ακριβως!!!!οι στοκοι!!!την ΑΕΚ να δεις πώς τη γάμησε σαν πρόεδρος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Παράδοξο. Συνήθως θαμπωνόμαστε από θέαμα.Όλες οι ομάδες φέτος γάμα τα είναι
ούτε μπάλα, ούτε θέαμα
άστα να πάνε
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
το επίπεδο των περισσοτέρων δυστυχώς είναι κάτω από τον μανδύα της γής που πατάμε...τί να πώ?εν έτει 2010 με δορυφορικές,με πολλές εικόνες από πραγματικά καλή , μέτρια και κακή μπάλλα με με με με.....και ακόμη οι περισσότεροι καυχιούνται για το τίποτα στην ουσία!!!!!!θεωρώ πάντως ντροπή μου που είμαι ολυμπιακός διότι μετά από το 1996 και έκανε τα απίστευτα όργια στο ελληνικό πρωτάθλημα καί δεν κατάφερε να χτίσει τίποτα ώς ομάδα που να μπορεί να περηφανεύεται ο οπαδός του ή ο φίλος του καί φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το κατάντημα του ελληνικού πρωταθλήματος καθώς οι μικρότερες ομάδες παίζουν ξέροντας εκ των προτέρων ότι θα έχουν την διαιτησία εναντίον τους.Αν ήμουν παναθηναικός θα ντρεπόμουν χειρότερα λόγω του ότι είναι απαράδεκτον επί 7 χρόνια να μήν μπορούν να αποκτήσουν 2 αξιοπρεπή σέντερ μπάκ και έναν ρημάδη καλό επιθετικό χάφ για να πάψει ο καρκίνος αυτός που παρουσιάζει στο γήπεδο ο βάζελος!εύχομαι ομάδες σαν την καβάλα να βγαίνουν πιό συχνά γιατί διαφημίζουν το ποδόσφαιρο και παίζουν ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο για τα ελληνικά δεδομένα.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Παράδοξο. Συνήθως θαμπωνόμαστε από θέαμα.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ωχ ετοιμασου να τα ακουσεις τωρα.το επίπεδο των περισσοτέρων δυστυχώς είναι κάτω από τον μανδύα της γής που πατάμε...τί να πώ?εν έτει 2010 με δορυφορικές,με πολλές εικόνες από πραγματικά καλή , μέτρια και κακή μπάλλα με με με με.....και ακόμη οι περισσότεροι καυχιούνται για το τίποτα στην ουσία!!!!!!θεωρώ πάντως ντροπή μου που είμαι ολυμπιακός διότι μετά από το 1996 και έκανε τα απίστευτα όργια στο ελληνικό πρωτάθλημα καί δεν κατάφερε να χτίσει τίποτα ώς ομάδα που να μπορεί να περηφανεύεται ο οπαδός του ή ο φίλος του καί φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το κατάντημα του ελληνικού πρωταθλήματος καθώς οι μικρότερες ομάδες παίζουν ξέροντας εκ των προτέρων ότι θα έχουν την διαιτησία εναντίον τους.Αν ήμουν παναθηναικός θα ντρεπόμουν χειρότερα λόγω του ότι είναι απαράδεκτον επί 7 χρόνια να μήν μπορούν να αποκτήσουν 2 αξιοπρεπή σέντερ μπάκ και έναν ρημάδη καλό επιθετικό χάφ για να πάψει ο καρκίνος αυτός που παρουσιάζει στο γήπεδο ο βάζελος!εύχομαι ομάδες σαν την καβάλα να βγαίνουν πιό συχνά γιατί διαφημίζουν το ποδόσφαιρο και παίζουν ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο για τα ελληνικά δεδομένα.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ωχ ετοιμασου να τα ακουσεις τωρα.
δε πειράζει.Λέγε λέγε κάτι θα μείνει σε κάποιους στο τέλος.
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
σωστά τα λες και συμφωνώδε πειράζει.Λέγε λέγε κάτι θα μείνει σε κάποιους στο τέλος.
κάποιοι καταλαβαίνουν
κι αυτό είναι ευχάριστο
μακάρι η Καβάλα να βγαίνει Ευρώπη και όποια Καβάλα
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Έχετε καταλήξει να είστε μπαγλαμάδες τελικά.εσεις αντεχετε εχετε γερο σκαρι ρε.καρπαζια στην ΑΕΚ ο γαυρος δεν μπορει να ριξει με τιποτα.τοσα χρονια η ΑΕΚ βολοδερνει χωρις διοικηση και σας εχει για τα αρχιδια της.Με μπουρμπους γεωργεες τεσσαρες σας εριχνε και σας νικαει με τον μπερνς και τον καραμπελα λογω φανελας και μονο.16 χρονα παιδακια να κατεβασω με την φανελα της αεκ θα σας γαμησουν.
ομάδα ούτε καν μικρομεσαία.
όταν αποδέχεσαι πως ΔΕΝ πας για πρωτάθλημα αρκεί απλά και μόνο να νικήσεις τον Ολυμπιακό λέγεσαι όχι ΑΕΚ άλλά Δόξα Δράμας
ουρτ ρε.....
ραγιάδες των πράσινων...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε μαλακα θες να με φτιαξεις και να σε αρχισω σε τιποτα μπινελικια παλι;;;;το επίπεδο των περισσοτέρων δυστυχώς είναι κάτω από τον μανδύα της γής που πατάμε...τί να πώ?εν έτει 2010 με δορυφορικές,με πολλές εικόνες από πραγματικά καλή , μέτρια και κακή μπάλλα με με με με.....και ακόμη οι περισσότεροι καυχιούνται για το τίποτα στην ουσία!!!!!!θεωρώ πάντως ντροπή μου που είμαι ολυμπιακός διότι μετά από το 1996 και έκανε τα απίστευτα όργια στο ελληνικό πρωτάθλημα καί δεν κατάφερε να χτίσει τίποτα ώς ομάδα που να μπορεί να περηφανεύεται ο οπαδός του ή ο φίλος του καί φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το κατάντημα του ελληνικού πρωταθλήματος καθώς οι μικρότερες ομάδες παίζουν ξέροντας εκ των προτέρων ότι θα έχουν την διαιτησία εναντίον τους.Αν ήμουν παναθηναικός θα ντρεπόμουν χειρότερα λόγω του ότι είναι απαράδεκτον επί 7 χρόνια να μήν μπορούν να αποκτήσουν 2 αξιοπρεπή σέντερ μπάκ και έναν ρημάδη καλό επιθετικό χάφ για να πάψει ο καρκίνος αυτός που παρουσιάζει στο γήπεδο ο βάζελος!εύχομαι ομάδες σαν την καβάλα να βγαίνουν πιό συχνά γιατί διαφημίζουν το ποδόσφαιρο και παίζουν ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο για τα ελληνικά δεδομένα.
οσο μαλακια ειναι μερικοι να παρουσιαζουν τον ολυμπιακο σαν μπαρτσα εξισου η και ακομη μεγαλυτερη μαλακια ειναι η απαξιωση πληρως της ομαδος....να την παρουσιαζεις σαν το απολυτο τιποτα...
το να φετγεις απο το ενα ακρο και να πηγαινεις στο αλλο ειναι ιδια μαλακια...
η αληθεια ειναι καπου στη μεση...
ηρεμησε και ψαξε να την βρεις... ;) ;)
αντε παπαρα.... :-*
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
δεν υπαρχει ελληνικο ποδοσφαιρο φιλε μου...παικτες,ομαδες,νοοτροπιες,φιλαθλοι,παραγοντες,ολα γ' κατηγοριας...το επίπεδο των περισσοτέρων δυστυχώς είναι κάτω από τον μανδύα της γής που πατάμε...τί να πώ?εν έτει 2010 με δορυφορικές,με πολλές εικόνες από πραγματικά καλή , μέτρια και κακή μπάλλα με με με με.....και ακόμη οι περισσότεροι καυχιούνται για το τίποτα στην ουσία!!!!!!θεωρώ πάντως ντροπή μου που είμαι ολυμπιακός διότι μετά από το 1996 και έκανε τα απίστευτα όργια στο ελληνικό πρωτάθλημα καί δεν κατάφερε να χτίσει τίποτα ώς ομάδα που να μπορεί να περηφανεύεται ο οπαδός του ή ο φίλος του καί φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το κατάντημα του ελληνικού πρωταθλήματος καθώς οι μικρότερες ομάδες παίζουν ξέροντας εκ των προτέρων ότι θα έχουν την διαιτησία εναντίον τους.Αν ήμουν παναθηναικός θα ντρεπόμουν χειρότερα λόγω του ότι είναι απαράδεκτον επί 7 χρόνια να μήν μπορούν να αποκτήσουν 2 αξιοπρεπή σέντερ μπάκ και έναν ρημάδη καλό επιθετικό χάφ για να πάψει ο καρκίνος αυτός που παρουσιάζει στο γήπεδο ο βάζελος!εύχομαι ομάδες σαν την καβάλα να βγαίνουν πιό συχνά γιατί διαφημίζουν το ποδόσφαιρο και παίζουν ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο για τα ελληνικά δεδομένα.
καθε κυριακη το αθλημα βιαζεται..
και οι 10 γραμμες που εγραψες πολλες ειναι..ομαδες χαμηλοτατου επιπεδου,θεαμα ανυπαρκτο,αξιοκρατια μηδεν..
η εικονα του ποδοσφαιρου αντικατοπτριζεται στους παραγοντες των ομαδων που το απαρτιζουν...
αναλωνονται σε καουμποιλικια,και τα αρρωστακια που ναι πισω τους παραληρουν...
οσο ο ελληνας φιλαθλος θα νοιαζεται μονο για την κουπα,η φυλλαδα για τις πωλησεις και ο παραγοντας μονο για τα φραγκα του τσ.λ μην περιμενεις προκοπη..οι ομαδες του κεντρου ειναι για γιαουρτια και σημερα μιλανε για ψυχαρες,ατυχια και αλλα ωραια..
το ποδοσφαιρο ειναι μικρογραφια της κοινωνιας μας..αποπροσανατολισμος και παρακμη..
δεν υπαρχει ελληνικο ποδοσφαιρο φιλε μου...παικτες,ομαδες,νοοτροπιες,φιλαθλοι,παραγοντες,ολα γ' κατηγοριας...
και οι 10 γραμμες που εγραψες πολλες ειναι..ομαδες χαμηλοτατου επιπεδου,θεαμα ανυπαρκτο,αξιοκρατια μηδεν..
η εικονα του ποδοσφαιρου αντικατοπτριζεται στους παραγοντες των ομαδων που το απαρτιζουν...
οσο ο ελληνας φιλαθλος θα νοιαζεται μονο για την κουπα,η φυλλαδα για τις πωλησεις και ο παραγοντας μονο για τα φραγκα του τσ.λ μην περιμενεις προκοπη..οι ομαδες του κεντρου ειναι για γιαουρτια και σημερα μιλανε για ψυχαρες,ατυχια και αλλα ωραια..
το ποδοσφαιρο ειναι μικρογραφια της κοινωνιας μας..αποπροσανατολισμος και παρακμη..
Ακριβως ετσι ειναι
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
θεωρητικα μιλας σωστα....δεν υπαρχει ελληνικο ποδοσφαιρο φιλε μου...παικτες,ομαδες,νοοτροπιες,φιλαθλοι,παραγοντες,ολα γ' κατηγοριας...
παμε στην πραξη τωρα;;; ενταξει δεν υπαρχει ποδοσφαιρο στη γρετσια....συφωνοι ...αρα υπαρχει καπου αλλου...σωστα;σωστα...που;στην ισπανια και στην αγγλια υποθετω πως θα μου πεις...
μαιστα... και πιες ακριβως ειναι οι διαφορες βασει αυτων που γραφεις οτι εδω οι προεδροι δεν νοιαζονται για το γενκο καλο οτι τους ενδιαφερουν μονο οι κουπες και το αποτελεσμα και μπλα μπλα μπλα.....
δηλ. στην ισπανια ο προεδρος της ρεαλ ενδιαφερεται για το γενικο καλο και δεν κανει τα ΠΑΝΤΑ για να παρει την κουπα ετσι;;;η της μπαρτσα;;;δεν βλεπεις γκρινιες και μουρμουρες και αλληλοκατηγοριες και επεισοδια και mind games στην προσπαθεια για κατακτηση τιτλων ετσι;;;
οι φιλαθλοι δεν ειναι οπαδοιθ που μισουν τον αντιπαλο και τους ενδιαφερουν μονο οι τιτλοι ετσι;;;δεν ειναι στρατοι ε;;
δυο συμβαινουν...η δεν ξερεις απο ποδοσφαιρο (που δεν νομιζω...εισαι γνωστης)
η εχεις βρει τον ευκολο και ανεξοδο τροπο της πληρους απαξιωσης (οπως ο φιλος μου ο παθιαρης) και της σιγουρατζας οτι κατι μεγαλο εχεις πει χωρις να χρειαστει να ψαχτεις παραπανω και να αναλυσεις περαιτερω....
μαλλον το δευτερο...
αλλα και αυτο καλο δεν ειναι...
χωρις διαθεση για αντιπαραθεση...
παντα φιλικα...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ποια η διαφορα;
κατ'αρχιν μη συκρινεσαι με αγγλο-ισπανιες...δες την πορτογαλια..μια χωρα που ναι πανω κατω στα κυβικα σου..
εχει ομαδα που χει παρει τρεμπλ,με τσ.λ και ουεφα...εχει βγαλει προπονητες,παικταραδες κ'ομαδαρες...
γιατι εισαι τοσο πισω απο αυτους αφου εχεις τοσες ομοιοτητες με αγγλια και ισπανια;
κατ'αρχιν μη συκρινεσαι με αγγλο-ισπανιες...δες την πορτογαλια..μια χωρα που ναι πανω κατω στα κυβικα σου..
εχει ομαδα που χει παρει τρεμπλ,με τσ.λ και ουεφα...εχει βγαλει προπονητες,παικταραδες κ'ομαδαρες...
γιατι εισαι τοσο πισω απο αυτους αφου εχεις τοσες ομοιοτητες με αγγλια και ισπανια;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
και να σου πω και κατι αλλο χιτ;μιας και πιασαμε αυτην την κουβεντα;
προσπαθεις να εξηγησεις γιατι δεν εχουμε ποδοσφαιρο και οι χειροκροτητες απο κατω να σου λενε μπραβο και ζητω...
σε ρωταω λοιπον εγω....αντε αυτοι που ειπες οτι ειναι οι λογοι οντως που δεν εχουμε ποδοσφαιρο...
πες μου γιατι δεν εχουν ποδοσφαιρο και στην δανια;;στην ολλανδια; στην ελβετια;στο βελγιο;στη ...σλοβενια; στη νορβηγια;κλπ κλπ...
εισαι γατος και πρεπει να επιασες το νοημα...αυτη ειναι η στανη αυτο το τυρι βγαζει...
αν μπορει να βελτιωθει λιγο το τυρι (και οχι να γινει αλλο ;) );;
αν με ρωτησεις θα απαντησω ναι....
αλλα θα μου επρυρεψεις να το δω απο μια αλλη,διαφορετικη οπτικη γωνια απο εσενα...
θα σου πω λοιπον να κοιταξεις βαθια μεσα σου αλλα και στους αλλους συνοπαδους σου αλλα και οπαδους αλλων ομαδων και να δεις εσυ και αυτοι και εγω και ολοι μας ειμαστα-ε ετοιμοι να δεχτουμε οτι χρειαζεται για να ξεκινησει να αλλαζει προς το καλυτερο το ποδοσφαιρο....
και εξηγουμαι...
οταν απο το 96 και μετα αποφασισε ενας μαλακας προεδρος (λεγε με κοκκαλη) να αλλαξει τον ρου και αρχισε να ενισχυει την ομαδα του με την αφροκρεμα της ελλαδας και με καποιους παιχτε που σιγουρα μπορει να μην ηταν αφροκρεμα για την προηγμενη ποδοσφαιρικα ευρωπη αλλα ηταν μεγαλο βημα για την ψωροκωσταινα ποια ηταν η αντιδραση του υπολοιπου (πλην ολυμπιακου) ποδοσφαιρικου κοσμου;;;
προσεξε ...δεν λεω οτι ο πρακτορας ηταν αγιος....οχι φυσικα και δεν ηταν....
αλλα αν ΕΣΥ γουσταρεις να προχωρησεις το προιον σου και να το αναβαθμισεις τοτς παιρνεις ΜΟΝΟ τα θετικα αυτης της κινησης αυτου του ανθρωπου και ακολουθεις συνοδοιπορος...
η το λιγωτερο δεν καθεσαι σε μια γωνια να μιζεριαζεις και να απαξιωνεις και να πετας λασπες και να ψαχνεις να βρεις παραγκες και δημητροπουλους και μπριακους και γκαγκατσηδες
η απαξιωση δεν ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΟΔΟΣ ....προοδος ειναι η κριτικη και οι λυσεις....
επανερχομαι στο 96...αν λοιπον η ομαδα σου τοτε και ο βαζελος κατεπεκταση αντι να αναλωνοντουσαν σε μιζεριες και κλαματα και οπισθοδρομιες προσπαθουσαν να βελτιωνονται μεσα απο μεταγραφες απο τροπους λειτουργιας κλπ λεω μηπως τα πραγματα θα ηταν εστω και λιγο καλυτερα απο οτι τωρα...
και να σε ρωτησω και κατι αλλο...κακα τα ψεματα σημερα το ποδοσφαιρο ειναι χρημα...οταν λοιπον ο χοντρος χωνει 25 για ριερα η για τον οποιον ριερα εισαι σιγουρος οτι εσυ μπορεις να ανταπεξελθεις;;;;
και αν δεν μπορεις εισαι σιγουρος οτι μπορεις να παιξεις τον ρολο του κομπαρσου;;;
οπως πχ η βιγιαρεαλ απεναντι σε ρεαλ και μπαρτσα η η νιουκαστλ απεναντι σε μν γιου και τσελσι;;;
η θες νταηλικι ο χοντρος με ριερα (η με τον οποιο ριερα γιατι δεν κοιτραω ονομα παιχτη αλλα ποσο μεταγραφης) να ειναι στην ιδια ''μοιαρ'' με σενα;;;
και αν μου απαντησεις ναι τοτε θα πρεπει να ειναι πολυ μαλακας ο χοντρος να χωνει 25 για μια μεταγραφη και εσυ να παιρνεις ντατομο (παραδειγμα) και να θες να εισαι και πιο μαγκας....
και να επικουρεις και να ζητωκραυγαζεις οταν ενας τυχαιος υπαλληλκος χωρις δικο του γραφειο πουλαει μαγκια σε εναν που εχωσε 90 χαρτια και ΤΟΛΜΗΣΕ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
ναι ρε μαλακα αδαμιδη ειπε μαλακια για το ''εγκλημα κατα της ελλαδας'' αλλα εχωσε και 90 ;) ;)
εσυ;;τχαμπα μαγκας;;δυστυχως ετσι ειναι η ζωη...μπορει να ακουγομαι ωμος και σκληρος αλλα καταγραφω πραγματικοτητες ...
ξερω τον αντιλογο ...τα λεφτα δεν παιζουν μπαλλα και γιατι να μην μπορει να ειναι σαν ισος προς ισον αδαμιδης με μαρινακη η κοκκαλη αλλα...
οποις θελει βλεπει την πραγματικοτητα οποιος δεν θελει....κανει οτι γουσταρει...
εισαι κοζαδορος και γι'αυτο απευθυνομαι σε σενα ...
ξερω οτι θα διαφωνησεις αλλα ξερω οτι θα το κανεις αφου προσπαθησεις να καταλαβεις τι λεω....
συμπερασμα.....
πριν καταληξουμε να ανλυουμε τι φταει για το ελληνικο ποδοσφαιρο να κοιταξουμε εμας τους ιδιους και να σκεφτουμε ΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.. ;)
προσπαθεις να εξηγησεις γιατι δεν εχουμε ποδοσφαιρο και οι χειροκροτητες απο κατω να σου λενε μπραβο και ζητω...
σε ρωταω λοιπον εγω....αντε αυτοι που ειπες οτι ειναι οι λογοι οντως που δεν εχουμε ποδοσφαιρο...
πες μου γιατι δεν εχουν ποδοσφαιρο και στην δανια;;στην ολλανδια; στην ελβετια;στο βελγιο;στη ...σλοβενια; στη νορβηγια;κλπ κλπ...
εισαι γατος και πρεπει να επιασες το νοημα...αυτη ειναι η στανη αυτο το τυρι βγαζει...
αν μπορει να βελτιωθει λιγο το τυρι (και οχι να γινει αλλο ;) );;
αν με ρωτησεις θα απαντησω ναι....
αλλα θα μου επρυρεψεις να το δω απο μια αλλη,διαφορετικη οπτικη γωνια απο εσενα...
θα σου πω λοιπον να κοιταξεις βαθια μεσα σου αλλα και στους αλλους συνοπαδους σου αλλα και οπαδους αλλων ομαδων και να δεις εσυ και αυτοι και εγω και ολοι μας ειμαστα-ε ετοιμοι να δεχτουμε οτι χρειαζεται για να ξεκινησει να αλλαζει προς το καλυτερο το ποδοσφαιρο....
και εξηγουμαι...
οταν απο το 96 και μετα αποφασισε ενας μαλακας προεδρος (λεγε με κοκκαλη) να αλλαξει τον ρου και αρχισε να ενισχυει την ομαδα του με την αφροκρεμα της ελλαδας και με καποιους παιχτε που σιγουρα μπορει να μην ηταν αφροκρεμα για την προηγμενη ποδοσφαιρικα ευρωπη αλλα ηταν μεγαλο βημα για την ψωροκωσταινα ποια ηταν η αντιδραση του υπολοιπου (πλην ολυμπιακου) ποδοσφαιρικου κοσμου;;;
προσεξε ...δεν λεω οτι ο πρακτορας ηταν αγιος....οχι φυσικα και δεν ηταν....
αλλα αν ΕΣΥ γουσταρεις να προχωρησεις το προιον σου και να το αναβαθμισεις τοτς παιρνεις ΜΟΝΟ τα θετικα αυτης της κινησης αυτου του ανθρωπου και ακολουθεις συνοδοιπορος...
η το λιγωτερο δεν καθεσαι σε μια γωνια να μιζεριαζεις και να απαξιωνεις και να πετας λασπες και να ψαχνεις να βρεις παραγκες και δημητροπουλους και μπριακους και γκαγκατσηδες
η απαξιωση δεν ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΟΔΟΣ ....προοδος ειναι η κριτικη και οι λυσεις....
επανερχομαι στο 96...αν λοιπον η ομαδα σου τοτε και ο βαζελος κατεπεκταση αντι να αναλωνοντουσαν σε μιζεριες και κλαματα και οπισθοδρομιες προσπαθουσαν να βελτιωνονται μεσα απο μεταγραφες απο τροπους λειτουργιας κλπ λεω μηπως τα πραγματα θα ηταν εστω και λιγο καλυτερα απο οτι τωρα...
και να σε ρωτησω και κατι αλλο...κακα τα ψεματα σημερα το ποδοσφαιρο ειναι χρημα...οταν λοιπον ο χοντρος χωνει 25 για ριερα η για τον οποιον ριερα εισαι σιγουρος οτι εσυ μπορεις να ανταπεξελθεις;;;;
και αν δεν μπορεις εισαι σιγουρος οτι μπορεις να παιξεις τον ρολο του κομπαρσου;;;
οπως πχ η βιγιαρεαλ απεναντι σε ρεαλ και μπαρτσα η η νιουκαστλ απεναντι σε μν γιου και τσελσι;;;
η θες νταηλικι ο χοντρος με ριερα (η με τον οποιο ριερα γιατι δεν κοιτραω ονομα παιχτη αλλα ποσο μεταγραφης) να ειναι στην ιδια ''μοιαρ'' με σενα;;;
και αν μου απαντησεις ναι τοτε θα πρεπει να ειναι πολυ μαλακας ο χοντρος να χωνει 25 για μια μεταγραφη και εσυ να παιρνεις ντατομο (παραδειγμα) και να θες να εισαι και πιο μαγκας....
και να επικουρεις και να ζητωκραυγαζεις οταν ενας τυχαιος υπαλληλκος χωρις δικο του γραφειο πουλαει μαγκια σε εναν που εχωσε 90 χαρτια και ΤΟΛΜΗΣΕ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
ναι ρε μαλακα αδαμιδη ειπε μαλακια για το ''εγκλημα κατα της ελλαδας'' αλλα εχωσε και 90 ;) ;)
εσυ;;τχαμπα μαγκας;;δυστυχως ετσι ειναι η ζωη...μπορει να ακουγομαι ωμος και σκληρος αλλα καταγραφω πραγματικοτητες ...
ξερω τον αντιλογο ...τα λεφτα δεν παιζουν μπαλλα και γιατι να μην μπορει να ειναι σαν ισος προς ισον αδαμιδης με μαρινακη η κοκκαλη αλλα...
οποις θελει βλεπει την πραγματικοτητα οποιος δεν θελει....κανει οτι γουσταρει...
εισαι κοζαδορος και γι'αυτο απευθυνομαι σε σενα ...
ξερω οτι θα διαφωνησεις αλλα ξερω οτι θα το κανεις αφου προσπαθησεις να καταλαβεις τι λεω....
συμπερασμα.....
πριν καταληξουμε να ανλυουμε τι φταει για το ελληνικο ποδοσφαιρο να κοιταξουμε εμας τους ιδιους και να σκεφτουμε ΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.. ;)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
δενν ξερω αν καταλαβαινεις τι κανεις αλλα την ''προοδο'' την μετρας με τιτλους (και καλα κανεις γιατι ΕΤΣΙ ακριβως ειναι)ποια η διαφορα;
οσο για προπονητες και ποδοσφαιριστες ακριβως τι ιδιο θα πω...οι επιτυχιες τους καταξιωνου....
Δε θυμάμαι ποιός το έχει πεί,αλλά εξηγεί πολλά "στους Έλληνες δεν αρέσουν τα σπορ,αλλά η νίκη σε αυτά"
Σωστή παρατήρηση, όποιος κι αν την είπε...
Ελληνικό πρωτάθλημα δεν πρόκειται να υπάρξει - δεν λέω ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί υπάρχουν και Έλληνες που παίζουν στο εξωτερικό - όσο είναι αποκλεισμένες οι ομάδες της επαρχίας και της Θεσσαλονίκης.
Δεν επιτρέπεται, το λέω για πολλοστή φορά, ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ και τον ΑΡΗ να είναι αποκλεισμένες από το πρωτάθλημα.
Τα σεντόνια του Χριστίδη είναι παραλήρημα γραφικότητας, πρέπει να είναι κανείς μεγάλη ρόμπα για να έχει παραμυθιαστεί έτσι.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
αδερφε δεν εχω τρελλες απαιτησεις...σε λιγους απευθυνομαι... ;)Σωστή παρατήρηση, όποιος κι αν την είπε...
Ελληνικό πρωτάθλημα δεν πρόκειται να υπάρξει - δεν λέω ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί υπάρχουν και έλληνες που παίζουν στο εξωτερικό - όσο είναι αποκλεισμένες οι ομάδες της επαρχίας και της Θεσσαλονίκης.
Δεν επιτρέπεται, το λέω για πολλοστή φορά, ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ και τον ΑΡΗ να είναι αποκλεισμένες από το πρωτάθλημα.
Τα σεντόνια του Χριστίδη είναι παραλήρημα γραφικότητας, πρέπει να είναι κανείς μεγάλη ρόμπα για να έχει παραμυθιαστεί έτσι.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
καραγκιοζης εισαι και συνηθως σε τετοια νουμερα σοβαρα δεν απανταω...Σωστή παρατήρηση, όποιος κι αν την είπε...
Ελληνικό πρωτάθλημα δεν πρόκειται να υπάρξει - δεν λέω ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί υπάρχουν και Έλληνες που παίζουν στο εξωτερικό - όσο είναι αποκλεισμένες οι ομάδες της επαρχίας και της Θεσσαλονίκης.
σε σενα βεβαια δεν ξερω γιατι αλλα θα κανω εξαιρεση...
δεν νοειται να ειναι αποκλεισμενες επαρχια και σαλονικα ετσι;;;γιαυτο δεν θα εχουμε ποτε πρωταθλημα;;;
στην ισπανια ομως νοειται να ειναι αποκλεισμενες βιγιαρεαλ μπιλμπαο σαραγοσες και λοιπα ετσι;;;
νουμερο κομπλεξικο.... ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83