pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
δε θα ρθει τελικά στο γαύρο?????????
Εσύ παίρνεις ναρκωτικά σίγουρα.
1 από τα 50 ονόματα μεσοεπιθετικών που γράφτηκαν το καλοκαίρι ήταν και του Καμορανέζι. Και του Γκοβού επίσης αν το θες.
Τελικά πήραμε Ριέρα, Ρόμενταλ, Νέμεθ, Ιμπαγάσα και τον Φούστη από τότε, ενώ καθιερώθηκε και ο Φετφατζίδης.
Μήπως να αγόραζε και τους 50 ο Μαρινάκης;;;
Πες μου εσύ ποιους αγόρασες από Κρις, Γκαλάς, Νέμεθ, Πάντελιτς, Ονιέγου κλπ κλπ.
Αν ήταν να πιστεύουμε την κάθε φυλλάδα...
Καλημέρα!
Τι λέτε, θα κάνει Χριστούγεννα ο Βάλβι?
αμα ειναι να χανει απο την πρωτη αγωνιστικη απο ομαδα Β εθνικης γαματαΛοιπον φιλοι του Ολυμπιακου εγω ειμαι Ηρακλης,και βρεθηκα στο καυτατζογλειο το σαββατο το βραδυ.Ακουστε πως εχουν τα πραγματα.
Φετος το πρωταθλημα ειναι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και θα εξηγησω το γιατι..
Πρωτον για να παρει πρωταθλημα ο παναθηναικος πρεπει πολυ απλα να ειναι τραγικος ο ολυμπιακος οπως περσι και αυτο φετος δεν συμβαινει.απεναντιας εχει μια πολυ καλη ομαδα που απλα ειναι ασυνδετη ακομα.δημιουργει ευκαιρειες και παιζει γρηγορο ποδοσφαιρο.απλα αυτη τη φορα ειχε και ο Ηρακλης καλη ομαδα (κατι που θα το νιωσουν ολοι),και σε συνδυασμο με κατποιες συγκυριες ηρθε αυτο το αποτελεσμα.αρκετα λαθη βαλβερδε και σιγουρα κακο τερματοφυλακα,ποτε θα παρει συνταξη ποια?
συγχαρητηρια στον φετφατζιδη που ειναι το μεγαλυτερο νεο αστερι του ελληνικου ποδοσφαιρου(δεν πιστευα στα ματια μου με αυτα που εβλεπα).
και επιτελους ενα πρωταθλημα με πολλες καλες ομαδες κανει ολους πιο δυνατους και δινει μεγαλυτερη αξια στον νικητη και πρωταθλητη.
Λοιπον φιλοι του Ολυμπιακου εγω ειμαι Ηρακλης,και βρεθηκα στο καυτατζογλειο το σαββατο το βραδυ.Ακουστε πως εχουν τα πραγματα.
Φετος το πρωταθλημα ειναι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και θα εξηγησω το γιατι..
Πρωτον για να παρει πρωταθλημα ο παναθηναικος πρεπει πολυ απλα να ειναι τραγικος ο ολυμπιακος οπως περσι και αυτο φετος δεν συμβαινει.απεναντιας εχει μια πολυ καλη ομαδα που απλα ειναι ασυνδετη ακομα.δημιουργει ευκαιρειες και παιζει γρηγορο ποδοσφαιρο.απλα αυτη τη φορα ειχε και ο Ηρακλης καλη ομαδα (κατι που θα το νιωσουν ολοι),και σε συνδυασμο με κατποιες συγκυριες ηρθε αυτο το αποτελεσμα.αρκετα λαθη βαλβερδε και σιγουρα κακο τερματοφυλακα,ποτε θα παρει συνταξη ποια?
συγχαρητηρια στον φετφατζιδη που ειναι το μεγαλυτερο νεο αστερι του ελληνικου ποδοσφαιρου(δεν πιστευα στα ματια μου με αυτα που εβλεπα).
και επιτελους ενα πρωταθλημα με πολλες καλες ομαδες κανει ολους πιο δυνατους και δινει μεγαλυτερη αξια στον νικητη και πρωταθλητη.
γιατι το λες αυτο;αμα ειναι να χανει απο την πρωτη αγωνιστικη απο ομαδα Β εθνικης γαματα
γιατι επρεπε να παιζετε β εδω και 2 χρονια η αμφιβαλεις ;)γιατι το λες αυτο;
ναι αλλα η δυναμικη της μεγαλης ομαδας δεν μας αφησε,συγνωμη αλλα δεν ειμαστε ουτε γιαννενα ουτε οφηγιατι επρεπε να παιζετε β εδω και 2 χρονια η αμφιβαλεις ;)
Μεγαλέφαντε δεν λέγεται Φετφατζίδης
χτες ο αλέφαντος ο ρίαλ τον έλεγε
Φερετζίδη!!!
μάλλον εκ του φερετζέ
το φετφα δεν το πρόφερε καν
και μη παραμυθιαζεσε επειδη οι αλλοι ηταν κουλοι.και φετος θα χαροπαλευεις μεχρι τελευταια αγωνιστικη και δε θα εχει παλι χαρισματαναι αλλα η δυναμικη της μεγαλης ομαδας δεν μας αφησε,συγνωμη αλλα δεν ειμαστε ουτε γιαννενα ουτε οφη
μιλάς ή κλάνεις τώρα; Να ξέρω αν είναι να κάνω το μαέστρογιατι επρεπε να παιζετε β εδω και 2 χρονια η αμφιβαλεις ;)