1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
όπως ο κοβάσεβιτς.παίχτης που φοραέι φούστα ποτέ στον ΘΡΥΛΟ φίλε μου ;)
ααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
παντελονάτους μόνο.
όπως ο κοβάσεβιτς.παίχτης που φοραέι φούστα ποτέ στον ΘΡΥΛΟ φίλε μου ;)
αλέφα ΑΝΟΙΞΕ ΘΡΕΝΤ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Ο ΣΙΣΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟ.
όπως ο κοβάσεβιτς.
παντελονάτους μόνο.
ενα κωλοδαχτυλο δεν σε κανει πουστη
ούτε μια αγκαλίτσα;
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/multimedia/video/sports_videos/article212205.ece/ALTERNATES/w620/darkooo.JPG_b.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ουτε, οι γαυροι ειναι μπρουταλ αγορια δεν τα ανεχονται αυτα
όπως ο κοβάσεβιτς.
παντελονάτους μόνο.
Μισό λεπτό μάστορα. Να μηδενιστεί ο βάζελος κατ'αρχήν και να παίζει κεκλεισμένων για τα καφριλίκια με τον Ολ.Βόλου
στο ΟΑΚΑ και μετά να εξαταστεί και το τι έγινε στο Καραϊσκάκης.
Δεν το βλέπεις ότι είναι οργανωμένη προπαγάνδα από δημοσιογράφους που έχουν πιαστεί σε βίντεο να πετάνε μπουκάλια;;
Τα σαββατιάτικα ήταν πταίσμα. Έχουν γίνει απείρως χειρότερα από βάζελους,αεκτζήδες,παοκτζήδες, αρειανούς.
ο ιδιος λεει οτι ειναι πληρης το ροστερ, εχουμε σεντρερ φορ;;; κλασικος φορ ο μιραλας δεν ειναι, τον καγκουρα τον μητρογλου γιατι να τον δωσει δανεικο;; ειχε καλυτερο φορ;; μην μου πεις παντελιτς, ο τζεμπουρ τι χρειαζοταν στην ομαδα;; ο φετφατζιδης εξαφανιστηκε, ο χολεμπας πρεπει να πληρωνει εισιτηριο, ο φουστερ στα ντερμπι αφαντος, ο ουρταδο για αποσυρση, ο παρντο ουδεν σχολιο. για ολα αυτα φταιω εγω η εσυ;;
ΘΑΥΜΑΣΤΕ
ΘΑΥΜΑΣΤΕ
Σορρυ κιολας αλλα να ποσταρεις ανωνυμους τυπους χωρις τη συγκαταβαση τους ειναι μηπως θεματακι; Τι νοημα εχει να κρυβεις τους 5-6 που απλως βρισκονται στο πλανο πισω του;
Φωτογράφιση για περιοδικό έκανε.και ο κωστετσος ακαλυπτος ειναι