Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
και κατια αλλο τυπε για να δειξω πως εχουν στοχο τον ερνεστο οι ΑΡΔ ...δες την κριτικη που του κανουν για τον μητρογλου ...επειδη τον γραφει στα αρχιδια του...εχει ομως στη θεση του τζιμπουρ μιραλας και μαρκο...και δες στην εθνικη τι γινεται ...κουβεντα για τον σαντος που ΕΠΙΣΗΣ γραφει στα αρχιδια του τον μητρογλου και μαλιστα αυτος εχει στην θεση του τον....λυμπε  :2funny: :2funny: :2funny:
κανεις τις αναγωγες;;;κραζουν ερνεστο που βαζει τζιμπουρη στη θεση του και δεν μιλανε για σαντος που βαζει εναν συνταξιουχο....αρα;;;τους ενδιαφερει αυτος καθ'αυτος ο μητρογλου και η ΄΄αδικια΄΄ εις βαρος του η τους ενδιαφερει μονο να χτυπησουν τον ερνεστο και να στειλουν τα ζωντανα στο καραισκακης να μουρμουρανε;;;;μπεεεεεεεεεεεεεε.....
φιλε καλησπερα , ο μητρογόυ δεν ηταν στην τελευταια κληση στην εθνικη επειδη δεν ειχε ομαδα.....για να δουμε στις κλησεις του σαντος της επομενες...δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι.....ειναι με διαφορα ο καλυτερος επιθετικος που υπαρχει αυτη την στιγμη στην ελλαδα....τωρα βεβαια αν ειχε κ τα μυαλα μεσα στο κεφαλι του θα ειχε καλυτερη καριερα...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
και κατια αλλο τυπε για να δειξω πως εχουν στοχο τον ερνεστο οι ΑΡΔ ...δες την κριτικη που του κανουν για τον μητρογλου ...επειδη τον γραφει στα αρχιδια του...εχει ομως στη θεση του τζιμπουρ μιραλας και μαρκο...και δες στην εθνικη τι γινεται ...κουβεντα για τον σαντος που ΕΠΙΣΗΣ γραφει στα αρχιδια του τον μητρογλου και μαλιστα αυτος εχει στην θεση του τον....λυμπε  :2funny: :2funny: :2funny:
κανεις τις αναγωγες;;;κραζουν ερνεστο που βαζει τζιμπουρη στη θεση του και δεν μιλανε για σαντος που βαζει εναν συνταξιουχο....αρα;;;τους ενδιαφερει αυτος καθ'αυτος ο μητρογλου και η ΄΄αδικια΄΄ εις βαρος του η τους ενδιαφερει μονο να χτυπησουν τον ερνεστο και να στειλουν τα ζωντανα στο καραισκακης να μουρμουρανε;;;;μπεεεεεεεεεεεεεε.....

Ως γνωστόν οι απανταχού προπονητές δεν έχουν κολλήματα, κόμπλεξ και εμπάθειες.
Πχ τον Μιραλάς δεν τον παίρνουν πλέον ούτε για αναπληρωματικό στην Εθνική Βελγίου των "αστέρων".  :zfuck:

Συμφωνώ πάντως απόλυτα με τα περί ασυλίας Σάντος.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Φιλοι γαυροι καλησπερα κι απο μενα.Ειμαι απο Θεσσαλονικη και δεν ειμαι Ολυμπιακος,αλλα Αρης.Επειδη εχω εναν κολλητο φιλο απο Πειραια αρρωστο γαυρακι μιλαμε αρκετα συχνα για τις ομαδες μας κι εχω μια μεγαλη διαφωνια με αυτον.Αυτη εχει να κανει με τον προπονητη σας τον Ερνεστο ''μυρωδια'' Βαλβερδε.Προσωπικη μου αποψη,δε νοειται ομαδα σαν τον Ολυμπιακο με τοσα χρηματα να εχει εναν τετοιο προπονητη.Φυσικα κουβεντα κανουμε τωρα και δεν ειμαι εγω υπευθυνος στο να πω ποιος ειναι καταλληλος προπονητης για την ομαδα σας.Απλα ειναι κριμα να εχεις τετοιους παιχταραδες (ειδικα για Ελλαδα) και να εχεις στον παγκο τον νυχτα...Με εναν εξυπνοτερο προπονητη πιστευω οτι μετα απο πολλα χρονια θα περνουσατε τον ομιλο στο ch.L γιατι αρσεναλ και ντορτμουντ φετος σερνονται.Και κατι ακομη.ο Μητρογλου ανετα χωρουσε στον ολυμπιακο φετος,3πλετα με μιραλλας και τζεεμπουρ...χαμος θα γινοταν,αλλα ο μυρωδιας εχει κολληματα  :jerking: :jerking: :jerking:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Φιλοι γαυροι καλησπερα κι απο μενα.Ειμαι απο Θεσσαλονικη και δεν ειμαι Ολυμπιακος,αλλα Αρης.Επειδη εχω εναν κολλητο φιλο απο Πειραια αρρωστο γαυρακι μιλαμε αρκετα συχνα για τις ομαδες μας κι εχω μια μεγαλη διαφωνια με αυτον.Αυτη εχει να κανει με τον προπονητη σας τον Ερνεστο ''μυρωδια'' Βαλβερδε.Προσωπικη μου αποψη,δε νοειται ομαδα σαν τον Ολυμπιακο με τοσα χρηματα να εχει εναν τετοιο προπονητη.Φυσικα κουβεντα κανουμε τωρα και δεν ειμαι εγω υπευθυνος στο να πω ποιος ειναι καταλληλος προπονητης για την ομαδα σας.Απλα ειναι κριμα να εχεις τετοιους παιχταραδες (ειδικα για Ελλαδα) και να εχεις στον παγκο τον νυχτα...Με εναν εξυπνοτερο προπονητη πιστευω οτι μετα απο πολλα χρονια θα περνουσατε τον ομιλο στο ch.L γιατι αρσεναλ και ντορτμουντ φετος σερνονται.Και κατι ακομη.ο Μητρογλου ανετα χωρουσε στον ολυμπιακο φετος,3πλετα με μιραλλας και τζεεμπουρ...χαμος θα γινοταν,αλλα ο μυρωδιας εχει κολληματα  :jerking: :jerking: :jerking:
συμφωνω 150%

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να ποιον θέλουν στην ομάδα τους. Μπόχα και βρώμα όλη σου η ιστορία

ρε μαλέα
έχεις ιδέα τι γίνεται σε άλλες χώρες; τι τους διδάσκουνε στα σχολεία; τι χάρτες τους δείχνουνε;
ή μήπως νομίζεις πως όσα έμαθες εσύ στ οσχολείο είνια όλα αλήθειες;

τι μαλάκες που κυκλοφορούνε θεέ μου...
φταίει αυτός που στο σχολείο τον ταΐζανε παπαριές.
Οι μισοί στα σκόπια νομίζουνε πως η χώρα τους φτάνει μέχρι τη Λάρισα
γιατί απλά έτσι τους έλεγαν-λένε
όπως σου λέγανε εσένα τόσοι παπάρες για τους καημένους τους Κυπρίους και κανείς δεν σου έλεγε το πόσα πράγματα κάνανε οι Κύπριοι στους Τούρκους

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μαλακια αν τον παρει ο γαυρος
μακρια απο μενα ψευτοεθνικιστικες υστεριες
αλλα αυτο παραπαει
αντιθέτως
εγώ βλέπω μια καλή ευκαιρία για να μάθουνε κάποιοι στην πατρίδα του την αλήθεια
αν όντως είναι τόσο στουρνάρι και τόσο αντι-ελληνιστής (καταρχάς δεν θα έρθει σε αυτή την περίπτωση), θα φάει πούλο γιατί απλά ο κόσμος δεν θα τον θέλει. τόσο απλά
όλοι οι άνθρωποι έχουνε δικαίωμα να κάνουνε λάθη ή να έχουνε λάθος απόψεις
φαντάζομαι πως ζώντας εδώ θα αλλάξει γνώμη
αν δεν αλλάξει (που σημαίνει πως θα προσβάλλει ένα λαό), λε πουλέν

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλε καλησπερα , ο μητρογόυ δεν ηταν στην τελευταια κληση στην εθνικη επειδη δεν ειχε ομαδα.....για να δουμε στις κλησεις του σαντος της επομενες...δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι.....ειναι με διαφορα ο καλυτερος επιθετικος που υπαρχει αυτη την στιγμη στην ελλαδα....τωρα βεβαια αν ειχε κ τα μυαλα μεσα στο κεφαλι του θα ειχε καλυτερη καριερα...
πήρε Γκέκα....μόλις ζήτησε συγγνώμη
ωραία πράγματα αυτά πάντως...με μια συγγνώμη καθαρίζεις.
περιμένουμε τη συγγνώμη του Ζωρζ για να τον ξαναψηφίσει όλος ο λαός με 80% αυτή τη φορά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχεις καμιά πρόταση προπονητή να κάνεις;
γιατί εδώ στην Ελλάδα ό,τι έχει έρθει για τον Ολυμπιακό βγαίνει σκάρτο πριν την ώρα του.

και τέλος πάντως....ο Μαρινάκης έχει τα λεφτά...δικά του είναι , ό,τι θέλει κάνει
για μας είναι (θα έπρεπε να είναι) απλά ένα θέαμα. Και χρεοκοπία να βάραγε ο Ολυμπιακός...στην τσέπη μου δεν έχει αντίκρισμα
αν δεν πληρώνει όμως φόρους, στην τσέπη μου έχει αντίκρισμα

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Για κλωτσιές είναι αλλά υπομονή.
Έτσι κι αλλιώς με το τελείωμα της σεζόν θα πάρει τον πούλο. :dancing:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ξερετε πολλους προπονητες που δεν εχουν κολληματα; Με το Μητρογλου μηπως ειχε και ο Τακαρος θεμα, τυχαιο;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για κλωτσιές είναι αλλά υπομονή.
Έτσι κι αλλιώς με το τελείωμα της σεζόν θα πάρει τον πούλο. :dancing:
εγώ στο μόνο που έχω ένσταση είναι στο ελληνικό στοιχείο.
τα έλεγα και με άλλους προπονητές
Άντε έστω να είναι και κάποιοι παίκες ξένοι αλλά από τις ακαδημίες.
διαφορετικά δεν βλέπω τον όρο "ελληνική" ομάδα
πώς είναι ελληνική;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ξερετε πολλους προπονητες που δεν εχουν κολληματα; Με το Μητρογλου μηπως ειχε και ο Τακαρος θεμα, τυχαιο;
εγώ τον Τάκαρο πάντως τον πήγαινα με τα χίλια
και γενικώς ποτέ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο ένα πλάνο που υποτίθεται πως ήτανε σχέδιο 3-4ετίας σταμάτησε στον ένα χρόνο. Και είναι και ο λόγος που δεν θέλω με τίποτα να φύγει ο Βαλβέρδε.

Όταν κάνεις ένα πλάνο το βλέπεις στο τέλος του, δεν το κρίνεις όποτε σου τη δώσει.
Αυτή τη στιγμή έχουμε κάνει ένα κακό αποτέλεσμα Ευρώπη. Μέχρι εκεί.
Και στις δύο προηγούμενες χρονιές ο Βαλβίδας έτσι είχε ξεκινήσει. Μουδιασμένα
και μετά το Φλεβάρη κάνει μια κοιλιά.
γνωστό
τι κόψιμο σας έπιασε τώρα όλους; σε ένα μήνα πάλι άλλα θα λέτε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όταν κάνεις ένα πλάνο το βλέπεις στο τέλος του, δεν το κρίνεις όποτε σου τη δώσει.

γνωστό
τι κόψιμο σας έπιασε τώρα όλους; σε ένα μήνα πάλι άλλα θα λέτε
ώπα.
σας βλέπω να ζήσετε τη δική σας μαλεζανιάδα.
ααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχα

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Κοιτα να δεις που θα παρακαλαμε σε λιγο να παρουμε Μονχε. Οσο λειπει ο Ιμπαγασα η μπαλα δεν πολυπαιζεται κατω και τα ακρα μας ειναι μετρια (ειδικα αριστερα) ή ντεφορμε (Τορο). Τελικα η ανακατωσουρα με τη φυγη Ριερα δεν βλεπω να ξεπερνιεται ευκολα, ο Μιραλας δεν μπορει σε καμια περιπτωση να παιξει παρομοια...Ανιση η ομαδα δυστυχως.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Κοιτα να δεις που θα παρακαλαμε σε λιγο να παρουμε Μονχε. Οσο λειπει ο Ιμπαγασα η μπαλα δεν πολυπαιζεται κατω και τα ακρα μας ειναι μετρια (ειδικα αριστερα) ή ντεφορμε (Τορο). Τελικα η ανακατωσουρα με τη φυγη Ριερα δεν βλεπω να ξεπερνιεται ευκολα, ο Μιραλας δεν μπορει σε καμια περιπτωση να παιξει παρομοια...Ανιση η ομαδα δυστυχως.
δεν ξερω ακριβως τι φταιει , αλλα κυριολεκτικα κοιμηθηκα βλεποντας το ματς, ειχε και δροσια στην καφετερια που πηγα , ενα ρατζο να ειχα θα ροχαλιζα κανονικα

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
παμε ρε ομαδαρα, τριμπαλο στον τελη και τους μπεμπηδες του

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Εργοτέλης - Ολυμπιακός 2-3

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά, όμως τελικά δεν κάηκε. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας, είχαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν δύο γκολ (το πρώτο μόλις στο 4'), αλλά στην επανάληψη λίγο έλειψε να γκρεμίσουν ό,τι έχτισαν επί 45 λεπτά.

Το νωχελικό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος και η σιγουριά πως το ματς τελείωσε, έδωσαν την δυνατότητα στον Εργοτέλη να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να φέρει τα πάνω κάτω. Οι Κρητικοί δεν μπήκαν μία, αλλά δύο φορές ξανά στο ματς, αφού αρχικά μείωσαν στο 55' και στην συνέχεια στο 85', με τον Ρομάνο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γι' άλλη μια φορά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκαθάρισε πως πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημ...

Δυσαρεστημένος από την ήττα εμφανίστηκε ο Νίκος Καραγεωργίου, τονίζοντας πως πλέον οι απαιτήσεις είν...

Ο Αργεντινός άσος του Εργοτέλη έφερε την ομάδα του σε απόσταση αναπνοής, αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ. Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός πήγε στο ημίχρονο με προβάδισμα δύο γκολ (4' Μιραλάς, 41' Φουστέρ), ενώ το τρίτο γκολ το πέτυχε ο Μαρκάνο, κάνοντας το 1-3.

Σωστό κοουτσάρισμα και από τους δύο προπονητές, αφού με τις αλλαγές τους έδωσαν πνοή και νέο χρώμα στις ομάδες τους. Η  καλύτερη από τις έξι αλλαγές ήταν αυτή του Ιμπαγάσα που έστρωσε το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Τραγικός ο αγωνιστικός χώρος του Παγκρητίου, μπροστά από τη μια μεγάλη περιοχή. Στο πρώτο μέρος ο Γολγοθάς ήταν για τον Εργοτέλη και στο δεύτερο για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι τυχαίο πως τότε οι ομάδες έδειξαν κακή εικόνα.

Αντίθετα, η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες ήταν πολύ καλή κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, αφού πριν το ματς, υπήρξαν συμπλοκές ορισμένων οπαδών του Ολυμπιακού με τις αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ανθρώπου.

Διαβάστε το σχόλιο του Παντελή Διαμαντόπουλου και σχολιάστε την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Κρήτη.

Εργοτέλης (Καραγεωργιου): Πίρσον, Βίσιο, Χίμπλιγκερ (46' Σαρρής), Γιαλούσης (81' Κυριακίδης), Τζούνιορ, Μπέτο, Γιοβάνοβιτς, Κουτσιανικούλης, Ρομάνο, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ (71' Κατσικοκέρης).

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Κοστάνσο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοντέστο, Φουστέρ (73' Χαβίτο), Ορμπάιθ, Αμπντούν (61' Ιμπαγάσα), Τζιμπούρ, Μιραλάς (88' Μέλμπεργκ).

Σκόρερ:  4' Μιραλάς, 41' Φουστέρ, 76' Μαρκάνο / 55', 85' Ρομάνο

Ανασκόπηση αγώνα:

Μόνο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος

Με δύο αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ξάνθη, παρέταξε την ομάδα του ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Μοδέστο πήρε τη θέση του Ιμπαγάσα και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αντικατέστησε τον Μέλμπεργκ. Από την άλλη, ο Νίκος Καραγεωργίου, έπρεπε να αντιμετωπίσει μια σημαντική απουσία, αυτή του Λεάλ.

Σε αντίθεση με την αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη, οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά και αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη. Ο Τζιμπούρ έκανε άνω κάτω την άμυνα του Εργοτέλη, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Μιραλάς άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες φίλους της ομάδας, που βρέθηκαν στο Παγκρήτιο.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με τον Ολυμπιακό να έχει την κυριαρχία και τον Εργοτέλη να πραγματοποιεί τραγική εμφάνιση και τους παίκτες του να μην μπορούν να αλλάξουν ούτε πάσα. Φυσικά και έφταιγε ο άθλιος αγωνιστικός χώρος και το χωράφι μπροστά από την εστία του Κοστάνσο, που έκανε δύσκολη τη ζωή των Κρητικών. Στην επανάληψη, τα δύσκολα θα ήταν για τους Πειραιώτες...

Το δυσάρεστο πάντως για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Καραγεωργίου είναι πως πλήρωσαν την κακή τους εμφάνιση και με δεύτερο γκολ. Στο 41' ο Τζούνιορ ανέτρεψε τον Μιραλάς εντός περιοχής, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι και ο Φουστέρ το έκανε γκολ, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με δύο γκολ πλεονέκτημα.

Ο Εργοτέλης ξύπνησε, αλλά δεν ήταν αρκετό

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Εργοτέλη μπήκαν δυνατά και έχοντας πλέον κανονικό γήπεδο μπροστά από την εστία του Κοστάνσο, έδειξαν τις αρετές τους. Οι Κρητικοί ήταν ανεβασμένοι και απείλησαν τους "ερυθρολεύκους" ενώ το γκολ δεν άργησε να έρθει.

Ο Ρομάνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1 και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, βλέποντας πως η ομάδα του έχει πρόβλημα στο κέντρο και στην δημιουργία, έβαλε στον αγωνιστικό χώρο τον Ιμπαγάσα. Η συγκεκριμένη αλλαγή έφερε ηρεμία και οι Πειραιώτες σκόραραν για 3η φορά, με τον Μαρκάνο.

Και ενώ όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός θα πάρει εύκολα το τρίποντο, ο Ρομάνο σκόραρε ξανά στο 85' και τα τελευταία λεπτά έγιναν δραματικά. Τελικά, παρά την πίεση του Εργοτέλη, το 2-3 έμεινε και ο Ολυμπιακός έφυγε με το τρίποντο από την Κρήτη.

Που κρίθηκε το παιχνίδι:

Στο γρήγορο γκολ των Πειραιωτών. Ο Τζιμπούρ σημάδεψε το δοκάρι κι αν ο Μιραλάς δεν ήταν εύστοχος, τότε θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι. Το τέρμα του Βέλγου "πάγωσε" τους Κρητικούς, ενώ έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους. Ο Ολυμπιακός ήθελε γκολ στο πρώτο μέρος, αφού στην επανάληψη έπαιζε στο χωράφι και πέτυχε δύο, που αποδείχθηκαν αρκετά...

Η Συνέντευξη Τύπου:

Νίκος Καραγεωργίου (προπονητής Εργοτέλη): "Εμείς έχουμε βάλει ψηλότερα τον πήχη. Θέλουμε κέρδη από όλα τα παιχνίδια. Στα δυο τελευταία παιχνίδια με μεγάλες ομάδες δεν πήραμε βαθμούς. Αυτό δεν φτάνει".

Ερνέστο Βαλβέρδε (προπονητής Ολυμπιακού):"Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι το πρωτάθλημα. Το Champions League είναι κάτι επιπλέον. Όσο για το παιχνίδι με την Άρσεναλ, γνωρίζουμε πως παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στη Ευρώπης. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα".

4' ΓΚΟΛ (0-1): Ο Αμπντούν έκανε ωραία κάθετη μπαλιά στον Τζιμπούρ βρέθηκε φάτσα με τον Πίρσον. Ο Αλγερινός έκανε τις ντρίμπλες αλλά έχασε χρόνο και το πλασέ του πήγε στο δοκάρι. Ευτυχώς ο Μιραλάς ήταν εκεί και την έστειλε στα δίχτυα.

16' Ο Ρομάνο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παπαδόπουλος έδιωξε πάνω στον Φραγκουλάκη που έκανε το σουτ, η μπάλα πήγε στον Χίμπλιγκερ που ήταν μόνος με τον Κοστάνσο όμως το πλασέ του ήταν τραγικό.

25' Ο Μαρκάνο πήρε την κεφαλιά, όμως ο Πίρσον έδιωξε εντυπωσιακά.

41' Πέναλτι για τον Ολυμπιακό!  Τζούνιορ θα το κάνει πάνω στον Μιραλάς.

41' ΓΚΟΛ (0-2): Εξαιρετική εκτέλεση πέναλτι από τον Φουστέρ, που νικά τον Πίρσον και κάνει το 2-0.

55' ΓΚΟΛ (1-2): Φοβερό γκολ για τον Εργοτέλη από τον Ρομάνο, με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ.

58' Ο Ορμπάιθ με φοβερή μπαλιά βρήκε τον Αμπντούν από τα δεξιά που γύρισε τη μπάλα όμορφα στον Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός έκανε το πλασέ, όμως ο Πίρσον έδιωξε πάνω στη γραμμή!

76' ΓΚΟΛ (1-3): Τοροσίδης και Χολέμπας δεν μπόρεσαν από καλή θέση να σουτάρουν, η μπάλα όμως πήγε στον Μαρκάνο που μόνος του με δυνατό πλασέ νίκησε τον Πίρσον.

83' Καλό σουτ του Τζούνιορ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα άουτ.

85' Ο Παπαδόπουλος έδιωξε κάπως άτσαλα τη μπάλα και παραλίγο να βάλει αυτογκόλ.

85' ΓΚΟΛ (2-3): Ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γιοβάνοβιτς γύρισε και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Ρομάνο με κεφαλιά μέιωσε το σκορ!

90' Αντεπίθεση για τον Ολυμπιακό με τον Χαβίτο που γύρισε στην περιοχή για τον Τζιμπούρ, όμως η μπαλιά του ήταν τραγική.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
παντος η αμυνα στα στημενα ειναι για τα μπαζα......
θελει προσοχη γιατι την τεταρτη με αρσεναλ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
παντος η αμυνα στα στημενα ειναι για τα μπαζα......
θελει προσοχη γιατι την τεταρτη με αρσεναλ....
Ποιος χεστηκε για την Αρσεναλ?
Το πρωταθλημα δεν ειναι ο στοχος σας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom