Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (9 μέλη και 24 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν πατε καλα ετσι?
Αυτο ειναι πεναλτυ?
Μηπως πρεπει να δινονται 25 πεναλτυ σε καθε ματς?
Αυτο βρηκατε να πειτε σαν αντιλογο σε ενα οφσαιντ γκολ, ενα χερι απλωμενο και σε ενα ακυρωμενο γκολ με καλυψη 4 παικτων?
Αναρωτιεμαι αν σας ποτιζουν κατι εκει στον Ολυμπιακο. Δεν ξερω, παραδινομαι.
Βρε παιδια, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!
λες δηλαδη οτι δεν ειναι το τραβηγμα της φανελλας πεναλτι ετσι;;;η λες οτι δεν τραβαει την φανελλα;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν πατε καλα ετσι?
Αυτο ειναι πεναλτυ?
Μηπως πρεπει να δινονται 25 πεναλτυ σε καθε ματς?
Αυτο βρηκατε να πειτε σαν αντιλογο σε ενα οφσαιντ γκολ, ενα χερι απλωμενο και σε ενα ακυρωμενο γκολ με καλυψη 4 παικτων?
Αναρωτιεμαι αν σας ποτιζουν κατι εκει στον Ολυμπιακο. Δεν ξερω, παραδινομαι.
Βρε παιδια, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σου λεμε οτι πριν το οφσαιτ γκολ εχουν δοθει δυο αναποδα κατα του ολυμπιακου...φαουλ που δεν δινεται και λαθος κορνερ...και εσυ μας λες οτι να προσπερασουμε τα 2 λαθη που προηγουνται και αδικουν την μια ομαδα και να παμε στο αλλο δυο φασεις μετα που αδικει την αλλη...ωραιος εισαι ρε μαγκα...αντικειμενικος...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
εκανα λαθος ...στον ντουντου ειναι το πεναλτι...σορρυ...

παους στο 1.31  ;) ;)
Κράτημα-τράβηγμα φανέλας μέσα στην μικρή περιοχή είναι πέναλτι γράφει ο γαμημένος κανονισμός
Απο κει και πέρα είναι στην κρίση του διαιτητή εαν θεωρεί σαν προφανή θέση για γκόλ τον επιθετικό ή όχι

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κράτημα-τράβηγμα φανέλας μέσα στην μικρή περιοχή είναι πέναλτι γράφει ο γαμημένος κανονισμός
Απο κει και πέρα είναι στην κρίση του διαιτητή εαν θεωρεί σαν προφανή θέση για γκόλ τον επιθετικό ή όχι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Καλά τα γράφει ο διομήδης ρε συ. Ήταν πέναλτι, αλλά όχι και αποβολή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Χρηστιδη ειδα ολο το βιντεακι.
Συμφωνω ΜΟΝΟ στο οτι κακως κοπηκε το τετατετ του Μιραλας στο 3.17 και προς το τελος οτι ο Αβρααμ δεν κανει φαουλ.
Ο Ζιλμπερτο στη φαση του κορνερ ΔΕΝ θεωρω οτι κανει φαουλ. Ο Μελμπεργκ προλαβαινει να βαλει το ποδι του και να διωξει και μετα μπλεκονται στον αερα τα ποδια τους.
Αυτα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Γιατί  :2funny: ρεεεεεεεεεεεεεε?
ρε μαλακα με δουλευεις;;;εγω δεν ειπα οτι ειναι αποβολη..εγω ειπα οτι ειναι πεναλτι ...η μαλλον οχι εγω...ο μαλακας που εφτιαξε τους κανονισμους του ποδοσφαιρου το ειπε... :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ρε μαλακα με δουλευεις;;;εγω δεν ειπα οτι ειναι αποβολη..εγω ειπα οτι ειναι πεναλτι ...η μαλλον οχι εγω...ο μαλακας που εφτιαξε τους κανονισμους του ποδοσφαιρου το ειπε... :2funny: :2funny:
Αντε ρε απο δω εγω το πήγα παρακάτω έχεις πρόβλημα με αυτό?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Το ξεφτιλισαμε ρε παιδια.
Αν ειναι πεναλτυ το τραβηγμα του Κατσουρανη, τοτε πρεπει σε καθε κορνερ να δινονται 4 πεναλτυ μαζεμενα.
Ελατε τωρα, σας παρακαλω. Ειναι αστειο, δεν το καταλαβαινετε? Σε τι ωφελει τωρα αυτο?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αν ειναι πεναλτυ το τραβηγμα του Κατσουρανη, τοτε πρεπει σε καθε κορνερ να δινονται 4 πεναλτυ μαζεμενα.
Ελατε τωρα, σας παρακαλω. Ειναι αστειο, δεν το καταλαβαινετε? Σε τι ωφελει τωρα αυτο?

exactly ;)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μόνο πέναλτι ζητήσαμε εξ αρχής, όχι κόκκινη στον Κουτσομύτη.

Αντε ρε απο δω εγω το πήγα παρακάτω έχεις πρόβλημα με αυτό?
Θα σε πουν κοκκινοφρουρό σε λίγο τα βαζέλια. :grin:
Μας κάνατε και δώρο το γαμιά τους, είστε σεσημασμένοι! :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε φιλαρακι και εγω σε αγαπαω...αλλα στο ματς το δικο σου με τον αστερα ζητησες κανα δυο τετοια και εσυ απο εκεινο τον παραξενο τον κουκουλακη...κανω λαθος;;;μην τα λεμε μια ετσι και μια γιουβετσι  ;) ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μόνο πέναλτι ζητήσαμε εξ αρχής, όχι κόκκινη στον Κουτσομύτη.

Θα σε πουν κοκκινοφρουρό σε λίγο τα βαζέλια. :grin:
Μας κάνατε και δώρο το γαμιά τους, είστε σεσημασμένοι! :2funny:
Α ρε μαλάκα αγαμίδη ούτε τα βασικά του λιανοεμπορίου δεν ξέρεις ρε πούστη μου
αγοράζεις φτηνά ΠΟΥΛΑΣ ακριβά  :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ρε φιλαρακι και εγω σε αγαπαω...αλλα στο ματς το δικο σου με τον αστερα ζητησες κανα δυο τετοια και εσυ απο εκεινο τον παραξενο τον κουκουλακη...κανω λαθος;;;μην τα λεμε μια ετσι και μια γιουβετσι  ;) ;)
Δεν τις θυμαμαι τις φασεις που λες στο ΑΕΚ-Αστερας, και βαριεμαι να ψαξω. Εννοειται βεβαια οτι θεωρω γελοιο να ζηταω πεναλτυ για να νικησω τον Αστερα εντος εδρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom