Επισκέπτης
ρεμαλακα για ενα τελικο για παπι 50αρι ενδιαφερομαι και ο φιλος λεει οτι εχει.ψιτ διαβάζει και η γάδα ε;
κόφτε τη μαλακία πρωινιάτικα.
εσενα τι σε νοιαζει?
ρεμαλακα για ενα τελικο για παπι 50αρι ενδιαφερομαι και ο φιλος λεει οτι εχει.ψιτ διαβάζει και η γάδα ε;
κόφτε τη μαλακία πρωινιάτικα.
εμενα τπτ.ρεμαλακα για ενα τελικο για παπι 50αρι ενδιαφερομαι και ο φιλος λεει οτι εχει.
εσενα τι σε νοιαζει?
Τύπε κάνει καλή δουλειά ο βάζελος στους τερματοφύλακες.
Όλοι δουλεμένοι είναι,ακόμα κι αν είναι μέτριοι.
Κι ο μικρός δε μάσησε σήμερα.Ακόμα κι αν μάζευαν 4 το ίδιο θα πίστευα.
όσες έκανα και χθες με καπίνο.επειδη δεν μου αρεσουν οι εξυπνακηδες και εσυ ειδικα εχεις γνωση για ολα τα θεματα για πες μου στα κορνερ ποσες φορες εκανες το σταυρο σου οταν ειχατε κατω απο τα γκολποστ κοτσολη,τζορβα κτλ?
δεν ξέρω τι εννοείς με το ανομοιογένειαμοικάνε ο βάζελας είναι απιστευτα ανομοιογενής ομάδα....
ο μυτόγκας κατάλαβε οτι τα μπακ είναι γιατομπουτσο και με το κατάλληλο πρεσινγκ ο βαζελος για συνολικά 30 λεπτά δεν πέρασε τη σέντρα.
οάδες με τέτοια ανομοιογένεια (αντίστοιχη με αυτή του βαζέλα του μαρκαριάν που δεν έτρωγε γκολ ούτε με αίτηση αλλά δε μπορούσε να κάνει ούτε μισή ευκαιρία δεν έχουν καμμιά τύχη για πρωταθλητισμό.
ο βάζελος χωρίς στοπερ τύπου μέλμπεργκ και παπαδόπουλου και χωρίς ένα αμυντικό χαφ τύπου τορο δεν έχει πολύ ψωμί.
η ομάδα αυτή μπορεί με τρεις προσθήκες να απογειωθεί ή να διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη.
φαντάσου δλδ πόσους ποντους μπροστά θα ήμασταν εάν παλεύαμε για ουεφα...μια κλαση πανω ο θρυλος.Το μονο που συζηταμε για τον βαζελα ειναι οτι αντι να παλευει για την σωτηρια περιπου (το λενε και οπαδοι του) παιζει λιγο μπαλιτσα.
ανομοιγένεια σε ποιότητα παικτων.δεν ξέρω τι εννοείς με το ανομοιογένεια
όλες οι ομάδες φέτος παίζουνε με καινούργιους παίκτες στην ενδεκάδα - ο Ολυμπιακός ξεκινάει με +4 ή +5 διαφορετικούς από πέρσι
αυτό που είδα εγώ είναι πως οι παίκτες σας ήξεραν ακριβώς πού έπρεπε να βρίσκονται σε κυγκεκριμένη στιγμή. Τα τσαφ της άμυνας δεν είναι νέο θέμα. τους ίδιους είχατε και πέρσι.
Φέτος όμως έχετε ένα Σιμάο που παίζει πολύ καλύτερα και αλλάζει και παιχνίδι - απίστευτη βελτίωση πάσας...
το θέμα σου είναι οτι δεν κάνεις πολλές ευκαιρίες
....
αλλά έχεις το θετικό πως δεν έχεις ευρώπη να σε αποπροσανατολίζει, άρα έχεις χρόνο να δέσεις
εγώ ξαναλέω
κάθε χρόνο η ομάδα του Βαλβίδα σκάει κατά τα τέλη Φλεβάρη
αν δεν έχουμε πάρει διαφορά μέχρι τότε...κλάφτα
μην παίρνεις όρκο.είπαμε πιο μεγάλοι κωλοτούμπες απο τους γάβρους δεν υπάρχουν στην ελλάδα.....
εσύ απαντάς ως παναιτωλικός ή ως γαβρος;μην παίρνεις όρκο.
ως τσολιάς.εσύ απαντάς ως παναιτωλικός ή ως γαβρος;
κοίτα επειδή έχουμε και μνια διαφορά παιδείας.ως τσολιάς.
θυμίσου τότε που έβριζες τον βάζελο, μετά τον υμνούσες, μετά τον έβριζες και μετά τον ξανά υμνούσες.
είσαι το ίδιο γραφικός όσο κάτι γαύροι εδώ μέσα
κοίτα επειδή έχουμε και μνια διαφορά παιδείας.
...
ναι ότι πετάχτηκες με τον γνωστό νερντοκλώνο να πεις τη μαλακία σου, ή μάλλον να την πεις στο νικ περσόνανονγκράτα για ποιά φορά; την χιλιοστή;εκτός από την ιστορία της ζωής σου και την άποψη για τον εαυτό σου κάτι πάνω στο θέμα θα πεις;
πάει είσαι τέρμα βλάκας.ναι ότι πετάχτηκες με τον γνωστό νερντοκλώνο να πεις τη μαλακία σου, ή μάλλον να την πεις στο νικ περσόνανονγκράτα για ποιά φορά; την χιλιοστή;
δε θυμάμαι.
οπότε για άλλη μια μέρα ένιωσες μάγκας στην τραγική ζωή σου.
πάει είσαι τέρμα βλάκας.
ποιον νεντροκλώνο ρε άχρηστε, δεν χρειάζομαι κλώνους για να σου πω αυτό που θέλω.
δεν είμαστε όλοι σαν και εσένα, ή σαν αυτούς που κάνεις παρέα.
άντε το βρήκατε όλοι τώρα, άμα δεν έχετε τι να πείτε τα ρίχνεται όλα στα φαντάσματα και στους κλώνους.
μιας και ο zero ή ο anti φέρνoυν βόλτες στα οπαδικά, ας πουν πόσους κλώνους έχω, να σου φύγει η απορία.
κάνε την κωλοτούμπα σου τώρα, ότι και καλά ορίζεις τους κλώνους διαφορετικά. από αλλού ξεκίνησε η συζήτηση αλλά σαν κωλοτούμπας που είσαι αντί να παραδεχτείς το προφανές μας το παίζεις ιστορία.που σαι έξυπνε.
κλώνος για μένα είναι κάθε αδιάφορο νικλ που κυνηγάει τα γνωστά.
με τον ζίρροου κάνουμε χάβαλο δεν ψάχνουμε ποιός μαλάκας προσπαθεί να λύσει τα προσωπικά του προβλήματα πέφτοντας σε νικς στο νετ.
Υ.Γ.
έφυγα ήπια καφέ έφαγα γύρισα και περίμενες πότε θα ποστάρω καπάκι ν απαντήσεις;
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς