Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εμενα δεν μ΄ενδιαφερει αν θα παρει πρωταθλημα φετος ο Ολυμπιακος. Μου αρκει να στησει τις βασεις ο Βαλβερδε για μια ομαδα ερωπαικων προδιαγραφων οπως στο μπασκετ.
αυτά όλα αλλάζουνε σε μια χρονιά μέσα κι από εκεί που είσαι σαλόνια πας αλώνια
δες τον ΠΑΟ που ψυχορραγούσε με τα Ζαπορίζια
Δες τον Ολυμπιακό φέτος μετά από καλή εμφάνιση στο τσουλου.

Εγώ θέλω να δω να παίζει καλή μπάλα η ομάδα. Το έχω ξαναπεί: οι τελευταίες μου παραστάσεις που θυμάμαι και αναπολώ είναι με τον Μπλαχίν στον πάγκο και τα Μινγκ να κεντάνε κι ας χάναμε τα πρωταθλήματα. Μετά καλή μπαλίτσα με τον Μπάεβιτς της τρίτης χρονιάς και τον Ερνέστο σε λίγα ματσάκια.

Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι σταθερή δομή, ραχοκοκκαλιά. Και δυστυχώς αυτή δεν γίνεται με ξένους παίκτες. Γίνεται με καλούς Έλληνες. Ήταν γαμώ τις ευκαιρίες να έχουμε μια βασική ενδεκάδα που να κεντάει και να είχαμε μικρούς να βοηθάνε. Για να τους έχουμε έτοιμους σε 2 χρόνια.

Τώρα, μπορεί να πάρουμε πρωτάθλημα, αλλά ραχοκοκκαλιά ΔΕΝ φτιάχνουμε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μεγαλοπροπονητα οι Αγγελοπουλοι 1.ποσες φαπες εφαγαν για να καταλαβουν οτι με τον μπαναωτη δεν πανε πουθενα?2.μεχρι αυτη την στιγμη σε σχεση με προηγουμενα χρονια τραβηξαν χειροφρενο στο χρημα και με τον ιβκοβιτς πανε να κανουν πιο νεανικη ομαδα με αποτελεσμα να πεσει και φετος τεραστια φαπα!(στο γραφω απο τωρα!)3.ο μαριδακης δεν θα αντεξει οπως οι αυγουλοματηδες γιατι ο πυρινος θελει εδω και τωρα αποτελεσματα!4.και οι αυγουλοματηδες θα φανε κραξιμο φετος αν πεσει φαπα-που θα πεσει γιατι το συγχωροχαρτι του βαζω λεφτα αρα μην μιλατε ΕΛΗΞΕ!5.Κατεβα στην κρητη τουλαχιστον να βλεπεις τα πουλεν σου τους σοιλεδηδες κλπ να περναει η ωρα σου γιατι στο λιμανι θαχει πολυ πικρα!
σε όλα ενδεχομένως να έχεις δίκιο...αν και την άμυνά σου τη βλέπω λιγάκι φεγγίτη και εσένα...
αλλά αυτό που ελπίζω εγώ φέτος στο μπάσκετ είναι να παίξουν 2-3 μικροί ΠΟΛΥ. Παπανικολάου, Σλούκας και Μαυροκεφαλίδης. Ειδικά οι δύο πρώτοι.
Το πόσο καλά θα πάμε είναι και θέμα χημείας και θέμα συγκυριών και θέμα προπονητή φέτος.

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Όταν τα λέγαμε για τον Γκαλέττι, ήταν κακοήθειες, εμετικά σχόλια, πως δεν θα επανέρθει και θα λάβει πρόωρο τέλος η καριέρα του. Μετά από τόσους μήνες, δεν μπορώ να βρω ούτε ένα επίσημο αιτιολογικό, από τα συνήθως λαλίστατα νοσοκομεία, για το ακριβές πρόβλημα και τα αίτιά του. Και που χτυπάει η ντόπα; Καρδιά και Νεφρά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όταν τα λέγαμε για τον Γκαλέττι, ήταν κακοήθειες, εμετικά σχόλια, πως δεν θα επανέρθει και θα λάβει πρόωρο τέλος η καριέρα του. Μετά από τόσους μήνες, δεν μπορώ να βρω ούτε ένα επίσημο αιτιολογικό, από τα συνήθως λαλίστατα νοσοκομεία, για το ακριβές πρόβλημα και τα αίτιά του. Και που χτυπάει η ντόπα; Καρδιά και Νεφρά.
ηλίθιε η ντόπα χτυπάει στον εγκέφαλο εκεί που έχεις και το μόνιμο πρόβλημα.
έχω πει ότι το πρόβλημα του γκαλέττι ήταν απο φαρμακευτική αγωγή αλλά για άλλη μια φορά ένας απο τους γνωστους καμμένους οπαδούς τον έβγαλε ντοπαρισμένο για να δικαιολογήσει την οπαδική μαλακία που θέλει να ποστάρει.

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
έχω πει ότι το πρόβλημα του γκαλέττι ήταν απο φαρμακευτική αγωγή αλλά για άλλη μια φορά ένας απο τους γνωστους καμμένους οπαδούς τον έβγαλε ντοπαρισμένο για να δικαιολογήσει την οπαδική μαλακία που θέλει να ποστάρει.

Εσύ ήσουν ο γιατρός του; Δύο ποδοσφαιριστές, σε διαδοχικές χρονιές, με σοβαρά προβλήματα υγείας από σύλλογο που ομολόγησε για χρήση ντόπας. Δεν βρίσκω, ούτε και θυμάμαι πουθενά ρητή αναφορά από το νοσοκομείο στο πρόβλημα υγείας του ποδοσφαιριστή. Άφηναν να εννοηθεί ότι θα επιστρέψει χωρίς χρονικό ορίζοντα. Όποιος μπορεί αν δώσει αναφορά για το πρόβλημα υγείας, ας το κάνει.

Και τους χαρακτηρισμούς σου κόψε τους.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Να που συμφωνούμε και κάπου...
Μα είναι δυνατόν να πιστεύουν κάποιοι αυτά για τον Γκαλέτι και τον Ντάρκο ?
Είναι δυνατόν να είσαι φτασμένος παίκτης με συμμετοχές στην εθνική Αργεντινής (και Σερβίας) και στη δύση της καριέρας σου να ρισκάρεις τη ζωή σου ? Για ποιό λόγο ? Για να διακριθείς στον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα ?
Πώς τα πιστεύετε αυτά...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αντε παλι η γνωστη μαλακια του ντοπινγκ στο ποδοσφαιρο και της ημιμαθειας
παντου υπαρχει ντοπα, απλα ορισμενοι σκανε απο λαθη γιατρων και υπερκαταναλωση
σαν τα αλογα
αρκετοι παιχτες εχουν σταματησει το ποδοσφαιρο επειδη εσκασαν

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσύ ήσουν ο γιατρός του; Δύο ποδοσφαιριστές, σε διαδοχικές χρονιές, με σοβαρά προβλήματα υγείας από σύλλογο που ομολόγησε για χρήση ντόπας. Δεν βρίσκω, ούτε και θυμάμαι πουθενά ρητή αναφορά από το νοσοκομείο στο πρόβλημα υγείας του ποδοσφαιριστή. Άφηναν να εννοηθεί ότι θα επιστρέψει χωρίς χρονικό ορίζοντα. Όποιος μπορεί αν δώσει αναφορά για το πρόβλημα υγείας, ας το κάνει.

Και τους χαρακτηρισμούς σου κόψε τους.

αλλα ηλίθιε.
μέχρι και μήνυση μπορεί να σου κάνει για τις μαλακίες που γράφεις.
αυτοφωράκι και μετά δεν ήξερα κύριε πρόεδρε συγγνώμη δε θα το ξανακάνω....
ηλίθιε. σιγά μη σου δώσω και αναφορά ρε μαλακισμένε.
όσοι ξέρουν, ξέρουν.
και που σαι μαλάκα στο σύλλογό σου έχουν ήδη εγγραφεί ΕΠΙΣΗΜΩΣ 2 ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ.
ο Σπυρόπουλος και ο Πολωνός Βαβζίνιακ.
σύρε παραπέρα τώρα.

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ίσα ρε καταδότη. Τι θα τους πεις; Άφησε να εννοηθεί χρήση ντόπας για το πρόβλημα υγείας του ποδοσφαιριστή; Ποια είναι η επίσημη αναφορά νοσοκομείου στο πρόβλημα υγείας του ποδοσφαιριστή; Απλή ερώτηση είναι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ίσα ρε καταδότη. Τι θα τους πεις; Άφησε να εννοηθεί χρήση ντόπας για το πρόβλημα υγείας του ποδοσφαιριστή; Ποια είναι η επίσημη αναφορά νοσοκομείου στο πρόβλημα υγείας του ποδοσφαιριστή; Απλή ερώτηση είναι.

εγώ λέω εάν μια στο εκατομμύριο διαβάζει συγγενής του ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΛΑΛΑ κύριος.

Υ.Γ.
τεκμηριώνοντας την αρχική μου άποψη ότι είσαι πανηλίθιος είναι προφανές όταν ζητάς να δημοσιοποιήσει ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.
πιθανώς στο αυτόφωρο το ότι είσαι τόσο ηλίθιος να σε απαλλάξει.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εγώ λέω εάν μια στο εκατομμύριο διαβάζει συγγενής του ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΛΑΛΑ κύριος.

Υ.Γ.
τεκμηριώνοντας την αρχική μου άποψη ότι είσαι πανηλίθιος είναι προφανές όταν ζητάς να δημοσιοποιήσει ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.
πιθανώς στο αυτόφωρο το ότι είσαι τόσο ηλίθιος να σε απαλλάξει.
ακομα εδω εισαι ρε πουστρακι?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εσύ μας έλειπες... :jerking: :jerking: :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλώστηνα την Αννα τη Σέρβα του μπουρδέλα
να υπενθυμισω οτι δεν γαμαω στρακια και θελω να ξερεις ποσο κρατηθηκα να μην συμμετεχω στην ενδιαφερουσα συζητηση που εχεις για την σερβικη ταινια  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom