Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Α ρε μαλάκα αγαμίδη ούτε τα βασικά του λιανοεμπορίου δεν ξέρεις ρε πούστη μου
αγοράζεις φτηνά ΠΟΥΛΑΣ ακριβά  :headbang:

Αυτό το κακό έχουν οι διορισμένοι πρόεδροι.
Προσπάθησε να φας μισό ευρώ από τον Μ-πέο ή το Μάκαρο και θα σου δαγκώσουν το λαρύγγι.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αυτό το κακό έχουν οι διορισμένοι πρόεδροι.
Προσπάθησε να φας μισό ευρώ από τον Μ-πέο ή το Μάκαρο και θα σου δαγκώσουν το λαρύγγι.
Ο κομπότης είναι καλύτερος?
*Τον Μ-πέο γιατί τον έγραψες έτσι υπενήσεσαι κάτι?  :s&m_3:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ο κομπότης είναι καλύτερος?
*Τον Μ-πέο γιατί τον έγραψες έτσι υπενήσεσαι κάτι?  :s&m_3:
Δεν υπαινίσσομαι τίποτα, το λέω ευθέως.   :zfuck:

beos-volos.jpg

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ρε φιλε συγνωμμη κιολας αλλα επικοινωνεις?Βαζεις στο ιδιο τσουβαλι κανονικο γκολ που ακυρωθηκε με οφσαιντ, με ενα κορνερ αμφισβητουμενο?Αλλα εσεις ειστε συνηθησμενοι να κανετε σημαια ενα αναποδο αραουτ για να νοιωθετε καλα με τον εαυτο σας :)
Αντε να εδωσε ενα λαθος κορνερ, δεν εδωσε και πεναλτυ ουτε  τους ακυρωσε γκολ, ημαρτον που με το μικροσκοπιο ψαχνουμε τις φασεις! Το ψειρισμα του αιωνα..Εγω ειδα μια ομαδα που πηγαινε καθαρα για τη νικη και μια αλλη που δεν ειχε σκοπο να βγει στην επιθεση, με 2 (!) επιθετικογενεις παικτες να ξεκινα το παιχνιδι και άλλα τετοια ωραια..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν τις θυμαμαι τις φασεις που λες στο ΑΕΚ-Αστερας, και βαριεμαι να ψαξω. Εννοειται βεβαια οτι θεωρω γελοιο να ζηταω πεναλτυ για να νικησω τον Αστερα εντος εδρας.
μέρες.

γελοίο είναι να συζητά οιοσδήποτε το προφανές υπέρ του σωστού.
από χθες έχει αρχίσει πάλι το κλαψομούνιασμα των γνωστών αγνώστων γαβροπουλων (τα ίδια θα έκαναν και τα δικά μας ζώα που έχω τσακωθεί - επικοί οι τσακωμοί με τον αντονοτομάζι τον καπαρντινάτο νεροπιστολοφόρο) με συμψηφισμούς τι έγινε πριν 10 χρόνια τι προχθές, τι από δω τι από κει...

το ωραιότερο ήταν το κλάαααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε γιατι τα κωλοφυλλάδια τους μιλούσαν για 1 αγωνιστική κλπ.....

τώρα απειλούνται με 6 αγωνιστικές μηδενισμό και μέχρι υποβιβασμό για δυσφήμιση.
τώρα που η κορκόνεια πούτσα γίνεται μπούμεραγκ θ αρχίσουν τα περί πολέμου στον ενδοξότερο σύλλογο, κλπ κλπ.

πούτσα και στους δύο να καθαρίσει η λέρα.

βρέθηκε και τρόπος εμπλοκής της ΟΥΕΦΑ με τις ρατσιστικές επιθέσεις σε Σισέ και Ζιλμπέρτο.

Υ.Γ. 1
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΤΑ ΧΥΣΙΑ

Υ.Γ. 2
τους μόνους που λυπάμαι είναι τους νορμάλ γάβρους που έχουν χρεωθεί ολη αυτή την εμετίλα μερικών καραγκιόζων κομπλεξικών πουθενάδων δήθεν ολυμπιακάρων.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
-> Εφημερίδες -> Goal News

ΚΑΒΛΟΧΩΝΕΥΤΑ

Μόνο στο Redplanet θα μπαίνουμε πλέον, τις έχει και εκεί τις εφημερίδες.

Καμία επίσκεψη σε δήθεν αντικειμενικά site πριν πει το καθένα ποια ομάδα υποστηρίζει.
Πρέπει να τους τσούξει στην τσέπη, μπας και βάλουν (λίγο έστω) μυαλό.
Πιο πιθανό είναι να μπω στο αεκ365, επειδή εκεί θα ξέρω τι διαβάζω, παρά σε δήθεν αντικειμενικό.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
φίλε μου ειναι και το rednews.gr και το katimagiko.gr τσεκαρέτα... :rolleyes:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
[size=30pt]Μόνο στο Redplanet θα μπαίνουμε πλέον[/size], τις έχει και εκεί τις εφημερίδες.

Καμία επίσκεψη σε δήθεν αντικειμενικά site πριν πει το καθένα ποια ομάδα υποστηρίζει.
Πρέπει να τους τσούξει στην τσέπη, μπας και βάλουν (λίγο έστω) μυαλό.
Πιο πιθανό είναι να μπω στο αεκ365, επειδή εκεί θα ξέρω τι διαβάζω, παρά σε δήθεν αντικειμενικό.
Και www.katimagiko.gr/]εδω[/url] και www.rednews.gr/]εδω[/url] :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom