Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
οτι πηραν με ελαχιστα λεφτα τον τζιμπουρ ειναι το μυστικο,ο λογος που εγινε αυτη η μεταγραφη.το οτι δεν υπαρχουν φιλε τα 2,5 εκ που χρειαζονται για τον Μιραλας,δεν κανει ασοβαρο εναν μανατζερ!!!να σκεφτεστε λιγο!!

επειδη σκεφτομαστε λιγο λοιπον, το θεμα δεν ειναι τα 2.5 αλλα ο μαλακας ο μανατζερ του Μιραλας που νομιζει οτι επειδη το ισχυον συμβολαιο του βελγου εχει μικρη ρητρα μπορει να ζηταει οτι συμβολαιο γουσταρει για να τη βγαλει. Ο ρολος του Τζιμπουρ ειναι συγκεκριμενος (6μηνος για την ακριβεια..)και επειδη εδω μιλαμε για σοβαρη διοικηση και οχι για διορισμενους προεδρους και διαχειριστες χρηματων αλλονων, πλεον του βαζουν ενα μετρο πιεσης. Τουτεστιν, σοβαρεψου γιατι υπαρχουν κι αλλοι..
Υπομονη 10 μερες για Μιραλας..
Αν και εχω αρχισει να φοβαμαι μηπως μας τον φαει το ΑΕΚακι..... :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
επειδη σκεφτομαστε λιγο λοιπον, το θεμα δεν ειναι τα 2.5 αλλα ο μαλακας ο μανατζερ του Μιραλας που νομιζει οτι επειδη το ισχυον συμβολαιο του βελγου εχει μικρη ρητρα μπορει να ζηταει οτι συμβολαιο γουσταρει για να τη βγαλει. Ο ρολος του Τζιμπουρ ειναι συγκεκριμενος (6μηνος για την ακριβεια..)και επειδη εδω μιλαμε για σοβαρη διοικηση και οχι για διορισμενους προεδρους και διαχειριστες χρηματων αλλονων, πλεον του βαζουν ενα μετρο πιεσης. Τουτεστιν, σοβαρεψου γιατι υπαρχουν κι αλλοι..
Υπομονη 10 μερες για Μιραλας..
Αν και εχω αρχισει να φοβαμαι μηπως μας τον φαει το ΑΕΚακι..... :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο το θεμα με τον μιραλας που το διαβασες ακριβως;

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Οσο για τους μανατζερ εχουμε πικρη πειρα ολοι μας οπως και για τους παικτες που με 6 μηνες μπαλα θελουν να τα κονομησουν για ολη τους τη ζωη.Ειδαμε και τον ντιογκο,τον ντουντου,τον ραουλ,τον ριβαλντο που ηθελε να τον πληρωνουμε μεχρι και τα γεραματα αυτον ,τον κηπουρο του,τη νταντα του ,τα σχολεια,τα εισιτηρια,και τον νερι,αλλος παικταρας,ενα χρονο επαιξε μετα απο πεντε χρονια και ειχε βγαλει γλωσσα

Οχι φίλε είσαι λάθος !!!  Πρέπει να δίνουμε ότι καβλώσει του μάνατζερ , ενίοτε και κάτω από το τραπέζι και μετά να μας βγάζουν τις οικονομικές καταστάσεις στη φόρα και να γελά μαζί μας η κοινωνία
chuckle.gif

Ρε παιδια, θα το καταλαβαινα να χτυπαγαμε εναν μεγαλο μεσοαμυντικο, ή εστω αμυντικο, αλλα η προσθηκη ενος ακομα φορ μου φαινεται παραλογισμος...Ποσους θα μαζεψουμε πια??? Υπαρχει ο Μητρογλου που σε λιγο καιρο επιστρεφει-υποθετω. Υπαρχει ο Παντελιτς, υπαρχει ο Μιραλας, υπαρχει ο Φετφατζιδης που μπορει να μην ειναι παιχτης περιοχης αλλα ειναι καθαρα επιθετικογεγνης και μπουκαδορος. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ !

Δεν τα λες καλά . Αυτή την στιγμή έχουμε μόνο δυο για μπροστά , Μιραλάς και Πάντελιτς . Ο Νέμεθ καλώς ή κακώς (κακώς για εμέ , τον θεωρώ παικταρά ) δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο.
Με δυο επιθετικούς ΔΕΝ βγαίνει μισή χρονιά. Μια χαρά προσθήκη είναι ο τσιμπούρης.
Σαφώς και θα θέλαμε και για χαφ μια κίνηση αλλά τώρα μιλάμε για την επίθεση.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δόξα και τιμή στον Βαλβίδα!!
respect-049.gif

Λύσσαξε να δώσουμε δανεικό το Μήτρογλου επειδή είναι κάγκουρας
και φέρνει τζιμπούρη που θα τα κάνει όλα πουτάνα. :jerking: :jerking:

Του έλειψε που του πέταγε μπάλες στα μούτρα ο Λέτσος. :s&m_1:
ερώτηση ηλιθίου
το Νέμεθ γιατί τον έχουμε;
έχω και άλλη
γμτ την ελληνική μου ομάδα....(δεν μου βγήκε σε ερώτηση)

τι στο λύκο τονε πήρε αυτόν τον σκατόπουστα;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η "καρδια" του Τζεμπουρ,βρισκεται στη τσεπη του...
ΑΝ την ΑΕΚ δεν την ειχαν καταντησει "Αεκακι" και πληρωνε στη ωρα της,ουτε καβγαδες θα ειχαμε ουτε τσαμπουκαδες απο το Ραφικ...
Σας ειπα...Οσο θα εχει γεματη τσεπη θα ειναι αρνακι...
Οταν θα αρχισουν τα "ψαλιδια" και οι καθυστερησεις συμβολαιων,θα αρχισουν "τα οργανα" στου Ρεντη..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΑΝ την ΑΕΚ δεν την ειχαν καταντησει "Αεκακι" και πληρωνε στη ωρα της,ουτε καβγαδες θα ειχαμε ουτε τσαμπουκαδες απο το Ραφικ...
Οταν θα αρχισουν τα "ψαλιδια" και οι καθυστερησεις συμβολαιων,θα αρχισουν "τα οργανα" στου Ρεντη..

δηλαδή οι άλλοι 30 παίκτες της ΑΕΚ,που δεν πληρώνονται στην ωρα τους(δεν το ξέρω εγώ αυτό,εσείς κάτι θα ξέρετε παραπάνω για να το λέτε),τι έπρεπε να κάνουν;;;;
να κάψουν συθέμελα το προπονητικό στα Σπάτα;;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
;

εδώ κόσμος δεν έχει να φάει,1 εκ.άνεργοι έχει η Ελλάδα και η μούρη του θέλει να παίρνει τον πακτωλό των χρημάτων του στην ώρα τους,ε;;;
ρε δεν πάει στο διάολο το μαλακιστήρι.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δηλαδή οι άλλοι 30 παίκτες της ΑΕΚ,που δεν πληρώνονται στην ωρα τους(δεν το ξέρω εγώ αυτό,εσείς κάτι θα ξέρετε παραπάνω για να το λέτε),τι έπρεπε να κάνουν;;;;
να κάψουν συθέμελα το προπονητικό στα Σπάτα;;
οι περισσοτεροι παιχταραδες ειναι και κωλοπαιδα
παιχταρας ο πουστης ,τι να λεμε

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μα δεν το ξέρεις;;;
όταν ηταν πιτσιρικάς στην Αλγερία,πάνω από το κρεββάτι του είχε τις άφίσες του Αναστό,του Τσαλουχίδη και του Μύρτσου.

Έτσι ρε τύπε, πρώτα πήγε στην ΑΕΚ, την ομάδα της καρδιάς του (της αριστερής κοιλίας)
και τώρα στο γαύρο, την ομάδα της δεξιάς κοιλίας της καρδιάς του.

Σας σιχαθήκαμε ρε μισθοφόροι!!! :birdman: :birdman:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έτσι ρε τύπε, πρώτα πήγε στην ΑΕΚ, την ομάδα της καρδιάς του (της αριστερής κοιλίας)
και τώρα στο γαύρο, την ομάδα της δεξιάς κοιλίας της καρδιάς του.

Σας σιχαθήκαμε ρε μισθοφόροι!!! :birdman: :birdman:

ρε ας σου κάνει την δουλειά σου και στα τέτοια σου.
αλλά δεν θα στην κάνει...
Με μαθηματική ακρίβεια,μουνί θα τα κάνει όλα κάποια στιγμή.
είστε κ ομάδα με πολλές βεντέτες κ μεγάλα ονόματα,πράγμα που δεν χαμπαριάζει ο Τζιμπούρ,θα βρει πολλά ΄΄μέτωπα΄΄ μπροστά του ο τρομοκράτης.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τέσπα,για μένα ούτε κρύο,ούτε ζέστη για τον αλλοπρόσαλλο.
Για το μόνο που στενοχωρήθηκα γγια την παρτη του,είναι ότι η ομάδα πέταξε έτσι 6 εκ.Το ότι πήγε στον γαύρο,ποσώς με νοιάζει.Το ιδιο θα μου έκανε κ να πήγαινε στην Καβάλα.
Καλή σας νύχτα και καλορίζικος ο μουρλός...αλλά συνάμα και καλός παίκτης για να λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη.

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
με αυτην την κινηση...δεν κατλαβαινω ποια πως σκεφτεται ο μαρινακης  :think: αλλα και ο βαλβερδε ποια...... :dancing: τον κουμουρτζι δεν τον ηθελε επειδη ηταν αφρικανος..οκ και εγω μαζι του.....αλλα να παρουν τον αλλοπροσαλο και συναμα παπαρα τζιμπουρ που καποια στιγμη θα κανει μπουρδελο τα αποδυτηρια......και να φανε συναμα και τον πιστιρικα (που εγω τον θεωρω  αστερι νεμεθ)μα στον πουτσο δεν το καταλαβαινω  :headbang: κριμα Μαρινακη και σε ειχα σε εκτιμηση  :headbang:

Επισκέπτης
με ποιον λετε να τσακωθει πρωτα στα αποδυτηρια?
1)βαλβερδε
2)παντελιτς
3)ιμπαγαζα (πολυ μανουρας και δεν του φαινετε)
4)θα κανει την κοτα γιατι στον θρυλο δεν τον παιρνει

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
βρε οπως και να εχει...αυτη την κινηση του Μαρινακη δεν μπορω να την καταλαβω  :headbang: μου χαλασε το Π.Σ.Κ ειλικρινα...αντε να κανει παρεα και στον αλλο psiho που εχουμε στην ομαδα τον Ζαιρι.....γαμω το διαρκειας μου γμτ  :headbang: :headbang: :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλως ηρθες τρομοκρατη στην μεγαλυτερη ομαδα της ελλαδας...στην ομαδα που ειναι ονειρο καθε ποδοσφαιριστη στην ελλαδα να αγωνιστει καποια στιγμη...
εσυ καταφερες να το πραγματοποιησεις...στο χερι σου ειναι αυτο το ταξιδι που ξεκινας να εχει συνεχεια και πορεια....τα μιλησες με τον προπονητη σου  σου εξηγησε τι θελει απο σενα ,τι μπορει να συναντησεις ,συμφωνησες και απομενει να δουμε αν κανεις τα συμφωνημενα...
σε καμμια ομαδα ΠΟΤΕ δεν περισσευει ΚΑΝΕΝΑΣ καλος παιχτης....
απο εκει και περα ολοι κρινονται στα γηπεδα αλλα ΚΑΙ στα αποδυτηρια...
οπως ειπε ο κυριος κομινακης αυτη τη στιγμη τα αποδυτηρια του ολυμπιακου ειναι εκκλησια...
ετσι σκοπευουν οι αρμοδιοι να τα διατηρησουν....αρα δεν υπαρχει περιπτωση κανενας να μπει πανω απο το συνολο...εδω βεβαια δεν θα εχεις την ανασφαλεια που ειχες στο αδεκαρακι ωστε η συμπεριφορα σου να ειναι αλλοπροσαλλη....
ειχες δικαιολογια γιατι επρεπε να συννενοηθεις με τον προεδρο-υπαλληλο των 1000 ευρω....
τωρα θα εχεις να κανεις με τον κυριο μαρινακη...αρα δεν θα υπαρχει καμμια δικαιολογια...
τωρα αν εχουμε πολλους επιθετικους η λιγους και τα διλημματα τυπου χελακη και μαζια εγω προσωπικα τα ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ....
αν ειναι δυνατον να θεωρω προβλημα οτι εχω καλους πολλους ποιοτικους παιχτες στο ροστερ μου και απο αυτους θα πρεπει ο κωουτς να κανει τους σχεδιασμους του...αν ειναι δυνατον...
θα τρελλαθουμε παλι...δηλαδη καλυτερα που οι αλλοι εχουν ΜΟΝΟ εναν επιθετικο;;;;
μονο αυτο δεν μας ειπαν....
η συνεχεια στο χορτο...εκει που ειναι ο καθρεφτης των παντων και οχι στα πληκτρολογια του μπουρδελα τελεια κομ....
Υ.Γ. κυριε μαρινακη μη σταματας να τους γαμας.... ;) ;)

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Γαυράκια την κάνατε τη μαλακία με τον τρομοκράτη...μόνο που δεν τρομοκρατεί τουσ αντιπάλους αλλά τους προπονητές του...βλέπω μέχρι το Πάσχα να έχει παίξει τις πρώτες μάπες με τον Βαλβέρδε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παντως και ο ολυμπιακος ειναι απαραδεκτος,κανει κατι χουνερια στην αεκ αλλο πραγμα,ειμαστε η ομαδα που μισουν περισσοτερο απ οτιδηποτε αλλο στο κοσμο και ειναι λογικο,δεν ειναι οτι τους πηδαμε και πονανε,οχι,ο πονος ειναι χειροτερος,ειναι ιδιος μ αυτον που θελει η γκομενα να πηδηχτει αγρια και της λες οχι δεν θα σε πηδηξω,αυτο το πονο νοιωθουν οι αεκτζηδες
Επαναλαμβανω ομως ,κατω τα χερια απο τον master
εχει δικιο...φταινε ομως αυτοι...δεν σου δινουν το περιθωριο να εισαι μαζι τους συγκαταβατικος...σου κουνιουντα και σου ζαλιζουν τα αρχιδια και το παιζουν ισοδυναμοι με σενα ...σε προκαλουν να τους γαμας μιας και δεν αποδεχονται τον πραγματικο τους ρολο απεναντι σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom