Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η μαλακια του μπατσου ηταν οτι πυροβολησε....
σωστος.ομως κατι παιχτηκε που τον εκανε να πυροβολησει,δεν πυροβολαει κανεις ετσι απλα,να καταστρεψει τοσες οικογενεις,μαζι με την δικη του.

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
για να πει την μαλακια του....

ειπαμε φανατιλες αλλα οχι κ ετσι ρε πουστη μου....ελεος με τις παρωπιδες

ποια μαλακια ρε παιχτη?????

οταν βαρανε οι γαυροι ή τα βαζελια ή τα χανουμια τους αθλητες, ειναι καλά?????

επειδη επαιζα μπασκετ & μας εκαναν επιθετικες, τοτε επρεπε να δεις την γλυκα !!!!!!!

να προσπαθεις να προφυλαχτεις απο τις πετρες που επεφταν γυρω  σου....

αλλα πρεπει να τα εχεις περασει αυτα για να καταλαβεις τι τραβουν οι αθλητες...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
επειδη την μανα του πιτσιρικα την γνωριζω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σταματαω ΕΔΩ...

και να πιανεις στο στομα σου την δικια σου την μανα, γιατι η δικια δεν ζει....καταλαβες, παιχτη ?????
δεν σου εβρισα καμια μανα καταρχην...και στη τελικη αν παρεξηγηθηκες για τη μανα σου το παιρνω πισω.....
αλλα  και συ να προσεχεις να μην συκοφαντεις πεθαμενους....γιατι κατι τετοιες μαλακιες που εγραψες τις υποστηριζε και ο κουγιας στο δικαστηριο και στο τελος πηρε τα αρχιδια του

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
δεν σου εβρισα καμια μανα καταρχην...και στη τελικη αν παρεξηγηθηκες για τη μανα σου το παιρνω πισω.....
αλλα  και συ να προσεχεις να μην συκοφαντεις πεθαμενους....γιατι κατι τετοιες μαλακιες που εγραψες τις υποστηριζε και ο κουγιας στο δικαστηριο και στο τελος πηρε τα αρχιδια του

ευχαριστω για το οτι το παιρνης πισω, γιατι οντως παρεξηγηθηκα....ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΑΝΕΣ....ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ....

και αν διαβασεις ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ γραφω

επειδη την μανα του πιτσιρικα την γνωριζω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σταματαω ΕΔΩ...

ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Να κανουμε και λιγη πλακα, οποιος εχει ορεξη ας βαλει λευκα μουσια και σκουφο στον προεδρο, ιδιος ο Αγιος Βασιλης δεν θα ειναι; ;-) Το "χοχοχο" (του Κοκκαλη) λειπει μονο !
μα τι κατεβαζει ο τυπος και διατηρει αυτο το κορμι?θελει πολυ προσπαθεια.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Ο μπλεγμένος σε μαφία και συμμορίες ξυλοδαρμών  :jerking:

%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%9E%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%A3+%CE%93%CE%A1%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3+4.jpg

%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%9E%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%A3+%CE%93%CE%A1%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3.jpg

Και τα "γνωρίζω τη μάνα του" αλλού. Στο ίντερνετ τέτοιες μαλακίες δε χωράνε, κι εγώ μπορώ να πω ότι γνωρίζω το πατζούρι που τον σκίαζε.

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
μα τι κατεβαζει ο τυπος και διατηρει αυτο το κορμι?θελει πολυ προσπαθεια.

εχτες παντως στο γηπεδο, ψαχναμε ολοι τους κουραμπιεδες & τα μελομακαρονα, που για ΕΝΑΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΛΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ στην σουϊτα του μαρινακη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ο constan εγραψε δυο πραγματα που ισχυριζεται πως τα ξερει εκ των εσω..
εσυ(οπως και ολοι μας) αξιολογησε τα,βγαλε το συμπερασμα σου και κρατα το για τον εαυτο σου..
οι αντεγκλησεις σε τοσο λεπτα ζητηματα δε εξυπηρετουν τιποτα!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
σωστος.ομως κατι παιχτηκε που τον εκανε να πυροβολησει,δεν πυροβολαει κανεις ετσι απλα,να καταστρεψει τοσες οικογενεις,μαζι με την δικη του.
Η βία που χρησιμοποιείς πρέπει να είναι ανάλογη αυτής που σου ασκείται..αν μου επιτεθείς με κλαδάκι , θα απαντήσω με μπαζούκα?αλλά η πλειοψηφία των αστυνομικών και ειδικά των ΜΑΤ είναι ανεκπαίδευτοι,ψευτονταήδες,κομπλεξικοί..Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι σε αστυνομικούς που τιμούν τη στολή τους και υπηρετούν σε τμήματα όπως το ανθρωποκτονιών-που συγκαταλέγεται στα καλύτερα της ευρώπης..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Η βία που χρησιμοποιείς πρέπει να είναι ανάλογη αυτής που σου ασκείται..αν μου επιτεθείς με κλαδάκι , θα απαντήσω με μπαζούκα?αλλά η πλειοψηφία των αστυνομικών και ειδικά των ΜΑΤ είναι ανεκπαίδευτοι,ψευτονταήδες,κομπλεξικοί..Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι σε αστυνομικούς που τιμούν τη στολή τους και υπηρετούν σε τμήματα όπως το ανθρωποκτονιών-που συγκαταλέγεται στα καλύτερα της ευρώπης..
τα ματ;
όχι ρε.
δεν είναι χωροφύλακες.4

edit : αναφέρομαι στο "ανεκπαίδευτοι"

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
ο constan εγραψε δυο πραγματα που ισχυριζεται πως τα ξερει εκ των εσω..
εσυ(οπως και ολοι μας) αξιολογησε τα,βγαλε το συμπερασμα σου και κρατα το για τον εαυτο σου..
οι αντεγκλησεις σε τοσο λεπτα ζητηματα δε εξυπηρετουν τιποτα!
ναι μη χέσω που τα ξέρει και εκ των έσω. Το δικαστήριο έχει πάρει απόφαση κι εμείς ανακυκλώνουμε ακόμα τις μακακίες του ΚΟΥΓΙΑ

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
ναι μη χέσω που τα ξέρει και εκ των έσω. Το δικαστήριο έχει πάρει απόφαση κι εμείς ανακυκλώνουμε ακόμα τις μακακίες του ΚΟΥΓΙΑ

ενω εσυ που εισαι ο ΕΙΔΙΚΟΣ, μπορεις να μου πεις ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ 15χρονος στα εξαρχεια 21.00 το βραδυ ρε παιχτουρα?????

και στο κατω κατω της γραφης , το ζορι που τραβας ποιο ειναι?????

Για εξηγησε μας ρε παλιε????

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
ενω εσυ που εισαι ο ΕΙΔΙΚΟΣ, μπορεις να μου πεις ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ 15χρονος στα εξαρχεια 21.00 το βραδυ ρε παιχτουρα?????
Τα 15χρονα σήμερα δεν είναι τα 15χρονα που ξέραμε προ 10 ετών..αλλά ότι και να έκανε δικαιολογείται να πυροβολεί ο άλλος και να σκοτώνει γιατί έτσι του ήρθε?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

ιιιιιι, σωστά, πώς το παρέλειψα. Ήταν και πάνω από 3 ατομα μαζεμένα; Αφού το χει απαγορεύσει ο επαναστάτης

papadopoulos300.jpg

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Τα 15χρονα σήμερα δεν είναι τα 15χρονα που ξέραμε προ 10 ετών..αλλά ότι και να έκανε δικαιολογείται να πυροβολεί ο άλλος και να σκοτώνει γιατί έτσι του ήρθε?

διαβασε και λιγο πιο πισω πριν γραψεις αδερφε...

η μαλακια του μπατσου ηταν οτι πυροβολησε....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
και στο κατω κατω της γραφης , το ζορι που τραβας ποιο ειναι?????

Για εξηγησε μας ρε παλιε????

να μην λες ψέματα για να δικαιολογήσεις τις μαλακίες του Κούγια που με τόσο πάθος ενστερνίζεσαι. Και για ποιο λόγο; Επειδή λέει έριξε πέτρες στους παίχτες του ολυμπιακού. Αν ήταν του παναθηναικού ούτε που θα χες αναφέρεις τίποτα. Τόσο μαράκας είσαι

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
ιιιιιι, σωστά, πώς το παρέλειψα. Ήταν και πάνω από 3 ατομα μαζεμένα; Αφού το χει απαγορεύσει ο επαναστάτης

παιχτη, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ για να τσακωθω ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.....

Λοιπον, ας το ληξουμε εδω...Αυτοι που με γνωριζουν στην real life, ξερουν ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ή ΟΧΙ...
Για τουσ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ....ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ....

Το ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ......

Αυτα, & ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ....

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
να μην λες ψέματα για να δικαιολογήσεις τις μαλακίες του Κούγια που με τόσο πάθος ενστερνίζεσαι. Και για ποιο λόγο; Επειδή λέει έριξε πέτρες στους παίχτες του ολυμπιακού. Αν ήταν του παναθηναικού ούτε που θα χες αναφέρεις τίποτα. Τόσο μαράκας είσαι

επειδη ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ.... σε παρακαλω πολυ.....διαβασε καλα ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ & ΜΗΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ

ποια μαλακια ρε παιχτη?????

οταν βαρανε οι γαυροι ή τα βαζελια ή τα χανουμια τους αθλητες, ειναι καλά?????

επειδη επαιζα μπασκετ & μας εκαναν επιθετικες, τοτε επρεπε να δεις την γλυκα !!!!!!!

να προσπαθεις να προφυλαχτεις απο τις πετρες που επεφταν γυρω  σου....

αλλα πρεπει να τα εχεις περασει αυτα για να καταλαβεις τι τραβουν οι αθλητες...

P.S. Και τις βρισιες παιχτη, κρατατες για αλλου, εγω ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ δικαιωμα να μιλησεις ετσι, ΟΚ?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κοίτα που θα ...συμφωνήσω στο τέλος με τον LION 7.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom