αδερφε δεν εχω τρελλες απαιτησεις...σε λιγους απευθυνομαι... ;)
Οκ, φίλε μου, εγώ σε συμπαθώ πάντως, να το ξέρεις...
Υποθέτω ότι απευθύνεσαι σε άτομα με διανοητικό επίπεδο αντίστοιχο του χιμπατζή που έχεις για άβαταρ.
αδερφε δεν εχω τρελλες απαιτησεις...σε λιγους απευθυνομαι... ;)
σωστα υποθετεις....Οκ, φίλε μου, εγώ σε συμπαθώ πάντως, να το ξέρεις...
Υποθέτω ότι απευθύνεσαι σε άτομα με διανοητικό επίπεδο αντίστοιχο του χιμπατζή που έχεις για άβαταρ.
με τιτλους,αλλα ευρωπαικους οχι εγχωριους..ειναι προοδος του ποδοσφαιρου της χωρας,οχι καποιου κλαμπ συκεκριμενα..δενν ξερω αν καταλαβαινεις τι κανεις αλλα την ''προοδο'' την μετρας με τιτλους (και καλα κανεις γιατι ΕΤΣΙ ακριβως ειναι)
οσο για προπονητες και ποδοσφαιριστες ακριβως τι ιδιο θα πω...οι επιτυχιες τους καταξιωνου....
Σωστή παρατήρηση, όποιος κι αν την είπε...
Ελληνικό πρωτάθλημα δεν πρόκειται να υπάρξει - δεν λέω ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί υπάρχουν και Έλληνες που παίζουν στο εξωτερικό - όσο είναι αποκλεισμένες οι ομάδες της επαρχίας και της Θεσσαλονίκης.
Δεν επιτρέπεται, το λέω για πολλοστή φορά, ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ και τον ΑΡΗ να είναι αποκλεισμένες από το πρωτάθλημα.
Τα σεντόνια του Χριστίδη είναι παραλήρημα γραφικότητας, πρέπει να είναι κανείς μεγάλη ρόμπα για να έχει παραμυθιαστεί έτσι.
Ρε μεγαλε οκ τι παει να πει δεν επιτρεπεται?Μακαρι να ανεβουν ολες οι επαρχιακες ομαδες αλλα θελει χρημα που δεν υπαρχει.
Εγω παντως θυμαμαι τον αρη κ τον παοκ στο μπασκετ που τους υποστηριζε ολη η ελλαδα (ειδικα τον αρη) και γω μεσα σ αυτους.
απλα και μονο γιατι κομπλαρεις να παραδεχτεις τον πρωτο ...διαχρονικα ...τον μεγαλυτερο...Δεν υπάρχει χρήμα, σωστό.
Αλλά και να υπήρχε, ας πούμε ότι πήγαινε κάποιος στον ΠΑΟΚ και έβαζε 20 εκατομμύρια για μεταγραφές. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει πρωτάθλημα - αυτό εννοώ όταν λέω ότι είναι αποκλεισμένοι - γιατί πολύ απλά το ελληνικό πρωτάθλημα παίζεται, σε σημαντικό βαθμό, στο παρασκήνιο, το οποίο ελέγχεται από τους "νονούς" της Αθήνας.
Ποιος είναι ο μεγαλύτερος "νονός";
Ρητορική ερώτηση, την ξέρεις την απάντηση.
Για το μπάσκετ που λες, θυμάμαι που περίμενα πώς και πώς να έρθει η Πέμπτη για να δω τον Άρη στην Ευρώπη...
Γιατί πιστεύεις ότι δεν έγινε το ίδιο με τον Ολυμπιακό τη δεκαετία της απόλυτης κυριαρχίας του;
Είναι σκληρή ερώτηση, το ξέρω, αλλά πρέπει να κοιταχτείτε λίγο στον καθρέφτη.
σου εχω πει χιλιες φορες,δε φαινεσαι ηλιθιος,κι ομως συνεχως δειχνεις οτι εισαι.ακομα και η νοβα σας κατατρεχει ρε κλαψιαρηδες;αποφασιστε,ποιος σας κυνηγαει,η διαιτησια,η ουεφα,η επο,οι νεφελιμ,οι εξωγηινοι,η νοβα,ποιος ρε μαλακες;ακου να δεις μαλακια που πεταξες ρε τυπε.γυριστε τωρα στο σπορ τιβι που δειχνει στιγμιοτυπα απο τον κοσμο στην καβαλα...χαμος...καηκε η καβαλα..
και ειδα το ματς απο την πουτανα την νοβα και εβλεπα κατι μακρυνα πλανα και σχεδον τα μικροφωνα κλειστα...
αν δεν εχουν κανει μονταζ απο αλλο παιχνιδι στο σπορτιβι τοτε......
γαμω τη νοβα σας ρουφιανοι....
καλά, μιλάμε εκτός τόπου και χρόνουΔεν υπάρχει χρήμα, σωστό.
Αλλά και να υπήρχε, ας πούμε ότι πήγαινε κάποιος στον ΠΑΟΚ και έβαζε 20 εκατομμύρια για μεταγραφές. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει πρωτάθλημα - αυτό εννοώ όταν λέω ότι είναι αποκλεισμένοι - γιατί πολύ απλά το ελληνικό πρωτάθλημα παίζεται, σε σημαντικό βαθμό, στο παρασκήνιο, το οποίο ελέγχεται από τους "νονούς" της Αθήνας.
Ποιος είναι ο μεγαλύτερος "νονός";
Ρητορική ερώτηση, την ξέρεις την απάντηση.
Για το μπάσκετ που λες, θυμάμαι που περίμενα πώς και πώς να έρθει η Πέμπτη για να δω τον Άρη στην Ευρώπη...
Γιατί πιστεύεις ότι δεν έγινε το ίδιο με τον Ολυμπιακό τη δεκαετία της απόλυτης κυριαρχίας του;
Είναι σκληρή ερώτηση, το ξέρω, αλλά πρέπει να κοιταχτείτε λίγο στον καθρέφτη.
αφού και φέτος δηλώσανε πως πάνε για πρωτάθλημα...αχαχαχαχα οι αεκατζούδες ξεπεράσαν και το λιακόπουλο.
πέρυσι ρε δεν ήταν στο χέρι του πάοκ 3-4 αγωνιστικές πριν το τέλος να πάρει πρωτάθλημα;
ΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχαχαχΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑχΧΑχαχαχ
και μιλάνε για συνωμοσίες, άστρα και όραμα, τβ ζάπινγκ και κολοκύθια τούμπανα.
φανταστείτε να παίζανε και στην ίδια κατηγορία με την ηλιούπολη τι θα κάνανε. χαρακίρι με κουταλοπίρουνα ρε
εδώ δεν μας έκανε ο Παναγόπουλος....
Την απόκτηση του Καμερουνέζου τερματοφύλακα, Σαρλ Ιτάνζ έως τον Ιούνιο του 2013, ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Ατρόμητος ανοίγοντας τον χορό των μεταγραφών στην χειμερινή περίοδο.
Μετά τον Φερνάντεζ που πήγε στο βάζελο, ούτε ο Ιτάνζ μας έκανε...
Μην ασχολείσαι με δηλώσεις γραφικών παλαιμάχων. Εδώ στα νιάτα του δήλωνε ποδοσφαιριστής ο Χαλκιάς.βέβαια το καλύτερο το είπε ο Χαλκιάς: