καλα σιγουρα κανεις πλακα...πάντως αν είναι να αλλάξουμε προπονητή ψηφίζω Αναστό!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
νομιζω παντως πως ο μαρινακης παρ οτι αποκλειστηκαμε δε θα κολωσει στο να τα χωσει...και μαλλον πιο πολλα απο ενα σκυλι χαφ και ενα επιθετικο (που πηγαινε για δανεικο το τζο απο σιτι).αν και εδω που τα λεμε αν παρει δυο μπαλωματα δε θα τον κατηγορησει και κανεις...παρασεβαστηκε το θειο και αφησε τον λινεν..νομιζω πως εχει οραμα παντως και θα χωσει πολλα μυρρια ακομα να στρωσει ομαδα απο φετος..
Επισκέπτης
μαπα..πελεγκρίνη
ξυνο νερο να πινεις..
όχι, καμιά πλάκα δεν κάνω.
απλά ξέρω ότι έχουν ήδη αρχίσει τα όργανα από τους διάφορους παρατρεχάμενους για sir taki και άλλους stagiaires ....
τουλάχιστον ο Νικόλας έχει κάνει το αγροτικό του, και είναι και γάβρος μέχρι το μεδούλι!
απλά ξέρω ότι έχουν ήδη αρχίσει τα όργανα από τους διάφορους παρατρεχάμενους για sir taki και άλλους stagiaires ....
τουλάχιστον ο Νικόλας έχει κάνει το αγροτικό του, και είναι και γάβρος μέχρι το μεδούλι!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
φλωρίνης;μαπα..
ξυνο νερο να πινεις..
αυτοί το είπανε... μαζί με άλλα 2-3 ονόματα.
δε ξερω ολοι ψηνονται για βαλβερδε παντως..εγω οχι...αυτη ψωλια απο σεντ ετιεν(οχι απο ανορθωσητου δινω ενα ελαφρυντικο) και κυριως το οτι φτασαμε εκει και κατεβηκαμε αδιαβαστοι εδω μου χει κατσει...και δε γαμησε και βαζελο μεσα εξω ,το πηγε τσουκου τσουκου και πηρε χηναρια ,το φοβηθηκε προπερσι και τους πηδηξαμε περισυ που μασταν για κλαμματα
Επισκέπτης
ενω ο ΤΑΚΑΡΟΣ ειναι ζελας..sir taki
τραβα ρε να γαμησεις καμια τουριστρια & κοψε την σουϊτα στον ναο γαμω το κεφαλι σου..
με τους πρεζακηδες να πηγαινεις μηπως γινεις ανθρωπος & μηπως αρχισεις να πινεις καμια ακοφτη γιατι σ εχουν πλακωσει στην πουδρα παλι..
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ότι και να λέμε/λένε, κοντός ψαλμός αλληλούια σε μερικές μέρες θα ξέρουμε σίγουρα
καλα δεν θα βαλουμε ποτε μυαλο?αυτες οι λυσεις μας εφτασαν εδω...και εγω γαυρος μαχρι το μεδουλι ειμαι,να αναλαβω τον ολυμπιακο δηλαδη?ειναι προσον για προπονητη το να εισαι γαυρος?όχι, καμιά πλάκα δεν κάνω.
μηπως σ αυτα τα ματς οπως και με την ανορθωση τις ομαδες ''κατασκοπευσαν'' οι σουπερ ασχετοι κατασκοποι νινι-μποσκομπα??μηπως αυτοι οι 2 αχρηστοι τα παιρνουν χοντρα τωρα εχοντας επιδειξει τις μεταγραφαρες ντιογκο-λεοναρντο που κοστισαν κι ενα καρο λεφτα??πολυ σαπιλα λεμε στο θρυλο μας!!!πρωτα απ ολα σκουπα!!κι ειναι μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια αυτο που εγινε...δυστυχως αν ετσι επρεπε να γινει για να καθαρισουμε απο τα σκατα καλως εγινε...και κατεβηκαμε αδιαβαστοι εδω μου χει κατσει...
η μαλακια ειναι οτι δυσκολα θα ρθουν καλοι παιχτες φετος και φοβαμαι μη ξενερωσουν ριερα ιμπαγασα...οι ξενοι που χουμε(ντιογο ντουντου μαρεσκα) δεν νομιζω να πονανε τη φανελλα και τοσο πολυ...ενα ζεβλακοφ να χαμε και ενα καστιγιο να χαν λιγο ψυχη θα χαμε περασει....γκαλλετι δε λεω ,εννοειται.κριμα για το μαρινακη ηταν αυτο σημερα.
Επισκέπτης
μαγκες δεν τρεχει καστανο..μηπως σ αυτα τα ματς οπως και με την ανορθωση τις ομαδες ''κατασκοπευσαν'' οι σουπερ ασχετοι κατασκοποι νινι-μποσκομπα??μηπως αυτοι οι 2 αχρηστοι τα παιρνουν χοντρα τωρα εχοντας επιδειξει τις μεταγραφαρες ντιογκο-λεοναρντο που κοστισαν κι ενα καρο λεφτα??πολυ σαπιλα λεμε στο θρυλο μας!!!πρωτα απ ολα σκουπα!!κι ειναι μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια αυτο που εγινε...δυστυχως αν ετσι επρεπε να γινει για να καθαρισουμε απο τα σκατα καλως εγινε...
θα την βρουμε την ακρη οπως μονο εμεις ξερουμε..
ΟΛΟΙ στο γηπεδο κοντα στον ΘΡΥΛΟ μας & αποξω κοντα στα σαπακια για στυλιαρι..
καιρος να αναγεννηθουν τα ταγματα εφοδου..
τα λοιπα με τα κολληταρια σας εκει που πρεπει..
για αυτους οι καμπανες βαρανε απο περισυ.πως την βγαζουν ακομα δεν ξερω...θελει εκκαθαριση απο τις ακαδημιες(εχουμε προπονητη τελειως αμπαλλο,οχι τον αλεξανδρη ,αμυντικος παλιος εινα)ι που προπονει τα παιδακια με φραππε και τσιγαρο.ενα βερμιουλεν εκανε δουλεια φεραμε και τον φαγανε τα λαμογιαμηπως σ αυτα τα ματς οπως και με την ανορθωση τις ομαδες ''κατασκοπευσαν'' οι σουπερ ασχετοι κατασκοποι νινι-μποσκομπα??μηπως αυτοι οι 2 αχρηστοι τα παιρνουν χοντρα τωρα εχοντας επιδειξει τις μεταγραφαρες ντιογκο-λεοναρντο που κοστισαν κι ενα καρο λεφτα??πολυ σαπιλα λεμε στο θρυλο μας!!!πρωτα απ ολα σκουπα!!κι ειναι μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια αυτο που εγινε...δυστυχως αν ετσι επρεπε να γινει για να καθαρισουμε απο τα σκατα καλως εγινε...
ποτε ειναι το πρωτο μεσα τωρα με τιμωρια ?να πιουμε καμμια μπυρα ε ?μαγκες δεν τρεχει καστανο..
θα την βρουμε την ακρη οπως μονο εμεις ξερουμε..
ΟΛΟΙ στο γηπεδο κοντα στον ΘΡΥΛΟ μας & αποξω κοντα στα σαπακια για στυλιαρι..
καιρος να αναγεννηθουν τα ταγματα εφοδου..
τα λοιπα με τα κολληταρια σας εκει που πρεπει..
Επισκέπτης
δεν ξερω παιχτη..θα την πιουμε την μπυρα,το μονο σιγουρο..ποτε ειναι το πρωτο μεσα τωρα με τιμωρια ?να πιουμε καμμια μπυρα ε ?
οχι ρε τον ανθρωπο στη πρεζα απο τωρα,μπορει εκει στη σουιτα να ξηγεται τις φριμπες του. αφου οπως και να εχει στο γλυκο θα καταληξει αργοτερα μην τον στελνεις απο τωρα....ενω ο ΤΑΚΑΡΟΣ ειναι ζελας..
τραβα ρε να γαμησεις καμια τουριστρια & κοψε την σουϊτα στον ναο γαμω το κεφαλι σου..
με τους πρεζακηδες να πηγαινεις μηπως γινεις ανθρωπος & μηπως αρχισεις να πινεις καμια ακοφτη γιατι σ εχουν πλακωσει στην πουδρα παλι..
ενω ο ΤΑΚΑΡΟΣ ειναι ζελας..
βαθεια νυχτωμένος....
... κοτρώνες λέμε!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις