Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όχι ζωάκι, όσο εσύ έπινες καφεδάκι, εγώ γαμιέμαι με threads, semaphores και mutexes αλλά και αυτό να τελειώσω έχω να γράψω ένα UART σε verilog και να το τεστάρω σε FPGA(spartan 3E), αλλά που να καταλάβουν οι άσχετοι ότι ο υπολογιστής δεν είναι μόνο facebook και bourdela.

τίποτα σε ντάτα σέντερ ρεπλικειτιον έχεις γράψει ή η οθόνη σου και ο κομπάιλερ σου όλη η ζωή σου
σας έχω ξαναπεί και σε σένα και στο άλλο το νέρντι......
το ΙΤ δεν αρχίζει ούτε τελειώνει στα θρεντς τα σέμαφορς και το λίνουξ.
Λογικό σε άτομα που δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος απ την πλητοφορική να είναι το θρεντ όλη τους η ζωή.
ούτως ή άλλος σοτυς ετοιμοθάνατους στη ζωή απο ένα νήμα κρέμεται όλη η ύπαρξή τους.

Υ.Γ.
συνέχισε σε βεριλογκ λιτλνερντ.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
κάνε την κωλοτούμπα σου τώρα, ότι και καλά ορίζεις τους κλώνους διαφορετικά. από αλλού ξεκίνησε η συζήτηση αλλά σαν κωλοτούμπας που είσαι αντί να παραδεχτείς το προφανές μας το παίζεις ιστορία.

όχι ζωάκι, όσο εσύ έπινες καφεδάκι, εγώ γαμιέμαι με threads, semaphores και mutexes αλλά και αυτό να τελειώσω έχω να γράψω ένα UART σε verilog και να το τεστάρω σε FPGA(spartan 3E), αλλά που να καταλάβουν οι άσχετοι ότι ο υπολογιστής δεν είναι μόνο facebook και bourdela.
μαγκια σου ολα αυτα... αληθεια στο λεω
αλλα γιατι να θελω να καταλαβω ότι ο υπολογιστής δεν είναι μόνο facebook και bourdela ? εγω προσωπικα -στο σπιτι και οχι στη δουλεια- δεν τον χρειαζομαι για κατι αλλο....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλλα γιατι να θελω να καταλαβω ότι ο υπολογιστής δεν είναι μόνο facebook και bourdela ? εγω προσωπικα -στο σπιτι και οχι στη δουλεια- δεν τον χρειαζομαι για κατι αλλο....

ασε τον αινατάιν της σιπλασπλασ να κάνει σπλασσπλάς την κατάντια του.
δεν παλεύεται άλλωστε ο προγραμματισμός. πίστεψέ με
μπιν δερ, λιβινγκ ντεντ η κατάσταση.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
είναι σαν να λες σε οδηγό λεωφορείου ή νταλικιέρη ότι κάνει όλη μέρα βόλτες

ασε τον αινατάιν της σιπλασπλασ να κάνει σπλασσπλάς την κατάντια του.
δεν παλεύεται άλλωστε ο προγραμματισμός. πίστεψέ με
μπιν δερ, λιβινγκ ντεντ η κατάσταση.
posix με C

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στείλε ένα ι μειλ και στον μπίλυ γκέιτς να του την πεις που παράτησε τον προγραμματισμό και έφτιαξε εταιρεία.

αχρηστος ο μαλάκας.
αφού δε χρησιμοποιεί πια ντος και ασέμπλυ για τονμπούτσο κι αυτός.
ααααααααααχαχαχααχχαχαχαχαχαχααχχαχα

είμαι ζώο τελικά έχεις δίκιο.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
δεν νομιζω οτι καταλαβες αυτο που σου ειπα...

λες οτι δεν καταλαβαινουν οι ασχετοι τις ψαγμενες χρησεις ενος υπολογιστη... και εγω σου λεω οτι δεν θα επρεπε να τις καταλαβαινουν γιατι ειναι απλοι χρηστες ενος πραγματος.
εσυ ξερεις ακριβως και με καθε λεπτομερεια πως λειτουργουν ολα τα πραγματα που χρησιμοποιεις στην καθημερινοτητα σου ?

εγω παντως οχι... εγω ξερω καλα τη δουλεια μου και τα εργαλεια που χρησιμοποιω εκει και προσπαθω να μαθαινω τα βασικα απο τα υπολοιπα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κάνε την κωλοτούμπα σου τώρα, ότι και καλά ορίζεις τους κλώνους διαφορετικά. από αλλού ξεκίνησε η συζήτηση αλλά σαν κωλοτούμπας που είσαι αντί να παραδεχτείς το προφανές μας το παίζεις ιστορία.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:καλα ρε μαλακα μην γαμιεσαι και τοσο στους υπολογιστες...
τραβα να χαλαρωσεις σε καμμια οικοδομη η σε κανενα χαντακι να τραβας 50αρια καλωδια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αλλα χωρις πλακα τωρα τσολια μαζι σου ειμαι...γαμα την την αδερφη την ξεφωνημενη  :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλλα χωρις πλακα τωρα τσολια μαζι σου ειμαι...γαμα την την αδερφη την ξεφωνημενη  :rockon: :rockon: :rockon:

άντε να του κάνεις παρέα να γράψετε μαζί σε βέριλογκ
στα διαλείμματα κάντους καμμιά πίπα να εκτονωθεί.
ααααααχαχαχααχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:καλα ρε μαλακα μην γαμιεσαι και τοσο στους υπολογιστες...
τραβα να χαλαρωσεις σε καμμια οικοδομη η σε κανενα χαντακι να τραβας 50αρια καλωδια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μην αγχώνεσαι έχω περάσει και από εκεί.

στείλε ένα ι μειλ και στον μπίλυ γκέιτς να του την πεις που παράτησε τον προγραμματισμό και έφτιαξε εταιρεία.

αχρηστος ο μαλάκας.
αφού δε χρησιμοποιεί πια ντος και ασέμπλυ για τονμπούτσο κι αυτός.
ααααααααααχαχαχααχχαχαχαχαχαχααχχαχα

είμαι ζώο τελικά έχεις δίκιο.
τελείως άσχετο, αναρωτιέμαι που κολάει αυτό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

α οκ. έχεις βλέψεις να γίνεις και συ ο έλληνας μπιλ;

ΥΓ.
ο μπιλ στον προγραμματισμό ήταν για τονμπούτσο. όποιος είχε δε τι είχε κάνει στο ντος απ τους γνώστες τράβαγε τις κοτσίδες του.
εσύ προφανώς είσαι στέιτιοφδιαρτ προγραμερ οπότε μάλλον δεν έχιες τύχη να φτιάξεις μάικροσοφτ......
πιθανώς να του την έλεγε κι αυτουνούνε κάποιος γκουρού τσολιάς ψωλιάς τότε.... 
μάλιστα οι κακιές γλώσσες λένε ότι πουλλούε συναδέλφους του τους πήρε αργότερα υπαλλήλους ως στειτοφδιαρτ προγρκραμερς....

πουτάνα ζωή τσολιά....
πουτάνα λέμε......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μην αγχώνεσαι έχω περάσει και από εκεί.
πουθενα δεν κολλαει οσο τον στριμωχνεις θα πεταει ασχετα...εγω τον εχω γαμησει διπλα και αρχισε τσαμικα  :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν νομιζω οτι καταλαβες αυτο που σου ειπα...

λες οτι δεν καταλαβαινουν οι ασχετοι τις ψαγμενες χρησεις ενος υπολογιστη... και εγω σου λεω οτι δεν θα επρεπε να τις καταλαβαινουν γιατι ειναι απλοι χρηστες ενος πραγματος.
εσυ ξερεις ακριβως και με καθε λεπτομερεια πως λειτουργουν ολα τα πραγματα που χρησιμοποιεις στην καθημερινοτητα σου ?

εγω παντως οχι... εγω ξερω καλα τη δουλεια μου και τα εργαλεια που χρησιμοποιω εκει και προσπαθω να μαθαινω τα βασικα απο τα υπολοιπα...
δεν είπα αυτό, απλά μου τη λέει ο άλλος ότι καθόμουν σαν μαλάκας και τον περίμενα απαντήσει... αλλά για να λέει ότι έχει καλύτερη παιδεία από κάποιον που δεν τον έχει δει στη ζωή του, μάλλον έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και νομίζει ότι κρεμόμαστε από τα ποστ του.
επειδή σήμερα και χτες είμαι όλη μέρα online δε σημαίνει ότι απλά κάθομαι και χαζεύω στο σάιτ χωρίς να κάνω κάτι άλλο.
εκεί πήγαινε το σχόλιό μου για τον νταλικέρη, εεεε μην μου τη λες επειδή περνάω μινιμουμ 8 ώρες πάνω απο το πισι, ενώ ξέρεις ότι κατά 90% δουλεύω και έχω δηλώσει πολλές φορές ότι facebook και λοιπές μαλακίες δεν τις έχω αγγίξει ποτέ. το μόνο σάιτ που χάνω το χρόνο μου είναι εδώ.... φαντάσου τι πόσο καμένοι είναι αυτοί που γράφουν εδώ, στο κοσμο, στο ιερο και έχουν και το φεις.
επειδή κοντοζυγώνει το ντεντλάιν(που λένε και στην κύπρο) σας αφήνω να κράξετε μόνοι σας

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Α ρε Μιραλάς  :headbang:
Είχε πάρει και γαμάτη θέση για να το καρφώσει και το 'στειλε άουτ

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
δεν είπα αυτό, απλά μου τη λέει ο άλλος ότι καθόμουν σαν μαλάκας και τον περίμενα απαντήσει... αλλά για να λέει ότι έχει καλύτερη παιδεία από κάποιον που δεν τον έχει δει στη ζωή του, μάλλον έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και νομίζει ότι κρεμόμαστε από τα ποστ του.
επειδή σήμερα και χτες είμαι όλη μέρα online δε σημαίνει ότι απλά κάθομαι και χαζεύω στο σάιτ χωρίς να κάνω κάτι άλλο.
εκεί πήγαινε το σχόλιό μου για τον νταλικέρη, εεεε μην μου τη λες επειδή περνάω μινιμουμ 8 ώρες πάνω απο το πισι, ενώ ξέρεις ότι κατά 90% δουλεύω και έχω δηλώσει πολλές φορές ότι facebook και λοιπές μαλακίες δεν τις έχω αγγίξει ποτέ. το μόνο σάιτ που χάνω το χρόνο μου είναι εδώ.... φαντάσου τι πόσο καμένοι είναι αυτοί που γράφουν εδώ, στο κοσμο, στο ιερο και έχουν και το φεις.
επειδή κοντοζυγώνει το ντεντλάιν(που λένε και στην κύπρο) σας αφήνω να κράξετε μόνοι σας
καλη δουλεια αρχηγε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ενώ ξέρεις ότι κατά 90% δουλεύω και έχω δηλώσει πολλές φορές ότι facebook και λοιπές μαλακίες δεν τις έχω αγγίξει ποτέ. το μόνο σάιτ που χάνω το χρόνο μου είναι εδώ.... φαντάσου τι πόσο καμένοι είναι αυτοί που γράφουν εδώ, στο κοσμο, στο ιερο και έχουν και το φεις.

γουτσου γούτσου μικρέ....
μπορεί αμα μεγαλώσεις να γίνεις και συ πέρσυ......
μόνο βάλε μυαλό και να μην ποστάρεις για ΙΤ σε ατομα που όταν εγραφαν κώδικα ήσουνα ακόμα στα μαπλλακια του μπαμπά σου.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Α ρε Μιραλάς  :headbang:
Είχε πάρει και γαμάτη θέση για να το καρφώσει και το 'στειλε άουτ

πολύ αγχωμένος ήταν ο μιραλάς σας. τη μια του πήρε την μπουκιά από το στόμα ο μαρίνος, την άλλη σούταρε πάνω στον καπίνο, την άλλη την πέταξε άουτ σε φάση που από την ίδια θέση ο λεονάρντο της αεκ το είχε βάλει άνετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom