redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
οτι σας παιζω ολους μαζι μονος μου για την πλακα μου;το γνωριζει ολο το σαιτ.... ;)Τα υπόλοιπα όμως ισχύουν μια χαρά ...
![]()
οτι σας παιζω ολους μαζι μονος μου για την πλακα μου;το γνωριζει ολο το σαιτ.... ;)
ρε παιχτη εσυ δεν εβγαλες βιντεο οτι το εχετε βαθυ και μας χωραει ολους;το τραγουδαγε ολο το γηπεδο η οχι;γιατι νευριαζεις τωρα;![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε φιλε δεν παω με αντρες βρες καναν παοκτζη να σε δειρει και να σε ξεβρακωσει ακου βιτσιο ο τυπαςλεει επισης "ξυλο και ξεβρακωμα σε καθε παοκτζη" γουσταρεις γλυκια μου ?
Βασικα;;;;Βασικά τον παίζεις όσο όλο το σαιτ για την πλάκα σου...
οχι ρε φιλε δεν παω με αντρες βρες καναν παοκτζη να σε δειρει και να σε ξεβρακωσει ακου βιτσιο ο τυπας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βασικα;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
ρε κοριτσι εισαι και μας κανεις πλακιτσα;
εχω καταλαβει ρε,το εχεις βαθυ,μας χωραει ολους,και γουσταρεις να σε δερνει και να σε ξεβρακωνει παοκτσης...αλλα εμενα μη μου την πεφτεις ρε τυπε ειμαι αεκτζηςδεν καταλαβες μωρη λουγκρα παλι ?![]()
![]()
![]()
![]()
ακατοικητο ε ????
εχω καταλαβει ρε,το εχεις βαθυ,μας χωραει ολους,και γουσταρεις να σε δερνει και να σε ξεβρακωνει παοκτσης...αλλα εμενα μη μου την πεφτεις ρε τυπε ειμαι αεκτζης![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε μαλακα με ταπωσεςαντε κλασε ρε τουρκοσπορε να βγει καμμια καποτα απο το πηγαδι
oxi ρε τυπε...τον γαμησα λιγο στην αρχη αλλα μετα πραγματικα τον βαρεθηκα...εχω δει εδω μεσα μαλακες και μαλακες αλλα σαν κιαυτον κανενα...Μην ασχολείστε με το μαλακα τον master21.
Πρηξαρχίδης από τους λίγους.
Έχει στο νήμα του Θρύλου περισσότερα ποστς από πολλούς από μας.
Χωρίς λόγο κιόλας.
Άντε ας πει εδώ μέσα ποιος γάβρος είναι που τον γαμάει και κωλοτρίβεται συνέχεια...
Χρηστίδη εσύ?
φυσικα προεδρο....ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ....
ναι....αλλα του δινετε σημασια...δεν μπορω να καταλαβω το γιατι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tα έδειξε και στο στρατό?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απάντησα σαν μαστερ21 της μαλακίας.
Δίκιο έχεις πάντως.
Τέτοιο μαλάκα δε βρίσκεις πουθενά αλλού.
ξερει να τον περνει παντοςναι....αλλα του δινετε σημασια...δεν μπορω να καταλαβω το γιατι...
δικαιωμα σας βεβαια...
ξερω εχουν ξεκινησει να χτυπανε τον προεδρο με ολους τους τροπους και υπουλα...
αυτο μου αρεσει....δειχνει οτι τον φοβουντε...αυτοι που τον ξερουν ;) ;) ;)
ο χοντρος με τα πουρα και οι φιλιπινεζες του
ρε φιλε μηπως εισαι για τον ΠΟΥΤΣΟ και δε το καταλαβες ακομη...???ναι....αλλα του δινετε σημασια...δεν μπορω να καταλαβω το γιατι...
δικαιωμα σας βεβαια...
ξερω εχουν ξεκινησει να χτυπανε τον προεδρο με ολους τους τροπους και υπουλα...
αυτο μου αρεσει....δειχνει οτι τον φοβουντε...αυτοι που τον ξερουν ;) ;) ;)
ο χοντρος με τα πουρα και οι φιλιπινεζες του
μη του λες τετοια και παρεξηγηθουν οι θαυμαστες του που τον νομιζουν για τον νεο βουδαρε φιλε μηπως εισαι για τον ΠΟΥΤΣΟ και δε το καταλαβες ακομη...???![]()
![]()
![]()
ρε σειρα αν υπηρχε master στη μαλακια αυτος θα επαιρνε διδακτορικο με το καλημερα...!!!μη του λες τετοια και παρεξηγηθουν οι θαυμαστες του που τον νομιζουν για τον νεο βουδα![]()
![]()
![]()
![]()
ρε φιλε μηπως εισαι για τον ΠΟΥΤΣΟ και δε το καταλαβες ακομη...???![]()
![]()
![]()