You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
xaxaxa ο χολεπμπας στο τελος ζητησε τη φανελα απο τον τουρε και ο αραπακος του δωσε χυλοπιτα
ελα μωρη τρελα γιαγια με τη σπιναλογκα που μαζεψαμε στο λιμανι
παιδια ο παντελιτς ,ουτε σε προπονηση δεν μπορει να σκοραρει καλυτερα ο αλεξανδρης ;)
και το θεικο ηταν που φωναζαν απο πανω για το γιωργατο:
[move][size=15pt]κανε τη γιουβεντους ανω κατω ρε γιωργατο , ρε γιωργααατο !!![/size][/move]
γιατι που σε καποια φαση ελεγαν οι σχολιαστες οτι η σημερινη βραδια δεν ειναι αποκλειστηκα για τους ολυμπιακους αλλα για ολους του ελληνες και στο βαθος ακουγες ''ηλιοπουλε μπηνε στο πουλμαν σε γαμησανε''
παιδια ο παντελιτς ,ουτε σε προπονηση δεν μπορει να σκοραρει καλυτερα ο αλεξανδρης ;)
[move][size=15pt]κανε τη γιουβεντους ανω κατω ρε γιωργατο , ρε γιωργααατο !!![/size][/move]
χααχαχαχαχαχα
εγω παντως το ευχαριστηθηκα πολυ και γμε ολα τα ευτραπελα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ενταξει ρε αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα ,εξαλλου στο καραισκακη εγινε το ματς ,δεν εγινε σε κανα παρθεναγωγειο ;)γιατι που σε καποια φαση ελεγαν οι σχολιαστες οτι η σημερινη βραδια δεν ειναι αποκλειστηκα για τους ολυμπιακους αλλα για ολους του ελληνες και στο βαθος ακουγες ''ηλιοπουλε μπηνε στο πουλμαν σε γαμησανε''
χααχαχαχαχαχα
εγω παντως το ευχαριστηθηκα πολυ και γμε ολα τα ευτραπελα
παντως ο ζιζου δεν την ξεχναει την τεχνη ;)
ναι ναιενταξει ρε αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα ,εξαλλου στο καραισκακη εγινε το ματς ,δεν εγινε σε κανα παρθεναγωγειο ;)
παντως ο ζιζου δεν την ξεχναει την τεχνη ;)
εκει με τον αβραμη
παντως δε ξερω στο φατι κλαμπ που ακουγα λιγο ραδιο ειπαν οτι και καλα αυριο ολες οι εφημεριδες θα γραφουν για παιχτες που μπορουν ακομα και σημερα να παιξουν ενα ημιχρονο
εγω ρε φιλε θεωρω οτι ελλαδα ο ζιζου σημερα θα επαιζε μια χαρα για ενα δευτερο ημιχρονο
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ναι ναι
εκει με τον αβραμη
παντως δε ξερω στο φατι κλαμπ που ακουγα λιγο ραδιο ειπαν οτι και καλα αυριο ολες οι εφημεριδες θα γραφουν για παιχτες που μπορουν ακομα και σημερα να παιξουν ενα ημιχρονο
εγω ρε φιλε θεωρω οτι ελλαδα ο ζιζου σημερα θα επαιζε μια χαρα για ενα δευτερο ημιχρονο
πεστο ψεμματα
ρε παιδια δεν ακουτε κιολας...μολις γυρισα και φυσικα φωναζαμε:
εκανες την τουμπα ανω κατω γεωργατο!!!γεωργατο!!
κι εσκισες των βαζελων τον πατο!!!γεωργατο!!γεοργατο!!!
απλα αναφερομενοι σε πραγματικα γεγονοτα που γραφτηκαν στην ιστορια....
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ηθελα να 'ξερα ο βαλβερδε τι σκεφτοταν οταν εβλεπε τον μητρογλου να σκοραρει εστω και σε τετοιο ματς.........
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
μπουρουση αντε γαμισου ;) ;)
τεοντοσιτς σπανουλης forever....
Τι παίχτηκε με Μπουρούση?
Τι είπε?
Σπανούλη ψόφα.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
αυτο ειναι που σε πειραξε ρε;θες να μας πεις οτι δεν εχεις φιλους αεκτζηδες η βαζελους;μην εισαι τοσο φανατικος.για αθληματα μιλαμε.αντε γαμισου κωλοτρυπιδα...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
την κουλτουρα και τις θεωριες της πουτσας σε αλλους που μασανε...οχι σε μενα... ;) ;)αυτο ειναι που σε πειραξε ρε;θες να μας πεις οτι δεν εχεις φιλους αεκτζηδες η βαζελους;μην εισαι τοσο φανατικος.για αθληματα μιλαμε.
φυσικα εχω και βαζελους και αεκτζηδες φιλους...αυτο τι σημαινει;;;;
οτι ο μπουρουσης που παιρνει ενα σκασμο λεφτα θα εχει κολλητιλικια με τον ''εχθρο''
γιατι μην κοροιδευομαστε στο μπασκετ αυτη τη στιγμη υπαρχει ''πολεμος''
εμεις λεμε οτι μας κλεβουνε και μας πιανουν τον κωλο ...γινεται της πουτανας γυρω σου...σε ενα θεμα που παιρνεις εκατομμυρια...βλεπεις τον κολλητο σου να βαραει τον συμπαικτη σου και υποτιθεται συμμαχο σου στον πολεμο και ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙς ΕΚΕΙ παρα μονο στον αλλο σερβο χωνεσαι που σου ριχνει την καρεκλια...
μετα απο οτι εγινε ο οικονομικος μεταναστης στην ισλανδια και ο φωτσης ηταν λαλιστατοι (πραγμα που δεν εκαναν μετα την ολυμπια οι αδερφουλες) και ελεγαν μυδρους κατα του τεοντοσιτς(του υποτιθεμενου συμπαιχτη σου και συμμαχου σου)...
δεν βγηκες να πεις τιποτα για τον φωτση που ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΑ και που αν δεν ηταν ο τεοντοσιτς συγκεριμενα δεν θα αντιδρουσε ετσι...ηταν καθαρα θεμα παο οσφπ...
ησουνα διπλωματης...
εχω μαθει μαλακα μαστερ οτι σε ενα πολεμο ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ...το καταλαβες τωρα;;;;
φυσικα και δεν θα εχει φιλιες και φιλακια με αυτους που μας κλεβουνε και μας περνανε για μαλακες....
γιατι αν αυτουνου του ψγλομαλακα δεν του στερουν χρηματα η του στερουν πολυ ελαχιστα σε σχεση με αυτα που εχει εμας μας στερουν κατι ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ....
καταλαβες μαλακομαστερ;;;;θεωριες αλλου...
τραβα με τον παπαδογιαννη και τον σκουντη να τους συμβουλεψεις να γραψουν κανενα αρθρο για ''μπασκετικο πολιτισμο''
βεβαια μονο για το σεφ...γιατι στο οακα ισχυουν αλλα καθεστωτα... ;) ;) ;)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
δηλαδη χρηστιδη πιστευεις τωρα εσυ οτι ο ολυμπιακος πρεπει να παιρνει τα πρωταθληματα στο μπασκετ αλλα τον κλεβουν...την κουλτουρα και τις θεωριες της πουτσας σε αλλους που μασανε...οχι σε μενα... ;) ;)
φυσικα εχω και βαζελους και αεκτζηδες φιλους...αυτο τι σημαινει;;;;
οτι ο μπουρουσης που παιρνει ενα σκασμο λεφτα θα εχει κολλητιλικια με τον ''εχθρο''
γιατι μην κοροιδευομαστε στο μπασκετ αυτη τη στιγμη υπαρχει ''πολεμος''
εμεις λεμε οτι μας κλεβουνε και μας πιανουν τον κωλο ...γινεται της πουτανας γυρω σου...σε ενα θεμα που παιρνεις εκατομμυρια...βλεπεις τον κολλητο σου να βαραει τον συμπαικτη σου και υποτιθεται συμμαχο σου στον πολεμο και ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙς ΕΚΕΙ παρα μονο στον αλλο σερβο χωνεσαι που σου ριχνει την καρεκλια...
μετα απο οτι εγινε ο οικονομικος μεταναστης στην ισλανδια και ο φωτσης ηταν λαλιστατοι (πραγμα που δεν εκαναν μετα την ολυμπια οι αδερφουλες) και ελεγαν μυδρους κατα του τεοντοσιτς(του υποτιθεμενου συμπαιχτη σου και συμμαχου σου)...
δεν βγηκες να πεις τιποτα για τον φωτση που ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΑ και που αν δεν ηταν ο τεοντοσιτς συγκεριμενα δεν θα αντιδρουσε ετσι...ηταν καθαρα θεμα παο οσφπ...
ησουνα διπλωματης...
εχω μαθει μαλακα μαστερ οτι σε ενα πολεμο ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ...το καταλαβες τωρα;;;;
φυσικα και δεν θα εχει φιλιες και φιλακια με αυτους που μας κλεβουνε και μας περνανε για μαλακες....
γιατι αν αυτουνου του ψγλομαλακα δεν του στερουν χρηματα η του στερουν πολυ ελαχιστα σε σχεση με αυτα που εχει εμας μας στερουν κατι ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ....
καταλαβες μαλακομαστερ;;;;θεωριες αλλου...
τραβα με τον παπαδογιαννη και τον σκουντη να τους συμβουλεψεις να γραψουν κανενα αρθρο για ''μπασκετικο πολιτισμο''
βεβαια μονο για το σεφ...γιατι στο οακα ισχυουν αλλα καθεστωτα... ;) ;) ;)
να τος παλι ο παπαδογιαννης , να υποστηριξει το μπουρουση
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
αστους ρε...λες να βριζω εγω παιχτη της ομαδας μου τζαμπα ;;;το εχω κανει πολλες φορες;;;
να τος παλι ο παπαδογιαννης , να υποστηριξει το μπουρουση
τα κοζα ειναι συγκεκριμενα...υπαρχει η μασωνια υπαρχουμε και εμεις...
οποιος κανει κολλητιλικια με την μασωνια ειναι εχθρος...τελος...
δες την συμπεριφορα απεναντι στον μιλος (και τι τελικα εκανε ο μιλος)
και δες και απεναντι στο γουρουνι
(και τι εκανε αυτος που το εχει ξανακανει οχι τοσο αποκρουστικο αλλα επισης αντιαθλητικο και αλητικο) η και στο ''χταποδι''...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
κοιτα...ξερω τι καριολα εισαι και θες να με μπριζωσεις για να κανεις χαβαλε...σεβαστο αλλα την κανω τωρα για καφεδακι και αμα ξαναμπω και εισαι θα σε διασκεδασω... ;) ;)δηλαδη χρηστιδη πιστευεις τωρα εσυ οτι ο ολυμπιακος πρεπει να παιρνει τα πρωταθληματα στο μπασκετ αλλα τον κλεβουν...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις