Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
οσφπ-αεκ φιλε βρασιδα..
ας πουμε γιαυτο κ ας αφησουμε τα προσωπικα,γιαυτο το λεω..τοση ωρα ασοχλουμαστε με προσωπικα ενω αυριο εχουμε ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ..
Την Κυριακη δεν παιζουμε?
Εγω πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα Ολυμπιακου αν παιξει μπαλα η Αεκ δεν εχει καμια τυχη.

και με ποιους θα γελαμε ρε φιλε??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σωστο και αυτο.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Άλλο πράγμα η φιλοξενία και άλλο η ανοχή.
Και μάλλον που στα χρόνια σου, όπως το διαλλαλεις δεξιά και αριστερά, έχεις περάσει μερικές εκατοντάδες εγκεφαλικά. Μπορεί να περνάς και κανένα Πάρκινσον. Ποιός ξέρει?
Άμε τώρα στο καλό μα δεν αξίζεις για παραπάνω

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ζήτω η Κρητική φιλοξενία.
Arion
Αν την Κυριακή το βραδι παραπατάς και σκοντάφτεις μην ανησυχήσεις.
Δεν ειναι το εγκεφαλικό
Θα ειναι η ψωλή του Λουα-Λουα που θα εχει μπερδευτεί στα κορδόνια σου....

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ

Επισκέπτης
Arion
Αν την Κυριακή το βραδι παραπατάς και σκοντάφτεις μην ανησυχήσεις.
Θα ειναι η ψωλή του Λουα-Λουα που θα εχει μπερδευτεί στα κορδόνια σου....

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ
σου γράφω τα τηλέφωνα για την κυριακή το βράδυ μαζί και την διεύθυνση για τα κορνέ.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
Διεύθυνση: Πλατεία Αλεξάνδρας-Λιμένας Ζέας, Τ.Κ. 185 34 Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210-4143000
Fax: 210-4143113/4

Επισκέπτης
Νύχτας

σε περιμενουμε σου λεω,απο κοντα να δεις διαγωγη.οταν θα κανουμε επαγωγη στο κωλο σου κ τελικα θα εχεις δυο μωρη καριολα.μωρη ρουφιανα νεροκοτα.ρε γαμω το θεο μου,γιατι δεν πας να γαμηθεις σε κανενα αλλο θρεντ ? αντε μωρη πουτανιτσα του γλυκου νερου,αντε να ηρεμησουμε λιγακι.
τελικα προβλεται γαμησι αγριο το βραδυ.ασυγκρατητη μου εισαι μωρη λουγκρα.

ρε μαλακα,τελικα οταν κανεις μπανιο ιδρωνεις ?

αρχιδι,θα σε περιμενουμε.εχε το νου σου παλιοπουστα.

απόφοιτος της Οξφόρδης.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Από τη στιγμή που αλλοιώθηκε ο πληθυσμός του Πειραιά με ένα σωρό βλάχους και γύφτους που πλάκωσαν μαζικά τις δεκαετίες '60 και '70, φυσικό ήταν να αρχίσει να αλλοιώνεται και η εικόνα των οπαδών του Ολυμπιακού. Το πρώτο πράγμα που έκανε ο κάθε βλαχόγυφτος προκειμένου να δείξει ή να αισθανθεί πώς αποτελεί κύτταρο της πειραϊκής κοινότητας, ήταν να πάει στο Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" και να κάνει τον οπαδό του "Θρύλου".
Ωπ, σιγά ρε σύντροφε, μια στιγμή. Πότε αλλοιώθηκε ο πληθυσμός του Πειραιά και δεν το πήραμε χαμπάρι 50 χρόνια Πειραιώτες.  Εντάξει την εποχή της χούντας που γνώρισε μια πρωτοφανή οικιστική ανάπτυξη η Περαϊκή και το πασαλιμάνι ήρθαν και εγκαταστάθηκαν και κάποιοι που δεν είχαν σχέση με τον Πειραιά. Αλλά μέχρι εκεί. Αν μελετήσεις τα δημογραφικά στοιχεία της πόλης  μας θα διαπιστώσεις ότι ο Πειραιάς (μιλάω για τον Δήμο Πειραιά) είχε σαφώς την μικρότερη ανάπτυξη από οποιονδήποτε άλλο Δήμο της Αττικής. Απλά οι Πειραιώτες δεν αφήνουν  τον Πειραιά για να πάμε σε άλλοους Δήμους. Και τι εννοείς με το ο κάθε βλαχόγυφτος γινόταν οπαδός του Θρύλου.  Τι ήθελες να γίνει και μάλιστα σε εποχή ποιυ ο Θρύλος (επι Γουλανδρή) είχε την καλύτερη ελληνική ομάδα όλων των εποχών. ΑΕΚ   :2funny: :2funny:

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
σου γράφω τα τηλέφωνα για την κυριακή το βράδυ μαζί και την διεύθυνση για τα κορνέ.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
Διεύθυνση: Πλατεία Αλεξάνδρας-Λιμένας Ζέας, Τ.Κ. 185 34 Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210-4143000
Fax: 210-4143113/4
Πουθενα μου
Τα ξερω αυτά... Απεναντι απο το σπιτι μου ειναι τα γραφεία.
Οσο για τους κορνεδες....Προσεξε την Κυριακη να μην μπουν πουθενα αλλού
ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

Επισκέπτης
Ωπ, σιγά ρε σύντροφε, μια στιγμή. Πότε αλλοιώθηκε ο πληθυσμός του Πειραιά και δεν το πήραμε χαμπάρι 50 χρόνια Πειραιώτες.  Εντάξει την εποχή της χούντας που γνώρισε μια πρωτοφανή οικιστική ανάπτυξη η Περαϊκή και το πασαλιμάνι ήρθαν και εγκαταστάθηκαν και κάποιοι που δεν είχαν σχέση με τον Πειραιά. Αλλά μέχρι εκεί. Αν μελετήσεις τα δημογραφικά στοιχεία της πόλης  μας θα διαπιστώσεις ότι ο Πειραιάς (μιλάω για τον Δήμο Πειραιά) είχε σαφώς την μικρότερη ανάπτυξη από οποιονδήποτε άλλο Δήμο της Αττικής. Απλά οι Πειραιώτες δεν αφήνουν  τον Πειραιά για να πάμε σε άλλοους Δήμους. Και τι εννοείς με το ο κάθε βλαχόγυφτος γινόταν οπαδός του Θρύλου.  Τι ήθελες να γίνει και μάλιστα σε εποχή ποιυ ο Θρύλος (επι Γουλανδρή) είχε την καλύτερη ελληνική ομάδα όλων των εποχών. ΑΕΚ  :2funny: :2funny:
και με τον Πατακό σπόνσορα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι ρε ΑΕΚ.Εγω που γεννήθηκα σε χαλεπούς καιρούς για την ΑΕΚ ,έγινα ΑΕΚ φίλε ομοσταβλε von....που σε ξέρω και από το γνωστό στέκι στην πασαρέλα. ;)

Επισκέπτης
Πουθενα μου
Τα ξερω αυτά... Απεναντι απο το σπιτι μου ειναι τα γραφεία.
Οσο για τους κορνεδες....Προσεξε την Κυριακη να μην μπουν πουθενα αλλού
ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ
καλή όρεξη και ευχαριστώ για την διεύθυνση σου να σου στείλω της σόδες μετά.

Επισκέπτης
ο πανεπιστημιακός γαύρος Νύχτας

ελα το βραδακι εκει να σε γαμησουμε καλα.
παρτουζες παιζουν γιατι γαμαμε κ ομαδικα.
τελικα δεν αποφασιζεις να το κοψεις ετσι ?
θες ν'ακους συνεχεια γαμωσταυριδια ?
θες να νιωθεις πουτσες στον χιλιογαμημενο κωλο σου ?
τι θες μωρη καριολα ? ποτε θα ξεκουμπιστεις μωρη πουτανα ?
βρε καριολη γαμω την αεκ ολη,θα συμμαζευτεις ?
θες να με βγαλεις εκτος εαυτου παλι ?
θες να ερθω εκει που εισαι να σε γαμαω μεχρι το βραδυ μωρη κουμμουνοπουτανιτσα?

αντε γαμησου ρε καραγκιοζη.κοψε ρε τη μαλακια.
ο γιατρος ειπε μια φορα τη μερα,οχι μια ολη μερα.

μπινε κ σπερματοζητιανε,θα σε γαμησουμε απο ΠΑΝΤΟΥ.

ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
Διεύθυνση: Πλατεία Αλεξάνδρας
Η πλατεία μετονομάσθηκε περσυ με ομόφωνη (μειψήφησε γμωστος Εθνικάκιας σύμβουλος) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλ'ίου σε Πλατεία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Για να μην ξεχνιώμαστε.

Επισκέπτης
Η πλατεία μετονομάσθηκε περσυ με ομόφωνη (μειψήφησε γμωστος Εθνικάκιας σύμβουλος) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλ'ίου σε Πλατεία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Για να μην ξεχνιώμαστε.
την Κυριακή βάλτε και μια ταφόπλακα και γράψτε  ΟΣΦΠ εκπρόσωπος των Ευρωπαϊκών καφενείων. 

Επισκέπτης
ρε τραβα κλαψε κανωντας τα παραπονα σου στην διευθυνση..τι μας νοιαζει εμας ποιος σου στελνει pm & τι σου γραφει???

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Καλά ρε Αρίων, αν και μισώ να συμφωνώ σε οτιδήποτε με τους υπολοίπους, η αλήθεια είναι πώς ξεπερνάς τα όρια να εκθέτεις την (ακόμη κι αιρετική γι' αυτό το thread) άποψή σου και σκοπός σου γίνεται εμφανώς να προκαλέσεις το μένος και την αντίδρασή τους. Σταμάτα να προκαλείς και αν έχεις παράπονα από υβριστικά pm που δέχεσαι, καλύτερα θα ήταν να απευθυνθείς στους mods του site.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μαγκες Καλημερα!
Το Θεμα για τον Θρυλο ειναι ενα για φετος...
Ολυμπιακος-Λατσιο:1-1 πικραθηκαμε.....
Βερντερ-Ολυμπιακος: 1-3Χαρηκαμε τρελα....
Ρεαλ-Ολυμπιακος:4-2 Χορτασαμε Μπαλα και χαρηκαμε με την εμφανιση μας!
Ολυμπιακος-Ρεαλ:0-0 ψυχραιμα....
Λατσιο-Ολυμπιακος:1-2 Γουσταραμε τρελα...
Βερντερ-Ολυμπιακος:3-0 Τα σπασαμε ολα....
Σε ολες μας τις εμφανισεις πλην της πρωτης κι ας ηρθε 1-1 χορτασαμε μπαλα και χαρηκαμε....Τωρα με οποιον και να κληρωθουμε θα παιξουμε τουλαχιστον καλη μπαλα...
Ο πλεζουρ ειπε για τη διαιτησια και το σπροξιμο..Εχει δικιο:

Ολυμπιακος-Λατσιο:Γκολ οφσαιτ για τη Λατσιο και μετα απο λιγο τετ α τετ της Λατσιο παλι με οφσαιτ...

Ρεαλ-Ολυμπιακος:Το μουνι της μανας του καραφλα του Νορβηγου σφυραγε 70-30...

Λατσιο-Ολυμπιακος:Ολοι θυμομαστε το γκολ της Λατσιο..Ολη η μπαλα εξω!

Ολυμπιακος-Βερντερ:Μετα το 2-0 αρχισε να σφυραει 50-50...πριν,βραστα γαμω την καραφλα του κι αυτουνου...
Αφου περασαμε με ολα αυτα τα καραφλομουνια πιστευω οτι μπορουμε να φανουμε οκ παρακατω...
Για να μην πω για την ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ των τραυματισμων και των αποβολων!!!

Επισκέπτης
Νύχτας

ρε καριολη θα την κοψεις τη μαλακια ή οχι ?
ενταξει,θα σε γαμαω οπως μου λες απο δω κ περα,δεν θα ξαναπαρω πρωτοβουλιες.

ομως τελειωνε με το θρεντ του Θρυλου μας.
ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ γαμω το μουνι σου.

Θα σας γαμησουμε αφου σας ξεπουπουλιασουμε την Κυριακη.
Ικανοποιημενος τωρα ?
Θα σας βαλουμε κ κουκουναρι στον κωλο,ειναι καλη συνταγη.

Εχε το νου σου καριολη.εχε το νου σου,συμβαινουν κ ατυχηματα μουνοπανο.
Κοιτα να μη βρεθεις σε κανενα λακκο.

Εγω δεν ειμαι σαν τους αλλους καλο παιδι,ειμαι επιστημονας με μαστερ κ διδακτορικο.Στις φαπες κ στο κυνηγι σας εχω βραβεια.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
[move] :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Μην ασχολείστε άλλο με τον συνταξιούχο στα μυαλά γνωστό καραγκιοζάκο  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: [/move]

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αριωνα και μετα ελεγες εμενα οτι εμπενα κι εκανα το θρεντ σας πουτανα...
Τι να σου πω....Κριμα
Εχε χαρη που σεβομαι τους αιωνες της ζωης σου,θα πρεπε να τους σεβεσαι κι εσυ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom