doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αυτο ειπα?και εξαλλου αυτοι ηρθαν φετος δεν τους εχουμε δει ακομη ουτε ενα ολοκληρο χρονοενω ο ουρταδο ειναι μυαλομενος ε;; οπως και ο φουστερ η χολεμπας;;;
αυτο ειπα?και εξαλλου αυτοι ηρθαν φετος δεν τους εχουμε δει ακομη ουτε ενα ολοκληρο χρονοενω ο ουρταδο ειναι μυαλομενος ε;; οπως και ο φουστερ η χολεμπας;;;
Οταν θα το διαβασεις για το Ραφικ σε λιγες ωρες η μερες στα site,τα ξαναλεμε... ;)....και σισσε
δηλαδη αν τους δεις παραπανω απο χρονο θα μαθουν περισσοτερη μπαλα;;; για τον νταρμπισιρ ο βαλβερδε ειχε πει οτι τον ειχε αδικησει την πρωτη θητεια του στον ολυμπιακο και του αξιζε περισσοτερος χρονος συμετοχη και μολις ξαναηρθε τον εδιωξε!!!!!! τον μητρογλου απο 1-2 παιγνιδια καταλαβε οτι δεν κανει ενω ο φουστερ που στα περισσοτερα ειναι αορατος κανει ε;;αυτο ειπα?και εξαλλου αυτοι ηρθαν φετος δεν τους εχουμε δει ακομη ουτε ενα ολοκληρο χρονο
και εγω δεν εχω συμπαθειες σε πολλους που παιζουν και συμπαθουσα πολλους που εφυγαν,ο χρονος δειχνει αν ηταν σωστο η λαθος η καθε επιλογη του προπονητη,δηλαδη εννοω το τι εκαναν αυτοι που εφυγαν μετα,τι τιτλους κατεκτησε η ομαδα κτλδηλαδη αν τους δεις παραπανω απο χρονο θα μαθουν περισσοτερη μπαλα;;; για τον νταρμπισιρ ο βαλβερδε ειχε πει οτι τον ειχε αδικησει την πρωτη θητεια του στον ολυμπιακο και του αξιζε περισσοτερος χρονος συμετοχη και μολις ξαναηρθε τον εδιωξε!!!!!! τον μητρογλου απο 1-2 παιγνιδια καταλαβε οτι δεν κανει ενω ο φουστερ που στα περισσοτερα ειναι αορατος κανει ε;;
αν οχι παλι τα ξανα λεμε..Οταν θα το διαβασεις για το Ραφικ σε λιγες ωρες η μερες στα site,τα ξαναλεμε... ;)
εκεινη τη χρονια ειχαμε πολυ μεγαλους παικτες,οντως ο οσκαρ ηταν ο χειροτερος ολων
OK μαγκα...αν οχι παλι τα ξανα λεμε..
τουλάχιστον είναι ειλικρινής το παιδίεγω τον θελω τον ραφικ για το β γυρο,μια χαρα μου φαινεται και μακαρι να τον παρει
Ο καστιγιο τι ειπε παλι,πρεπει να κανω ξανα προπονησεις γιατι ενα μηνα εκανα διακοπες,ωραια μεταγραφη εκανε ο αρης...
5 χρονια κανει διακοπες απλα τον τελευταιο μηνα το παρακανε....εγω τον θελω τον ραφικ για το β γυρο,μια χαρα μου φαινεται και μακαρι να τον παρει
Ο καστιγιο τι ειπε παλι,πρεπει να κανω ξανα προπονησεις γιατι ενα μηνα εκανα διακοπες,ωραια μεταγραφη εκανε ο αρης...
δεν πιστεύω να κάνει τετοια μαλακία!OK μαγκα...
πως να μεινει ο μιραλας ρε λαστ,2,5 εκ χρειαζονται και αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει σαλιο και σε εσας.ο τζεμπουρ μια χαρα θα ηταν για εσας αν δεν κανει και εκει τις μαλακιες του.δεν πιστεύω να κάνει τετοια μαλακία!
...έκανε μία με το Χαβίτο...θα κάνει και άλλη με τον Τσιμπούρη;;;
έλεος, δεν τον χρειαζόμαστε!!
εκτός πια κι αν δεν μείνει ο Μιραλάς. Αλλά τέτοιο παίκτη δεν τον θέλω κι ας μου βάζει 10 γκολ σε κάθε αγώνα
Τελικα δεν ειχα αδικο ε?..πλεον ολα τα σαιτ το γραφουν.δεν περιμενα ο βαλβερδε να κανει τετοια μαλακια με τον τσιμπουρ (εξωαγωνιστικα κριτιρια)και για αυτο δεν πιστευα τον πιπινομανιακ.τωρα ολοι αγωνια ποτε θα σκασει η βομβα τσιμπουρ...