gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τι μαλακας εισαι και εσυ μωρε αχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχα
ελιωσαααααααααααααα
ειμαι καμμενος αλλα εχω αρχιδια...και ειμαι αυτος που ειμαι... ;) ;) ;)για τι πραμα να σε ψησω;
καμμενος εισαι,τιποτα αλλο..
του εκκολαπτηριου
τα λεμε στην επομενη γκελα σας ή στην δικια μας
και πολλα ειπα
γειαχαρανταν!!!!
καλως την ψωλογλυφτρα μας..
μπηκες να ακουσεις τα πουστριλικια σου μωρη γαμιολα???
δεν σας ειπα εγω;;;;περιμενανε να διαβασουν αλλα και δεν τους εκατσε και μπαινουν σαν τις πουτανες μια μια....
τελικα κανουμε και πλακιτσα?δηλ τσαμπα με εκανες να παθω εγκεφαλικο απο τα νευρα?άσε μας ρε φιλαράκι με τα παραμύθια...
ρούφα το ιρακινό καβλί σήμερα...
κ κλααααααααααψεεεεεεεε....δεν γαμαμε γαβρακια με μπρατσακιααααααααα......
Βαζελακια οπως και να ειμαστε,οι βουρτσες στο καραισκακη και στο ΟΑΚΑ δεν τις γλυτωνετε........
ο αρχιτεκτονας του σταρ θελει να κανει ανακαινιση στο μαγαζι & μου ζητησε να συνδραμω οικονομικα..
αγαπαω πλεον..
δεν ειπα για σενα...αααααα ολα και ολα
εγω με τον περσονα ειμαστε απο ωρα εδω και σας γλενταμε
στον κομπε να τα πεις αυτα
δεν μας ειπες ρε γκαμπα ποια ειναι η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα...
γιατι;;;δεν εχεις αποψη;;;εσυ που θες δυνατο ολυμπιακο και εισαι τοσο αντρουκλα γιατι δεν λες την γνωμη σου;;;;
καλυτερα να εμπαινες εξ'αρχης να κρξεις που θα ηταν και φυσιολογικο παρα να πας να μας σαγιαρεις με τις πιπες περι υπερανω και καλα....
άντε καλά ήταν,γελάσατε,κάνατε το κέφι σας,βρίσατε και άλλα πολλά!
Άντε δίπλα στο thread σας τώρα σαν καλά παιδιά και αφήστε για εμάς τα όποια χάλια μας!
ε τοτε φερτε μου εναν οριτζιναλ βαζελο να γαμησω για να ξεσπασω...μην πεσω εγω στη πρεζα απο τη πικρα μου...παιχτη ο μακλεϊν ειναι αρρωστακι χουλιγκανογαυρος..
πλακα σου κανει για να μην πεσει στην πρεζα απο την πικρα του..
προχωρα παρακατω..
τι να γαμησεις ρε παιχτη???ε τοτε φερτε μου εναν οριτζιναλ βαζελο να γαμησω για να ξεσπασω...μην πεσω εγω στη πρεζα απο τη πικρα μου...
ε τοτε φερτε μου εναν οριτζιναλ βαζελο να γαμησω για να ξεσπασω...μην πεσω εγω στη πρεζα απο τη πικρα μου...
δικός σουε τοτε φερτε μου εναν οριτζιναλ βαζελο να γαμησω για να ξεσπασω...μην πεσω εγω στη πρεζα απο τη πικρα μου...
φέρτε να πιώ να ξημερωθώ.....ΠΩ ΠΩ τι τσιμπούκι ηταν αυτόοοοοοοοοοοοοοοοοο
γαύροι...σας ευχαριστώ για τις υπέροχες βραδιές που μου χαρίζετε...