της πουτσας που τους εφερε ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ να αγωνιζονται με εναν δεκαεφταχρονο αλβανο;
αν γινονταν αυτα στον θρυλο μηπως θα περναγατε γενεες δεκατεσερις μαρινακη βαλβερδε μητροπουλο νινιαδη φροντιστες μαγειρες μασερ κηπουρους και λοιπα για τον ανυπαρκτο προγραμματισμο;;
τωρα ολα καλα ετσι;
μηπως καπου δεν τα λεω ομορφα;περιμενε κανεις να δει τον κονσταντσο;με την πρωτη γκελα δεν ερχισαν τα ρεπορταζ;και με την δευτερη δεν αρχισαν τα γιουχα;(ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)  ;) ;)
ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ...
Υ.Γ.μοικανε επειδη γνωριζεις μολδοβλαχεζικα ψαξε να ακουσεις τι λενε στο πρωτο γκολ για τον καπινο...θα κλαις απο τα γελια...

Επισκέπτης
ρε σεις τι εγινε;περιμενα για δευτερη μερα σημερα μετα το παιχνιδι της εθνικης να ακουσω αποψη για το πρωτο γκολ που εφαγε ο αλβανος του παναθηναικου με την ρουμανια αλλα...ματαια...σιγη ασυρματου...
τι εγινε ρε μαγκες;παιδια και αποπαιδια;αν το ετρωγε ο κονσταντσο θα ειχαν βγει καινουρια ανεκδοτα...τωρα ανασα...κουβεντα...σιγη ασυρματου...ουτε καν αναφορα απλη οτι το επνιξε ,δε λεω καψιμο...απλα μια αναφορουλα σε ενα ρεπορταζ οτι ναι ρε πουστη εφταιγε...
ποσο θα μας αποδεικνυετε καθε μερα οτι ειστε γελοιοι ρουφιανοι...
για μια φαση πεντακαθαρη οπου οι ρουμανοι σχολιαστες ελεγαν τα απιστευτα (ξερω ρουμανικα και μεσω νετ εβλεπα απο το τε βε ρο ουνο) εδω ...σιγη ασυρματου...τι εγινε ρε κωλοτρυπιδια;εσεις που αναλυετε καθε φαση οταν προκειται για κονστανσο η για μεγερι;δεν εχετε κατι να πειτε τιποτα;ολα καλα;τοσο αβαντα;τοσο στηριξη;τι φοβαστε;μηπως απαξιωσετε την περιουσια του βαζελου;μηπως φερετε στην επιφανεια την προχειροδουλεια στο ποδι και τον προγραμματισμο της πουτσας που τους εφερε ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ να αγωνιζονται με εναν δεκαεφταχρονο αλβανο;
αν γινονταν αυτα στον θρυλο μηπως θα περναγατε γενεες δεκατεσερις μαρινακη βαλβερδε μητροπουλο νινιαδη φροντιστες μαγειρες μασερ κηπουρους και λοιπα για τον ανυπαρκτο προγραμματισμο;;
τωρα ολα καλα ετσι;
μηπως καπου δεν τα λεω ομορφα;περιμενε κανεις να δει τον κονσταντσο;με την πρωτη γκελα δεν ερχισαν τα ρεπορταζ;και με την δευτερη δεν αρχισαν τα γιουχα;(ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)  ;) ;)
ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ...
Υ.Γ.μοικανε επειδη γνωριζεις μολδοβλαχεζικα ψαξε να ακουσεις τι λενε στο πρωτο γκολ για τον καπινο...θα κλαις απο τα γελια...
εχεις μεγαλο λαθος διαβασε εδω και θα δεις οτι το γραψανε.μην γινεσε παραλογος.αλλωστε για τον κοστανζο οι δικες σου εφημεριδες τα γραφανε με πρωτεργατη τον νικολακοπουλο ;)         

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Εδώ 1 εβδομάδα σχεδόν πριν το ματς με την Ρωσία και τα ΜΜΕ μας έπρηζαν τα παπάρια για τον Καπίνο που είναι ο μικρότερος που καλείται στην Εθνική.
Κάθε μέρα από το μεσημεριανό δελτίο μέχρι το κεντρικό στης 8. Ειδικά αυτό το ΜΕΓΚΑ έκανε σχεδόν ολόκληρη καμπάνια γι' αυτό το θέμα... και θες να βγουν να πουν κάτ το αρνητικό;
Βέβαια πα΄ζιει το ελαφρυντικό της 1ης εμφάνισης, αλλά αν ήταν κάππιος πρωτοεμφανιζόμενος του Ολυμπιακού η χολή θα έβγαινε με το κιλό. Κάνα βίντεο με το γκολ που έφαγε παίζει επειδή δεν το έχω δει;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εχεις μεγαλο λαθος διαβασε εδω και θα δεις οτι το γραψανε.μην γινεσε παραλογος.αλλωστε για τον κοστανζο οι δικες σου εφημεριδες τα γραφανε με πρωτεργατη τον νικολακοπουλο ;)         
αρχηγε....ακου...αν ειμαι λαθος και αν γινομαι παραλογος γνωριζω πολυ καλα...το παιχνιδι της επικοινωνιας το αναγνωριζω απο πολυυυ μακρια...μετα το παιχνιδι με τον ατρομητο οπου λογω ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ο βαζελος αναγκαζε3ται να παιξει με ενα 17χρονο αλβανο γιναμε μαρτυρες μιας καπινειαδας που βαδιζε παραλληλα με την λετομανια και την γενικοτερη βαζελομανια...μιλαμε για παροξυσμο...κανε μου την χαρη μην με αμφισβητησεις γιατι θα με βασανισεις μιας και θα με αναγκασεις να ταλαιπωρηθω αφανταστα για να ποσταρω ΟΛΑ τα ρεπορταζ και τις ανταποκρισεις και τα αρθρα που με μανια προσπαθουσαν και προσπαθουν να μας πεισου (παροτι το εχουμε ηδη καταλαβει  :grin: )περι του ποσο ομαδαρα ειναι ο βαζελος πως απο ομαδα του ενος σταρ (σισε) εγινε ομαδα με ολα τα γραμματα κεφαλαιο ,τι κεφαλαιο για το ελληνικο ποδοσφαιρο και ποσο δασκαλος ειναι και φυσικα καθολου μιζαδορος και καθολου προστατης των δικων του παιδιων δεν ειναι ο φερειρα,ποση υγεια υπαρχει στα αποδυτηρια του βαζελου και ποσο με ενα σμπαρο στον παναθηναικο πιασανε δυο τρυγονια...δηλαδη και εχουν ηγετη σταρ  αντικαταστατη του σισε (λεγε με λετο) αλλα και παρα το γεγονος αυτο η ομαδα δεν παιζει μονοδιαστατα αλλα ειναι ομαδα (στη ουσια ψιλοακυρωνουν τον σισε μιας και τωρα μας παρουσιαζουν μια πιο υγιη ομαδα  ;) ;)) ποιον τον σισε που ολοι θυμομαστε τι τραβηξαμε περσι !!!φταρνιζοτανε ο γαλλος (που ντε και καλα ηταν τιμη μας που επαιζε εδω ) και τρεχανε οι μαλακες για ρεπορταζ...μιλαμε για αρωστεια για πλυση εγκεφαλου για προσηλυτισμο....
μεσα σε ολα αυτα ειχαμε και την καπινιαδα...
μην με αναγκασεις να ποσταρω δεκαδες αφιερωματα για το μιγμα κασιγιας - μπουφον ....για το ποσο ταλεντο εχει ,για το πως τον κλεψανε μεσα απο τα χερια τα δικα μου κλπ κλπ...ολα αυτα χωρις να εχει κανει ουσιαστικα σε οσα ματς εχει αγωνιστει ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ....
και σε ρωτα τωρα εγω...οταν χωρις ο αλλος να εχει κανει τιποτα τον εξυμνεις και τον αβανταρεις ,αμα οταν πνιξει αυτο που επνιξε με την ρουμανια που γελαγανε και τα τσιμεντα (ε δεν εχει παιξει δα και τοσα πολλα ματς,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΑ,μηδεν μεγαλες αποκρουσεις και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πνιξιμο )το μονο που εχεις να πεις ειναι :''Οι Ρουμάνοι προηγήθηκαν με τον Τόρζε στο 16' -γκολ για το οποίο φέρει ευθύνη ο… τρακαρισμένος Καπίνο'' ε ...με συγχωρεις αλλα βλεπω αβαντα...βλεπω προσπαθειας συγκαληψης των λαθων και παραλληλα προσπαθεια υπερεκτιμησης  της αξιας και του ταλεντου αλλα και μεσω υπερβολικης προβολης και εγκωμιαστικων σχολιων καταξιωσης του παιχτη με οτι αυτο συνεπαγεται και για τον ιδιο αλλα περισσοτερο για την ομαδα του...αν με πιανεις  ;) ;) ;)
δεν εχω καμμια ''δικια μου '' εφημεριδα...δυστυχως...αλλα και οι δικες μου οπως τις εννοεις και ο νικολακο μερος της κοινωνιας μας της αθλητικης ειναι...οταν το καραβι καπου το πανε και αυτοι πανω του βρισκονται...
προσεξε για να με καταλαβεις δεν ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΣΤΑΝΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...δεν υποστηριζω καν οτι ειναι καποιας μεγαλης κλασης ...φυσικα και οχι ...
αυτο που υποστηριζω (για ακομα μια φορα ) ειναι ποσο διαφορετικη ειναι η αντιμετωπιση του παναθηναικου απο εμενα απο τα ΜΜΕ του ''μεσαιου χωρου''
ειδες πουθενα να πει κανεις τιποτα για τον σχεδιασμο του βαζελου που τον εφερε να στηριζεται σε ενα 17χρονο παιδακι;ειδες κανενα αρθρο εγω θα σου πω απο τους ερυθροδερμους χελακη και τσωχο του ερυθροδερμου σπορ εφ εμ;ειδες κατι που δεν το ειδα εγω;
καταρχας συμφωνεις οτι ηταν ελεεινος ο σχεδιασμος του καλοκαιριου στον βαζελο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στους τερματοφυλακες;;και αν ναι πως δεν εχει γινει θεμα συζητησης;εδω ταιριαζει μαγκα μου το ματακι που μου εκλεισες εσυ προηγουμενως πονηρα  ;) ;) ;)περιμενω απαντηση...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και για να μην το πολυκουραζουμε...να ξερεις οτι η αβαντα η κολακεια και το σπρωξιμο τελικα μονο καλο δεν κανουν σε αυτον που το εισπραττει...τι εννοω;;απλα...περιμενω να δω το αλβανακι στο τηγανι...και χαιρομαι που ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ (σε σχεση με τον κοτσωλη) θα παιξει αυτος...πιστευω θα δικαιωθω μετα το ματς...το παιδι απλα δεν κανει  ;) ;)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Γέστε: «Θέλουμε μόνο τη νίκη»

Μόνο τη νίκη θέλει στο ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων, ο Φραν Γέστε, όπως υπογράμμισε στην κάμερα της Nova και στον Νίκο Γαβαλά. Ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού τόνισε πως είναι έτοιμος για τον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες εβδομάδες, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιοσού Σαριέγκι, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες κατά το παρελθόν. Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Η διαφορά στη βαθμολογία υπέρ του Παναθηναϊκού σας δημιουργεί πίεση ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου;
«Η πίεση υπάρχει ούτως ή άλλως. Δεν δημιουργείται πίεση εξαιτίας της βαθμολογικής διαφοράς γιατί είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ούτως ή άλλως. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε να το κερδίσουμε κυρίως γιατί παίζουμε εντός έδρας. Αν νικήσουμε θα πάρουμε το βαθμολογικό προβάδισμα. Και από μόνο του το παιχνίδι επειδή είναι ένα ντέρμπι, πρέπει να το κερδίσουμε».

- Φαντάζομαι έχεις παρακολουθήσει τον Παναθηναϊκό. Ποια είναι τα δυνατά σημεία στο παιχνίδι του και που έχει αδυναμίες;
«Είναι μία πάρα πολύ ολοκληρωμένη ομάδα. Τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές και κάνει καλά παιχνίδια. Εμείς, όμως, πρέπει να εστιάσουμε στο δικό μας παιχνίδι. Παίζουμε εντός έδρας. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε να κάνουμε. Θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου. Και θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία ανάμεσα στον κόσμο μας και την ομάδα. Δηλαδή, να παίξουμε καλά και λογικά θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Έχεις συνυπάρξει με τον Σαριέγκι στην Μπιλμπάο. Κρατάς επαφή μαζί του και αν σας δένει κάτι από εκείνα τα χρόνια; Θα ήθελες να τους στείλεις ένα μήνυμα;
«Είναι ένας παίκτης με τον οποίο έχουμε παίξει μαζί. Είναι από τους πολύ αγαπημένους μου συμπαίκτες. Η αλήθεια είναι πως επικοινωνήσαμε λίγο όταν ήρθα στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πάρα πολλές επαφές και πάρα πολλές σχέσεις. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν απ' τους αγαπημένους μου συμπαίκτες».

- Ποια στοιχεία χρειάζεται να έχετε στο παιχνίδι σας για να φθάσετε στη νίκη;
«Πιστεύω πως το κυριότερο που πρέπει να προσέξουμε είναι η συμπεριφορά με την οποία θα μπούμε μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει απ' το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό να υπάρχει ισχυρό κίνητρο μέσα στο μυαλό των ποδοσφαιριστών. Θα υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη πίεση. Όμως θα πρέπει να κρατήσουμε το παιχνίδι στο χώρο που το θέλουμε εμείς. Και να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως είμαστε στην έδρα μας και να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

-Είναι μία δύσκολη συγκυρία για τον Ολυμπιακό. Το Σάββατο παίζει με τον Παναθηναϊκό και την Τετάρτη ένα πρόωρο ευρωπαϊκό τελικό. Μπορεί να διαχειριστεί η ομάδα τόσο δύσκολα παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα;
«Ναι, η ομάδα γι' αυτό δουλεύει και γι' αυτό προετοιμάζεται. Ξέρουμε πως έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τα Χριστούγεννα, ξεκινώντας απ' το ντέρμπι. Όμως αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο αυτό το παιχνίδι στο μυαλό μας. Τα υπόλοιπα παιχνίδια θα πρέπει να τα πάρουμε ένα - ένα και βήμα - βήμα να τ' αντιμετωπίσουμε όλα. Αυτή τη στιγμή προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι του Σαββάτου. Έπειτα, έχουμε προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσουμε ένα - ένα τα επόμενα παιχνίδια».

- Από τώρα έως τα Χριστούγεννα θα χρειαστεί η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών, καθώς το πρόγραμμα είναι φορτωμένο. Ο βαθμός ετοιμότητάς σου ποιος είναι;
«Ναι, είμαι έτοιμος. Την προηγούμενη εβδομάδα ακολούθησα κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Δουλεύω πολύ. Προσπαθώ και πιστεύω πως είμαι έτοιμος να συνεισφέρω στην ομάδα όποτε με χρειαστεί».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Μόνο με εισιτήριο στο Καραϊσκάκη

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προτρέπει τους φίλους της ομάδας που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, να μην προσεγγίσουν το γήπεδο Καραϊσκάκη. Με τον τρόπο αυτό θα συμβάλλουν στην διευκόλυνση της πρόσβασης των φιλάθλων που έχουν εισιτήριο και κατ' επέκταση στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Συνοπτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η πειραϊκή εταιρία την Πέμπτη:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό να μην προσέλθουν το Σάββατο στο στάδιο Καραϊσκάκη, συμβάλλοντας έτσι στην διευκόλυνση της πρόσβασης των φιλάθλων που έχουν εισιτήριο και κατ' επέκταση στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Χάνει Παναιτωλικό ο Μιραλάς

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να εκτίσει ο Κέβιν Μιραλάς την ποινή μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Ο Βέλγος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, και έτσι τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική. Η αποχή θα του δώσει την ευκαιρία να πάρει «ανάσες» από τα συνεχόμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακο και την εθνική της χώρας του.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Μοντίγιο, ο επόμενος Ιμπαγάσα

Στο πρόσωπο του Βάλτερ Μοντίγιο της Κρουζέιρο φέρεται ο Ολυμπιακος να βλέπει τον διάδοχο του Άριελ Ιμπαγάσα.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής» οι σκάουτερς των πρωταθλητών, έχουν ξεχωρίσει 27χρονο χαφ το παιχνίδι του οποίου μοιάζει πολύ με αυτό του "Ιμπα".

Ο Ολυμπιακός φέρεται να «τσεκάρει» τον Μοντίγιο τα τελευταία δυο χρόνια και αφού του έχει προταθεί από το γνωστό Ιταλό μάνατζερ, Αντρέ Ντ'Αμίκο, ο οποίος εκπροσωπεί του Τζενάρο Γκατούζο και Βιντσέτζο Ιακουίντα, παίκτες για τους οποίους είχε ενδιαφερθεί ο πρωταθλητής.

novasports.gr

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
mmm...μιλάει και ο μαλακο-Γιέστε...