pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
κανα λινκάκι?κατα προτίμηση με ξένο σπικάζ...
υπομονη ρε...αυτα τα γαμημενα 2 χαφ λειπουν...κατσε...πρωτη χρονια του χοντρου ειναι ...κατσε να παρουμε την κουπιτσα και το καλοκαιρι θα δουμε για τα χαφ...ενταξειο και η λαρισα καλη ομαδα και παιξανε σαν λυσσασμενοι...αμα παιζανε ετσι σε ολα τα ματς τωρα αποκλειεται να κινδυνευαν...ο ολυμπιακός για ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι ήταν κακός και δεν βλεπόταν!ευτυχώς που υπάρχουν τα πέναλτυ και τα αυτογκόλ και παίρνει τα τρίποντα!που θα πάει αυτή η κατάσταση?μιά φορά ρε πούστη μου να δώ δυό καλούς χάφαρους να ξέρουν μπάλλα,να πατάνε και τις 2 περιοχές και να σουτάρουν καλά και θα πάρω διαρκείας για 10 χρόνια!!!!!!!!!!!!!γαμώ τη καταδίκη μου!
Σφαγη της Λαρισας! Απο την αρχη ολα τα σφυριγματα ηταν αναποδα με αποκορυφωμα το πεναλτυ που δεν εδωσε και εβγαζε ματια. Εσπασε τα νευρα ο καριολης στους παιχτες της Λαρισας. Αυριο θα περασει απο το Μαρινακη να παρει την επιταγη του φανταζομαι...
υπομονη ρε...αυτα τα γαμημενα 2 χαφ λειπουν...κατσε...πρωτη χρονια του χοντρου ειναι ...κατσε να παρουμε την κουπιτσα και το καλοκαιρι θα δουμε για τα χαφ...
ναι ρε παιχτη...φτιαξε με ...χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωΣωστα... Κατσε να παρουμε αλλο ενα καλπικο πρωταθλημα με τη σφυριχτρα και μετα βλεπουμε.
συμφωνω για το πεναλτυ που εκανε το βοδι ο γιαουρταδο ουτε εγω δε μαρκαρω ετσι αλλα τη φαση του μελμπεργκ την βλεπεις καθαρη εγω εχω αμφιβολιες οτι δεν ηταν πεναλτυ.Σφαγη της Λαρισας! Απο την αρχη ολα τα σφυριγματα ηταν αναποδα με αποκορυφωμα το πεναλτυ που δεν εδωσε και εβγαζε ματια. Εσπασε τα νευρα ο καριολης στους παιχτες της Λαρισας. Αυριο θα περασει απο το Μαρινακη να παρει την επιταγη του φανταζομαι...
συμφωνω για το πεναλτυ που εκανε το βοδι ο γιαουρταδο ουτε εγω δε μαρκαρω ετσι αλλα τη φαση του μελμπεργκ την βλεπεις καθαρη εγω εχω αμφιβολιες οτι δεν ηταν πεναλτυ.
ρε τυπε...στην αρχη νομιζα οτι εκνες πλακα και τσιμπησα...σορρυ δεν καταλαβα οτι εισαι στα αληθεια μαλακας...Τι να λεμε τωρα... Καθε χρονο τα ιδια, δες ποσο ευκολα δινουν παντα τα φαουλ στο γαυρο και ποσο δυσκολα στους αντιπαλους του. Απλα περυσι ηταν τοσο κακος που ουτε με τη σφυριχτρα δεν μπορεσε να το παρει.
ποσο παει το βαρελι το τυρι?Σφαγη της Λαρισας! Απο την αρχη ολα τα σφυριγματα ηταν αναποδα με αποκορυφωμα το πεναλτυ που δεν εδωσε και εβγαζε ματια. Εσπασε τα νευρα ο καριολης στους παιχτες της Λαρισας. Αυριο θα περασει απο το Μαρινακη να παρει την επιταγη του φανταζομαι...
ρε τυπε...στην αρχη νομιζα οτι εκνες πλακα και τσιμπησα...σορρυ δεν καταλαβα οτι εισαι στα αληθεια μαλακας...
δεν σε ξερω...πρωτη φορα σε κοζαρω στα αθλητικα...
κλως ηρθες...οι μαλακες μας βοηθανε να περναμε ομορφα...
τι μαλακας εισαι........κλως ηρθες...οι μαλακες μας βοηθανε να περναμε ομορφα...