Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μέχρι το Φλεβάρη έχει πολύ δρόμο ακόμα.
Σημασία έχει οτι εως τώρα κάναμε καλές εμφανίσεις, πήραμε καλά αποτελέσματα και υπάρχει διάθεση απο όλους για συνέχεια.
Βρε όποια θέλει ας κληρωθεί.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Πιο σημαντικό τελικά είναι το εάν και το πώς θα ενισχυθεί μεταγραφικά η ομάδα τον Ιανουάριο και σε ποια αγωνιστική κατάσταση θα βρίσκεται ένα μήνα μετά.

Επισκέπτης
Μέχρι το Φλεβάρη έχει πολύ δρόμο ακόμα.
Σημασία έχει οτι εως τώρα κάναμε καλές εμφανίσεις, πήραμε καλά αποτελέσματα και υπάρχει διάθεση απο όλους για συνέχεια.
Βρε όποια θέλει ας κληρωθεί.
+100.000.000.000 γιατι ετσι κι' αλλιως
κι' αν δεν γινει αυτο
στ' αρχιδια μας τα δυο
παντα αρρωστοι
με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Επισκέπτης
φίλοι γαύροι συγχαρητήρια έχετε ανεβάσει πολύ την ποιότητα του θρέντ σας το έχετε κάνει πανεπιστημιακού επιπέδου τύφλα να έχει το χάρβαρντ ζήτω η γαύρειος ιδιωτική εκπαίδευση. 

Επισκέπτης
Πιο σημαντικό τελικά είναι το εάν και το πώς θα ενισχυθεί μεταγραφικά η ομάδα τον Ιανουάριο και σε ποια αγωνιστική κατάσταση θα βρίσκεται ένα μήνα μετά.
ε αφου θα διωξουμε τον κοιμηση & θα παρουμε εσενα,ειμαι σιγουρος οτι ολα θα γινουν οπως τα ονειρευομαστε αφου εξυπακουεται οτι θα αντικαταστησεις αμεσα τους διαφορους παντους με τους παικτες του επιπεδου σου & θα μεταδωσεις τις αστειρευτες γνωσεις σου σε ολη την ομαδα.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
φίλοι γαύροι συγχαρητήρια έχετε ανεβάσει πολύ την ποιότητα του θρέντ σας το έχετε κάνει πανεπιστημιακού επιπέδου τύφλα να έχει το χάρβαρντ ζήτω η γαύρειος ιδιωτική εκπαίδευση. 
βρε φαιδρε καραγκιοζακο τι πεταγεσαι καθε τρεις & λιγο σαν την ψωλη του κοκκορα???αντε στο κοτετσι σου να γραψεις τις βλακειες σου..παλι εχεις παθει στερηση & θελεις να ακουσεις τα μπινελικια σου???ουστ απο δω..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
βρε φαιδρε καραγκιοζακο τι πεταγεσαι καθε τρεις & λιγο σαν την ψωλη του κοκκορα???αντε στο κοτετσι σου να γραψεις τις βλακειες σου..παλι εχεις παθει στερηση & θελεις να ακουσεις τα μπινελικια σου???ουστ απο δω..
Βρε φιλε ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ πρωι πρωιν..τον αποπηρες τον ανθρωπο..Ελα κ ζηλευω,θελω κ εγω τα μπινελίκια μου :P
για πες,τι βλεπεις για αυριο?ΕΝΑ ΣΚΟΡ πες..

Επισκέπτης
μην δινετε σημασια στα προκλητικα ποστ του γνωστου χοντρομπαλλα φαιδρου αλλοθρησκου..απο προχτες εχει λυσσαξει..που να δειτε τι εχει να κανει αυριο που θα τον πιει στο μπασκετ & μεθαυριο που θα εχει φαει την επιδορπια τσαπου στο τοπι..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
:babycry: Μην φοβασαι βρε θα ξανα παρει πρωταθλημα η Αεκ θα κερδιση και τον Ολυμπιακο και λογικα υπαρχει και ζωη στον ηλιο.

Επισκέπτης
Βρε φιλε ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ πρωι πρωιν..τον αποπηρες τον ανθρωπο..Ελα κ ζηλευω,θελω κ εγω τα μπινελίκια μου :P
για πες,τι βλεπεις για αυριο?ΕΝΑ ΣΚΟΡ πες..
εσυ & ο "ανθρωπος",εχετε λυσσαξει απο προχτες..οι προκλησεις σας ειναι αμετρητες..οταν & αμα αποφασισεις να μιλησεις σαν ανθρωπος,μπορει & να σου απαντησω..

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ελα να μαζευουμε χρημα για να δουμε την αρρωστια οπουδηποτε το μαρτη....θα παμε για τη φανελα,με φωνη και οχι για φωτογραφιες και ψωνια ρεεεεεεε,θυρα 7 παντου...αντε να παμε απο το σαιτ με τσαρτερ ,να οργανωθουμε να κανουμε και ενα καλο city tours,ποιοι ειναι μεσα; :grin:

Επισκέπτης
ποιο είναι το φρούτο ο νύχτας που είναι πολύ άντρας και μου έστειλε το εξής μήνυμα?

ρε κανε μας τη χαρη κ τραβα γαμησου απ'το θρεντ του ολυμπιακου.
μετα παραπονιεσαι κ κλαις σαν την πουτανα οτι γαμαμε τα θρεντ,οτι βριζουμε κ οτι αλλο κατεβασει το αδειο σου κεφαλι.τι σκατα θες κ προκαλεις παλι στο θρεντ μας ?

σαλτα κ γαμησου σου λεω.αντε αγορι μου να δεις καμια ασπρη ή κιτρινη μερα.(οπως προτιμας)!

Επισκέπτης
ποιο είναι το φρούτο ο νύχτας που είναι πολύ άντρας και μου έστειλε το εξής μήνυμα?

μετα παραπονιεσαι κ κλαις σαν την πουτανα οτι γαμαμε τα θρεντ,οτι βριζουμε κ οτι αλλο κατεβασει το αδειο σου κεφαλι.τι σκατα θες κ προκαλεις παλι στο θρεντ μας ?

σαλτα κ γαμησου σου λεω.αντε αγορι μου να δεις καμια ασπρη ή κιτρινη μερα.(οπως προτιμας)!
:jerking: :jerking: :jerking:
indexphpci5.png

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τι σκατά κατάλαβες που μπήκες εδώ μέσα και πάλι τα έκανες σαν τα μούτρα σου?

Άντε τράβα άνοιξε κανένα θρέντ να ζητάς συμπαράσταση απο όλο το φόρουμ.

Επισκέπτης

Νύχτας
ο γαμιας σου ειμαι,δεν με θυμασαι ?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
εσυ & ο "ανθρωπος",εχετε λυσσαξει απο προχτες..οι προκλησεις σας ειναι αμετρητες..οταν & αμα αποφασισεις να μιλησεις σαν ανθρωπος,μπορει & να σου απαντησω..
εχεις δικιο,δεν θα προκαλεσω μεχρι το ματς.Θα ειμαι κυριος..
Κανε μια προβλεψη..
Λοιπον ακοyω προβλεψεις,εγω δεν λεω γιατι με Βρεμη το γκαντέμιασα..
Pleasure,Βρασίδα,Αρίωνα Κ λοιποί να σας ακούσω..
Μαγκες αφηστε τωρα τα προσωπικα κ ελατε να μιλησουμε ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ..Αντε!Ντερμπυ εχουμε,εχουμε καιρο για τα αλλα!

Επισκέπτης

για τον νυχτας δεν ξερω..αλλα για εσενα οτι ακολουθεις τα βηματα του κοντορεβυθουλη προεδρου σου στην ρουφιανια ειμαι σιγουρος..και εις ανωτερα βρε..

Υ.Γ στην ρωσια την ιδια δουλεια εκανες???ρουφιανος του κομματος???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom