dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
τι ασχολησε?γνωστο αυτο...αστονε τωρα γιατι ειναι στριμωγμενος ως συνηθως στα σκοινια ο μαλακας...να δω τι θα σκαρφιστει για να την κανει...του εχω βαλει δυσκολα
τι ασχολησε?γνωστο αυτο...αστονε τωρα γιατι ειναι στριμωγμενος ως συνηθως στα σκοινια ο μαλακας...να δω τι θα σκαρφιστει για να την κανει...του εχω βαλει δυσκολα
ηταν οφσσαιτ ο σισε εχθες ναι η οχι πες μου σε παρακαλω :'(δεν απαντησες για την φαση που σε ρωτησα...
και αν θες ψαξε και βρες την ανακοινωση της παε ηρακλης μετα το ματς με βαζελο στο οακα ;) ;) ;) ;)
Για το κύριο άρθρο λέω όχι για την ανακοίνωση,ξαναδιάβασε .ελεος ρε φιλε ανακοινωση της παε ηρακλης ειναι,λες να ειναι ψευτικο;ενταξει η σπορντευ,η εξεδρα,το γκολ,ο φιλαθλος ειναι αντιολυμπιακες εφημεριδες για σας τωρα θα βγαλετε και το σπορντογκ ημαρτον.
φυσικα και ειναι πεναλτυ στον φετφατζιδη και νομιζω οτι το ειπαν σε ολα τα καναλια.ωραια ...αν και εχω βαρεθει να σε ξεβρακωνω θα το κανω για τελευταια φορα...δες και αυτο το βιντεο και πες μας στο 1.37 τι ειναι...παγωσε την εικονα και πες μας2...
αιντε μαλακα ...δεν εχεις βαρεθει να σε γαμαω;;;;ποσο μαζοχα εισαι;;;
δεν σου απανταει κανεις μην στενοχωριεσαι καραγκιοζακο.Μ'αρέσει ρε μάγκες που κάθεστε και απαντάτε στον καραγκιόζη του φόρουμ
στα καναλια ειπανε για τη φαση του ηρακλη στο 92'.φυσικα και ειναι πεναλτυ στον φετφατζιδη και νομιζω οτι το ειπαν σε ολα τα καναλια.
αν ηταν ακινητος και προσπαθουσε να αποφυγει την μπαλλα που πηγαινε πανω του δεν θα ηταν...επειδη ομως αυτος δεν σταματησε ναι ηταν...ηταν οφσσαιτ ο σισε εχθες ναι η οχι πες μου σε παρακαλω :'(
δικιο εχεις αλλα τι να τον κανω τον μαλακα;;;;αφου του αρεσει το καβλι μου,,,δεν βλεπεις πως μου τριβεται;;;ειμαι φιλευσπλαχνος....τι ασχολησε?
ναι αλλα δεν ειδα να διαμαρτυρεσαι που αδικηθηκα και τελικα εχασα το ματς....φυσικα και ειναι πεναλτυ στον φετφατζιδη και νομιζω οτι το ειπαν σε ολα τα καναλια.
σε παω ρε μορτη γιατι εισαι πολυ μπροστα στα θεματα διαιτησιας σε θελω διαιτητη στο 5χ5 που παιζω καθε εβδομαδα μιλαμε θα πεφτει πολυ ξυλο αναμεσα στις ομαδες παλι καλα που δεν θα ειχες και τα οφσσαιτ να ελενχειςαν ηταν ακινητος και προσπαθουσε να αποφυγει την μπαλλα που πηγαινε πανω του δεν θα ηταν...επειδη ομως αυτος δεν σταματησε ναι ηταν...
αν ηταν ακινητος ΟΧΙ δεν θα ηταν...εκατο φορες τα ειπαμε χτες ....κουραστηκα...
εισαι ο μοναδικος που το πιστευεις και αντι να δεις την φαση ξανα συνεχιζεις να εκτιθεσαι.αν ηταν ακινητος και προσπαθουσε να αποφυγει την μπαλλα που πηγαινε πανω του δεν θα ηταν...επειδη ομως αυτος δεν σταματησε ναι ηταν...
μπορουσε να σταματησει και δεν θα υπηρχε προβλημα...
ειναι σαν κατι μαλακες που τσουλανε σιγα σιγα απο ενα στοπ και μολις τους πεις κατι σου λενε τι λες ρε εγω θα σταματαγα....ναι ρε μαγκα αλλα εγω βλεπω ενα αμαξι να τσουλαει πως θα ξερω τι θα κανεις;;;;μενταλιστ ειμαι;;;στοπ σημαινει ακινητοποιηση αυτοκινητου
μαθε μπαλιτσα ρε παπαρα που πας να μου βαλεις τρικλοποδια ανυπαρκτε...
αν ηταν ακινητος και προσπαθουσε να αποφυγει την μπαλλα που πηγαινε πανω του δεν θα ηταν...επειδη ομως αυτος δεν σταματησε ναι ηταν...
μπορουσε να σταματησει και δεν θα υπηρχε προβλημα...
ειναι σαν κατι μαλακες που τσουλανε σιγα σιγα απο ενα στοπ και μολις τους πεις κατι σου λενε τι λες ρε εγω θα σταματαγα....ναι ρε μαγκα αλλα εγω βλεπω ενα αμαξι να τσουλαει πως θα ξερω τι θα κανεις;;;;μενταλιστ ειμαι;;;στοπ σημαινει ακινητοποιηση αυτοκινητου
μαθε μπαλιτσα ρε παπαρα που πας να μου βαλεις τρικλοποδια ανυπαρκτε...
αφου ο τζολε εχει περισσοτερες κουπες,τι περιμενεις?δικιο εχεις αλλα τι να τον κανω τον μαλακα;;;;αφου του αρεσει το καβλι μου,,,δεν βλεπεις πως μου τριβεται;;;ειμαι φιλευσπλαχνος....
Ρε μάγκα αυτό είναι στη σελίδα για τον Ηρακλή,λογικό είναι και θεμιτό.
καλο παιδι πρεπει να ναι,αλλα στερημενο απο τιτλους...
λογικες οι αντιδρασεις του.
γνωστο αυτο...αστονε τωρα γιατι ειναι στριμωγμενος ως συνηθως στα σκοινια ο μαλακας...να δω τι θα σκαρφιστει για να την κανει...του εχω βαλει δυσκολα
δες ξεβρακωμα τωρα ρε δειχνει την φαση ο βασσαρας....σε σεμιναριο ακριβως η ιδια....νουμεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
καθαρη γκολαρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
δεν ειρωνευομαι,μπεσα σου μιλαω.Μην τους ειρωνεύεσαι ρε φίλε ,είναι όντως καλά παιδιά ...