Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Έτσι, να τους τσούξει στην τσέπη όλους αυτούς που κόπτονται για το καλό του αθλητισμού.
(όποτε υπάρχει θέμα με το γαύρο βέβαια) Όταν μειωθούν αρκετά οι επισκέψεις άρα και τα έσοδα, θα βάλουν μυαλό.

Εγώ έσβησα και τα bookmarks του sport24 και του Contra. Αν θελήσω την άποψη των αντιολυμπιακών,
θα μπω σε δηλωμένο οπαδικό τους site, για να ξέρω τι διαβάζω.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Έτσι, να τους τσούξει στην τσέπη όλους αυτούς που κόπτονται για το καλό του αθλητισμού.
(όποτε υπάρχει θέμα με το γαύρο βέβαια) Όταν μειωθούν αρκετά οι επισκέψεις άρα και τα έσοδα, θα βάλουν μυαλό.

Εγώ έσβησα και τα bookmarks του sport24 και του Contra. Αν θελήσω την άποψη των αντιολυμπιακών,

+100 σωστος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το μόνο που μένει ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΣΙΣΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟ.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΝΟΜΙΑΣ.

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
το μόνο που μένει ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΣΙΣΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟ.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΝΟΜΙΑΣ.

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Θα ήθελα πολύ να παίρναμε το Σισσέ, αλλά για να τον δώσουμε μετά δανεικό στον Πανσερραϊκό.
10 μύρια του περισσεύουν του Μαρινάκη για να κάνει την καύλα του.
Για αυτόν είναι σα να δίνουμε εμείς 1 μισθό.

Με τον Μπλάνκο(και τον Κόκε; ) στο τζάμπα και αν αξιοποιήσει τα 7-8 που μάλλον θα φέρει πρόταση ο Σισσέ,
μπορεί να είναι πιο ανταγωνιστικός από τώρα που 10 άμπαλοι ή παλαίμαχοι δεν ξέρουν τίποτα πέρα από το πετάμε τη μπάλα στο Σισσέ.
Όπως έδειξε ο Μουρίνιο, δίνοντας τον σούπερ σταρ σου και φέρνοντας 3-4 ενδεκαδάτους, η ομάδα ενισχύεται.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ααααααααααααααχχαχαχααχαχχαχα

ειδικά αυτό το η μπάλλα χτυπάει στην πλάτη του ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟ Η ΘΥΡΑ 67 μπορεί να το δει.
ααααααααααααααααααααααααααχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ
ΟΚ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.

ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ.

ααααααααααααααααααχχαχααχχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαα

πάνε και οι δύο με το κεφάλι, τα κεφάλια σχεδόν εφάπτονται και η ΜΠΑΛΛΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΕ.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τουλάχιστον αν πέσει κανάς Πανιώνιος νάχουμε κανά 6άρι βαθμούς για την άνοδο καβάτζα. :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα ήθελα πολύ να παίρναμε το Σισσέ, αλλά για να τον δώσουμε μετά δανεικό στον Πανσερραϊκό.
10 μύρια του περισσεύουν του Μαρινάκη για να κάνει την καύλα του.
Για αυτόν είναι σα να δίνουμε εμείς 1 μισθό.

ΜΑΛΑΚΑ ΤΕΛΟΣ.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΤ.
ΕΙΣΑΙ Ο ΤΑΡΑΝΤΙΝΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΜΕΓΑΛΕΦΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΒΛΑ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τουλάχιστον αν πέσει κανάς Πανιώνιος νάχουμε κανά 6άρι βαθμούς για την άνοδο καβάτζα. :grin:
ααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα

χάουζ ξέρεις τι θέλω.
θέλω να ρίξουν γαβροβάζελου βου και να παλεύουν για άνοδο.
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΦΡΙΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
ααααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχα

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Με Σερ Τάκη και Μητρογκόλ να πέσουν; 7 βαθμούς πρέπει να καλύψουν σε 7 αγώνες για τα πλέι ωχ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

μαλάκα πάντως δε θεωρώ απίθανο ο βαγγέλας να τα βρει με σισέ να του δώκει 25 όπως με ριέρα και να τον πάρει για τσουλου.

διακοπές κότερο, συγγνώμη είμαι αρρωστος γάβρος και σε πάω με χίλια πάρε και 25 και μετά να δεις τι έχει να γίνει στην σούπερ λιγκ.
το τραγικό δεν είναι ότι θα κυνηγάνε οι βάζελοι τον σισέ. αλλά τον πατέρα, το βγενόπουλο και τον βαρδινογιάννη.
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
η τέλεια ΡΕΒΑΝΣ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
μαλάκα πάντως δε θεωρώ απίθανο ο βαγγέλας να τα βρει με σισέ να του δώκει 25 όπως με ριέρα και να τον πάρει για τσουλου.

διακοπές κότερο, συγγνώμη είμαι αρρωστος γάβρος και σε πάω με χίλια πάρε και 25 και μετά να δεις τι έχει να γίνει στην σούπερ λιγκ.
το τραγικό δεν είναι ότι θα κυνηγάνε οι βάζελοι τον σισέ. αλλά τον πατέρα, το βγενόπουλο και τον βαρδινογιάννη.
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
η τέλεια ΡΕΒΑΝΣ.

μεγαλωσε με την αφισα του μητροπουλου στο δωματιο του

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλέφα ΑΝΟΙΞΕ ΘΡΕΝΤ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Ο ΣΙΣΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟ.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom