ηρεμα ρε περιεργοι...παλι κριρικη στα φιλικα;;;τι μαλακες ειστε;;;δεν σας εχω πει να μην βιαζεστε;;;
δηλαδη πιο πολλες φασεις εκανε η μπρεντα η η χερενφειν απο οτι εκαναν οι δανοι στον παο;;;
απλα εκει δεν εμπαινε η μπαλλα και εδω μπηκε...ετσι ειναι το ποδοσφαιρο...πειραματα διαφορετικες ενδεκαδες φιλικα μεσα σε 20 ωρες αν ειναι δυνατον ,η ομαδα δεν ειναι ουτε στα μισα της προετοιμασιας της ...και παλι δειχνει οταν παιζει οτι εχει μεγαλες δυνατοτητες,ειδικα χτες πολυ πρεσσαρισμα και καλη κυκλοφορια...
ηρεμα ...μετα τις 15 αυγουστου θα μπορουμε να βγαλουμε καποια συμπερασματα...
τωρα ειναι μονομ για τους πικραμενους οπαδους να βγαζουν χολη (γιατι στο πρωταθλημα πεφτει καβλι) και για τους ρουφιανους να προσπαθουν να δημιουργησουν προβλημα στοχοποιωντας παιχτες και αμυντικες λειτουργιες...
τα εχουν βαλει με τον ουρταδο...ενταξει εγω δεν υποστηριζω οτι ειναι το καλυτερο χα;φ του κοσμου αλλα ειναι παιχτης του ολυμπιακου ,επιλογη του προπονητη και δε3ν μπορεις να τον απαξιωνεις ετσι...ο ουρταδο και ο ουρταδο και ξανα μανα ο ουρταδο...
και για να δειξω πως ξηγιουνται θα κανω μια απλη ερωτηση...
πρασινος η κιτρινος ουρταδο δεν υπαρχει;;;και αν ναι πουντος;;;γιατι δεν γινεται περιγελος ;;;ανεκδοτο;;;;
γιατι τον κρυβουν;;;δηλ. ο ουρταδο ειναι χειροτερος απο σιμαο η πλεσις η δεν ξερω εγω τι;;;
στοχος τωρα η αμυνα...προβλημα λεει...καλα...
ε επειδη καποιος με ρωτησε αν ειμαι μαντης κανω προβλεψη...αυτη η αμυνα που ξεκινησαν οι ρουφιανοι να βαφτιζουν προβληματικη θα ειναι με διαφορα η καλυτερη του πρωταθληματος...
αμα γινει αυτο θα ειμαι εγω μαντης;;;
οχι βεβαια...απλα ειναι αυτοι ρουφιανοι και προσπαθουν να μεταφερουν γκρινια στον συλλογο...
αντι να σχοληθουν με τους καρπαζοεισπρακτορες πρασινους και κιτρινους κανουν κριτικη στον γαμια ...
κατι σαν να κανουν κριτικη στον μπασκετικο βαζελο...γινονται αυτα;;; αφου ειναι (και σωστα) ιερη αγελαδα και δεν τον ακουμπαει κανεις...
εδω ομως ολοι κριτικη και καλα πονανε την ομαδα και θελουν να βγαζουν τα ''προβληματα'' στην επιφανει
ρε πισα και πουπουλα λεμε...ερχεται η ωρα...οι μασκες πεφτουν...ηδη ο προεδρος εδειξε καθαρα γκαζετα γκολ νιους και σεντρα εφ εμ ...τα αντιολυμπιακα αντρα...δηθεν αντικειμενικοι και ολη την μερα κανουν πολεμο...