Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καταρχην πολυ καλο παιχνιδι με ρυθμο και πολλες φασεις .ο ολυμπιακος ηταν καλυτερος ειχε πιο πολλες φασεις αλλα και ο παναθηναικος ειχε φασεις που μπορουσε να βαλει καποιο γκολ.ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ αξιζει πολλα μπραβο οι εποπτες ηταν λιγο εκτος αλλα δεν επηρεασαν το αποτελεσμα.ο παναθηναικος πρεπει να ειναι ο πιο ευχαριστημένος απο το αποτελεσμα.οφειλω να πω οτι ειχα αμφιβολιες για τον καπινο αλλα σημερα νομιζω οτι εκανε ενα πολυ καλο παιχνιδι και μια φανατστικη αποκρουση οπου η μπαλα αλλαξε πορεια.γενικα ειδαμε ενα πολυ καλο ντερμπυ και ολοι πρεπει να εμειναν ευχαριστημένοι απο το θεαμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny:
ο φερέιρα κάνει 2 συνεχόμενα παίγνια το ίδιο λάθος.
κρατάει βασικό τον κλέιτον. εάν ο σιμαό και ο κατσούρ βρεθούν σε κακή μερα θα φαει 4.
ο μυτόγκας τραγικός για άλλη μια φορά. βάζει σέντερ φόρ να πάρει το παίγνιο με γιόμες.....

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Τον μαλάκα τον Αμπντούν τι τον έβαλε το φελέκι μου μέσα;
Καλύτερα να μην έκανε αλλαγή ή να έβαζε Μόνχε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
kριμα...αυτη ειναι ομως η μπαλλα τι να κανουμε...μαγικη εικονα...επαιζε μια ομαδα με ενα συνοθυλευμα...τυχερο...αλλα Χ...αυτο μετραει....γλυκοπικρη γευση...γλυκια γιατι τους πατησες και για οσους βλεπουν απεδειξες ποιος ειναι ο ΠΟΛΥ καλυτερος αλλα και πικρα για το αποτελεσμα...πικρα...για την προσπαθεια που δεν ανταμοιφθηκε...
τα παραμυθακια περι φορμαρισμενου παο περι μπαρτσας και λοιπες αρχιδιες πιστευω πως στα ματια οποιου δεν εχει παρωπιδες απλα καταριφθηκαν...ως συνηθιως η αληθεια παει παντα μπροστα....με οσα παραμυθακια και με οση προπαγανδα προσπαθησαν να μας βγαλουν τρελλους και να φτιαξουν εικονικη πραγματικοτητα το χορτο ειναι ο καθρεφτης...και εκει δεν υπηρχε κανενας ηγετης καμμια ΟΜΑΔΑ καμμια μπαρτσα με τρφυλλακι...ενας ηταν στο γηπεδο...ο γνωστος δυναστης...
θεμα χρονου η επανακτηση της κορυφης...καποια στιγμη το εχω ξαναπει οι μαγικες εικονες θα σταματησουν και τοτε θα μπει μπροστα αυτος που πραγματικα το αξιζει...
κατηφορα στην κερκυρα στην ξανθη στο περιστερι ακομα και με το αεκακι πηγαν να φανε τρια γκολ στο τελος...
κατηφορα και σημερα και ομως γλιτωσαν...για ποσο ομως;;
Υ.Γ.περσονα πιστευω να φχαριστηθηκες τοπι απο τον θρυλο και χωρις τον 37αρη :!!!
Υ.Γ1 συγχαρητηρια στον καπινο...δεν το περιμενα...με διεψευσε...ειναι καλος...εχει μελλον...μαλλον εκανα λαθος εκτιμηση για παρτη του...

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
oντως χαρηκα παιχνιδι σημερα και ας μην νικησαμε.

1 δεν υπαρχουν "αμα" στο ποδοσφαιρο

2 καναμε πολυ περισσοτερες φασεις

3 τον αμπντουν γαμω το κερατο μου γιατι δεν τον στελνουν? δεν αντεχω ουτε να τον βλεπω

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
όχι. δεν παει.

τα τελευταία 15 χρόνια ουδέποτε βρέθηκες στο καραισκάκη στο 30 με ένα γκολ πίσω και ένα δοκάρι.
στα λοιπά αφήνω τους γάβρους να αρχίσουν τα γνωστά γκιζιλίκια.
:coffee:
και αν....
και αν....

δεν επιτρεπεται να τας λες εσυ αυτά...ή μάλλον μονο εσύ επιτρπεπεται να λες τετοιες ασυναρτισίες :uglystupid:
18-3 ήταν οι τελικές προσπάθειες μέχρι το 75' περίπου και Ο Ολυμπιακος είχε τον έλεγχο και την κατοχη σε ολη τη διαρκεια του αγώνα...
απλά ήσουν τυχερός και γλυτωσες... και η τυχη χρειάζεται...

ΥΓ1. τελικά μας τα αέρισε ο Κοτολέτο.... :2funny:
ΥΓ2. ο τρομοκράτης (οπως σου ειχα πει) δεν σου χαρηστικέ.... ;)

κάνε μας αμια ανάλυση τώρα για τον Κοτολέτο και μετά πάγαινε για υπνο... :thefinge:

Επισκέπτης
kριμα...αυτη ειναι ομως η μπαλλα τι να κανουμε...μαγικη εικονα...επαιζε μια ομαδα με ενα συνοθυλευμα...τυχερο...αλλα Χ...αυτο μετραει....γλυκοπικρη γευση...γλυκια γιατι τους πατησες και για οσους βλεπουν απεδειξες ποιος ειναι ο ΠΟΛΥ καλυτερος αλλα και πικρα για το αποτελεσμα...πικρα...για την προσπαθεια που δεν ανταμοιφθηκε...
τα παραμυθακια περι φορμαρισμενου παο περι μπαρτσας και λοιπες αρχιδιες πιστευω πως στα ματια οποιου δεν εχει παρωπιδες απλα καταριφθηκαν...ως συνηθιως η αληθεια παει παντα μπροστα....με οσα παραμυθακια και με οση προπαγανδα προσπαθησαν να μας βγαλουν τρελλους και να φτιαξουν εικονικη πραγματικοτητα το χορτο ειναι ο καθρεφτης...και εκει δεν υπηρχε κανενας ηγετης καμμια ΟΜΑΔΑ καμμια μπαρτσα με τρφυλλακι...ενας ηταν στο γηπεδο...ο γνωστος δυναστης...
θεμα χρονου η επανακτηση της κορυφης...καποια στιγμη το εχω ξαναπει οι μαγικες εικονες θα σταματησουν και τοτε θα μπει μπροστα αυτος που πραγματικα το αξιζει...
κατηφορα στην κερκυρα στην ξανθη στο περιστερι ακομα και με το αεκακι πηγαν να φανε τρια γκολ στο τελος...
Υ.Γ.περσονα πιστευω να φχαριστηθηκες τοπι απο τον θρυλο και χωρις τον 37αρη :!!!
Υ.Γ1 συγχαρητηρια στον καπινο...δεν το περιμενα...με διεψευσε...ειναι καλος...εχει μελλον...μαλλον εκανα λαθος εκτιμηση για παρτη του...
καταρχην και εγω ειπα οτι για τον καπινο επεσα εξω πολλα μπραβο.στα σημερινα ησουν καλυτερος αλλα και ο παο δεν ηταν κακος.λογικο ειναι να εχεις κατοχη και ευκαιριες οταν εισαι πισω στο σκορ.ομω ςκαι εσυ ειχες ασχημα παιχνιδια που ειτε κερδισες ειτε δεν εχασες με ξανθη με αεκ ;)φετος δεν εισαι τοσο καλος.ο παο εχουμε ξαναεπι αν ρωταγες στην αρχη της χρονιας που θα βρισκοταν αυτη την αγωνιστικη κανεις δεν θα σου ελεγε οτι θα ηταν μπροστα με 2 βαθμους.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εντομεταξυ μαρεσει που εβλεπα κατι μπαρμπες  στο προποτζιδικο να φωναζουν για την διαιτησια επειδη εδεινε συνεχεια φαουλ και τα 5 λεπτα καθυστερησεων

:jerking: :jerking:

τελοσπαντων, αλλη μια φορα φανηκε ποια ομαδα καλυτερη... δυο τρεις αντεπιθεσεις κανανε και τιποτα αλλο...

αυτα ειναι αφηστε να νομιζουν οτι ειναι καλυτεροι ..

πρωταθλημα δεν παιρνουν

και στην τελικη

υπαρχει και το ΟΑΚΑ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
oντως χαρηκα παιχνιδι σημερα και ας μην νικησαμε.

1 δεν υπαρχουν "αμα" στο ποδοσφαιρο

2 καναμε πολυ περισσοτερες φασεις

3 τον αμπντουν γαμω το κερατο μου γιατι δεν τον στελνουν? δεν αντεχω ουτε να τον βλεπω
σωστος σε ολα....αλλα δεν χρειαζεται γκρινια για τιποτα...χορτασαμε πραγματικα,ας μην ειμαστε αρρωστοιθ....ειδαμε μπαλλιτσα,καποια στιγμη ας κοιταξουμε και μονο αυτο...ητανε τυχεροι και γλιτωσανε,τι να κανουμε;πρωτη φορα συμβαινει αυτο;παντως ειναι αληθεια οτι δεν ειναι και εντελως μπουρδελο οπως αλλες φορες....η τριαδα κουινσι ζεκα λετο ειναι δυναμη...αλλαζουν την μπαλλα ωραια...αλλα μεχρι εκει...τον θρυλο δεν τον παλευουν με τιποτα,,,τεραστια διαφορα...χαωδης...ο θρυλος σε πνιγει...μονο απο ατυχια μπορει να κανει γκελα στην ελλαδα...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ωραίος κ σωστός απόλυτα. :sunglasses:

Ρε γμτ δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα αυτός ο ολυμπιακός δεν μου αρέσει,δεν υπάρχουν παίκτες μορφές ρε(π.χ. Τζόλε). :P

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
να κερδισουμε να χαρουμε λιγο δεν μπορουμε.
να χασουμε μπας και φυγει ο μαλακας ο Βαλβερδε δεν μπορουμε.
Γαμω την τυχη μου γαμω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

URL]]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καταρχην και εγω ειπα οτι για τον καπινο επεσα εξω πολλα μπραβο.στα σημερινα ησουν καλυτερος αλλα και ο παο δεν ηταν κακος.λογικο ειναι να εχεις κατοχη και ευκαιριες οταν εισαι πισω στο σκορ.ομω ςκαι εσυ ειχες ασχημα παιχνιδια που ειτε κερδισες ειτε δεν εχασες με ξανθη με αεκ ;)φετος δεν εισαι τοσο καλος.ο παο εχουμε ξαναεπι αν ρωταγες στην αρχη της χρονιας που θα βρισκοταν αυτη την αγωνιστικη κανεις δεν θα σου ελεγε οτι θα ηταν μπροστα με 2 βαθμους.
καλα τωρα μιλας για ξανθη που επρεπε να φαει 15 γκολ;;για αεκ ναι δεν εκανα φασεις αλλα εβαλε και το χερακι του ο διαιτητης...δεν το λεω για δικαιολογια αλλα ρε αδερφε σε μια μερα που οντως δεν ειμαι καλος αλλα προηγουμαι γιατι να ισοφαρισει ο κωνσταντινεας...
αλλα για ξανθη οχι ρε παιχτη...κανεις λαθος...χαθηκε η μπαλλα, αν ειναι δυνατον να μου λες οτι δεν επαιξα με την ξανθη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλλα για ξανθη οχι ρε παιχτη...κανεις λαθος...χαθηκε η μπαλλα, αν ειναι δυνατον να μου λες οτι δεν επαιξα με την ξανθη...
ρε μαλάκες οταν βλέπετε μπάλλα ρουφάτε πριν ζίρροου ;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
ρε περσι ακομα περιμενω τα 3 γκολ επιπλεον που μας εταξες και τα αλλα 2 του βλασαρου  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom