Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
314
Πόντοι
3.275
Ποτουρίδης: «Πραγματοποιήθηκε το όνειρο»

Ως ένα όνειρο το οποίο πραγματοποιήθηκε χαρακτήρισε την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Ποτουρίδης. Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως είναι χαρούμενος που κατάφερε να πανηγύρισε τον τίτλο με την αγαπημένη του ομάδα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Επίσης, αναφέρθηκε και στους προσωπικούς του στόχους, ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ποτουρίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν ήταν το όνειρό του ο Ολυμπιακός: «Στη ζωή μου αυτό ονειρευόμουν. Από μικρός έβλεπα τον Ολυμπιακό στην τηλεόραση, θαύμαζα τον Τζόλε, τον Στολτίδη και ήρθε η στιγμή να καθιερωθώ να προπονούμαι μαζί τους και να παίρνω καθημερινά πράγματα από τις προπονήσεις. Το πίστευα ότι μπορεί να πήγαινα κάπου δανεικός, αλλά δούλευα σκληρά για να καθιερωθώ και πιστεύω ότι ανταμείφθηκα».

Για το αν είναι δημιούργημα Βαλβέρδε: «Μπορεί κι αυτό, αλλά συνεχίζω τη δουλειά μου. Δεν άλλαξε τίποτα, την ίδια δουλειά έκανα και πριν. Και στα ματς που με έβαζε ήθελε κάτι διαφορετικό, τον άκουγα και προσπαθούσα να τον δικαιώσω».

Για την παραμονή Βαλβέρδε: «Του έχουμε εμπιστοσύνη, έχουμε οικογενειακό κλίμα και γι αυτό έπρεπε να μείνει κι έμεινε και είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Φυσικά κι εμπνέει σεβασμό ως προπονητής. Έχει δουλέψει σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, είναι αυστηρός, είναι δίκαιος και δίνει σε όλους ευκαιρίες, έχει φτιάξει καλό κλίμα και έχει φτιάξει το οικογενειακό κλίμα και είναι πρωταθλητής».

Για το αν φοβάται μήπως χάσει τη θέση του στην ομάδα αν έρθει για παράδειγμα ο Παπασταθόπουλος: «Δεν θα πάω με βαριά καρδιά. Θα σκύψω το κεφάλι και θα δουλέψω για να αποδείξω ότι θα πρέπει να παραμείνω στον Ολυμπιακό»

Για τους Αβραάμ, Μέλμπεργκ: «Ειδικά ο Αβραάμ με έχει από κοντά, μου μιλάει μου δίνει συμβουλές κι ο Ολοφ βέβαια. Κάθε μέρα στις προπονήσεις κάθεται μαζί μου, μου δείχνει πράγματα και τους ευχαριστώ και τους δυο πάρα πολύ».

Για τους παίκτες που αντιμετωπίζει στις προπονήσεις: «Το δείχνουν και στις προπονήσεις κι αξίζουν να είναι στον Ολυμπιακό και στην 11άδα. Έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και είναι δίκαιη η παρουσία τους στον Ολυμπιακό».

Για τον Αβραάμ: «Είναι μεγάλος παίκτης έχει αποδείξει ότι αξίζει να είναι στον Ολυμπιακό κι αξίζει να είναι και αρχηγός».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Από την αρχή που είχαμε τον Λίνεν έπαιξα στόπερ, ήρθε ο κ. Βαλβέρδε και με έβαλε πάλι στόπερ κι εκεί καθιερώθηκα. Παίζω στις Εθνικές κι αριστερό μπακ, έχω ατού το ότι είμαι αριστεροπόδαρος. Μπορώ να παίξω κι εκεί».

Για την ψυχολογία πριν τα ντέρμπι που έπαιξε: «Το καλύτερό μου παιχνίδι ήταν με την ΑΕΚ. Δεν φοβάμαι κανένα ματς μπαίνω με την καλύτερη ψυχολογία, να αποδείξω ότι αξίζω κι αν φοβηθείς μπορεί να κάνεις λάθη».

Για το τι πρέπει να γίνει για να βλέπουμε ελληνικές ομάδες να φτάνουν ψηλά όπως οι πορτογαλικές π.χ.: «Δεν πιστεύω ότι λείπει κάτι. Είναι η νοοτροπία του παίκτη που παίζει στην Ελλάδα. Δουλεύουν πιο σκληρά στο εξωτερικό. Μια ελληνική ομάδα αν δουλέψει σωστά μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά στο Champions League. Πιστεύω ότι τη νέα περίοδο ο Ολυμπιακός θα φτάσει πολύ ψηλά στο Champions League».

Για τον Μαρινάκη και την ελληνοποίηση της ομάδας: «Ο κ. Μαρινάκης ήθελε να φτιάξει μια ομάδα με Έλληνες και πιστεύω ότι θα το καταφέρει και θα προσθέσει Έλληνες που θα ματώνουν τη φανέλα. Φυσιολογικό είναι ένας Έλληνας να ματώνει τη φανέλα. Είναι διαφορετικό να ακούς συνθήματα να παθιάζεσαι. Πρέπει να καθιερωθούν πολλοί Έλληνες στον Ολυμπιακό».


novasports.gr
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
314
Πόντοι
3.275
Εξελίξεις... προσεχώς

Με την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών για την επέκταση του συμβολαίου του Αβραάμ Παπαδόπουλου έως το 2015, στον Ολυμπιακό «παγώνει» κάθε εξέλιξη που αφορά στο δυναμικό της ομάδας. Τις Άγιες ημέρες που ακολουθούν, οι ιθύνοντές του θα «γεμίσουν τις μπαταρίες τους» και απ' τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα δρομολογήσουν πρώτα τις εξελίξεις που αφορούν στους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο σύλλογο.

Δηλαδή, θα «τρέξουν» τις υποθέσεις των νέων συμβολαίων των Τοοροσίδη, Τζιμπούρ, Μιραλάς, Πάρντο, αλλά των Ραούλ Μπράβο και Ζαϊρί, οι οποίοι αν μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, επιθυμούν να παραμείνουν στο Λιμάνι.

Ενδεχομένως να εξετασθεί και το ενδεχόμενο αποχώρησης παικτών με μικρή προσφορά, όπως είναι ο Ρόμενταλ. Φυσικά, θα κριθεί και η τύχη των δανεικών. Μόνο ο Μήτρογλου μπορεί να ελπίζει, υπό προϋποθέσεις, σε επιστροφή.

Μόλις διευθετηθούν οι παραπάνω υποθέσεις, τότε ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να κινείται στο μεταγραφικό παζάρι, γνωρίζοντας πια οι άνθρωποί του όλες τις ανάγκες που θα έχουν προκύψει.

novasports.gr
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
314
Πόντοι
3.275
Σε απολογία ο Μαρινάκης

Σε απολογία κάλεσε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών Ελλάδα καλείται από τη διοργανώτρια αρχή ύστερα από την παραπομπή της υπόθεσης του από την ΕΠΟ στην Super League. Ο Βαγγέλης Μαρινακής κλήθηκε για τα όσα διαδραματίστηκαν μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το επεισόδιο με το Τζιμπρίλ Σισέ.
Βέβαια η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Super League πρέπει να αποδείξει ότι είναι ανεξάρτητη αρχη καθώς το οξύμωρο στην υπόθεση είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι και πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής!

Αναλυτικά, την Πέμπτη 28 Απριλίου και ώρα 12:00 κλήθηκαν σε απολογία οι:

- ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Ε. Μαρινάκης (πρόεδρος) «... βάσει της κλήσης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, της Πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΕΠΟ και της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ».

  Ακόμη, καλείται η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τη Λάρισα.

- ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Π. Γιαννόπουλος (εκπρόσωπος), Αχ. Μπέος (πρόεδρος), για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου Π. Γιαννόπουλου και του προέδρου Α. Μπέου, καθώς επίσης γιατί: «Στο 50΄ λεπτό του αγώνα εξαφανίστηκαν τα "ball boys" ενώ το σκορ αυτού ήταν υπέρ της γηπεδούχου ομάδας ενώ εμφανίστηκαν στο 66΄ λεπτό όταν το σκορ του αγώνα ήταν ισόπαλο και εξαφανίστηκαν πάλι όταν το σκορ της γηπεδούχου ομάδας προηγήθηκε», στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

- ΠΑΕ Ξάνθη, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Άρη

  - ΠΑΕ Αρης, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με την Ξάνθη.

- ΠΑΕ Ατρόμητος, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με την Καβάλα.

novasports.gr
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
αυτο σας προβληματισε περσι???
[URL unfurl="true"]http://youtu.be/mg_9PasAnDM[/url]

master21 στο παρακατω βιντεο εσυ εισαι που τρως 6???μηπως φταιει κι εδω η διαιτησια???
[URL unfurl="true"]http://youtu.be/EFonhQQ5aeo[/url]
γιατι ποτε κανεις δεν εχει αρχιδια να παραδεχτει καποια πραγματα;ειναι τοσο δυσκολο;ναι ειχε την ευνοια ο βαζελος περυσι,οπως και ειχε ΚΑΙ φετος σε πολλα ματς.Αυτο αναιρει ομως οτι ειχατε και εσεις;Ναι εμεις φαγαμε 6,δικαια,χωρις την διαιτησια,εννωειται.
 

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα
10.456
Like
19
Πόντοι
166
γιατι ποτε κανεις δεν εχει αρχιδια να παραδεχτει καποια πραγματα;ειναι τοσο δυσκολο;ναι ειχε την ευνοια ο βαζελος περυσι,οπως και ειχε ΚΑΙ φετος σε πολλα ματς.Αυτο αναιρει ομως οτι ειχατε και εσεις;Ναι εμεις φαγαμε 6,δικαια,χωρις την διαιτησια,εννωειται.
το να κλαιγεται ο ολυμπιακος ο παο για την διαιτησια εινα σαν να κλαιγεται πουταν οτι την γαμησαν,,,
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
314
Πόντοι
3.275
Γαλλική επιβεβαίωση

Στην επιβεβαίωση των φημών που θέλουν τον Ολυμπιακό να κινείται για την απόκτηση του Σέζαρ Ντελγκάδο, προχώρησε ο γαλλικός Τύπος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «Le Parisien», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος από τη Λιόν στο τέλος της σεζόν και βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν να μπουν «σφήνα» στις διαπραγματεύσεις και να εντάξουν τον ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό τους τη νέα σεζόν. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να έχει εξαιρετική άποψη για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού προσπαθούν να κλείσουν την συγκεκριμένη μετεγγραφή από τώρα. Ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα ερυθρόλευκα, όμως έχει θέσει ως προτεραιότητά του, την παραμονή στη γαλλική ομάδα.

novasports.gr
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
314
Πόντοι
3.275
Μόρας και Τζαβέλλας οι στόχοι

Στον Ολυμπιακό δεν λένε τυχαία πως θέλουν να κάνουν στροφή στους Ελληνες. Οι "ερυθρόλευκοι" κινούνται προς σε αυτή την κατεύθυνση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να προσπαθεί να "χτίσει" μία ομάδα που θα στηρίζεται σε γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Η πρώτη κίνηση έχει γίνει με τον Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος θεωρείται "κλεισμένος" από τους "ερυθρόλευκους", όμως η συμφωνία θα... επικυρωθεί, μόνο αν τελικά η Μίλαν δεν θελήσει να παραχωρήσει τον Παπασταθόπουλο με τη μορφή δανεισμού. 

Εκτός από τους δύο σέντερ μπακ της Εθνικής μας ομάδας, στο στόχαστρο των πρωταθλητών βρίσκεται και ο Τζαβέλλας. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως η αντίσταση της Αϊντραχτ θα καμφθεί τελικά και ο διεθνής αμυντικός θα μπορέσει να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ μετά από απουσία ενός χρόνου. Το έργο του Ολυμπιακού για τον Τζαβέλλα θα γίνει πιο εύκολο αν ο σύλλογος της Φρανκφούρτης δεν μπορέσει να παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα.

Τέσσερις στροφές πριν το τέλος της σεζόν η Αϊντραχτ βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας 33 βαθμούς, έναντι 29 της Βόλφσμπουργκ και της Ζενκ Πάουλι που ακολουθούν.

novasports.gr
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
314
Πόντοι
3.275
Κλεισμένος" ο Σανκαρέ

Στο Βόλο θεωρούν πως ο Σανκαρέ την επόμενη σεζόν θα συνεχίζει να φοράει τα "ερυθρόλευκα" του Ολυμπιακού, αλλά όχι της ομάδας της Μαγνησίας. Ο υψηλόσωμος αμυντικός πραγματοποίησε φέτος πολύ καλές εμφανίσεις, κάνοντας τους πρωταθλητές να στρέψουν τα βλέμματα πάνω του. Μάλιστα ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Αχιλλέα Μπέο με τους δύο άνδρες να δίνουν τελικά τα χέρια.

Ο Σανκαρέ που αποτελούσε στόχο και άλλων ελληνικών ομάδων θεωρείται "κλεισμένος" από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας από τη νέα σεζόν...

novasports.gr
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
314
Πόντοι
3.275
Επιστρέφουν και δοκιμάζονται

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη θα βρεθούν από την Τρίτη οι δανεικοί παίκτες του Ολυμπιακού, προκειμένου να περάσουν από το «μικροσκόπιο» του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του έως τις 16 Μαΐου, όταν και θα ολοκληρωθούν οι προπονήσεις των πρωταθλητών Ελλάδος και θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με το ποιοι από αυτούς θα παραμείνουν στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από τις 16 Μαΐου και έως τις αρχές Ιουλίου οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν άδεια και στην συνέχεια θα επιστρέψουν για να ξεκινήσουν την προετοιμασία της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, στο Ρέντη θα επιστρέψουν οι Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Σουμπίνιο, Παπάζογλου και Επστάιν. Οι πέντε παίκτες θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Βάσκο για την αγωνιστική τους αξία, με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να ξεκινάει από θέση ισχύος, βάση των εμφανίσεων που έκανε με τη φανέλα του Πανιωνίου και οι οποίες δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους «ερυθρόλευκους».

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» διέψευσαν πως έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον Ολυμπιακό Βόλου για την απόκτηση του Σανκαρέ, ενώ διάψευση υπήρξε και για το θέμα των επαφών με τον Σέζαρ Ντελγκάδο. Οι πρωταθλητές Ελλάδος προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στο μετεγγραφικό παζάρι τη δεδομένη χρονική περίοδο, καθώς μέχρι στιγμής οι διάφοροι στόχοι εξετάζονται και τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για την ολοκλήρωση κάποιων μετεγγραφών.


novasports.gr
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά....
μην τρελαθούμε και στους Έλληνες...
αν γυρισει έστω ένας δανεικός...και πολύ θα είναι
 

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Μηνύματα
9.703
Κριτικές
41
Like
3.000
Πόντοι
3.477
παμε για το 39ο  :rockon:
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
314
Πόντοι
3.275
Έδωσαν τα χέρια

Σε προφορική συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών ήρθαν οι Ράφικ Τζιμπούρ και Ολυμπιακός. Ο Αλγερινός επιθετικός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» να παραμείνει για τα επόμενα δυο χρόνια στο λιμάνι, αφού υπάρχει πρόθεση από την πλευρά της διοίκησης των πρωταθλητών Ελλάδος να ενεργοποιηθεί η οψιόν που προέβλεπε το συμβόλαιο, που είχαν υπογράψει οι δυο πλευρές τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι ετήσιες οικονομικές απολαβές του παίκτη αναμένεται να φτάσουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ μετά τις γιορτές του Πάσχα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά το συγκεκριμένο θέμα, με τις υπογραφές. Ο 27χρονος Αλγερινός έμεινε ευχαριστημένος από την προσφορά των «ερυθρολεύκων» και φέρεται να σταμάτησε την αναζήτηση για πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, πριν συμφωνήσει με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

Ο Τζιμπούρ βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος, αφού σημείωσε σημαντικά γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αμέσως μετά την άφιξή του στο λιμάνι, τον περασμένο Ιανουάριο.


novasports.gr
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
314
Πόντοι
3.275
Από εβδομάδα εξελίξεις

Για μετά τις γιορτές του Πάσχα μεταφέρονται οι όποιες εξελίξεις στον προγραμματισμό του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» θα στρέψουν αρχικά την προσοχή τους  στους δανεικούς παίκτες, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, για να περάσουν από το «μικροσκόπιο» του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός θα δει έως τα μέσα Μαΐου, ποιοι από τους Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Σουμπίνιο, Παπάζογλου και Επστάιν, μπορούν να παραμείνουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού και να προσφέρουν τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός εξετάζει και διάφορες περιπτώσεις από την ελληνική αγορά, με τον Τζαμέλ Αμπντούν να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει και τις περιπτώσεις των Σανκαρέ και Ντουγκλάο και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αποφασίσει οριστικά ο Βαλβέρδε, με τον αμυντικό του Ολυμπιακού Βόλου να έχει περισσότερες πιθανότητες να κατηφορίσει στον Πειραιά.

Όσον αφορά στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, ο Κάρλος Σάντσες εξακολουθεί να απασχολεί τους πρωταθλητές Ελλάδος. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο Κολομβιανός μέσος έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει και οι Οσέρ και Μπορντό. Παράλληλα, στον Ολυμπιακό προτάθηκε και ο Χλεμπ, του οποίου η περίπτωση εξετάζεται από τους «ερυθρολεύκους». Οι περιπτώσεις των Τζαβέλλα και Παπασταθόπουλου, παραμένουν στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού και μέσα στους επόμενους μήνες θα εξεταστεί το ενδεχόμενο απόκτησής τους.

Τέλος, οι διοικούντες του Ολυμπιακού θέλουν να τελειώσουν άμεσα με το θέμα της συμφωνίας με τον Μαθία, πριν στρέψουν την προσοχή τους στον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Ο Ισπανός θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή και ουσιαστικά θα αναλάβει και τις διαπραγματεύσεις των μετεγγραφών της νέας αγωνιστικής περιόδου.


novasports.gr
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
314
Πόντοι
3.275
Προτάθηκε ο Χλεμπ

Ο Αλεξάντερ Χλεμπ προτάθηκε στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας. Ο Λευκορώσος μέσος αγωνίζεται δανεικός από την Μπαρτσελόνα στη Μπέρμιγχαμ και θέλει να επιστρέψει στο Τσαμπιονς Λιγκ. Το κασέ του είναι υψηλό ωστόσο ο Ολυμπιακός μπορεί να του προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο, εκτός από την ευκαιρία να παίξει ξανά στην χρυσοφόρα διοργάνωση. Το συμβόλαιό του Χλεμπ με την Μπαρτσελόνα εκπνέει το καλοκαίρι του 2012.

novasports.gr
 

ιεροσυλος

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Μηνύματα
15
Like
0
Πόντοι
0
Ο Θρύλος 32 φορές στους "4" της Ευρώπης!


Τα προβλήματα πολλά, αλλά οι γυναίκες του Ολυμπιακού κράτησαν ψηλά τη σημαία στην Ευρώπη. Η πρόκριση τους στο φαϊναλ φορ του Πρωταθλητριών στο Πόλο σήμανε την 32η συμμετοχή  για τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο στην τελική τετράδα μεγάλης διοργάνωσης στην Ευρώπη και όχι μόνο!

Η αρχή έγινε το 1982 με την πρόκριση της ανδρικής ομάδας βόλλεϊ στο φαϊναλ φορ του Πρωταθλητριών. Μάλιστα οι άνδρες του Ολυμπιακού μετράνε 12 "F4" στην ιστορία του συλλόγου! Από αυτές οι 7 ήταν σερί (92-98) που είναι και ρεκόρ στο χώρο του ευρωπαϊκού βόλλεϊ και το κρατάει ο Ολυμπιακός μαζί με τη Πανίνι Μόντενα.

Σαν τελική τετράδα μετράμε και τη συμμετοχή στα ημιτελικά και όχι μόνο φαϊναλ φορ. Ο Ολυμπιακός από το 1992 και μετά μόλις τρεις χρονιές δεν είχε κανένα τμήμα του σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (2000, 2003, 2004).

Ας δούμε τις 31 (οι 19 στο Πρωταθλητριών) φορές που ο Θρύλος βρέθηκε στην κορυφαία τετράδα ευρωπαϊκής διοργάνωσης (29 συν δυο παγκόσμιας για την ακρίβεια). Από αυτές οι 30 είναι την τελευταία εικοσαετία και ουσιαστικά αγγίζει τις επιδόσεις της Μπαρτσελόνα που είναι πρώτη σε αυτή την κατηγορία!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΥΣ "4" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΕΤΟΣ    ΑΘΛΗΜΑ    ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ    ΘΕΣΗ

1982-ΒΟΛΛΕΙ-Κύπελλο Πρωταθλητριών-        4ος
1992 ΒΟΛΛΕΪ -Κύπελλο Πρωταθλητριών-        2ος
1992 ΒΟΛΛΕΪ -Μουντιαλίτο Συλλόγων-        3ος
1993 ΒΟΛΛΕΪ -Κύπελλο Πρωταθλητριών-        3ος
1994 ΒΟΛΛΕΙ -Κύπελλο Πρωταθλητριών-        4ος
1994 ΜΠΑΣΚΕΤ -Κύπελλο Πρωταθλητριών-        2ος
1995 ΒΟΛΛΕΪ -Κύπελλο Πρωταθλητριών-        3ος
1995 ΜΠΑΣΚΕΤ -Κύπελλο Πρωταθλητριών-        2ος
1996 ΒΟΛΛΕΪ -Κύπελλο Κυπελλούχων-        1ος
1996 ΠΟΛΟ (Γ) -Κύπελλο Πρωταθλητριών-        4ος
1997 ΒΟΛΛΕΪ -Κύπελλο Κυπελλούχων-        2ος
1997 ΜΠΑΣΚΕΤ- Κύπελλο Πρωταθλητριών-        1ος
1997 ΜΠΑΣΚΕΤ -Διηπειρωτικό Μακντόναλντς-    2ος
1998 ΒΟΛΛΕΪ- Κύπελλο Κυπελλούχων-        2ος
1998 ΠΟΛΟ -Κύπελλο Κυπελλούχων            2ος
1999 ΜΠΑΣΚΕΤ -Κύπελλο Πρωταθλητριών-        3ος
1999 ΠΟΛΟ -Κύπελλο Κυπελλούχων            2ος
2001 ΠΟΛΟ -Κύπελλο Πρωταθλητριών-        2ος
2001 ΒΟΛΛΕΪ -Κύπελλο Πρωταθλητριών-        4ος
2002 ΒΟΛΛΕΪ -Κύπελλο Πρωταθλητριών-        2ος
2002 ΠΟΛΟ -Κύπελλο Πρωταθλητριών-        1ος
2005 ΒΟΛΛΕΙ -Τοπς Τιμ-                    1ος
2006 ΠΑΛΗ- Ευρωπαϊκό Κύπελλο-            1ος
2007 ΠΟΛΟ Κύπελλο Πρωταθλητριών-        4ος
2007 ΠΟΛΟ - ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ  (Γ)-                4ος
2008 ΠΟΛΟ- ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ (Γ)-                2ος
2009 ΜΠΑΣΚΕΤ- Κύπελλο Πρωταθλητριών-        4ος
2009 ΠΟΛΟ -ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ (Γ)-                4ος
2010 ΜΠΑΣΚΕΤ- Κύπελλο Πρωταθλητριών-        2ος
2010 ΠΟΛΟ -  Κύπελλο Πρωταθλητριών (Γ)-        4ος
2011 ΠΟΛΟ -  Κύπελλο Πρωταθλητριών (Γ)-        ;
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
314
Πόντοι
3.275
Πρότεινε Γκίβεν ο Μασία

Τον 110 φορές διεθνή με την εθνική Ιρλανδίας, Σέι Γκίβεν, πρότεινε στον Ολυμπιακό ο Εντουάρντο Μασία. Ο Ισπανός ο οποίος προορίζεται για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στους "ερυθρόλευκους", θεωρεί ότι ο 34χρονος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο ιδανικός τερματοφύλακας για να διαδεχθεί τον Αντώνη Νικοπολίδη κάτω από την εστία του πρωταθλητή και φυσικά να καλύψει το κενό που αφήνει ο Ούρκο Πάρντο, μιας και όλα δείχνουν ότι δύσκολα ο τελευταίος θα συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Γκίβεν δεν έχει μέλλον στους "πολίτες" αφού δεν είναι στα σχέδια του Ρομπέρτο Μαντσίνι, δεσμεύεται ωστόσο με συμβόλαιο με την ομάδα του Μάντσεστερ μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Ο Μασία πάντως φέρεται να είπε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ότι μπορεί να τον αποκτήσουν χωρίς να δώσουν στην αγγλική ομάδα ούτε... μία λίρα.

Όσο για το ετήσιο κασέ του Γκίβεν ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ, το οποίο μαζί με την εφορία ανεβαίνει περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ...

novasports.gr
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πρότεινε Γκίβεν ο Μασία

Τον 110 φορές διεθνή με την εθνική Ιρλανδίας, Σέι Γκίβεν, πρότεινε στον Ολυμπιακό ο Εντουάρντο Μασία. Ο Ισπανός ο οποίος προορίζεται για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στους "ερυθρόλευκους", θεωρεί ότι ο 34χρονος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο ιδανικός τερματοφύλακας για να διαδεχθεί τον Αντώνη Νικοπολίδη κάτω από την εστία του πρωταθλητή και φυσικά να καλύψει το κενό που αφήνει ο Ούρκο Πάρντο, μιας και όλα δείχνουν ότι δύσκολα ο τελευταίος θα συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Γκίβεν δεν έχει μέλλον στους "πολίτες" αφού δεν είναι στα σχέδια του Ρομπέρτο Μαντσίνι, δεσμεύεται ωστόσο με συμβόλαιο με την ομάδα του Μάντσεστερ μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Ο Μασία πάντως φέρεται να είπε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ότι μπορεί να τον αποκτήσουν χωρίς να δώσουν στην αγγλική ομάδα ούτε... μία λίρα.

Όσο για το ετήσιο κασέ του Γκίβεν ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ, το οποίο μαζί με την εφορία ανεβαίνει περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ...

novasports.gr
ναι, μάλιστα... να πάρουμε τέρμα για 2 χρόνια και μετά να ξαναψάχνουμε... λογικότατο μου φαίνεται...
ρε φέρτε πίσω τον Παναγόπουλο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
Τις ταλευταίες μέρες όλο για πώληση Ριέρα γράφεται στις φυλλάδες και αγορά Γιοβάνοβιτς.
Τι γνώμη έχετε; Ο Γιοβάνοβιτς σε τι κατάσταση να είναι;;; μόνο 10 συμμετοχές έχει φέτος.
Α ρε Κόκκαλη, σε φουλ φόρμα ήταν πέρσυ το Γενάρη, μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. :headbang: :headbang: :headbang:

Ας μπει ψηφοφορία ποιον προτιμάμε: Ριέρα ή Γιοβάνοβιτς
Ψηφίζω τον Σέρβο.
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε Μεγαλέφα...σημασία έχει ποιος θα κάνει αυτό που θέλει ο Βαλβίδας.
ο Ριέρα δείχνει να μαθαίνει τι θέλει να κάνει ο προπονητής (στο δεύτερο μισό έπαιξε καλύτερα)
αν είναι να ξαναρχίσουμε από την αρχή φασκελοκουκούλωστα

ο Βαλβίδας δεν παίζει κλασικό 4-4-2
κι εμένα μου αρέσει καλύτερα το 4-4-2 και γουστάρω τον κλασικό εξτρέμ γραμμής με τη σέντρα φαρμάκι, αλλά δεν είμαι εγώ προπονητής (άσε που δεν νομίζω πως ο Γιαβάνοβιτς είναι και τέτοιος παίκτης). Πάντως φέτος γενικά δεν έκανε καλό πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορείς να πεις πολλά γιατί όλη η Λίβερπουλ ήταν για τον πούτσο στον πρώτο γύρο.
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
314
Πόντοι
3.275
Εγώ προτιμώ Ριέρα...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom