Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Είπαμε, Μάντσεστερ θα πάμε  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
[move] :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Φέρτε μου μια Cafreys  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: [/move]
μπααααα..εχω δει μαντσεστερ-κροασια 1-1 & δεν λεει το γηπεδο ασε που η πολη ειναι χειροτερη & απο την λαμια..προτιμω βαρκελωνη αφου δεν εχω δει αγωνα στο καμπ νου παρολο που εχω επισκεφτει την πολη δυο φορες..καταπληκτικη πολη & οι καταλανοι πολυ ποιο κοντα σε εμας απο τους ξενερωτους μαδριλενους..

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ετσι ακριβως..οποιος μας σεβεται,τον σεβομαστε & τον τιμαμε..οποιος την βλεπει στραβα μαζι μας(βλεπε προσφατο παραδειγμα τον σφακιανακη)αντιμετωπιζει την αναλογη συμπεριφορα..
Φιλε pleasure Εγω παντως αν και διαφωνησα καθετα με την συμπεριφορα του Ribo ΜΟΝΟ οσο αναφορά ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ΦΙΕΣΤΑ (θεωρησα οτι παρα της όποιες διαφωνιες του με την διοικηση επρεπε μονο και μονο για τον κοσμο που φωναζε σαν τρελος το ονομά του να ειχε ερθει μεσα στο γηπεδο) θα τον χειροκροτησω....
Ειπαμε ΑΕΚακι ΚΛΑΨΑΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ δεν γινεσε ...ΓΕΝΙΕΣΕ

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Στο Μάντσεστερ πέρασα τα φοιτητίκα μου χρόνια απο το 96 εως το 99.
Παρότι έχει ομορφύνει αρκετά, παραμένει μια πρώην βιομηχανική πόλη.
Άιντε να μας κάτσει και θα τα πούμε εκεί.
Καλύτερα θα ήταν να μην κάτσει βέβαια, αλλά.................

Επισκέπτης
Φιλε pleasure Εγω παντως αν και διαφωνησα καθετα με την συμπεριφορα του Ribo ΜΟΝΟ οσο αναφορά ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ΦΙΕΣΤΑ (θεωρησα οτι παρα της όποιες διαφωνιες του με την διοικηση επρεπε μονο και μονο για τον κοσμο που φωναζε σαν τρελος το ονομά του να ειχε ερθει μεσα στο γηπεδο) θα τον χειροκροτησω....
Ειπαμε ΑΕΚακι ΚΛΑΨΑΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ δεν γινεσε ...ΓΕΝΙΕΣΕ
εξυπακουεται οτι θα χειροκροτησουμε & θα φωναξουμε το ονομα του ριμπο..

Επισκέπτης
Στο Μάντσεστερ πέρασα τα φοιτητίκα μου χρόνια απο το 96 εως το 99.
Παρότι έχει ομορφύνει αρκετά, παραμένει μια πρώην βιομηχανική πόλη.
Άιντε να μας κάτσει και θα τα πούμε εκεί.
Καλύτερα θα ήταν να μην κάτσει βέβαια, αλλά.................
στην πρωτευουσα των gay & εσυ???εγω εμεινα 5 ημερες τον σεπτεμβριο του 99 για να τακτοποιησω τον αδελφο μου..πηρε απο το ΜΙΤ το master του..εφυγα την επομενη του σεισμου & οταν γυρισα ακομη εβγαζαν πτωματα απο την ρικομεξ..πολυ χαλια η πολη ρε φιλε & βεβαια ολος ο κοσμος κυκλοφορει με φανελες της city..καμμια σχεση με λονδινο οπου εχω παει 10 φορες & ακομη δεν το εχω χορτασει..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Σώπα ρε, μια χαρά είναι.
Αλλά πρέπει να έχεις αυτοκίνητο για να το ευχαριστηθείς.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Πρωτίστως από διαίσθηση και δευτερευόντως επειδή νομίζω πώς μας πάνε περισσότερο ως αντίπαλοι, θα ήθελα Πόρτο και Τσέλσι.
Δε θα 'θελα τις δύο ισπανικές Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, ούτε και τις δύο ιταλικές Ίντερ και Μίλαν, λόγω των γνωστών ισπανοϊταλικών διαπλοκών εντός της UEFA, όπως επίσης και τη Μάντσεστερ, την οποία θεωρώ άπαιχτη. Εάν από αυτές τις πέντε, έπρεπε να επιλέξω σώνει και καλά μία, θα επέλεγα την Ίντερ.
Δε θα 'θελα επίσης να δώ για μία ακόμη φορά να σκοτώνονται μεταξύ τους η ομάδα μου στην Ελλάδα (Θρύλος) με την ομάδα μου στην υπολοιπη Ευρώπη (Μάντσεστερ).

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Απο ολους τους αγωνες που εχει δωσει ο Ολυμπιακος στο τσαμπιονς λιγκ οι μονες χωρες που δεν εχω παει ειναι Αγγλια, Πορτογαλια και Ουκρανια.
Για να δουμε.
Παντος σαν χωρα προτιμο να παω Αγγλια.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πρωτίστως από διαίσθηση και δευτερευόντως επειδή νομίζω πώς μας πάνε περισσότερο ως αντίπαλοι, θα ήθελα Πόρτο και Τσέλσι.
Δε θα 'θελα τις δύο ισπανικές Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, ούτε και τις δύο ιταλικές Ίντερ και Μίλαν, λόγω των γνωστών ισπανοϊταλικών διαπλοκών εντός της UEFA, όπως επίσης και τη Μάντσεστερ, την οποία θεωρώ άπαιχτη. Εάν από αυτές τις πέντε, έπρεπε να επιλέξω σώνει και καλά μία, θα επέλεγα την Ίντερ.
Δε θα 'θελα επίσης να δώ για μία ακόμη φορά να σκοτώνονται μεταξύ τους η ομάδα μου στην Ελλάδα (Θρύλος) με την ομάδα μου στην υπολοιπη Ευρώπη (Μάντσεστερ).
Και εγώ πιστεύω οτι η Τσέλσι είναι η καλύτερη επιλογή, αν πρέπει σώνει και καλά να μας βγάλει η πόρνη η κληρωτίδα με αγγλική.
Η Μάντσεστερ μακριά και αγαπημένα.

Επισκέπτης
κυριοι για να μην χαρακτηριστουμε αιθεροβαμονες & επειδη οι διαφορες δυναμικοτητας ειναι τεραστιες,ας παραδεχτουμε οτι με οποια ομαδα & αν κληρωθουμε οι πιθανοτητες προκρισης μας ειναι μηδενικες..εξαιρειται η πορτο με την οποια θεωρω οτι εχουμε 35% πιθανοτητες να προκριθουμε..πιστευω οτι το ζητουμενο επετευχθη για εφετος..μας μενει μια καλη παρουσια στους 2 εναπομειναντες αγωνες με οτι θετικο συνεπαγεται απο αυτην..

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Και εγώ πιστεύω οτι η Τσέλσι είναι η καλύτερη επιλογή, αν πρέπει σώνει και καλά να μας βγάλει η πόρνη η κληρωτίδα με αγγλική.
Η Μάντσεστερ μακριά και αγαπημένα.
Ναι ,είδες; Δεν σου κάθεται και σένα ως σκέψη ότι με την Τσέλσι, λόγω κυρίως του στύλ που παίζει, μπορεί να πετύχουμε κάτι καλό;

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ναι ,είδες; Δεν σου κάθεται και σένα ως σκέψη ότι με την Τσέλσι, λόγω κυρίως του στύλ που παίζει, μπορεί να πετύχουμε κάτι καλό;
Απάντησε απο πάνω σου ο pleasure.
Καλά μας ήταν ως εδώ. Σημασία τώρα έχουν οι καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα ίσως να έρθουν.
Πάντως τώρα που έφυγε και ο αχώνευτος ο Μουνίνιο και εμένα μου φαίνεται η καλύτερη επιλογή.

Επισκέπτης
Απάντησε απο πάνω σου ο pleasure.
Καλά μας ήταν ως εδώ. Σημασία τώρα έχουν οι καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα ίσως να έρθουν.
Πάντως τώρα που έφυγε και ο αχώνευτος ο Μουνίνιο και εμένα μου φαίνεται η καλύτερη επιλογή.
ρε φιλε κανενα αποτελεσμα δεν μπορει να ερθει γιατι & να μπορουσες να το φερεις,δεν θα σε αφηναν..μην τρελλαθουμε τελειως..εδω με την βερντερ μεσα στο γηπεδο μας & μας επαιζε 40-60 ο γαλλος..για να μην μιλησω για τα προηγουμενα χρονια..κουλαρετε..του χρονου αν ο σωκρατες αγορασει το καλοκαιρι 5 παικτες επιπεδου γκαλετι & ανω το ξανασυζηταμε..

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια ουτε και εγω περιμενω πολλα απο εδω και περα αλλα το θεωρητε αδιανόητο αν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πιασει την αποδοση που ειχε μεσα στη Βρέμη η την καλή αποδοση-τακτική που κρατησε την ΡΕΑΛ με 10 παίχτες μεσα στο Μπερναμπεου , να κανει κατι καλό. Και οταν λεω κατι καλό δεν μιλαω για την εμφάνιση. Μιλάω για το αποτέλεσμα.
[glow=red,2,300]Εγω πάντως δεν το αποκλείω[/glow]

Επισκέπτης
τα μεχρι στιγμης εσοδα ειναι 20 μυρια απο οτι ακουσα το πρωι στην τιβι..βαλε & οτι αλλο μαζεψουμε,μειον το πριμ προκρισης συν την θεληση του σωκρατες να τα ξοδεψει & αμολα τον ιβιτς να μαζεψει παιχτες για του χρονου..κατα τα αλλα,επικεντρωνομαστε στα εγχωρια με τους πελατες & ολα καλα..

Επισκέπτης
Ρε παιδια ουτε και εγω περιμενω πολλα απο εδω και περα αλλα το θεωρητε αδιανόητο αν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πιασει την αποδοση που ειχε μεσα στη Βρέμη η την καλή αποδοση-τακτική που κρατησε την ΡΕΑΛ με 10 παίχτες μεσα στο Μπερναμπεου , να κανει κατι καλό. Και οταν λεω κατι καλό δεν μιλαω για την εμφάνιση. Μιλάω για το αποτέλεσμα.
[glow=red,2,300]Εγω πάντως δεν το αποκλείω[/glow]
εγω σου ειπα γιατι το θεωρω αδιανοητο & μακαρι να διαψευστω..

Επισκέπτης
Αδιανοητο δεν ειναι αν παιξεις μπαλα και εχεις και τυχη ολα γινονται.
ρε φιλε δεν ειδες πως μας επαιξε ο γαλλος???παιξε οσο μπαλλα θελεις,εχε & την τυχη του γκαστονε..αν ο διαιτητης δεν θελει να προκριθεις,δεν προκρινεσαι..μην κοιτας την περιπτωση της βερντερ..στην επομενη φαση εχεις απεναντι σου τα μεγαθηρια με οτι αυτο συνεπαγεται..

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
κυριοι για να μην χαρακτηριστουμε αιθεροβαμονες & επειδη οι διαφορες δυναμικοτητας ειναι τεραστιες,ας παραδεχτουμε οτι με οποια ομαδα & αν κληρωθουμε οι πιθανοτητες προκρισης μας ειναι μηδενικες
Διαφωνώ σύντροφε. Ο ΘΡΥΛΟΣ μας με τα φετεινά του παιχνίδια έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει στα ισια την οποιαδήποτε ομάδα. Δεν μπαίνει στα ξένα γήπεδα με τα πόδια κομμένα όπως παλιά. Και αυτό μαρέσει στην φετεινή ομάδα.
Προσωπικά θα προτιμούσα να πετύχουμε ομάδα με πράσινες φανέ3λες (για να ντοπάρονται οι παίκτες και οι οπάδοί περισασότερο) , αλλά οι βαζελοομάδες μας τελείωσαν. Οπότε όποια και νάρθει ας κοπίασει.

Επισκέπτης
Διαφωνώ σύντροφε. Ο ΘΡΥΛΟΣ μας με τα φετεινά του παιχνίδια έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει στα ισια την οποιαδήποτε ομάδα. Δεν μπαίνει στα ξένα γήπεδα με τα πόδια κομμένα όπως παλιά. Και αυτό μαρέσει στην φετεινή ομάδα.
Προσωπικά θα προτιμούσα να πετύχουμε ομάδα με πράσινες φανέ3λες (για να ντοπάρονται οι παίκτες και οι οπάδοί περισασότερο) , αλλά οι βαζελοομάδες μας τελείωσαν. Οπότε όποια και νάρθει ας κοπίασει.
ρε μαγκες μαζι σας ειμαι και εγω..απλα πιστευω οτι θα αναλαβει η παραγκα της ουεφα..επαναλαμβανω οτι μακαρι να διαψευστω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom