Επισκέπτης
γαύροι άντε γειάάάαάάάάάάάάάάάάάάάάά για σήμερα σας περιμένω την Κυριακή το βράδυ να σας στείλω της σόδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΑΑΑΛΑΑΑΑΑΑκαλή όρεξη και ευχαριστώ για την διεύθυνση σου να σου στείλω της σόδες μετά.
Και καλά και τι έγινε μ' αυτό. Δεν παύεις (οχι εσύ προσωπικά εννοείται -για τους ΑΕΚτζήδες μιλώ και τους προσωποποιώ σε σένα) να αποτελείς μειοψηφία για την πόλη. Και μένα το ξαδελφάκι μου γεννήθηκε και μένει Ν.Φιλαδέλφεια. Τι σημαίνει αυτό ότι πρέπει να αποκαλούμε την Ν. Φιλαδέλφεια "κόκκινη" ή ότι η η πλειοψηφία των κατοίκων του Δήμου είναι Ολυμπιακοί ?Ναι ρε ΑΕΚ.Εγω που γεννήθηκα σε χαλεπούς καιρούς για την ΑΕΚ ,έγινα ΑΕΚ φίλε ομοσταβλε von....που σε ξέρω και από το γνωστό στέκι στην πασαρέλα. ;)
Αντε γιατι πρωι πρωι αλλη δοση μαλακιας και ξεφτυλας δεν θα την αντεξουμε.γαύροι άντε γειάάάαάάάάάάάάάάάάάάάάά για σήμερα σας περιμένω την Κυριακή το βράδυ να σας στείλω της σόδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νύχτας
ρε καριολη θα την κοψεις τη μαλακια ή οχι ?
ενταξει,θα σε γαμαω οπως μου λες απο δω κ περα,δεν θα ξαναπαρω πρωτοβουλιες.
ομως τελειωνε με το θρεντ του Θρυλου μας.
ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ γαμω το μουνι σου.
Θα σας γαμησουμε αφου σας ξεπουπουλιασουμε την Κυριακη.
Ικανοποιημενος τωρα ?
Θα σας βαλουμε κ κουκουναρι στον κωλο,ειναι καλη συνταγη.
Εχε το νου σου καριολη.εχε το νου σου,συμβαινουν κ ατυχηματα μουνοπανο.
Κοιτα να μη βρεθεις σε κανενα λακκο.
Εγω δεν ειμαι σαν τους αλλους καλο παιδι,ειμαι επιστημονας με μαστερ κ διδακτορικο.Στις φαπες κ στο κυνηγι σας εχω βραβεια.
κλαψε-κλαψε..χαρτομαντηλα μοιραζει ο αλεξανδρος σημερα..μολις μπει,ζητα μερικα..μεχρι τοτε συνεχισε να σπαμαρεις & να τρομπαρεις κατα την προσφιλη σου τακτικη..καλά τον δικό σου τον κλώνο τον ξέρω σε λίγο θα μάθω και για τον Νύχτα.
θέλεις να σου πω τον δικό σου τον κλώνο?κλαψε-κλαψε..χαρτομαντηλα μοιραζει ο αλεξανδρος σημερα..μολις μπει,ζητα μερικα..μεχρι τοτε συνεχισε να σπαμαρεις & να τρομπαρεις κατα την προσφιλη σου τακτικη..
Και καλά και τι έγινε μ' αυτό. Δεν παύεις (οχι εσύ προσωπικά εννοείται -για τους ΑΕΚτζήδες μιλώ και τους προσωποποιώ σε σένα) να αποτελείς μειοψηφία για την πόλη. Και μένα το ξαδελφάκι μου γεννήθηκε και μένει Ν.Φιλαδέλφεια. Τι σημαίνει αυτό ότι πρέπει να αποκαλούμε την Ν. Φιλαδέλφεια "κόκκινη" ή ότι η η πλειοψηφία των κατοίκων του Δήμου είναι Ολυμπιακοί ?
Αύριο θα κατέβω Φοντάνα μετά τις 13.30. Κάθομαι ΠΑΝΤΑ έξω . Θα χαρώ να τα πούμε .
Και καλά και τι έγινε μ' αυτό. Δεν παύεις (οχι εσύ προσωπικά εννοείται -για τους ΑΕΚτζήδες μιλώ και τους προσωποποιώ σε σένα) να αποτελείς μειοψηφία για την πόλη. Και μένα το ξαδελφάκι μου γεννήθηκε και μένει Ν.Φιλαδέλφεια. Τι σημαίνει αυτό ότι πρέπει να αποκαλούμε την Ν. Φιλαδέλφεια "κόκκινη" ή ότι η η πλειοψηφία των κατοίκων του Δήμου είναι Ολυμπιακοί ?
Αύριο θα κατέβω Φοντάνα μετά τις 13.30. Κάθομαι ΠΑΝΤΑ έξω . Θα χαρώ να τα πούμε .
γαύροι άντε γειάάάαάάάάάάάάάάάάάάάάά για σήμερα σας περιμένω την Κυριακή το βράδυ να σας στείλω της σόδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
είταν που θα έφευγες
βρε λυσσα κακια λεμε..εχει αφηνιασει..επαναλαμβανω οτι ακομη δεν εχετε δει τιποτε..αυριο που θα τον πιει στο μπασκετακι θα κοψει εντελως καπιστρι & μεθαυριο μετα την τσαπου στο τοπι θα εκτροχιαστει τελειως..με ταβορ-λεξοτανιλ & υπνοστεντον τον εχουνε τοσες ημερες αλλα αυτος εκει..Αυτό παλικάρι μου είναι ενα απο τα συμπτώματα της ανοίας.
Άλλα γράφεις, άλλα κάνεις.
Οταν φτασεις και εσυ στην ηλικια του τοτε να μιλας.Αυτό παλικάρι μου είναι ενα απο τα συμπτώματα της ανοίας.
Άλλα γράφεις, άλλα κάνεις.
px75 ο σωτηρακο εχει δικιο..το διαβασα κ εγω..ο γαβρος ΜΠΟΡΕΙ αν παιξει ετσι ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ..δεν λεω τα γραφικα που ακουγονται δηλ να πατε τελικο αλλα για ΠΟΡΕΙΑ,μπορειτε!
Η cheerleader είναι κόμματος, αλλά αν προσέξετε έχει μία σπυρούκλα στο δεξί κωλομεράκι.