Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
συνεχίστε να γλείφετε εκεί που χέζετε.θες να πεις τωρα οτι οι αεκτζηδες πονανε επειδη πηρατε αυτον που διωξαμε κακην κακως....
συνεχίστε να γλείφετε εκεί που χέζετε.θες να πεις τωρα οτι οι αεκτζηδες πονανε επειδη πηρατε αυτον που διωξαμε κακην κακως....
Το μανατζερ τον εδιωξε γιατι ηθελε να παρει "κομμματι" απο τη μεταγραφη...εν τω μεταξυ τον μανατζερ του ο τζιμπουρ τον εδιωξε απ οτι εμαθα γιατι του ειπε να ΜΗΝ ΠΑΕΙ στον ολυμπιακο,τετοια καβλα ειχε για να παιξει και να κανει ερωτα στον μανολο
Κανένας σώφρον Αεκτζής δεν έπαθε χουνέρι που πήρατε τον τρομοκράτη.
Μην σου πω και το αντίθετο,μην είπαν ΄΄δόξα σοι ο θεός΄΄(εγώ λέω ΄΄δόξα σοι ο Δίας΄΄).
Κανένας σώφρον Αεκτζής δεν έπαθε χουνέρι που πήρατε τον τρομοκράτη.
Μην σου πω και το αντίθετο,μην είπαν ΄΄δόξα σοι ο θεός΄΄(εγώ λέω ΄΄δόξα σοι ο Δίας΄΄).
όταν έβαζε όμως τα γκολ και έδινε βαθμούς στην ΑΕΚ μάλλον θα το έλεγαν επειδή τον είχαν...είναι λίγο άκυρο αυτό που λες.
Συμφωνω απολυτα...Σίγουρα.Αλλά με δεδομένα τα υπέρογκα ποσά που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του,και τα προβλήματα που δημιουργούσε(ξέχασες το σπάσιμο της μύτης στον Σκόκο;;),τα γκολ που έβαζε ήταν πολύ λίγα και πολύ ανούσια για να πεις το ΄΄δόξα σοι ο θεός΄΄.
Δεν έκανε 3 χρόνια τώρα κ τίποτα τρελλά.Και σιγά τα γκολ που έβαλε(σαν ποσότητα,γιατί έβαλε ωραία κ δύσκολα γκολ,αυτή είναι η αλήθεια...όλα και όλα).
Αλλά αν είναι να μου κα΄νει μια ομάδα μουνί,στο καλό και ακόμα παραπέρα.
οτι πηραν με ελαχιστα λεφτα τον τζιμπουρ ειναι το μυστικο,ο λογος που εγινε αυτη η μεταγραφη.το οτι δεν υπαρχουν φιλε τα 2,5 εκ που χρειαζονται για τον Μιραλας,δεν κανει ασοβαρο εναν μανατζερ!!!να σκεφτεστε λιγο!!υπαρχει μεγαλη διαφορα του λετο με παο και τζιμπουρ με αεκ,στις συγκεκριμενες περιπτωσεις δαπανηθηκανε πολλα λεφτα και απο τους δυο ,στη σημερινη περιπτωση ο ολυμπιακος δεν ρισκαρει τιποτα,παιρνει ενα παικτη με κινητρο για 6 μηνες,μ ελαχιστα λεφτα και κυριως ενα παικτη που οποσδηποτε χρειαζοτανε αφου ο παντελιτς ειδικα στα εκτος ειναι εξαιρετικα αργος και ο μιραλας εχει μανατζερ που δε μπορεις να συζητησεις σοβαρα μαζι του
κανε το θαυμα και περνα το παοκι και εκει να δεις κερασμα....Ελα ρε τρομοκράτη στην ομάδα της καρδιάς σου !!!
Σκέτη γλύκα είναι στο τζαμπα ο Τζιμπούρης .
Ευχαριστούμε το αεκακι για το κέρασμα.
οχι,εχει ρητρα ο Μιραλας 2,5 εκ. μεχρι τις 5 φεβρουαριου αν δεν κανω λαθος.απο εκει και περα θα ισχυει η ρητρα των 4,2 που υπαρχει στο συμβολαιο με την γαλικη ομαδα.master δεν το πιστευω αυτο που λες για τα 2,5 που ειναι και σε τρεις δοσεις απ οτι ξερω,το προβλημα ειναι οτι το καλοκαιρι αν θελει φευγει ετσι και αλλιως ο μιραλας αν δωσει μια ομαδα 4,2 εκατομυρια ευρω και εκει ειναι που σκαλωνει το πραγμα
Οσο για τους μανατζερ εχουμε πικρη πειρα ολοι μας
o Καστιγιο ειναι κωλοπαιδαρας αλλα επαιζε και μεγαλη μπαλα τοτε,δεν ξερω αν σας εβριζε,αλλα ξερω οτι μπηκαν στα ταμεια τοτε 15 εκ,μεγαλη υποθεση για ελληνικη ομαδα.Να φανταστεις για τον νερι του ειχε κανει οικειοθελως ο κοκκαλης αυξηση 50% μετα τους αγωνες με το μεξικο,απο 500 χιλιαρικα τον πηγε 1 εκατομμυριο και απο πανω μας εβριζε
Δε γνωριζω την ηλικια σου master αλλα θα τα δεις και συ στη συνεχεια τι γινεται με τους παικτες
υποτίθεται πως τον έχει κλεισει (έτσι είπε)πως να μεινει ο μιραλας ρε λαστ,2,5 εκ χρειαζονται και αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει σαλιο και σε εσας.ο τζεμπουρ μια χαρα θα ηταν για εσας αν δεν κανει και εκει τις μαλακιες του.
Ρε παιδια, θα το καταλαβαινα να χτυπαγαμε εναν μεγαλο μεσοαμυντικο, ή εστω αμυντικο, αλλα η προσθηκη ενος ακομα φορ μου φαινεται παραλογισμος...Ποσους θα μαζεψουμε πια??? Υπαρχει ο Μητρογλου που σε λιγο καιρο επιστρεφει-υποθετω. Υπαρχει ο Παντελιτς, υπαρχει ο Μιραλας, υπαρχει ο Φετφατζιδης που μπορει να μην ειναι παιχτης περιοχης αλλα ειναι καθαρα επιθετικογεγνης και μπουκαδορος. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ !
Αυτο το πραγμα μου θυμιζει Ρεαλ Μαδριτης 2004-5-6 οπου αντι να καλυψουν αλλες τρυπες που ειχαν, πηγαιναν και μαζευανε τους ακριβοτερους επιθετικους ολης της Ευρωπης με αποτελεσμα να μη χωρανε ολοι μεσα στη βασικη 11αδα, και να μενουν στον παγκο! Αποτελεσμα: Μεγαλα εξοδα για μισθους απο τη διοικηση, Γκρινια, Φαγωμαρα, Κακη ψυχολογία στα αποδυτηρια...
Εγω νομιζω οτι επρεπε να παρει καναν καλο οργανωτη σε στυλ Γκαλετι, ή ενα δυνατο μεσοαμυντικο σαν τον Καρεμπε ας πουμε... Αυτα ειναι πραγματα που λειπουν-νομιζω