Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
με το καλό να τον δεχθείτεγαμιόλια έρχεται ο πρίγκηψ.
καμία αραβίδα θα φέρει μαζί του;
με το καλό να τον δεχθείτεγαμιόλια έρχεται ο πρίγκηψ.
Βρε μην τρελενεσαι αφου ετσι ειναι αυτα αν χασω θα μου την πεις,αν χασεις θα σου την πω,να κανουμε και λιγο πλακα.Νομιζεις οτι θελω να χασεις να κερδισεις θελω και δεν θα με πειραξει καθολου,ισα ισα που θα πω και μπραβοΚαι έλεγα "δε θα βρεθεί κάποιος καναπεδάτος να πετάξει την μαλακία του;"
Ελα δες να χαρειςΚοίτα δεν έχεις άδικο, αλλά όταν κάποια πράγματα λέγονται χιλιάδες φορές τότε καταντούν κουραστικά.
με το καλό να τον δεχθείτε
καμία αραβίδα θα φέρει μαζί του;
"Captain America", η επιτομή της Αμερικανιάς, της προπαγάνδας και της ΝΤΟΠΑΣ.Καλη επιτυχια παιδια αυριο
Καλη επιτυχια παιδια αυριο
χε χε δεν ειμαι βαζελος επεσες εξω"Captain America", η επιτομή της Αμερικανιάς, της προπαγάνδας και της ΝΤΟΠΑΣ.
Αντιπροσωπεύει τέλεια όλους του βάζελους λοιπόν.
χε χε δεν ειμαι βαζελος επεσες εξω
Eγω ειμαι ΑRSENAL και αυριο θα γλεντησω θα βαρεθω ναΌλοι οι αντι-ολυμπιακοί τα ίδια σκατά είστε , οπότε δεν έπεσα και πολύ έξω.
Eγω ειμαι ΑRSENAL και αυριο θα γλεντησω θα βαρεθω να
λίγη μπαλίτσα να δούμε και ας νικήσει όποιος θέλει...
ολο μαλακιεςΤσαλουχίδης: «Θα τους δυσκολέψει ο Ολυμπιακός»
Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να δυσκολέψει αρκετά την Άρσεναλ, εμφανίστηκε ο Γιώτης Τσαλουχίδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τόνισε πως σταδιακά οι πρωταθλητές Ελλάδος θα βρουν ρυθμό. Ο Τσαλουχίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM».
Αναλυτικά, τόνισε: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Όταν μπαίνουν πολλά νέα πρόσωπα και σκεφτείτε ότι ακόμη δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές αφού νομίζω θα γίνουν άλλες δύο, και χωρίς αγώνες είναι δύσκολο να βρει ρυθμό. Έπαιξε ρόλο απέναντι στη Μαρσέιγ. Δεν πρέπει πάντως να καταδικάζουμε κανέναν γρήγορα από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Όσοι παίκτες έχουν έρθει είναι ποιοτικοί. Η ομαδική βελτίωση θα έρθει με τα παιχνίδια. Υπάρχει ποιότητα και πάγκος κάτι σημαντικό για να κάνεις πορεία.
Από την άλλη η Άρσεναλ διαθέτει εξαιρετική ομάδα και όποιοι και να αλλάζουν, η αγωνιστική συμπεριφορά παραμένει ίδια. Με τον ίδιο προπονητή, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά του. Παρότι έχει δώσει αρκετούς παίκτες, διατηρείται σε υψηλό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και έχει τη δυνατότητα να πάρει αποτέλεσμα».
novasports.gr