You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ειδες που σου ελεγα οτι εμεις οι αεκτζηδες ειμαστε ανωτεροι απο εσας,και εσυ προς τιμην σου το παραδεχτηκες;το αποδεικνυεις για μια ακομη φορα.ουτε ΕΝΑΣ δεν βρεθηκε να πει,ναι ηταν πεναλτυ και δεν δοθηκε ΚΑΙ αυτο.ρε τυπε...στην αρχη νομιζα οτι εκνες πλακα και τσιμπησα...σορρυ δεν καταλαβα οτι εισαι στα αληθεια μαλακας...
δεν σε ξερω...πρωτη φορα σε κοζαρω στα αθλητικα...
κλως ηρθες...οι μαλακες μας βοηθανε να περναμε ομορφα...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
κλασικη απαντησου γαυρου,α δεν ξερω,δεν το ειδα το ματς.Σφύριξε καμιά μαλακία ο Σπα-να-θας;
Δεν το είδα το ματσάκι.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
πόσα κιλά μαλάκας μπορεί να είσαι;κλασικη απαντησου γαυρου,α δεν ξερω,δεν το ειδα το ματς.
λες και όλοι έχουνε νόβα, λες και πάει όλος ο κόσμος στο γήπεδο εκτός έδρας, λες και όλος ο κόσμος είναι σαν και σένα, να μην έχει κοινωνική ζωή και να κάθεται μπροστά σε μια τηλεόραση όλη την κυριακή να βλέπει ματς...
έλα, είσαι μικρός ακόμα....get a life
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
οκ,οποιος βλεπει ποδοσφαιρο δεν εχει κοινωνικη ζωη....λογικο...πόσα κιλά μαλάκας μπορεί να είσαι;
λες και όλοι έχουνε νόβα, λες και πάει όλος ο κόσμος στο γήπεδο εκτός έδρας, λες και όλος ο κόσμος είναι σαν και σένα, να μην έχει κοινωνική ζωή και να κάθεται μπροστά σε μια τηλεόραση όλη την κυριακή να βλέπει ματς...
έλα, είσαι μικρός ακόμα....get a life
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν με εκπλήσσειςοκ,οποιος βλεπει ποδοσφαιρο δεν εχει κοινωνικη ζωη....λογικο...
ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις...είναι παλιό χούι σου αυτό...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μάστορα...την οικογένεια μου μην την βάζεις στο στόμα σουκοψε τα ναρκωτικα αδελφε,εχεις οικογενεια.σεβασου την λιγο.
δεν μίλησα εγώ για καμία οικογένεια δική σου
μετά μην μιξοκλαις για μπαναρίσματα πάλι
μια ζωή στην πουστίτσα με μαλακίες
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
μετα λες για εμενα οτι δεν ξερω να διαβαζω.δεν ειπα κατι κακο για την οικογενεια σου,ποτε δεν θα εκανα κατι τετοιο.διαβασε προσεκτικα τι σου εγραψα....ποτε μιξοκλαψα για δειξε μου ενα ποστ...ειμαι σιγουρος 1000% οτι εσυ θα κλαφτηκες σε καποιον.μάστορα...την οικογένεια μου μην την βάζεις στο στόμα σου
δεν μίλησα εγώ για καμία οικογένεια δική σου
μετά μην μιξοκλαις για μπαναρίσματα πάλι
μια ζωή στην πουστίτσα με μαλακίες
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.061
- Πόντοι
- 42.697
μετα λες για εμενα οτι δεν ξερω να διαβαζω.δεν ειπα κατι κακο για την οικογενεια σου,ποτε δεν θα εκανα κατι τετοιο.διαβασε προσεκτικα τι σου εγραψα....ποτε μιξοκλαψα για δειξε μου ενα ποστ...ειμαι σιγουρος 1000% οτι εσυ θα κλαφτηκες σε καποιον.
την επόμενη φορά θα φυγεις οριστικα απο το σαιτ
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
πάμε τώρα λίγο στο ματς.
χωρίς να το έχω δει το ματς, είμαι σίγουρος πως έχει γίνει πέναλτι χωρίς καν να έχω δει τη φάση
αλλά όπως είπα και μετά το ματς με τον ΠΑΟ, δεν με ενδιαφέρουνε προσωπικά οι διάφορες φάσεις αλλά η γενική εικόνα μιας ομάδας.
όπως λοιπόν και στο ματς με τον ΠΑΟ, έτσι και με τη Λάρισα γενική παραδοχή είναι πως κάτσαμε πίσω.
και αυτό είναι αδιανόητο για μένα.
οκ, παίζει και η άλλη ομάδα στο γήπεδο, αλλά ούτε η Λάρισα ούτε ο ΠΑΟ μου δίνουνε εικόνα ομάδας που να κλείνουνε τον Ολυμπιακό πίσω
Νομίζω πως ήταν θέμα ψυχολογίας.
Ξέρανε τα άλλα αποτελέσματα και μόλις βάλανε το γκολ κάτσανε πίσω μην τυχόν και γίνει γκέλα.
αλλά αυτό πρέπει να το δει ο Βαλβίδας...δεν πρέπει να το αφήσει έτσι, γιατί όπως έγινε η γκέλα στο ΟΑΚΑ, μπορούσε να γίνει εύκολα και χθες...
χωρίς να το έχω δει το ματς, είμαι σίγουρος πως έχει γίνει πέναλτι χωρίς καν να έχω δει τη φάση
αλλά όπως είπα και μετά το ματς με τον ΠΑΟ, δεν με ενδιαφέρουνε προσωπικά οι διάφορες φάσεις αλλά η γενική εικόνα μιας ομάδας.
όπως λοιπόν και στο ματς με τον ΠΑΟ, έτσι και με τη Λάρισα γενική παραδοχή είναι πως κάτσαμε πίσω.
και αυτό είναι αδιανόητο για μένα.
οκ, παίζει και η άλλη ομάδα στο γήπεδο, αλλά ούτε η Λάρισα ούτε ο ΠΑΟ μου δίνουνε εικόνα ομάδας που να κλείνουνε τον Ολυμπιακό πίσω
Νομίζω πως ήταν θέμα ψυχολογίας.
Ξέρανε τα άλλα αποτελέσματα και μόλις βάλανε το γκολ κάτσανε πίσω μην τυχόν και γίνει γκέλα.
αλλά αυτό πρέπει να το δει ο Βαλβίδας...δεν πρέπει να το αφήσει έτσι, γιατί όπως έγινε η γκέλα στο ΟΑΚΑ, μπορούσε να γίνει εύκολα και χθες...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
εισαι απο τους ελαχιστους που εχουν αρχιδια να παραδεχτουν καποια πραγματα.μπραβο.Δεν μου αρεσε ο ΘΡΥΛΟΣ και δεν δοθηκε και πεναλντι στην ΑΕΛ σιγουρα μπορουμε και καλυτερα οπως και χειροτερα
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Συγνωμη,το πρωτο ημ. το ειδες...??? Γιατι εμενα μου αρεσε και πολυ μαλιστα!!!! Για το δευτερο θα συμφωνησω...Δεν μου αρεσε ο ΘΡΥΛΟΣ και δεν δοθηκε και πεναλντι στην ΑΕΛ σιγουρα μπορουμε και καλυτερα οπως και χειροτερα
Τεσπα η ομαδα δειχνει σε καποια σημεια του αγωνα, κυριως καποια δεκαλεπτα τεταρτα ωραια πραγματακια, που ελπιζουμε ολοι σιγα σιγα μιας και μην ξεχναμε οτι ειναι εντελως καινουργια ομαδα οτι αυτα τα δεκαλεπτα τεταρτα θα γινουν σιγα σιγα και περισσοτερα...
Καλα δεν συζηταω οτι για το Ελληνικο πρωταθλημα δειχνουμε οτι ειμαστε ενα σκαλοπατι παραπανω απο ολους τους αλλους...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
αυτο μπορεις να το εξηγησεις;πως βλεπεις δηλαδη να εισαι ενα σκαλοπατι απο τους αλλους:μπορεις να το τεκμηριωσεις;σε ειχε κλεισει η λαρισσα στο δευτερο που ειναι τελευταια;η οχι;Συγνωμη,το πρωτο ημ. το ειδες...??? Γιατι εμενα μου αρεσε και πολυ μαλιστα!!!! Για το δευτερο θα συμφωνησω...
Τεσπα η ομαδα δειχνει σε καποια σημεια του αγωνα, κυριως καποια δεκαλεπτα τεταρτα ωραια πραγματακια, που ελπιζουμε ολοι σιγα σιγα μιας και μην ξεχναμε οτι ειναι εντελως καινουργια ομαδα οτι αυτα τα δεκαλεπτα τεταρτα θα γινουν σιγα σιγα και περισσοτερα...
Καλα δεν συζηταω οτι για το Ελληνικο πρωταθλημα δειχνουμε οτι ειμαστε ενα σκαλοπατι παραπανω απο ολους τους αλλους...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Με εσενα δεν μπορω να κουβεντιασω!!!!
Σορρυ...
Σορρυ...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
οκ η αποψη σου ειναι τρομερα εμπεριστατομενη.Με εσενα δεν μπορω να κουβεντιασω!!!!
Σορρυ...
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Το ειδα το ματς και στο Α ημασταν αρκετα καλοι, χασαμε ευκαιριες μεχρι το γκολ και δικαια μπηκαμε μπροστα. Στο β πηγαμε συντηρητικα και χωρις να κινδυνεψουμε αμεσα η ΑΕΛ πιεσε αρκετα πραγμα που δεν το χα ξαναδει με αντιπαλο αφου παντοτε ως τωρα ειχαμε την κατοχη της μπαλας. Πεναλτι ηταν αφου ο Ουρταδο παει ατσουμπαλα στον παικτη και καθυστερησεις θα επρεπε να ειναι 7 λεπτα. Αυτο και το φαουλ-πεναλτυ (?) που δεν εδωσε στον Γκεντσογλου ειναι οι μονες φασεις που εχει ευνοηθει ο ολυμπιακος στο πρωταθλημα, σιγουρα οχι παντως λογοι για να συνιστουν παραγκα και υπερβολες.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
καλά...μην το πάρεις και βαρέως..Με εσενα δεν μπορω να κουβεντιασω!!!!
Σορρυ...
δεν είσαι ο μοναδικός εδώ μέσα...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ετσι ειναι οταν δεν εχετε κατι να στηριξετε αποψεις,πετατε την παπαρια σας και καθαρισατε.ο χρηστιδης μπορει να λεει οτι λεει αλλα παντα εχει τα αρχιδια να στηριξει τις αποψεις του,κατι που εσεις δεν εχετε απο οτι φαινεται.καλά...μην το πάρεις και βαρέως..
δεν είσαι ο μοναδικός εδώ μέσα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83