Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Μηνύματα
2.577
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
εκτελεστε τον καταστροφεα του ποδοσφαιρου............διαπομπευστετον...... :jerking:
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φαντάζομαι εκδικάζει ο ίδιος που εξέτασε και τα στοιχεία για τον Ηλισιακό;;
αλήθεια, ο Δελημπαλταδάκης κλήθηκε σε απολογία πριν αποκλειστεί ο Ηλισιακός ή μπα;
ρωτάω μια και δεν είμαι Ελλάδα να διαβάσω εφημερίδες και να πάρω σφαιρική στρεβλή άποψη...
 

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Μηνύματα
483
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
ρε σεις τι έχουνε πάθει οι άλλοι? τόσο έχουνε μικρύνει που ασχολούνται με τα πλέι οφ κ το πόσο ο σισέ θα γαμήσει τον μπέο! α, ρε βαγγέλα ζημιά που τους έκανες..
 

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Μηνύματα
483
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
πάντως πέραν της πλάκας αυτή η μαλακία τα πλέι οφ πρέπει να τα καταργηθούν άμεσα. είναι σαν να ακυρώνουν το κανονικό πρωτάθλημα όταν μια διαφορά 10 κ 15 πόντων μεταφράζεται σε 2 ή 3 βαθμούς διαφορά στα πλέι οφ. 
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
φαντάζομαι εκδικάζει ο ίδιος που εξέτασε και τα στοιχεία για τον Ηλισιακό;;
αλήθεια, ο Δελημπαλταδάκης κλήθηκε σε απολογία πριν αποκλειστεί ο Ηλισιακός ή μπα;
ρωτάω μια και δεν είμαι Ελλάδα να διαβάσω εφημερίδες και να πάρω σφαιρική στρεβλή άποψη...
Απο περυσι ειχε γινει η καταγγελια για τον Ηλυσιακο αλλα εκαναν ολοι τα στραβα ματια.επρεπε να κανει προσφυγη η ΑΕΚ για να ενδιαφερθουν.
 

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Μηνύματα
578
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
τη θελουνε τα γκευ και ασχολουνται παλι με την αεκ
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
314
Πόντοι
3.275
«Σύντομα προπονητής»

Έτοιμος να επιστρέψει από άλλο πόστο στο ποδόσφαιρο, αυτό του προπονητή, εμφανίστηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο παλαίμαχος πλέον τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε πως η δυσκολότερη ημέρα της καριέρα του ήταν η πρώτη του στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως η καλύτερη σεζόν ήταν αυτή του 2004-2005 όταν κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική Ελλάδος και το νταμπλ με τους «ερυθρολεύκους».

Αρχικά, ο Νικοπολίδης δήλωσε στη βράβευσή του από τον ΟΠΑΠ: «Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί με ψήφισε τιμητικά. Ο Έλληνας φίλαθλος ξέρει να εκτιμά και να σέβεται ποδοσφαιριστές και ανθρώπους, οι οποίοι έχουν προσφέρει στα γήπεδα, ανεξάρτητα από τη φανέλα που φοράει. Η τελευταία αγωνιστική ήταν μια σημαντική στιγμή για την καριέρα μου. Δεν περίμενα να συμβεί έτσι, παρότι ήμουν προετοιμασμένος για όλα. Όταν τελειώνει αυτό που αγαπάς και υπηρετείς 25 χρόνια, νιώθεις κενός. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα βρω κάτι, ώστε να νιώσω σαν 20χρονος που θα ξεκινήσει μια νέα καριέρα, με όνειρα και στόχους. Σας ευχαριστώ όλους».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε για το μέλλον του: «Σίγουρα η προπονητική με απασχολεί. Δε μιλάω για προπονητική τερματοφυλάκων. Έχω βάλει κάποια σχέδια και κάποιο πρόγραμμα. Κάποια στιγμή θα τα υλοποιήσω. Για την ώρα αυτό που σκέφτομαι είναι να ξεκουραστώ. Από το φθινόπωρο θα δω τι θα κάνω. Θέλω να έχω εκπαίδευση. Σε ένα μεγάλο διάστημα θα προσπαθήσω να μάθω πολλά πράγματα και σιγά-σιγά θα αποφασίσω στην πορεία, το τι θα κάνω τελικά».

Όσον αφορά στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, ο Νικοπολίδης δήλωσε: «Καλύτερη προσωπική για εμένα ήταν δυο στιγμές. Και οι δυο αφορούν τον Ολυμπιακό. Η πρώτη ήταν η μετεγγραφή στον Ολυμπιακό. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, καθώς η μετάβαση ήταν δύσκολη με τα όσα ακολούθησαν. Η δεύτερη ήταν το νταμπλ το 2004-2005. Έδωσα τις απαντήσεις μου σε όσους με αμφισβήτησαν και πίστεψαν πως είχα τελειώσει ποδοσφαιρικά. Με το ευρωπαϊκό και το νταμπλ εκείνη τη χροιά ήταν τα σημαντικότερα στην καριέρα μου. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο ματς συγκεκριμένα».

Σχετικά με τη δυσκολότερη στιγμή της καριέρας του, ο Νικοπολίδης τόνισε: «Πιστεύω η πιο δύσκολη στιγμή, ήταν η στιγμή της αλλαγής. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η πρώτη ημέρα στον Ολυμπιακό. Είχα μεγαλώσει σε μια ομάδα που έμαθα πως ο Ολυμπιακός είναι ο «αιώνιος αντίπαλος». Ήμουν σαν ψάρι έξω από το νερό. Είχα μάθει 15 χρόνια στον Παναθηναϊκό, πως ο Ολυμπιακός είναι ο βασικός αντίπαλος. Πολλοί ποδοσφαιριστές με μεγάλη καριέρα, θα πρέπει να ζουν αυτές τις στιγμές. Έχουν δώσει πολλά για τον ελληνικό αθλητισμό και αξίζουν τέτοιες στιγμές».

Τέλος, έδωσε και την συμβουλή του στα νέα παιδιά: «Προτρέπω τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Με οποιοδήποτε άθλημα. Είναι δύσκολοι καιροί και τα παιδιά θα πρέπει να ζήσουν την παιδική τους ηλικία μέσω του παιχνιδιού. Οι γονείς θα πρέπει να πάνε τα παιδιά να εκτονωθούν σε κάποιο γήπεδο. Θα είναι καλύτερα και για αυτά και για αυτούς».

novasports.gr
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
314
Πόντοι
3.275
Η επιστροφή του Έπσταϊν

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού μπήκε από την Παρασκευή ο Ντένις Έπσταϊν. Ο Γερμανός αριστερός χαφ ξεκίνησε την περίοδο δοκιμής του από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω των προπονήσεων στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, αλλά και των φιλικών παιχνιδιών που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα. Ο πρώην πλέον παίκτης της Κέρκυρας θα κληθεί να αποδείξει πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, στις προπονήσεις του Ολυμπιακού εντάχθηκε μετά από τον περασμένο Ιανουάριο και ο Κώστας Μήτρογλου. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός συγκεντρώνει μέχρι στιγμής τις περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει στο Ρέντη και τη νέα σεζόν, από τους υπόλοιπους δανεικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι επέστρεψαν προσφάτως στους «ερυθρολεύκους».

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν τις προπονήσεις τους, με τον Ραφίκ Τζιμπούρ να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε προπονήθηκε στις 10:30 και ο Άλμπερτ Ριέρα συνέχισε για μια ακόμα ημέρα το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν ρεπό για το Σαββατοκύριακο και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα στις 18:00.

novasports.gr
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
314
Πόντοι
3.275
Χαβίτο: "Θα είμαι πανέτοιμος"

Ο Χαβίτο τόνισε ότι δεν θα επηρεαστεί από την αγωνιστική απραξία και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός άσος έχει δεχθεί ότι δεν πρόκειται πλέον να αγωνιστεί με την φανέλα της Λα Κορούνια και περιμένει πλέον να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την ομάδα της Γαλικίας και στη συνέχεια να επιστρέψει στην Ελλάδα για τους "ερυθρόλευκους".

Ο Χαβίτο είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του:
"Από υγεία είμαι καλά. ψυχολογικά δεν είμαι και στην καλύτερη φάση, αφού υπάρχουν εμπόδια και δεν μπορώ να παίξω στην Ντεπορτίβο. Φαίνεται πολύ δύσκολο να αγωνιστώ με την ομάδα, αλλά έχω μια μικρή ελπίδα μήπως αλλάξει κάτι και βγει η απόφαση από το TAS. Εδώ λένε ότι ευθύνεται ο Άρης και πράγματι αυτό πίστευα και εγώ και ήμουν εκνευρισμένος με τους χειρισμούς που έγιναν. Έπειτα όμως περίμενα ότι η FIFA θα βγάλει μία γρήγορη απόφαση και θα με δικαιώσει. Αυτό δεν έγινε και έχουμε φτάσει στο αθλητικό δικαστήριο. Ειλικρινά δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, όμως όλα λειτούργησαν εναντίον μου".

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα:
"Δεν μπορώ να γυρίσω τώρα στην Ελλάδα. Έχω συμβόλαιο με την Ντεπορτίβο. Θα μείνω εδώ, θα συνεχίσω κανονικά να προπονούμαι με την ελπίδα ότι θα έχω ένα καλό νέο τις επόμενες μέρες. Θα εξαντλήσω και την παραμικρή πιθανότητα να αγωνιστώ στην ομάδα. Δεν μπορώ να φύγω από εδώ πριν τελειώσει το πρωτάθλημα".

Για τον Ολυμπιακό:
"Είναι πολύ καλό που έμεινε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Είναι ένα επιπλέον ατού για τον Ολυμπιακό. Ξέρει την ομάδα και τις ανάγκες της και του αρέσει να φτιάχνει ομάδες που συνδυάζουν το θέαμα με την ουσία. Να είναι ήρεμος ο κόσμος του Ολυμπιακού και να ξέρει ότι θα είμαι πανέτοιμος για την νέα σεζόν. Μου λείπουν οι αγώνες, αλλά προπονούμαι κανονικά. Θα μπω δυνατά από το ξεκίνημα της σεζόν. Θα μπω δυνατά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και θα τα δώσω όλα για την ομάδα. Η κατάκτηση τίτλων είναι υποχρέωση και ευχαρίστηση για όσους παίζουν στον Ολυμπιακό. Επιπλέον πρόκληση είναι η διάκριση στο Champions League".

novasports.gr
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
314
Πόντοι
3.275
Απαλλάχτηκε ο Μαρινάκης

Απαλλάχτηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς η πειθαρχική επιτροπή της Super League έκρινε ότι έχει ήδη εκδικάσει την υπόθεση και δεν μπορεί να την ξαναεκδικάσει.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Super League,η πειθαρχική επιτροπή: «Κηρύσσει απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη λόγω της ύπαρξης δεδικασμένου» και έτσι η υπόθεση για τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ Βαγγέλη Μαρινάκη και Τζιμπρίλ Σισέ στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη κλείνει οριστικά.
Η πειθαρχική επιτροπή επίσης επέβαλε πρόστιμο στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέο για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την 30η αγωνιστική.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της  30ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Π.Γιαννόπουλο (εκπρόσωπο), Αχ.Μπέο (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Π.Γιαννόπουλου και του προέδρου κ. Α.Μπέου καθώς επίσης διότι : « Στο 50΄λεπτό του αγώνα εξαφανίστηκαν τα BALL BOYS ενώ το σκορ αυτού ήταν υπέρ της γηπεδούχου ομάδας ενώ εμφανίστηκαν στο 66΄λεπτό όταν το σκορ του αγώνα ήταν ισόπαλο και εξαφανίστηκαν πάλι όταν το σκορ της γηπεδούχου ομάδας προηγήθηκε» : επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Π.Γιαννόπουλο τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ. Τέλος επιβάλλει στον κ. Α.Μπέο την ποινή της επίπληξης.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Ε. Μαρινάκη (Πρόεδρο): « Βάσει της υπ' αριθμ. πρωτ. 7239/24-2-2011 κλήσης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, της υπ' αριθμ. πρωτ. 6980/22-2-2011 Πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΕΠΟ και της υπ΄αριθμ. 178/14-4-2011 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη 28-4-2011 και ώρα 12.00 προς απολογία σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην παραπάνω κλήση (7239/24-2-2011)»: Κηρύσσει απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη λόγω της ύπαρξης δεδικασμένου.

Οι παρακάτω αποφάσεις αφορούν την 29η αγωνιστική

Α)  ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Α.Μπέο (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ.Α.Μπέου:  επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Α.Μπέο την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ.

* Η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Αρης αναβλήθηκε.

novasports.gr
 

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.780
Like
35
Πόντοι
16
Οι ΨΥΧΑΡΕΣ του βολει καθαρισαν παλι σημερα.
Οποιος θεωρει λοιπον οτι το ευχαριστηθηκε και θελει να πανηγυρισει αλλη μια ερυθρολευκη κουπα ξερει ....54080


ΥΓ Δηλαδη τωρα στο μπασκετ θα εχουμε και ηθικα ..υποβιβασμενους ??? :think: :think: :think:
εχει ομως ο καιρος γυρισματα, ε ..?
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
πάντως πέραν της πλάκας αυτή η μαλακία τα πλέι οφ πρέπει να τα καταργηθούν άμεσα. είναι σαν να ακυρώνουν το κανονικό πρωτάθλημα όταν μια διαφορά 10 κ 15 πόντων μεταφράζεται σε 2 ή 3 βαθμούς διαφορά στα πλέι οφ. 
υπάρχει και άλλος τρόπος... πιο δίκαιος όπως στην Κύπρο..... οι ομάδες κουβαλάνε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.....
 

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.780
Like
35
Πόντοι
16
Ρε παιδια καμια ανακοινωση θα βγαλει σημερα ο Μπιτσαξης..? Της πουτανας εγινε σ'ολη την Αθηνα σημερα με τα μεταλαγμενα κοτουπουλα..
Την παρωδια του ΟΑΚΑ δεν την αναφερω καθολου..
Αλλα ξεχασα δεν φοραγανε κοκκινα οποτε ολα καλλα ε ..?

ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ !! Αφου τους βλεπεις θελει πουτσα ο κωλος τους..


ΥΓ. Τη δευτερα ολοι εξω απο το κλειστο στο Ρεντη, εμεις την κουπα θα την πανηγυρισουμε και σε αγωνα κεκλεισμενων, γραμμενους στ' @@ μας τους εχουμε τους Μπιτσαξιδες...
 

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
3.590
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ρε παιδια καμια ανακοινωση θα βγαλει σημερα ο Μπιτσαξης..? Της πουτανας εγινε σ'ολη την Αθηνα σημερα με τα μεταλαγμενα κοτουπουλα..
Την παρωδια του ΟΑΚΑ δεν την αναφερω καθολου..
Αλλα ξεχασα δεν φοραγανε κοκκινα οποτε ολα καλλα ε ..?

Δεν τρέχει μια φίλε .... απόψε είδαμε πράγματα που ΔΕΝ έχουν ξαναγίνει .
Αλλά αφού δεν είναι αναμεμειγμένος ο Ολυμπιακός ώστε να τον κατηγορήσουν , ούτε γάτα ούτε ζημιά .

(Μέχρι και οι αντίχρηστοι της νετ έκοβαν και μετέδιδαν επιλεκτικά σκηνές , για να μη θιχτεί η αεκ)
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
314
Πόντοι
3.275
Καμενί: "Τιμή μου..."

Ο Ιντρίς Καμενί εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον  Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό.  «Έχω καλές αναμνήσεις από τον Βαλβέρδε, αν και μπορώ να μιλήσω μόνο για δύο σεζόν που τον είχα προπονητή. Αν ισχύουν όσα λέγονται, τότε είναι τιμή για μένα. Είναι ένας σπουδαίος τεχνικός και το έδειξε και φέτος κατακτώντας το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό» δήλωσε στην "Sport", ο τερματοφύλακας της Εσπανιόλ.

Η εφημερίδα γράφει πως είναι πολύ πιθανό ο Καμερουνέζος να αποχωρήσει από την Εσπανιόλ το καλοκαίρι, με πιθανό προορισμό τους «ερυθρόλευκους». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η συμμετοχή των πρωταθλητών Ελλάδας στους ομίλους του Champions League την επόμενη σεζόν, ίσως δελεάσει τον 27χρονο πορτιέρο να έρθει στην Ελλάδα.

novasports.gr
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
314
Πόντοι
3.275
Στη λίστα και ο Μπουζάνης

Στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται και ο Ντιν Μπουζάνης. Ο Ελληνοαυστραλός τερματοφύλακας φέρεται να εξετάζεται από τους πρωταθλητές Ελλάδος, καθώς θεωρείται πως μπορεί να αποτελέσει μια σπουδαία επένδυση για το μέλλον. Ο αγγλικός Τύπος υπογραμμίζει πως ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στο ελληνικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων» και τονίζεται πως σημαντικό ρόλο στις επαφές των δυο πλευρών αναμένεται να παίξει ο Εντουάρντο Μαθία.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη για την επόμενη σεζόν, έχοντας δικαίωμα αγοράς του μέσω οψιόν. Ο νεαρός παίκτης δεν έχει χρόνο συμμετοχής στους «κόκκινους» και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα, η οποία θα του προσφέρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο Μπουζάνης δεν αποτελεί πρώτη επιλογή για τους «ερυθρολεύκους» για τη θέση κάτω από τα δοκάρια και παράλληλα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων. Μια από αυτές είναι ο Καμενί, ενώ από την εγχώρια αγορά εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Γιακούποβιτς, Μάχο, Σηφάκη και Κωνσταντόπουλου.

Η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό έχει στραφεί στα φιλικά της Κύπρου, όπου θα ξεκαθαρίσει το μέλλον των παικτών που είχαν παραχωρηθεί ως δανεικοί την εφετινή σεζόν. Οι Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Παπάζολγου, Σουμπίνιο και Έπσταϊν θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Βαλβέρδε πως αξίζουν μια θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδος και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στην Λάρνακα την ΑΕΚ, ενώ στις 12 του ίδιου μήνα, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα αντιμετωπίσει στη Λεμεσό τον Απόλλωνα.

novasports.gr
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δλδ... αμα δεν παρει καλα χαφ, και εναν γκολτζη προβλεπω μεγαλο καυλι στην ευρωπη...

απο της πρωτες ομαδες του Α γκρουπ στο τσαμπιονς λιγκ δεν εχεις ελπιδα με καμια..

μια καλη κληρωση και τυχη ισως παμε στους 16...

μονο αν παρει καλους παιχτες...
 
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Μηνύματα
161
Like
0
Πόντοι
1
Ωχ πάλι απ τη Λίβερπουλ θα ψωνίσουμε παλτό για το χειμώνα ; Πάλι κανα Νέμεθ θα μας φέρουν. Οχι Οχι Βαγγέλη έχουμε , δώσαμε ,φτάνουν τα παλτά της Λίβερπουλ.
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τα οποία παλτά της Λίβερπουλ είναι που τη φέρανε τη Λίβερπουλ εκεί που είναι, να μη σηκώνει κεφάλι με τίποτα
πώς στο διάολο πουλάει τους παίκτες της και ακριβά...μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ το ξέρουνε

ερώτηση: Σοϊλέδης και Κατσικογιάννης δεν θα επανέρθουν για να προπονηθούν και να ξανακριθούν;
 

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Μηνύματα
501
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Πρωταθλητης και στο βολλευ...Μη σταματας να τους γαμας.......
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom