απλά θέλω να τα λέμε όλα... μην ξεχνάς πωε ο καθένας από αυτούς τους υποτίθεται δημοσιογράφους θέλουν και να προκαλούν τους αναγνώστες της εφημερίδας, site ή ακροατές ραδιοφώνου για να γίνεται ένας σχετικός χαμός γύρω από την ιστορία τους. Εκεί ο νικολακόπουλος παίρνει άριστα!!!
by the way, ο ρεπόρτερ του ΠΑΟ δεν είναι ο νικολογιάννης? αυτός ο νικολόπουλος ποιός είναι???
ρε φιλε αν ειναι δυνατον...δεν γινεται αντιπαραθεση ετσι...εγω εβαλα ενα αρθρο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ το ανελυσα το εκραξα και οποιος θελει συμφωνει και οποιος θελει οχι...
εσυ μου πετας μια αοριστια μια γενικολογια ενα ονομα και μου λες διαφορα...και σου ΞΑΝΑΛΕΩ...ριξε ενα αρθρο του κωσταρ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ (υπαρχουν στο αρχειο του σαιτ του σπορ εφ εμ ) και συζηταμε που λεει μαλακιες και σε τι...ομορφες και καθαρες εξηγησεις ...με σουπα μουπες και κοσμοθεωριες δεν εχω μαθει να συζηταω...μπαμ μπαμ...αυτο και το αλλο...θα συμφωνησουμε θα διαφωνησουμε δεν ξερω αλλα θα εχουμε μια συγκεκριμενη βαση...τωρα να μου λες οτι ειναι το ενα και το αλλο δεν βγαζει νοημα...και εγω θα σου πω οτι δεν ειναι ετσι κ.ο.κ....
και να δεχτω οτι ο κωσταρας ειναι προκλητικος..το δεχομαι...δεν δικαιουται;;;εννοω οτι ειναι ρεπορτερ της ομαδας που ειναι μακρια απο τις υπολοιπες αρα οταν την εκθειαζει ειναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ πιο κοντα στην πραγματικοτητα απο οτι οι ρεπορτερ των υπολοιπων συλλογων...
και παντα οταν παει η κουβεντα σε ταλιμπαν-δημοσιοκαφρους ενα ονομα εχετε να πειτε...κωστας νικολακοπουλος...την ωρα που εγω εχω να πω απο ΔΕΚΑ σε καθε παραταξη....ακομα και απο βορεια ελλαδα...ελεος...δεν βγαινουν οι αναλογιες...
η λαοφιλεστερη ομαδα να εχει εναν ''ταλιμπαν'' και οι αλλες ορδες ολοκληρες...καφενειακου επιπεδου επιχειρημα δε λεω αλλα μας δειχνει και μια πραγματικοτητα!!!!
ναι ο νικολογιαννης ειναι ρεπορτερ παο στο σαιτ ...ο νικολοπουλος ειναι γενικων καθηκοντων αρθρογραφος και φανατικος βαζελος...
τωρα μη με ρωτησεις στον συγκεκριμενο σταθμο που ανηκει στον χριστογλου τι κανει και γιατι τον εχει ο χριστογλου...δεν ξερω να σου απαντησω...το μονο που ξερω να σου πω ειναι οτι αν εξαιρεσεις την εκπομπη του ιδιου του χριστογλου ΟΛΕΣ οι αλλες εκπομπες ειναι αντιολυμπιακων...απο τους πλεον σκληρους πυρηνες μεχρι μερικους που ειναι πιο λαιτ...
αρκει να σου πω οτι εχει εκπομπη και ο κετσετζογλου...ποιος ειναι αυτος;;;ειναι αυτος ο ''λειτουργος της δημοσιογραφιας'' που στο περσινο ματς αεκ γαυρος στο οακα πεταξε την καρεκλα στο κεφαλι της μεταφραστριας του βαλβερδε μολις μπηκε το γκολ στο 90!!!!
αυτα τα ολιγα και οτι αλλο θες ειμαι στη διαθεση σου!!!
ΥΓ.για να ξεκαθαρισω καποιους που θα βιαστουν οταν μιλαω για ορδες απεναντι σε εναν εννοω ΜΟΝΟ σε σαιτ και ΜΜΕ του μεσαιου χωρου του ''αντικειμενικου'' γιατι θα βιαστουν καποιοι να λενε για γαυρους πρωταθλητες και ρεστα...