Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Εσύ παίρνεις ναρκωτικά σίγουρα. :uglystupid:  :zfuck:
1 από τα 50 ονόματα μεσοεπιθετικών που γράφτηκαν το καλοκαίρι ήταν και του Καμορανέζι. Και του Γκοβού επίσης αν το θες.
Τελικά πήραμε Ριέρα, Ρόμενταλ, Νέμεθ, Ιμπαγάσα και τον Φούστη από τότε, ενώ καθιερώθηκε και ο Φετφατζίδης.
Μήπως να αγόραζε και τους 50 ο Μαρινάκης;;;

Πες μου εσύ ποιους αγόρασες από Κρις, Γκαλάς, Νέμεθ, Πάντελιτς, Ονιέγου κλπ κλπ.
Αν ήταν να πιστεύουμε την κάθε φυλλάδα...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Χαζεύω αυτή τη στιγμή το μπασκετάκι. Παίζει η Σερβία . Θέλω να δω τον νο. 11 που τον έχει πάρει ο Ολυμπιακός . Κέσελι λέγεται... Καλός φαίνεται...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσύ παίρνεις ναρκωτικά σίγουρα. :uglystupid:  :zfuck:
1 από τα 50 ονόματα μεσοεπιθετικών που γράφτηκαν το καλοκαίρι ήταν και του Καμορανέζι. Και του Γκοβού επίσης αν το θες.
Τελικά πήραμε Ριέρα, Ρόμενταλ, Νέμεθ, Ιμπαγάσα και τον Φούστη από τότε, ενώ καθιερώθηκε και ο Φετφατζίδης.
Μήπως να αγόραζε και τους 50 ο Μαρινάκης;;;

Πες μου εσύ ποιους αγόρασες από Κρις, Γκαλάς, Νέμεθ, Πάντελιτς, Ονιέγου κλπ κλπ.
Αν ήταν να πιστεύουμε την κάθε φυλλάδα...

θα αγοράσει το βάζελο από τζίγγερ σε λίγο.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
θα αγοράσει το βάζελο από τζίγγερ σε λίγο.

DERBY_b.jpg

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Μπορεί να έχουν περάσει ήδη δύο και πλέον εικοσιτετράωρα από τη "σφαλιάρα" του Καυταντζογλείου, το 2-1 όμως από τον Ηρακλή δύσκολα χωνεύεται από τον κόσμο κυρίως της ομάδας. Η διοίκηση πάντως και ειδικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραμένουν στο πλευρό του Βαλβέρδε και υπεραμύνονται της επιλογής που έκαναν.

Ο Ολυμπιακός έκανε μία επένδυση με προοπτική διετίας και εξυπακούεται ότι κανείς μας δεν πρόκειται να βγάλει συμπεράσματα μετά έναν αγώνα ενενήντα λεπτών. Έχουμε κάνει καλές επιλογές και σε παίκτες και σε προπονητή και θα περιμένουμε να δείξουν την αξία τους», λέει στο περιβάλλον του ο νέος ιδιοκτήτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης και περιμένει να δει «έργο» από τον Ερνέστο Βαλβέρδε σε βάθος χρόνου. Σε δυο τρεις μήνες και όχι με είκοσι μέρες δουλειάς. Τότε θα κριθεί ο Ισπανός λέει στους συνεργάτες του ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνεχίζει να στηρίζει με κλειστά μάτια την επιλογή του...

Καλημέρα! :coffee:
Τι λέτε, θα κάνει Χριστούγεννα ο Βάλβι? :think:

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον φιλοι του Ολυμπιακου εγω ειμαι Ηρακλης,και βρεθηκα στο καυτατζογλειο το σαββατο το βραδυ.Ακουστε πως εχουν τα πραγματα.
Φετος το πρωταθλημα ειναι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  και θα εξηγησω το γιατι..
Πρωτον για να παρει πρωταθλημα ο παναθηναικος πρεπει πολυ απλα να ειναι τραγικος ο ολυμπιακος οπως περσι και αυτο φετος δεν συμβαινει.απεναντιας εχει μια πολυ καλη ομαδα που απλα ειναι ασυνδετη ακομα.δημιουργει ευκαιρειες και παιζει γρηγορο ποδοσφαιρο.απλα αυτη τη φορα ειχε και ο Ηρακλης καλη ομαδα (κατι που θα το νιωσουν ολοι),και σε συνδυασμο με κατποιες συγκυριες ηρθε αυτο το αποτελεσμα.αρκετα λαθη βαλβερδε και σιγουρα κακο τερματοφυλακα,ποτε θα παρει συνταξη ποια?
συγχαρητηρια στον φετφατζιδη που ειναι το μεγαλυτερο νεο αστερι του ελληνικου ποδοσφαιρου(δεν πιστευα στα ματια μου με αυτα που εβλεπα).
και επιτελους ενα πρωταθλημα με πολλες καλες ομαδες κανει ολους πιο δυνατους και δινει μεγαλυτερη αξια στον νικητη και πρωταθλητη.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Καλημέρα! :coffee:
Τι λέτε, θα κάνει Χριστούγεννα ο Βάλβι? :think:

Ο Μαρινάκης δείχνει ότι θα εφαρμόσει μοντέλο Αγγελόπουλων με στήριξη μέχρι τελικής πτώσεως στον προπονητή.
Ενδεικτικό είναι ότι έβαλε βασικό το Φετφατζίδη, ενώ επί κρόκους δεν τολμούσε να κάνει αλλαγή το Ντουντού
με το Γ.Παπαδόπουλο και τον Ντιόγκο με Νταρμπισάιρ-Μήτρογλου, ακόμα κ' όταν είχαν φτάσει σε σημείο να δυσκολεύεται να σταθούν όρθιοι.

Ο Βαλβέρδε ξεκίνησε και φέτος με παπαροεπιλογές, αλλά όπως έδειξε στην 1η θητεία του, μαθαίνει γρήγορα.
Ένα ζητούμενο είναι αν έχει ξεπεράσει την εμπάθεια προς το Μήτρογλου και το Ραούλ Μπράβο.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Μεγαλέφαντε δεν λέγεται Φετφατζίδης
χτες ο αλέφαντος ο ρίαλ τον έλεγε
Φερετζίδη!!!
μάλλον εκ του φερετζέ
το φετφα δεν το πρόφερε καν

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλοπροπονητα οι Αγγελοπουλοι 1.ποσες φαπες εφαγαν για να καταλαβουν οτι με τον μπαναωτη δεν πανε πουθενα?2.μεχρι αυτη την στιγμη σε σχεση με προηγουμενα χρονια τραβηξαν χειροφρενο στο χρημα και με τον ιβκοβιτς πανε να κανουν πιο νεανικη ομαδα με αποτελεσμα να πεσει και φετος τεραστια φαπα!(στο γραφω απο τωρα!)3.ο μαριδακης δεν θα αντεξει οπως οι αυγουλοματηδες γιατι ο πυρινος θελει εδω και τωρα αποτελεσματα!4.και οι αυγουλοματηδες θα φανε κραξιμο φετος αν πεσει φαπα-που θα πεσει γιατι το συγχωροχαρτι του βαζω λεφτα αρα μην μιλατε ΕΛΗΞΕ!5.Κατεβα στην κρητη τουλαχιστον να βλεπεις τα πουλεν σου τους σοιλεδηδες κλπ να περναει η ωρα σου γιατι στο λιμανι θαχει πολυ πικρα!

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Λοιπον φιλοι του Ολυμπιακου εγω ειμαι Ηρακλης,και βρεθηκα στο καυτατζογλειο το σαββατο το βραδυ.Ακουστε πως εχουν τα πραγματα.
Πρωτον για να παρει πρωταθλημα ο παναθηναικος πρεπει πολυ απλα να ειναι τραγικος ο ολυμπιακος οπως περσι και αυτο φετος δεν συμβαινει.απεναντιας εχει μια πολυ καλη ομαδα που απλα ειναι ασυνδετη ακομα.δημιουργει ευκαιρειες και παιζει γρηγορο ποδοσφαιρο.απλα αυτη τη φορα ειχε και ο Ηρακλης καλη ομαδα (κατι που θα το νιωσουν ολοι),και σε συνδυασμο με κατποιες συγκυριες ηρθε αυτο το αποτελεσμα.αρκετα λαθη βαλβερδε και σιγουρα κακο τερματοφυλακα,ποτε θα παρει συνταξη ποια?
συγχαρητηρια στον φετφατζιδη που ειναι το μεγαλυτερο νεο αστερι του ελληνικου ποδοσφαιρου(δεν πιστευα στα ματια μου με αυτα που εβλεπα).
και επιτελους ενα πρωταθλημα με πολλες καλες ομαδες κανει ολους πιο δυνατους και δινει μεγαλυτερη αξια στον νικητη και πρωταθλητη.
αμα ειναι να χανει απο την πρωτη αγωνιστικη απο ομαδα Β εθνικης γαματα

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

παλι καλα που εισαι ηρακλης. φαντασου να ησουν και τιποτα αλλο.  :jerking:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μεγαλέφαντε δεν λέγεται Φετφατζίδης
χτες ο αλέφαντος ο ρίαλ τον έλεγε
Φερετζίδη!!!
μάλλον εκ του φερετζέ
το φετφα δεν το πρόφερε καν

Μα έχει κ'αυτός 2 μέτρα όνομα. Και καπάκι "Φ" μετά το "Τ", κάνει χασμωδία. :grin:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ναι αλλα η δυναμικη της μεγαλης ομαδας δεν μας αφησε,συγνωμη αλλα δεν ειμαστε ουτε γιαννενα ουτε οφη
και μη παραμυθιαζεσε επειδη οι αλλοι ηταν κουλοι.και φετος θα χαροπαλευεις μεχρι τελευταια αγωνιστικη και δε θα εχει παλι χαρισματα

Επισκέπτης
Εμενα δεν μ΄ενδιαφερει αν θα παρει πρωταθλημα φετος ο Ολυμπιακος. Μου αρκει να στησει τις βασεις ο Βαλβερδε για μια ομαδα ερωπαικων προδιαγραφων οπως στο μπασκετ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom