Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
αλέφα ΑΝΟΙΞΕ ΘΡΕΝΤ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Ο ΣΙΣΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟ.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Θα σας αποκαλύψω τα επόμενα καλτ thread που θα ανοίξω. Τα κατοχυρώνω από τώρα!
Μπείτε και στο www.bourdela.com/forum/index.php?topic=116997.0]"έδειρα & εγώ τους παίκτες της ομάδας μου"[/url] να ψηφίσετε.

[size=14pt]1. Κώστας Μήτρογλου-Νέρι Καστίγιο: Οι τελευταίοι κάγκουρες των Ελληνικών γηπέδων! :rockon: [/size]
(Νομίζατε ότι θα άνοιγα πάλι Βίους Παράλληλους έτσι;;  :thefinge: )

2. Χιμένεθ: Ο Ισπανός Αλέφαντος

3. Φουστέρ ο Σισσέ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

γάματα.....

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαρινάκη ΦΕΡΤΗ ΠΙΣΩ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

URL]]

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βαγγέλας και Σισέ θα κάνουν ντουέτο στα βραβεία MAD και οι δύο με φούστα By Vasilios.
Θα ραπάρουν τα Παιδιά του Πειραιά-foystabloyzamix.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
Μισό λεπτό μάστορα. Να μηδενιστεί ο βάζελος κατ'αρχήν και να παίζει κεκλεισμένων για τα καφριλίκια με τον Ολ.Βόλου
στο ΟΑΚΑ και μετά να εξαταστεί και το τι έγινε στο Καραϊσκάκης.

Δεν το βλέπεις ότι είναι οργανωμένη προπαγάνδα από δημοσιογράφους που έχουν πιαστεί σε βίντεο να πετάνε μπουκάλια;;
Τα σαββατιάτικα ήταν πταίσμα. Έχουν γίνει απείρως χειρότερα από βάζελους,αεκτζήδες,παοκτζήδες, αρειανούς.

εγώ το πάω κ πιο μακρυά. θέλετε να μηδενιστούμε για το παιχνίδι? να αφαιρεθούν 2, 3,  10 βαθμοί? να κλείσει το καραϊσκάκη για 3,5,10 αγωνιστικές? κανένα πρόβλημα να αρχίσει η εξυγίανση από τον ολυμπιακό. αλλά από δω κ πέρα ρε πούστηδες θέλω να βλέπω τις ίδιες ποινές για όλους χωρίς "ναι, αλλά εδώ μπήκαν κ δεν χτύπησαν κανέναν" ή "εδώ μπήκαν 100 κ όχι 1000", ή "πέταξαν 100 κ όχι 989 κροτίδες". αν μπορεί κάποιος να το διασφαλίσει αυτό, εμπρός, αρχίστε από μας.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
ο ιδιος λεει οτι ειναι πληρης το ροστερ, εχουμε σεντρερ φορ;;; κλασικος φορ ο μιραλας δεν ειναι, τον καγκουρα τον μητρογλου γιατι να τον δωσει δανεικο;; ειχε καλυτερο φορ;; μην μου πεις παντελιτς, ο τζεμπουρ τι χρειαζοταν στην ομαδα;; ο φετφατζιδης εξαφανιστηκε, ο χολεμπας πρεπει να πληρωνει εισιτηριο, ο φουστερ στα ντερμπι αφαντος, ο ουρταδο για αποσυρση, ο παρντο ουδεν σχολιο. για ολα αυτα φταιω εγω η εσυ;;

σέντερ φορ έχουμε πολλά για το στυλ του παιχνιδιού που θέλει ο βαλβέ 'πάσες μέχρι να μπούμε με την μπάλλα στο τέρμα'. ο κάγκουρας είπαμε είναι προβληματικός όταν δεν παίζει κ στον ολυμπιακό δεν μπορεί να ρεζερβάρει θέση κανείς. ο τζεμπούρ έχει καλό κοντρόλ κ παίζει πολλές θέσεις, πάλι καλό για το σύστημα βαλβέ. ο φετφατζίδης εξαφανίζεται μόνος του στα μεγάλα παιχνίδια, σίγουρα όμως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί περισσότερο. ο ουρτάδο συμφωνώ κ όταν παίζει δείχνει πολύ βαρύς. για πάρντο τα λέω στο άβαταρ αυτή την εποχή.

νομίζω με τέρμα, αρ. μπακ, κόφτη, κ ακόμα ένα 10αρι, θα είμαστε μια χαρά κ με βαλβέρδε.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Σορρυ κιολας αλλα να ποσταρεις ανωνυμους τυπους χωρις τη συγκαταβαση τους ειναι μηπως θεματακι; Τι νοημα εχει να κρυβεις τους 5-6 που απλως βρισκονται στο πλανο πισω του;

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Σορρυ κιολας αλλα να ποσταρεις ανωνυμους τυπους χωρις τη συγκαταβαση τους ειναι μηπως θεματακι; Τι νοημα εχει να κρυβεις τους 5-6 που απλως βρισκονται στο πλανο πισω του;

και ο κωστετσος ακαλυπτος ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom