Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
κανείς δεν μίλησε για Τελικό.....
αλλά.....
αν σε υποτιμίσουν ΟΛΑ ειναι πιθανά

και στην τελική τελική ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ
δεν διαφωνω.οπως η εθνικη μας..απλα φιλε ειναι τετοια η υπερβολη κ εδω κ στα ΜΜΕ που κατανταει ενοχλητικό..

Επισκέπτης
Παιδια αν σε 15-20 χρονια να μαστε καλα με πετυχει κανεις οπουδήποτε στο net να λεω τετοιες μαλακιες οπως αυτός τοτε σας παρακαλώ να με κοπανησετε και να με γιουχάρεται μπας και ισιώσω...Μην με αφήσετε να ξεφτιλίζομαι με αυτόν τον τροπο...
Ειναι άδικο να έχεις Αλτσχάιμερ και κανεις να μην σε ισιώνει
Ευχαριστώ
δεν κινδυνευεις παιχταρα μου..εσυ απο το μονο που ηδη πασχεις ειναι η ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ..

APSOGOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν διαφωνω.οπως η εθνικη μας..απλα φιλε ειναι τετοια η υπερβολη κ εδω κ στα ΜΜΕ που κατανταει ενοχλητικό..

μα δεν είναι η πρώτη φορά που τα ΜΜΕ κάνουν την τρίχα τριχία.

Και για πολύ σοβαρότερα θέματα. Που το 90% του κόσμου έχει άγνοια του θέματος και περνάνε αυτά που θέλουν......
.....και στην τελική τελική ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ???

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
δεν κινδυνευεις παιχταρα μου..εσυ απο το μονο που ηδη πασχεις ειναι η ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ..
Ασε ρε Pleasure
Τωρα που είπες Υπερκούπωση σκέφτηκα αυτον τον δύστυχο τον Κουλη τον Καραταϊδη.
7 τενοντίτιδες πρεπει να ειχε πάθει ο άνθρωπος,,, καθε χρονιά το ίδιο βιολι...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μα δεν είναι η πρώτη φορά που τα ΜΜΕ κάνουν την τρίχα τριχία.

Και για πολύ σοβαρότερα θέματα. Που το 90% του κόσμου έχει άγνοια του θέματος και περνάνε αυτά που θέλουν......
.....και στην τελική τελική ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ???
σωστό!πολυ σωστο..
παντως με 2-3 προσθήκες μπορειτε για καλη πορεια,κακά τα ψεμματα..νομιζω φετος ειναι η χρονια σας κ θα πω τωρα την μαλακια μου κ κραξτε με ΤΩΡΑ γιατι αυριο ισως ειναι αργα..
Πιστευω οτι μεσα στα επομενα 3 ετη ΚΑΠΟΙΑ ελληνική ομαδα απο τις 3 μεγάλες θα παρει κουπα ευρωπαικη..κραχτε με οσο θελετε αλλα το πιστευω..Λιγη μπαλα να βλεπεις..ΕΙδικα φετος ο ΠΑΟ εχει ευκαιρια στο ΟΥΕΦΑ..

Επισκέπτης
σωστό!πολυ σωστο..
παντως με 2-3 προσθήκες μπορειτε για καλη πορεια,κακά τα ψεμματα..νομιζω φετος ειναι η χρονια σας κ θα πω τωρα την μαλακια μου κ κραξτε με ΤΩΡΑ γιατι αυριο ισως ειναι αργα..
Πιστευω οτι μεσα στα επομενα 3 ετη ΚΑΠΟΙΑ ελληνική ομαδα απο τις 3 μεγάλες θα παρει κουπα ευρωπαικη..κραχτε με οσο θελετε αλλα το πιστευω..Λιγη μπαλα να βλεπεις..ΕΙδικα φετος ο ΠΑΟ εχει ευκαιρια στο ΟΥΕΦΑ..
νασαι καλα που μας κανεις & γελαμε ρε φιλε..

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
σωστό!πολυ σωστο..
laplace μπορει να εισαι υπερΕλληνας και μπραβο σου (δεν το λεω ειρωνικα)
Αλλα ετσι και αντιληφθώ οτι ο βαζελος θα παρει οτιδηποτε Ευρωπαϊκο .......Θα πεθανω

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
κ εγω θα σκασω παιδια απο την ζηλεια μου αν παρετε ευρωπαικό..
αλλα μην ειμαστε πεσιμιστες..δεν ειμαστε κ τοσο της πουτσας οσο λενε καποιοι..
πχ λεγαν η αμπερντιν ειναι ΟΜΑΔΑΡΑ..την ειδαμε..
Λεγαν την Ουρκανια ομαδαρα,,Τους ειδαμε..ολα σχετικα..
Δεν ειμαστε οσο αμπαλοι θελουν να μας περασουν..

Επισκέπτης
κ εγω θα σκασω παιδια απο την ζηλεια μου αν παρετε ευρωπαικό..
αλλα μην ειμαστε πεσιμιστες..δεν ειμαστε κ τοσο της πουτσας οσο λενε καποιοι..
πχ λεγαν η αμπερντιν ειναι ΟΜΑΔΑΡΑ..την ειδαμε..
Λεγαν την Ουρκανια ομαδαρα,,Τους ειδαμε..ολα σχετικα..
Δεν ειμαστε οσο αμπαλοι θελουν να μας περασουν..
με ποιους μωρε θα παρεις ουεφα???με σαριεγκι φυσαρουφατραβατονε,καραγκουνοκλαψα & εντοι???εδω προχτες που επαιζες με τις γριες & ετυχε να το βλεπω περιμενωντας μεχρι να συμπληρωθει το καρε για να αρχισουμε την ποκα με κατι φιλους & συγγενεις,μιλαμε οτι το παιχνιδακι ηταν ο ορισμος της κακοποιησης του ποδοσφαιρου..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μπορει ρε φιλε αλλα μην νομιζεις οτι Εσπανιολ,ΤΣΣΚΑ,Σπορτινγκ ηταν καλτυερες που πηγαιναν τελικο ουεφα..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μαγκες καλο το πικαρισμα που σας κανουμε κ μας κανετε αλλα το λεω απο τωρα : ΚΑΙ ΟΙ 3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ εχουν τα φοντα για ευρωπαικο τελικο κ σε 3 χρονια καποια θα εχει παει..
μακαρι να ειμαστε εδω,να υπαρχει κ το θρεντ κ θα τα ξαναπουμε..

Επισκέπτης
μπορει ρε φιλε αλλα μην νομιζεις οτι Εσπανιολ,ΤΣΣΚΑ,Σπορτινγκ ηταν καλτυερες που πηγαιναν τελικο ουεφα..
αντε να στο πω κι αλλιως μηπως και το καταλαβεις..δυστηχως για εσας,ο καλος αγιος βασιλης εκτος απο το δωρο της προκρισης στο τσουλου μας εφερε & το δωρο της κληρωσης του κυπελλου..για πες μου λοιπον που θα πατε μετα απο δυο σερι ηττες μεσα στην φριτεζα???(τηγανι ηταν ο παλιος ναος)..

APSOGOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ελπίζω να ειναι ο Θρύλος εκείνη η ομάδα!!!!!!!!!!

να μην έχουν να λένε και τα μεμέτια της Γαλατά για το uefa

Επισκέπτης
Ασε ρε Pleasure
Τωρα που είπες Υπερκούπωση σκέφτηκα αυτον τον δύστυχο τον Κουλη τον Καραταϊδη.
7 τενοντίτιδες πρεπει να ειχε πάθει ο άνθρωπος,,, καθε χρονιά το ίδιο βιολι...
τοτε σκεψου τι εχουν παθει ο ανατολ με τον τζολε που εχουν σηκωσει 10 πρωταθληματα & 3 κυπελλα..

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Οσο πλησιαζει η ώρα βλεπω οτι καβλώνω όλο και περισοτερο για το ματσακι με τους κλαψορουφιανοχανουμους.
Και έλεγα οτι μετα το γαμισι την Τρίτη στην γερμανιδα πουτανα δεν θα ειχα όρεξη τόσο σύντομα για άλλη πουτάνα "αβασάνιστα στον χώρο μου"....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
npap αυτο το ζουζουνι στο αβαταρ σου τα σπαει,που το βρηκες?

Επισκέπτης
Οσο πλησιαζει η ώρα βλεπω οτι καβλώνω όλο και περισοτερο για το ματσακι με τους κλαψορουφιανοχανουμους.
Και έλεγα οτι μετα το γαμισι την Τρίτη στην γερμανιδα πουτανα δεν θα ειχα όρεξη τόσο σύντομα για άλλη πουτάνα "αβασάνιστα στον χώρο μου"....
της σακούλες μην ξεχάσετε για τους εμετούς από τον Ρίμπο.

Επισκέπτης
εχουν αρχισει ηδη το κλαψιμο..η τρυπα τους σπαρταραει απο προχτες..ξερουν τι τους περιμενει & ετοιμαζονται..ε ρε γλεντια..παλι θα τους ριξω στην πρεζα..παλι μαυρα χριστουγεννα θα κανουν..καυλααααααααααααααααααααααααααα..

Επισκέπτης
εχουν αρχισει ηδη το κλαψιμο..η τρυπα τους σπαρταραει απο προχτες..ξερουν τι τους περιμενει & ετοιμαζονται..ε ρε γλεντια..παλι θα τους ριξω στην πρεζα..παλι μαυρα χριστουγεννα θα κανουν..καυλααααααααααααααααααααααααααα..
κλάψε για σας έχουμε τσίχλες παστές για τα χριστούγεννα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom