Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
xaxaxa ο χολεπμπας στο τελος ζητησε τη φανελα απο τον τουρε και ο αραπακος του δωσε χυλοπιτα
ελα μωρη τρελα γιαγια με τη σπιναλογκα που μαζεψαμε στο λιμανι

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
xaxaxa ο χολεπμπας στο τελος ζητησε τη φανελα απο τον τουρε και ο αραπακος του δωσε χυλοπιτα
ελα μωρη τρελα γιαγια με τη σπιναλογκα που μαζεψαμε στο λιμανι
:2funny: :2funny: :2funny:
παιδια ο παντελιτς ,ουτε σε προπονηση δεν μπορει να σκοραρει καλυτερα ο αλεξανδρης  ;)

και το θεικο ηταν που φωναζαν απο πανω για το γιωργατο:

[move][size=15pt]κανε τη γιουβεντους ανω κατω ρε γιωργατο , ρε γιωργααατο !!![/size][/move]

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
παιδια ο παντελιτς ,ουτε σε προπονηση δεν μπορει να σκοραρει καλυτερα ο αλεξανδρης  ;)

[move][size=15pt]κανε τη γιουβεντους ανω κατω ρε γιωργατο , ρε γιωργααατο !!![/size][/move]
γιατι που σε καποια φαση ελεγαν οι σχολιαστες οτι η σημερινη βραδια δεν ειναι αποκλειστηκα για τους ολυμπιακους αλλα για ολους του ελληνες και στο βαθος ακουγες ''ηλιοπουλε μπηνε στο πουλμαν σε γαμησανε''
χααχαχαχαχαχα
εγω παντως το ευχαριστηθηκα πολυ και γμε ολα τα ευτραπελα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
γιατι που σε καποια φαση ελεγαν οι σχολιαστες οτι η σημερινη βραδια δεν ειναι αποκλειστηκα για τους ολυμπιακους αλλα για ολους του ελληνες και στο βαθος ακουγες ''ηλιοπουλε μπηνε στο πουλμαν σε γαμησανε''
χααχαχαχαχαχα
εγω παντως το ευχαριστηθηκα πολυ και γμε ολα τα ευτραπελα
ενταξει ρε αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα ,εξαλλου στο καραισκακη εγινε το ματς ,δεν εγινε σε κανα παρθεναγωγειο  ;)
παντως ο ζιζου δεν την ξεχναει την τεχνη  ;)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ενταξει ρε αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα ,εξαλλου στο καραισκακη εγινε το ματς ,δεν εγινε σε κανα παρθεναγωγειο  ;)
παντως ο ζιζου δεν την ξεχναει την τεχνη  ;)
ναι ναι
εκει με τον αβραμη
παντως δε ξερω στο φατι κλαμπ που ακουγα λιγο ραδιο ειπαν οτι και καλα αυριο ολες οι εφημεριδες θα γραφουν για παιχτες που μπορουν ακομα και σημερα να παιξουν ενα ημιχρονο
εγω ρε φιλε θεωρω οτι ελλαδα ο ζιζου σημερα θα επαιζε μια χαρα για ενα δευτερο ημιχρονο

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Καθυστερημένο, αλλά μόλις το είδα και εχω πεθάνει στα γέλια.

καλά ρε μαλάκες, αυτόν θέλατε να μας φέρετε?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ναι ναι
εκει με τον αβραμη
παντως δε ξερω στο φατι κλαμπ που ακουγα λιγο ραδιο ειπαν οτι και καλα αυριο ολες οι εφημεριδες θα γραφουν για παιχτες που μπορουν ακομα και σημερα να παιξουν ενα ημιχρονο
εγω ρε φιλε θεωρω οτι ελλαδα ο ζιζου σημερα θα επαιζε μια χαρα για ενα δευτερο ημιχρονο
:2funny: :2funny:
πεστο ψεμματα  :2funny:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
παιδια ο παντελιτς ,ουτε σε προπονηση δεν μπορει να σκοραρει καλυτερα ο αλεξανδρης  ;)

ρε παιδια δεν ακουτε κιολας...μολις γυρισα και φυσικα φωναζαμε:
εκανες την τουμπα ανω κατω γεωργατο!!!γεωργατο!!
κι εσκισες των βαζελων τον πατο!!!γεωργατο!!γεοργατο!!!
απλα αναφερομενοι σε πραγματικα γεγονοτα που γραφτηκαν στην ιστορια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

roninanka

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Ήμουν και εγώ μέσα. Ήταν πολύ χαλαρή και καλή ατμόσφαιρα. Σε κάθε μπαλιά ακουγόνταν και ένα σύνθημα για τον παίκτη.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

ηθελα να 'ξερα ο βαλβερδε τι σκεφτοταν οταν εβλεπε τον μητρογλου να σκοραρει εστω και σε τετοιο ματς.........

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παλι καλα που οι γερονταρες λυπηθηκαν και μετα το δευτερο καθησαν να ισοφαρισατε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αντε γαμισου κωλοτρυπιδα...

Συνημμένα

• fotsis-bouroussis2-300x210.jpg
    fotsis-bouroussis2-300x210.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 42

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτο ειναι που σε πειραξε ρε;θες να μας πεις οτι δεν εχεις φιλους αεκτζηδες η βαζελους;μην εισαι τοσο φανατικος.για αθληματα μιλαμε.
την κουλτουρα και τις θεωριες της πουτσας σε αλλους που μασανε...οχι σε μενα... ;) ;)
φυσικα εχω και βαζελους και αεκτζηδες φιλους...αυτο τι σημαινει;;;;
οτι ο μπουρουσης που παιρνει ενα σκασμο λεφτα θα εχει κολλητιλικια με τον ''εχθρο''
γιατι μην κοροιδευομαστε στο μπασκετ αυτη τη στιγμη υπαρχει ''πολεμος''
εμεις λεμε οτι μας κλεβουνε και μας πιανουν τον κωλο ...γινεται της πουτανας γυρω σου...σε ενα θεμα που παιρνεις εκατομμυρια...βλεπεις τον κολλητο σου να βαραει τον συμπαικτη σου και υποτιθεται συμμαχο σου στον πολεμο και ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙς ΕΚΕΙ παρα μονο στον αλλο σερβο χωνεσαι που σου ριχνει την καρεκλια...
μετα απο οτι εγινε ο οικονομικος μεταναστης στην ισλανδια και ο φωτσης ηταν λαλιστατοι (πραγμα που δεν εκαναν μετα την ολυμπια οι αδερφουλες) και ελεγαν μυδρους κατα του τεοντοσιτς(του υποτιθεμενου συμπαιχτη σου και συμμαχου σου)...
δεν βγηκες να πεις τιποτα για τον φωτση που ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΑ και που αν δεν ηταν ο τεοντοσιτς συγκεριμενα δεν θα αντιδρουσε ετσι...ηταν καθαρα θεμα παο οσφπ...
ησουνα διπλωματης...
εχω μαθει μαλακα μαστερ οτι σε ενα πολεμο ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ...το καταλαβες τωρα;;;;
φυσικα και δεν θα εχει φιλιες και φιλακια με αυτους που μας κλεβουνε και μας περνανε για μαλακες....
γιατι αν αυτουνου του ψγλομαλακα δεν του στερουν χρηματα η του στερουν πολυ ελαχιστα σε σχεση με αυτα που εχει εμας μας στερουν κατι ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ....
καταλαβες μαλακομαστερ;;;;θεωριες αλλου...
τραβα με τον παπαδογιαννη και τον σκουντη να τους συμβουλεψεις να γραψουν κανενα αρθρο για ''μπασκετικο πολιτισμο''
βεβαια μονο για το σεφ...γιατι στο οακα ισχυουν αλλα καθεστωτα... ;) ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• copy_milos_b.jpg
    copy_milos_b.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 16

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
την κουλτουρα και τις θεωριες της πουτσας σε αλλους που μασανε...οχι σε μενα... ;) ;)
φυσικα εχω και βαζελους και αεκτζηδες φιλους...αυτο τι σημαινει;;;;
οτι ο μπουρουσης που παιρνει ενα σκασμο λεφτα θα εχει κολλητιλικια με τον ''εχθρο''
γιατι μην κοροιδευομαστε στο μπασκετ αυτη τη στιγμη υπαρχει ''πολεμος''
εμεις λεμε οτι μας κλεβουνε και μας πιανουν τον κωλο ...γινεται της πουτανας γυρω σου...σε ενα θεμα που παιρνεις εκατομμυρια...βλεπεις τον κολλητο σου να βαραει τον συμπαικτη σου και υποτιθεται συμμαχο σου στον πολεμο και ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙς ΕΚΕΙ παρα μονο στον αλλο σερβο χωνεσαι που σου ριχνει την καρεκλια...
μετα απο οτι εγινε ο οικονομικος μεταναστης στην ισλανδια και ο φωτσης ηταν λαλιστατοι (πραγμα που δεν εκαναν μετα την ολυμπια οι αδερφουλες) και ελεγαν μυδρους κατα του τεοντοσιτς(του υποτιθεμενου συμπαιχτη σου και συμμαχου σου)...
δεν βγηκες να πεις τιποτα για τον φωτση που ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΑ και που αν δεν ηταν ο τεοντοσιτς συγκεριμενα δεν θα αντιδρουσε ετσι...ηταν καθαρα θεμα παο οσφπ...
ησουνα διπλωματης...
εχω μαθει μαλακα μαστερ οτι σε ενα πολεμο ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ...το καταλαβες τωρα;;;;
φυσικα και δεν θα εχει φιλιες και φιλακια με αυτους που μας κλεβουνε και μας περνανε για μαλακες....
γιατι αν αυτουνου του ψγλομαλακα δεν του στερουν χρηματα η του στερουν πολυ ελαχιστα σε σχεση με αυτα που εχει εμας μας στερουν κατι ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ....
καταλαβες μαλακομαστερ;;;;θεωριες αλλου...
τραβα με τον παπαδογιαννη και τον σκουντη να τους συμβουλεψεις να γραψουν κανενα αρθρο για ''μπασκετικο πολιτισμο''
βεβαια μονο για το σεφ...γιατι στο οακα ισχυουν αλλα καθεστωτα... ;) ;) ;)
δηλαδη χρηστιδη πιστευεις τωρα εσυ οτι ο ολυμπιακος πρεπει να παιρνει τα πρωταθληματα στο μπασκετ αλλα τον κλεβουν... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

να τος παλι ο παπαδογιαννης , να υποστηριξει το μπουρουση
αστους ρε...λες να βριζω εγω παιχτη της ομαδας μου τζαμπα ;;;το εχω κανει πολλες φορες;;;
τα κοζα ειναι συγκεκριμενα...υπαρχει η μασωνια υπαρχουμε και εμεις...
οποιος κανει κολλητιλικια με την μασωνια ειναι εχθρος...τελος...
δες την συμπεριφορα απεναντι στον μιλος (και τι τελικα εκανε ο μιλος)
και δες και απεναντι στο γουρουνι
(και τι εκανε αυτος που το εχει ξανακανει οχι τοσο αποκρουστικο αλλα επισης αντιαθλητικο και αλητικο) η και στο ''χταποδι''...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δηλαδη χρηστιδη πιστευεις τωρα εσυ οτι ο ολυμπιακος πρεπει να παιρνει τα πρωταθληματα στο μπασκετ αλλα τον κλεβουν... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
κοιτα...ξερω τι καριολα εισαι και θες να με μπριζωσεις για να κανεις χαβαλε...σεβαστο αλλα την κανω τωρα για καφεδακι και αμα ξαναμπω και εισαι θα σε διασκεδασω... ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom