+10000000000000000000000Ντρέπομαι που έκανα κουβέντα μαζί σου φιλέ μου
Πραγματικά μπορεί να έχω διαφωνήσει με πολλούς εδώ μέσα ακόμα και να έχω βριστεί,
Αλλά τόσα πολύ κομπλεξικό άτομο δύσκολο θα συναντήσω….
Είναι μάταιο να σου απαντήσω ποσό Μπατηρομαγκας φαίνεσαι παριστάνοντας τον πλούσιο και μορφωμένο πίσω από ένα pc ……
Ευτυχώς που το ποδόσφαιρο είναι το πιο Δημοκρατικό Άθλημα και χωρανε ακόμα και τύποι σαν και εσένα ……
Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που με έχουν γνωρίσει από κοντά και ξέρουν που έχω διάρκειας , χωρίς βεβαία αυτό να σημαίνει ότι η γνώμη μου έχει περισσότερη σημασία από τον 17αρι που έχει διάρκειας στην 7 …..
Όσο για το «υπάλληλος» που είπες πριν , εχω σταματήσει να είμαι υπάλληλος 5 χρόνια τώρα που εχω δική Εταιρία ,βεβαια αυτό δεν με κάνει καλύτερο από τον Εργαζόμενο των 620 Ευρώ , όσο αφορά την Γνώμη μου για τον Ολυμπιακό….
Μου θυμίζεις τον τύπο στην διαφήμιση της Aegean ΠΕΤΑΩ ΜΟΝΟ με 19 Ευρω……Ο τύπος που παίζει τον ήρωα που μόνιμα επιδικνύεται για τα χρήματα που έχει, είναι απίστευτα καλός, όταν ο Άγγλος του μιλάει για την βασίλισσα της Αγγλίας.
Δεν θα μπω σε άλλο διάλογο μαζί σου ο Θρυλος θα συνεχισει να σε Ταπεινωνει…..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φιλε κατι πηρα χαμπαρι οταν εμπενα στο γηπεδο. Εγω εχω διαρκειας στην 19 και μπενοντας ειδα κατι στρουμφακια με κρανοι να τρεχουν στην 17.Θα ήθελα τώρα που τελειώσαν τα πανηγύρια να θέσω ένα πολύ σοβαρό θέμα! Δεν ξέρω πόσοι από όσους ήταν γήπεδο προχτές το κατάλαβαν αλλά στη Θύρα 17 κάποια που ο ηπιότερος χαρακτηρισμός που μπορώ να δώσω είναι το "Κωλόπαιδα", την ώρα που όλοι εμείς που είχαμε εισιτήριο και περιμέναμε να μπούμε κανονικότατα μέσα,θεώρησαν σωστό να σπάσουν την πόρτα και να μπουν με το έτσι θέλω μέσα!! Εγώ πλήρωνω κανονικά και με το παραπάνω ίσως το εισιτήριό μου στην ομάδα και έχω την απαίτηση κάποια υποκείμενα να μη με αντιμετωπίζουν ως μαλάκα. Η διοικήση της ομάδας κωφεύει ας κάνει κάτι προτού αρχίσουμε να αντιδρούμε εμείς που πληρώνουμε κανονικά!!!!
Ευτυχώς σε εμας είχε σχετικη υσηχια.Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου πανω απο ολα γιατι ειναι θέμα ασφαλείας οι σκάλες και οι διάδρομοι να παραμένουν ελευθεροι και ανοιχτοί.
Αυτός ηταν και ενας απο τους λόγους που πέρσι ηταν η τελευταία μου χρονιά στο πέταλο της 7 μετά απο πάρα πολλά χρόνια παρουσίας μου εκει.Γερασαμε βλεπεις και ησυχασαμε λιγο αλλα η αρρώστια ειναι και θα παραμείνει μια ζωη αρρωστια.
Την εθνική ας την αφήσουμε απ εξω. Ο Γερμανός έχει και άλλα κριτήρια και αν δεν του κάνει ο Ιερο δεν πειράζει. Κάνει σε εμάς και με το παραπάνω.
Εξ άλλου ούτε ο Ζήκος του έκανε, ο Τσιάρτας ήταν παγκίτης και αλλαγή, ο Γκεο επίσης στην απέξω, και ο Ντέμης αναπληρωματικός του Χαριστέα.
Εξ άλλου ούτε ο Ζήκος του έκανε, ο Τσιάρτας ήταν παγκίτης και αλλαγή, ο Γκεο επίσης στην απέξω, και ο Ντέμης αναπληρωματικός του Χαριστέα.
πες μου οτι συγκρινεις τον μπασινα με τον Στολτιδη να πεσω ξερος...ΤωραααααααΜπασινάς!!! Χαχαχαχα 2ο ανέκδοτο σε μια μέρα πώς να το αντέξω....
δεν μιλαω αν ειναι η οχι πρωταθλητης ευρωπης αλλα συγκρινεις παιχτικα τον μπασινα τον φετινο με τον ιερο?με την καμια!ψαχνω τον Μπασινα δεν τον παω αλλα ειναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ κ στανταρ ενα 7ρακι στην αποδοση του,πως να τον αφησει εξω?ΕΣΥ θα τον αφηνες?Ουτε στο μανατζερ δεν γινονται αυτα!
αστο λαπλας δεν θα βγαλουμε ακρη μαζι στα αθλητικα...ας πουμε για κανα μιτινγκ με φαγητο...μπουχαχαχα
xaxa ναι αστο,αλλα ΟΚ ο Μπασινας ειναι για τον πουτσο κ εγω ποτε δεν τον πηγαινα..
Αλλα τι να κανουμε ειναι πρωταθλητης ευρωπης κ του ανηκει η θεση,ετσι ειναι αυτα..
Φυσικα κ ειναι καλυτερος ο Ιερο..Απλα δεν γινεται να αφησεις εξω τον Πρωταθλητη ευρωπης
Αλλα τι να κανουμε ειναι πρωταθλητης ευρωπης κ του ανηκει η θεση,ετσι ειναι αυτα..
Φυσικα κ ειναι καλυτερος ο Ιερο..Απλα δεν γινεται να αφησεις εξω τον Πρωταθλητη ευρωπης
μα αν διαβασεις πιο πισω θα δεις οτι εγω ειμαι εναντια στο να κλειθει ο ιερο στην Εθνικη..γραφω οτι η Εθνικη γαμαει χωρις τον Ιερο και ο Ολυμπιακος γαμαει με τον Ιερο..ας μην παει πουθενα..Δες το πμ σου λαπλας!xaxa ναι αστο,αλλα ΟΚ ο Μπασινας ειναι για τον πουτσο κ εγω ποτε δεν τον πηγαινα..
Επισκέπτης
αρρωστειαααααααααααααααα..
[youtube=425,350]Wsx7Ia8ecz0[/youtube]
[youtube=425,350]Wsx7Ia8ecz0[/youtube]
Επισκέπτης
Τουρέ: "Χρωστάω πολλά στον Ολυμπιακό"..
Για την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού μίλησε στην εφημερίδα “Sportday” ο Γιάγια Τουρέ.Ο μέσος της Μπαρτσελόνα δήλωσε οπαδός των “ερυθρόλευκων” και τόνισε πως χρωστάει πολλά στην ομάδα του Πειραιά.
“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που προκρίθηκε ο Ολυμπιακός.Παρακολουθώ όσο μπορώ την πορεία του και πανηγύρισα κι εγώ την πρόκριση.Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα”,τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:."Χρωστάω πολλά στον Ολυμπιακό και δεν ντρέπομαι να το πω όπου σταθώ και όπου βρεθώ.Όταν προχωράω στη ζωή μου,δεν διαγράφω το παρελθόν. Ο Ολυμπιακός με έχει βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου και όσα χρόνια και να περάσουν,δεν θα το ξεχάσω αυτό".
Ο άσος της "Μπάρτσα" δήλωσε στη συνέχεια:"Θεωρώ ότι έχω πάρα πολλούς φίλους στην ομάδα και γι' αυτόν τον λόγο θέλω να κληρωθούμε με τον Ολυμπιακό,ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να έρθω στην Αθήνα και να τους δω.Εντάξει,αν κληρωθούμε μαζί,είναι φυσικό να θέλω το καλό της ομάδας μου.Αγαπώ τον Ολυμπιακό αλλά στα μεταξύ μας παιχνίδια θα προσπαθήσω για το καλύτερο για την Μπαρτσελόνα".
"Θέλω να περάσω τη φυσούνα και να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου.Οπως παλιά.Ο κόσμος να τραγουδήσει το όνομά μου και εγώ να τους χειροκροτήσω. Μου έχει λείψει ο κόσμος του Ολυμπιακού και ειλικρινά θέλω να τον δω. Μακάρι να έρθω στην Αθήνα”,είπε κλείνοντας.
Για την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού μίλησε στην εφημερίδα “Sportday” ο Γιάγια Τουρέ.Ο μέσος της Μπαρτσελόνα δήλωσε οπαδός των “ερυθρόλευκων” και τόνισε πως χρωστάει πολλά στην ομάδα του Πειραιά.
“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που προκρίθηκε ο Ολυμπιακός.Παρακολουθώ όσο μπορώ την πορεία του και πανηγύρισα κι εγώ την πρόκριση.Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα”,τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:."Χρωστάω πολλά στον Ολυμπιακό και δεν ντρέπομαι να το πω όπου σταθώ και όπου βρεθώ.Όταν προχωράω στη ζωή μου,δεν διαγράφω το παρελθόν. Ο Ολυμπιακός με έχει βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου και όσα χρόνια και να περάσουν,δεν θα το ξεχάσω αυτό".
Ο άσος της "Μπάρτσα" δήλωσε στη συνέχεια:"Θεωρώ ότι έχω πάρα πολλούς φίλους στην ομάδα και γι' αυτόν τον λόγο θέλω να κληρωθούμε με τον Ολυμπιακό,ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να έρθω στην Αθήνα και να τους δω.Εντάξει,αν κληρωθούμε μαζί,είναι φυσικό να θέλω το καλό της ομάδας μου.Αγαπώ τον Ολυμπιακό αλλά στα μεταξύ μας παιχνίδια θα προσπαθήσω για το καλύτερο για την Μπαρτσελόνα".
"Θέλω να περάσω τη φυσούνα και να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου.Οπως παλιά.Ο κόσμος να τραγουδήσει το όνομά μου και εγώ να τους χειροκροτήσω. Μου έχει λείψει ο κόσμος του Ολυμπιακού και ειλικρινά θέλω να τον δω. Μακάρι να έρθω στην Αθήνα”,είπε κλείνοντας.
Επισκέπτης
Αλμερία – Ολυμπιακός 1-3
Ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη νίκη του για τον τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ,ξεπερνώντας την αντίσταση της Αλμερία με 3-1 και μάλιστα επί ισπανικού εδάφους.
Μετά από τις ήττες από Καζάν και Φριντρισχάφεν,ο Ολυμπιακός έπρεπε να περάσει από την Ισπανία με νίκη για να έχει ελπίδες.Οι παίκτες του Σωτήρη Δρίκου έκαναν το καθήκον τους και επικράτησαν 3-1 σετ της Αλμερία,σημειώνοντας την πρώτη νίκη τους στη φάση των ομίλων.
Στα πρώτα δύο σετ,οι Πειραιώτες ήταν σαφώς ανώτεροι και παρά το ότι έχασαν το τρίτο,πήραν το τέταρτο και το πιο κρίσιμο.Βρέθηκαν να χάνουν με 20-18 αλλά ισοφάρισαν σε 20-20,το ματς πήγε στο 24-24 και εκεί οι φιλοξενούμενοι πήραν δύο συνεχόμενες φάσεις δίνοντας τέλος στον αγώνα.
Αλμερία – Ολυμπιακός 1-3
Τα σετ:14-25 (20’),21-25 (25’),25-19 (23’),24-26 (27‘)
Αλμερία:Σιμπάτα 10,Σορ 6,Ρενάτο 15,Φλόρες 2,Λούνα 10,Σαλβαδόρ 8,Βάλιντο (55%).
Ολυμπιακός:Κουρνέτας 3,Μάρκεζ 21,Ρουμελιώτης 11,Καρυπίδης 12,Γιορντάνοφ 12,Γκαϊντάρσκι 10,Παπαδημητρίου (67%).
Η Βαθμολογία (3η αγωνιστική)
1. Ντινάμο Καζάν 6 (9-3)
2. Φριντρισχάφεν 5 (8-3)
3. Ολυμπιακός 4 (3-7)
4. Αλμερία 3 (2-9)
Ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη νίκη του για τον τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ,ξεπερνώντας την αντίσταση της Αλμερία με 3-1 και μάλιστα επί ισπανικού εδάφους.
Μετά από τις ήττες από Καζάν και Φριντρισχάφεν,ο Ολυμπιακός έπρεπε να περάσει από την Ισπανία με νίκη για να έχει ελπίδες.Οι παίκτες του Σωτήρη Δρίκου έκαναν το καθήκον τους και επικράτησαν 3-1 σετ της Αλμερία,σημειώνοντας την πρώτη νίκη τους στη φάση των ομίλων.
Στα πρώτα δύο σετ,οι Πειραιώτες ήταν σαφώς ανώτεροι και παρά το ότι έχασαν το τρίτο,πήραν το τέταρτο και το πιο κρίσιμο.Βρέθηκαν να χάνουν με 20-18 αλλά ισοφάρισαν σε 20-20,το ματς πήγε στο 24-24 και εκεί οι φιλοξενούμενοι πήραν δύο συνεχόμενες φάσεις δίνοντας τέλος στον αγώνα.
Αλμερία – Ολυμπιακός 1-3
Τα σετ:14-25 (20’),21-25 (25’),25-19 (23’),24-26 (27‘)
Αλμερία:Σιμπάτα 10,Σορ 6,Ρενάτο 15,Φλόρες 2,Λούνα 10,Σαλβαδόρ 8,Βάλιντο (55%).
Ολυμπιακός:Κουρνέτας 3,Μάρκεζ 21,Ρουμελιώτης 11,Καρυπίδης 12,Γιορντάνοφ 12,Γκαϊντάρσκι 10,Παπαδημητρίου (67%).
Η Βαθμολογία (3η αγωνιστική)
1. Ντινάμο Καζάν 6 (9-3)
2. Φριντρισχάφεν 5 (8-3)
3. Ολυμπιακός 4 (3-7)
4. Αλμερία 3 (2-9)
Μακαρι να μην ερθει, λεω εγω."Θέλω να περάσω τη φυσούνα και να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου.Οπως παλιά.Ο κόσμος να τραγουδήσει το όνομά μου και εγώ να τους χειροκροτήσω. Μου έχει λείψει ο κόσμος του Ολυμπιακού και ειλικρινά θέλω να τον δω. Μακάρι να έρθω στην Αθήνα”,είπε κλείνοντας.
Γιατι ρε Βρασιδα να μην ερθει????Μακαρι να μην ερθει, λεω εγω.
ΑΕΚΑΚΙΑ ειμαστε εμεισ να κρεμαμε πεντοχιλιαρα και να φωναζουμε προδοτη οποιον γουσταρει να φυγει απο τον ΘΡΥΛΟ και να κοιταξει την τσεπη και την καριερα του???
Ο ανθρωπος ειπε σεβομε τον ολυμπιακο γουσταρω και τον κοσμο του.... Απο εκει και περα καλοδεχουμενοσ και καλοχειροκροτουμενος θα ειναι μεσα στο Καραϊσκάκη
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
Δεν καταλαβες.Γιατι ρε Βρασιδα να μην ερθει????
ΑΕΚΑΚΙΑ ειμαστε εμεισ να κρεμαμε πεντοχιλιαρα και να φωναζουμε προδοτη οποιον γουσταρει να φυγει απο τον ΘΡΥΛΟ και να κοιταξει την τσεπη και την καριερα του???
Ο ανθρωπος ειπε σεβομε τον ολυμπιακο γουσταρω και τον κοσμο του.... Απο εκει και περα καλοδεχουμενοσ και καλοχειροκροτουμενος θα ειναι μεσα στο Καραϊσκάκη
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
Ας ερθει μονος του χωρις την Μπαρτσελονα.
Επισκέπτης
ετσι ακριβως..οποιος μας σεβεται,τον σεβομαστε & τον τιμαμε..οποιος την βλεπει στραβα μαζι μας(βλεπε προσφατο παραδειγμα τον σφακιανακη)αντιμετωπιζει την αναλογη συμπεριφορα..Γιατι ρε Βρασιδα να μην ερθει????
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
Ασε ρε, ας παμε πορτογαλια τωρα και παμε Αγγλια αργοτερα.Είπαμε, Μάντσεστερ θα πάμε
[move] Φέρτε μου μια Cafreys [/move]
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Ένα σχόλιο για τήν υπόθεση συμμετοχής του Στολτίδη στην Εθνική Ελλάδας.
Δεδομένου ότι κάθε ανταγωνιστική ομάδα οφείλει να έχει στο ρόστερ της τρεις πολύ ποιοτικούς αμυντικούς χάφ, ακριβώς την ημέρα που αποχώρησε από την Εθνική ο Ζαγοράκης, ο Ρεχάγκελ έπρεπε να καλέσει τον Στολτίδη. Με διαφορετικά λόγια, αυτή τη στιγμή, οι τρεις αμυντικοί χάφ της Εθνικής θα έπρεπε να είναι Κατσουράνης, Μπασινάς, Στολτίδης.
Το γεγονός ότι ο Στολτίδης ΔΕΝ εκλήθη ούτε κάν μετά από την αποχώρηση Ζαγοράκη, ξεπερνά κάθε λογική γύρω από τη σύνθεση της ομάδας και αποδίδεται μόνο σε εμπάθεια και αλαζονεία από την πλευρά των Ρεχάγκελ και Τοπαλίδη και ειδικότερα του τελευταίου (για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα γύρω από Εθνική & ΕΠΟ).
Δεδομένου ότι κάθε ανταγωνιστική ομάδα οφείλει να έχει στο ρόστερ της τρεις πολύ ποιοτικούς αμυντικούς χάφ, ακριβώς την ημέρα που αποχώρησε από την Εθνική ο Ζαγοράκης, ο Ρεχάγκελ έπρεπε να καλέσει τον Στολτίδη. Με διαφορετικά λόγια, αυτή τη στιγμή, οι τρεις αμυντικοί χάφ της Εθνικής θα έπρεπε να είναι Κατσουράνης, Μπασινάς, Στολτίδης.
Το γεγονός ότι ο Στολτίδης ΔΕΝ εκλήθη ούτε κάν μετά από την αποχώρηση Ζαγοράκη, ξεπερνά κάθε λογική γύρω από τη σύνθεση της ομάδας και αποδίδεται μόνο σε εμπάθεια και αλαζονεία από την πλευρά των Ρεχάγκελ και Τοπαλίδη και ειδικότερα του τελευταίου (για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα γύρω από Εθνική & ΕΠΟ).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις